Horoskoopin asteikot

Horoskoopin asteikotVaaka - ilmakuva Venuksen suojeluksessa, ja tämä jo sanoo kaiken. Tämän merkin alla syntyneet ihmiset pyrkivät helpottamaan, tasapainottamaan ja kauneutta kaikissa ilmenemismuodoissaan. Tämä halu on erityisen havaittavissa elintarvikkeissa - Vaaka tykkää syödä herkullisesti, mutta ei syö liikaa; he löytävät helposti tasapainon maistuvan ja hyödyllisen välillä; ne eroavat hienovaraisesta taiteellisesta mausta ja eivät koskaan uhraile logiikkaa ja niiden aikaa sisustamiseen.

hedelmä салатElintarvikkeiden kauneutta on käsiteltävä yksityiskohtaisemmin. Vaaka, kaunis ateria ei ole kamomilla leikataan munien, jotka koristelevat kerroksittain salaattia. Vihannesten, hedelmien ja vihannesten luonnollinen kauneus on tärkeämpää kuin ihmisen säälimättömät yritykset jäljitellä luonnon ja Libra korostaa tätä kaikin mahdollisin tavoin. Tämän merkin edustajat voivat kauniisti valmistaa ja palvella kaikkea kaikkea: hedelmäsalaatista suolattuun silliin. He näkevät lautasen edullisimmat sivut ja korostavat niitä tarkasti, piilottamalla mahdolliset rumaiset sivut. Tästä syystä Libra ei voi kokata, jos saatavilla olevat tuotteet eivät ole parasta laatua. He vihaavat ajatusta puhdistaa mädätyt hedelmät tai ostaa tuntematonta, kun jäädytetty kala. Esteettiset vaa'at eivät säästä ruokaa ja ostavat paremmin hyvää ruokaa vähemmän kuin paljon ruokaa ei ole ensimmäinen tuoreus. Samasta syystä Libra ei pidä kastikkeita ja kasteluja, ja jos ne käyttävät niitä, ne palvelevat erillisessä kulhossa, koska ne peittävät tuotteiden luonnollisen kauneuden.

vihannekset с креветкамиJohtuen ymmärrettävyyttä ja scrupulousness elintarvike- tasapaino on yleensä hyvin ravittu ja ei ole pulaa ravinteita - itse asiassa kotiruokaa rakkaudella paljon kauniimpi pikaruokaa ja makkaraa. Joissakin erityisen herkkä tasapaino jopa tulla kasvissyöjille koska pikkupiirteinen - koska hedelmät ja vihannekset ovat paljon houkuttelevampaa kuin raakaa lihaa. Siirryttäessä kasvissyöjä järjestelmän virta saldo ei ollut vaikeuksia ruokavalion suunnittelussa. Tämä auttaa heitä luonnollinen hohto ja kauneuden taju.

pihvi на грилеJos rakastat lihaa yhä etusijalla hieno keveys Vaaka, he valitsevat vain hienostunut ja kaunis sen valmistusmenetelmät: pihvi grilli, grilli, paahdettua koko ankka omenat, pasteijatuotteissa. Tuotteet jauhelihasta ja jauheliha herättää epäluuloja Vaaka. Tämä merkki haluaa laittaa omaa lihaa, jotta se ei kuivu ja lähteä kouluun. Liharuokia Libras pidä runsaasti öljyä ja rasvaa, joten niiden suosikki tapoja ruoanlaittoon - leivontaan ja höyryävän. Liha tarjoillaan yleensä Vaaka vihannes koristeeksi - tuore paahdettu tai kuorittua kasviksia. Joten niiden itse taulukko syntyy harmonia proteiineja, rasvoja, hiilihydraatteja ja vitamiineja.

risottoVaaka mielellään ostaa uusia tuotteita ja kokeilla uusia reseptejä, mieluummin yksinkertaisin ja loogisin, ja ne pääsääntöisesti osoittautuvat muinaisista menetelmistä. Ruoanlailla kokemattomat ihmiset saattavat ajatella, että Vaaka inventoi omia reseptejäan, kun he vain toistavat vuosisatoja sitten tunnettuja. Esimerkiksi lihan yhdistäminen makeisiin hedelmiin ja kuivattuihin hedelmiin on sumerilaisten tuntema tekniikka. Vaa'at, jotka haluavat tasapainoa ja harmoniaa, pitävät loogisista ja viisaista resepteistä: ruisleipä, tsampa, pilaf, risotto, tazhin, halava. He ihailevat yksinkertaisten tuotteiden - jauhojen, riisin, herneiden ja voita - muuttamista todellisiksi kulinaarisen taiteen teoksiin.

musta хлебJos kotimaisen mustan leivän ja kauniin kermakakun välillä on valinnanvaraa, Vaaka valitsee varmasti leivän, vaikka näyttäisi siltä, ​​että heidän kauneuden tunteensa olisi ehdotettava toista vaihtoehtoa. Tässä ei ole ristiriitaa - Vaaka ei arvota ruoan ulkoista kauneutta, vaan sisäistä, jos niin voi ilmaista. Kauppa on vain massatuote, jossa ei ole syvää sisältöä, mutta täynnä sokeria ja muita yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja. Kotitekoinen leipä ei ole vain paras tuote, aika ja työ, vaan myös merkki korkeista kulinaarisista taidoista. Vaikka kirja, joka syntyi Libra-merkin alla, ei leipää itse leipää, hän kykenee arvostamaan sitä. Kuitenkin, jos kotimaisen leivän ja kotitekoisen kakun välillä on valinnanvaraa, Libran käyttäytymistä on vaikea ennustaa, kaikki riippuu yksityiskohdista - mitä leipää ja mitä kakkua. Todennäköisesti Libra yrittää molempia, ja sitten pyytää reseptiä.

kakku из лаймовHuolimatta siitä, että Vaaka on suuri suloinen, he eivät syö kaikkia makeisia ja kakkuja peräkkäin, mutta valitsevat ne hyvin huolellisesti. On tärkeää, että suklaa, kermaa ja kakkuja valmistetaan luonnontuotteista eikä vähäkalorisista korvikkeista. Makea maku on riittämätön edellytys Libra-merkin kaltaiselle henkilölle. Nämä ihmiset arvostavat tasapainoa makujen: makea täytyy välttämättä tasapainottaa hapan, suolainen tai jopa terävä. Siksi suklaa punaisella pippurilla tai kakusta kalkista välttämättä kuin Vaaka.

Libra-merkin alla syntyneille ei yleensä ole ongelmia ylipainossa. Jos se on läsnä, se merkitsee sitä, että se on välttämätöntä - sen omistaja arvostaa elämäntapaa ja ei aio kieltää sitä. Mutta heti kun Vaaka laihtuu, he tekevät sen helposti ja luonnollisesti vaistonsa johdolla. Jos itsekin on vaikea laihtua, Libra käyttää jotain järjestelmää tarkkailemalla sitä huolellisesti. Nämä ihmiset eivät koskaan toimi heidän terveytensä vahingoksi ja valitsevat tasapainoista ruokavaliota.

Vaveri viittasi rauhallisesti alkoholijuomiin, ei näe ylimääräistä hinnoittelua, tämä on heille muuta kuin normaali elintarvike. Päihtymys ei kiinnosta näitä ihmisiä. Tämä merkki ei koskaan juo kyseenalaisia ​​cocktaileja ja säilykkeitä, koska se on mautonta. Samaan aikaan Libra ei koskaan unohda mahdollisuutta kokeilla uusia lajikkeita elävää olutta, hyvää viiniä, luonnollisia liköörejä ja liköörejä niille. Juomien valinta päivälliselle, Vaaka suosittelee ranskalaisia ​​tai italialaisia ​​viinejä.

Alkoholittomien juomien osalta Libra valitsee aina hyödyllisimmät mahdolliset: juuri puristetut mehut, smoothit, vihreät teet tai tuoretta maitoa. Makea sooda Vaaka ei yleensä ole mielenkiintoinen, ja he mieluummin tavallinen vesi, jos ei ole mitään muuta.

Leave a Comment

43 + = 47