Horoskooppikaverit

KaksosetTwins ovat ilmaa ja epäselvyyttä, epävarmuutta ja pysyvyyttä, aistillisuutta ja hermostuneisuutta. He ovat liian eristettyjä maallisista bytovuhin ihmisistä, ja "halventava proosaa" sisältäen ruokaa heille ei yleensä ole kiinnostavia. Tietenkin he haluavat syödä herkullisesti, mutta he eivät pidä tekemättä mitään tästä. Yleensä Geminin vieressä on luotettava maanpäällinen tai vesi-merkki, joka ottaa itse ruokailutottumukset (sillä ei yksinkertaisesti ole valinnanvaraa).

voileipä в кафеMonet Geministä eivät pidä, eivätkä tiedä miten kokata, eivät tiedä miten valita ruokaa. he usein syövät ja juovat liikkeellä, katukahvilat, kiinnittäen huomiota ei maun ruokaa ja kylläisyyden, johon hän antaa. Ja varmasti, Twin ei lue tuotteiden ainesosaluetteloa. Valmista illallinen välineet edustajille tämä merkki vain mennä ostamaan jotain, se putoaa silmään, ja talon lämpimänä mikrossa, kaada kiehuvaa vettä, keitetään tai paista. Keiton keitto on vakava saavutus Geminille, ja kotitekoinen ravioli ja juustokakut ovat yleensä esineitä.

Nuorissa Kaksosetissa tämä halveksittu asenne ravitsemukseen menee pois, koska ne eivät luonnostaan ​​ole alttiita liialliselle painolle. Taiteen tai urheilun ammatti auttaa pitämään kehon kunnossa. Mutta iän myötä, välinpitämätön asenne mikä menee kehoon, voi johtaa ei-toivottuihin seurauksiin, joten ennemmin Gemini miettiä terveellistä ruokavaliota, sitä paremmin se auttaa heitä säilyttämään keveyttä ja toiminnan vanhuuteen.

pala шоколадного тортаUsein Gemini elää moton alla: kaikki tai ei mitään. Tai vatsa loma ravintoloista, baareista ja herkkuista parhaista supermarketeista tai terävästä siirtymisestä kasvisravinteeseen, ruokavalioon ja nälkään. Tilastojen mukaan näiden anoreksikasvien keskuudessa eniten syntyneet tämän merkin alla. Monet Gemini takavarikoivat makeisia (tai viiniköynnöksiä) henkilökohtaisessa elämässään, kompensoivat tämän positiivisten tunteiden puuttumisen ja sitten he torjuvat itsensä heikkouteen. Tämän merkin edustajien olisi tiedettävä tämän psyyken salamainen omaisuus ja häiriötilanteissa pidättäytyä houkuttelevasta ruoasta ja alkoholista - tämä ei ratkaise ongelmaa vaan lisää uusia.

juustoTwins ovat yleensä sosiaalisia, ja yhteiskunnallinen elämä on heille erittäin tärkeä. He haluavat olla keskellä huomiota, järkyttämään, ihailemaan ja yllättämään. Ja koska perhejuhlat, ystävälliset juhlatilaisuudet, juhlalliset vastaanottoja ja muita tapahtumia ei voi tehdä ilman ruokaa, Gemini voi käyttää tätä aluetta houkuttelevasti ottamaan huomiota. Tämän merkin alla syntyneet voivat helposti nähdä viinien, cocktaileja, juustoja, äyriäisiä ja muita herkkuja.

japanilainen закускаJopa menemättä ruoanlaittoon, Gemini voi valmistaa herkullisia ruokia, luottaen vain intuitioon ja kauneuden tunteeseen. Lukemalla lyhyesti jotain eksoottista ruokaa, Gemini valmistaa illallisen japanilaiseen, intialaiseen, brasilialaiseen tai italialaiseen tyyliin. He herkästi tuntevat nerokkeita ja voivat luoda romanttisen tai liiketoimintaympäristön pöydässä tarjoilun yksityiskohdan avulla. Yksinkertainen illallinen opiskelijan yrityksessä muuttuu kirkkaammaksi ja miellyttävämmäksi, jos annat kaksoset palvelemaan ja koristelemaan pöytää. (He kieltävät pääruokien valmistuksen.)

salaattiErityisen hyödyllinen on Geminin helppous saladien valmistuksessa. Seuraa reseptiä, kun valmistat salaattia - tämä on ilmatieyden absurdiuden korkeus. Kaksoset toimivat tilanteen ja mielialan mukaan, ja tuloksena on paljon mielenkiintoisempaa "Mimosas" tai "Puutarhan pesiä". Toista niiden tekoja heidän jokapäiväisessä elämässään. Twins eivät todennäköisesti ole, joten heidän ei pitäisi kieltäytyä syömisestä, sitä ei tiedetä, kun tämä tilaisuus tulee jälleen esille..

Samasta syystä tämän merkin edustajat voivat tulla ihana baarimestarit ja barista. Niiden moitteeton maku, kokeilunhalu ja stereotypioiden puuttuminen auttavat keksimään mielenkiintoisia reseptejä juomista paremmin kuin erikoiskursseja baarimatkaajille. Twins eivät ajattele, mitä tapahtuu, jos lisäät valkosipulin kahviin tai sekoita Puer ja Oolong, mutta yksinkertaisesti sekoita. Jos se osoittautui maultaan - unohda se, ja jos se on herkullista - ylistävät minua!

marjatHerkkä ja haavoittuva Gemini hermoston tarvitsee tukea, mutta ei muodossa suklaata, sekä tuoreita vihanneksia ja hedelmiä runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita. Kesällä ja syksyllä Kaksoset on elintärkeää voimassa itse mennä markkinoille ja ostaa paikallisia tuotteita: mansikat, mansikat, herukat, mustikat, luumut, omenat, päärynät, retiisit, kurkut, porkkanat, kurpitsat, erilaisia ​​yrttejä. Tämä vahvistaa immuunijärjestelmää ja varastoida vitamiineja ja muita ravintoaineita talvella, jolloin ruokavalintoja rajoitetaan. Talvella Twins tulisi kiinnittää huomiota kaikenlaisia ​​kaali: kaali, parsakaali, ruusukaali, kyssäkaali.

punainen рыба с капустойLiha ei ole ensimäinen välttämättömyys Geminille (ehkä siksi, että he eivät tiedä mitä tehdä). Paljon halukkaammin he syövät makkaraa tai valmiita savustettuja herkkuja. Niille Gemini, jotka ovat jo huolissaan terveellisestä syömisestä, ihanteellinen proteiinin lähde voi olla kalaa, äyriäisiä tai soijaa.

Harmonisoimalla ympäröivän maailman kanssa tämä merkki tarvitsee rauhoittavia juomia: teetä minttu ja muut yrtit, tuoksuva punainen tee, kaakao, kiillotettu viini. Kahvi- ja energiajuomat voivat olla hyvin pahentavia. Kaksoset pitävät sitä pääsääntöisesti käsittelemällä omenoita, banaaneja, kuivattuja hedelmiä, pähkinöitä ja teetä lämpöpulloon tai pulloon suodatettua vettä. Tämä on terveellinen korvike pikaruokaa varten, kun tarvitset välipalaa liikkeellä ollessasi. Riippumatta siitä kuinka Gemini kielsi riippuvuutensa elintarvikkeista, se on ja tarpeeksi vahva. Kaksoset, muuten kuin muut eläinradan merkit, tulisi kiinnittää huomiota siihen, että kun he syövät ja juovat.

Leave a Comment

84 − 82 =