Kuusi luontaista allergialääkkeitä

kuusi натуральных средств против аллергии

Yskä, aivastelu, potilas! Kaikki nämä ovat oireita allergisesta reaktiosta, joka on tavallisesti kausiluonteista ja ilmenee pääasiassa keväällä. Mutta tämä tarkoittaa sitä heinänuume on juuri se syy, joka estää meitä nauttimasta elämästä ja luonnon herääminen, nauti kevään auringosta ja raikasta ilmaa? Ei ollenkaan! Loppujen lopuksi, jotta jokainen päivä hengittää täysin raitista ilmaa, ei ole välttämätöntä kohdistaa puolet elämästään kävelemään allergologien kesken ja havaitsemaan oireita. Riittää, että voimme kääntyä luontoon - eikä kukaan keväinen kukoisto, edes kaikkein väkivaltaisin ja upein, ei aiheuta sinulle mitään haittaa, vaan ainoastaan ​​iloa.

Mutta se on - miljoonille ihmisille Ensimmäiset merkkejä kevät muuttuu röyhelöinen nenä, kyynelten silmät, aivastelu ja yskä. Asia on, että heidän immuunijärjestelmänsä reagoi liian voimakkaasti siitepölylle ja kasvillisuudelle yleensä - kukista, puista ja ruohosta, jotka ovat tällaisten ihmisten ruumiille tällaisia ​​syy-tulevia tulehdusprosesseja. Toisin sanoen heinänuhan syy. Heinänuhan oireet, jota kutsutaan myös kausiluonteiseksi allergiseksi nuhaksi, ilmenevät yhdestä viidestä henkilöstä, mikä johtaa sellaisten vaarallisten tilojen kehittymiseen kuin astma tai aiheuttaa sairauksia, kuten nenän sivuonteloiden tulehdusta, välikorvan tulehdusta ja niin edelleen..

Miten käsitellä allergioita

Lääkäri-naturopatian mukaan Laurie Steelsmith Honolulusta, joka on edullinen jokaiseen lääkkeeseen, joka on helposti ostettavissa mistä tahansa apteekista, joskus auttaa lievittämään kaikkia edellä mainittuja epämiellyttäviä heinänuhan oireita, mutta aiheuttavat vakavia haittavaikutuksia. Tohtori Stilsmith on luontaisen naturopatian - lääketieteen suunta, joka yhdistää klassisen lääketieteen perustan ja perinteisen lääketieteen lähestymistavat. Se on niin monta haittavaikutusta, Dr. Stilsmithin mukaan, ja sen pitäisi olla syynä käytettäväksi kasviperäisten valmisteiden allergioiden torjunnassa. Tällaiset lääkkeet pystyvät selviytymään heinänuhan oireista, joilla on vain vähän tai ei lainkaan haittavaikutuksia.

Kuitenkin myös tällaisten lääkkeiden pitäisi olla varovainen. Los Angelesin otolaryngologin mukaan lääkäri Murray G. Grossan , kun kyseessä on raskaana oleville naisille tai imettäville äideille, ennen kuin aloitat ainakin joidenkin kasvirohdosvalmisteiden käytön allergioita vastaan, on ehdottomasti otettava yhteyttä lääkäriin. Mikä se oli, tuodessamme teidän huomionne kuusi tehokkainta luonnollista allergialääkkeitä, joka varmasti auttaa sinua selviytymään suurimmista ärsyttävistä oireista aiheuttaen vakavia haittavaikutuksia.

Kaikkiin allergioihin

1. Kaksinkertainen huivi

Kuusi luontaista allergialääkkeitäOn mahdollista, että suurin osa puutarhan ja puutarhan nokkosen ystäville, jumalattomat (tai niin kutsutut - nokkapyörät), ovat ärsyttäviä rikkaruohoja. Mutta itse asiassa, tätä mineraalivarastoa voidaan pitää yhtenä parhaista luonnollisista korjaustoimenpiteistä vastaan ​​vetisiä silmiä ja juokseva nenä. Johtuen siitä, että nokkonen sisältää tällaisia ​​aktiivisia komponentteja slopoletin - luonnollinen antihistamiini, nokkosen uute auttaa menestyksellisesti selviytyä näistä oireita heinänuha, aivastelu, nenän tukkoisuus ja vetiset silmät. Tämä tosiasia vahvistaa virallisesti tutkijat Miamin yliopisto (Miamin yliopisto) . "Kasvien kauneus on se, että sillä ei ole lainkaan sivuvaikutuksia, - sanoo Stilsmith. - Sinulla on hyvää, ja antihistamiinivaikutus on korkealla tasolla ".

Suositukset käytöstä

"Suosittelen tyhjennettyä sublimaatiota nokosten lehdistä kapseleissa, - sanoo Stilsmith. - Sinun tulisi ottaa kaksi kapselia 300 milligrammaa, 3-4 kertaa päivässä ". Lisäksi asiantuntijat suosittelevat höyryttämistä 2-3 tl kuivattua nokkoslehteä, noin puoli litraa vettä - saat jonkinlaisen nokkosen teetä.

Ole varovainen!

Jos sinulla on allergioita, sinun ei tule kerätä nokkos omaa, sillä tämä kasvi voi lisätä merkittävästi heinänuhan oireita.

2. HÄIRIÖLUETTELO

Kuusi luontaista allergialääkkeitäBlubbery, tai kuten sitä kutsutaan myös - perhonen, on kamomillisen perheen kasvi. Tämä kasvi on erittäin suosittu Euroopassa allergialääkkeinä, aikaisen todellisen testin ohi. Tiedetään, että sitä käytettiin XVII vuosisadalla lopettamaan yskä ja selviytymään useiden ylempien hengitysteiden sairauksista. Erityisiä tutkimuksia on myös tehty, jotka ovat vahvistaneet tämän tehtaan tehokkuuden erinomaisena antihistamiinina, joka voi auttaa torjumaan allergioita. Tällä lääkkeellä ei kuitenkaan ollut mitään sedatiivista vaikutusta, toisin kuin muut allergialääkkeet. Tämän lääkekasvuston testit ihmisillä ovat antaneet runsaasti tieteellisesti perusteltuja todisteita, joiden avulla voidaan yksiselitteisesti katsoa, ​​että lääkepunkki on erinomainen remedy allergiselle nuhalle.

Suositukset käytöstä

Kuten lääkärikeskuksen asiantuntijoiden suosittelemissa osoitteessa Pittsburghin yliopisto (University of Pittsburgh Medical Center) , joka henkilökohtaisesti osoitti tämän lääkkeen tehokkuuden, tähän kasviin perustuvat kapselit (50-75 grammaa kukin) olisi otettava kahdesti päivässä.

Ole varovainen!

On välttämätöntä valita voita, joka ei sisällä ns. Pyrolysi- diinialkaloideja - toksiinit ja syöpätaudit, jotka periaatteessa sisältyvät erilaisiin yrtteihin.

3. BROMELIN

Kuusi luontaista allergialääkkeitäTämä entsyymi, löytyy ananakset, on voimakas anti-inflammatorinen aine, joka ei ole vain kykenee vähentämään turvotusta nenän ja poskionteloiden allergia, mutta on myös myönteisiä vaikutuksia nivelissä, vähentää kipua.

Suositukset käytöstä

Valitettavasti koko ananaksen tai ananasmehun sisältämän bromelin määrä on hyvin pieni, ja Se voi tuskin auttaa torjumaan allergioita yleensä. Siksi sinun pitäisi ottaa kapseleita, jotka sisältävät tätä ainetta - 80 - 320 grammaa kapseleina 2-3 kertaa päivässä riippuen lääkärin määräyksestä.

Ole varovainen!

Bromeliinia ei ole määrätty allergisille henkilöille, jotka ovat joutuneet äskettäin tekemään jonkin toimenpiteen, koska kyseiseen aineeseen perustuvat lääkkeet voivat aiheuttaa verenvuotoa. Älä myöskään ota bromeliinia, jos käytät antibiootteja, kuten amoksisilliiniä tai tetrasykliiniä. Et myöskään voi ottaa bromeliinia lääkkeillä, jotka edistävät veren hyytymistä, koska tämä entsyymi lisää tällaisten lääkkeiden sivuvaikutuksia. Lisäksi bromeliinia ei suositella niille ihmisille, joilla on lisääntynyt allerginen reaktio, itse asiassa ananas.

4. Quercetin

Kuusi luontaista allergialääkkeitäQuercetin on luonnollinen antioksidantti, joka tarjoaa erinomainen antihistamiinivaikutus. Tämä aine löytyy hedelmistä (omenat, punaiset viinirypäleet ja greippi), vihannekset (esimerkiksi sipulit) ja eräät kasveihin perustuvat tuotteet (esimerkiksi teet). Quercetin häiritsee immuunijärjestelmän solujen muodostumista, joka aiheuttaa allergisen reaktion - eli histamiinin. "Quercetin on suosikkini kasviperäisten lääkkeiden allergioista", - hän puhuu Melissa Josselson (Melissa Josselson) , lääkäri-naturopath ja Soulin ns. Health Institutein pää.

Suositukset käytöstä

"Pitkät kervetsiiniä sisältävät elintarvikkeet saattavat selviytyä heinänuhan oireista, mutta jotta kehosi saa tämän aineen annoksen, jota se todella tarvitsee, on usein tarpeen ottaa asianmukaiset ravintolisät", - kertoo Josselson. Hänen mielestään paremman imeytymisen vuoksi sinun pitäisi ottaa yksi kapseli täydentää kremriiniä 500 milligrammaa kolme kertaa päivässä tyhjään mahaan.

Ole varovainen!

Jos "istu", huumausaineita, jotka viivyttävät veren hyytymistä, on käynnissä kemoterapiaa tai siklosporiini (joka on määrätty nivelreuman tai psoriaasin), sitten ennen kversetiini, sinun tulee neuvotella lääkärin

5. VITAMIINI C

Kuusi luontaista allergialääkkeitäLuontainen keino vahvistaa kehon immuunijärjestelmää, C-vitamiini, on myös erittäin hyödyllinen vaikutus terveellesi, joka vaikuttaa kehoon antihistamiinina. "C-vitamiini auttaa stabiloimaan solukalvon tai kalvon toimintoja ns. mastisolut, jotka vapauttavat histamiinin ", - raportit Stilsmith. Itse asiassa histamiinin taso elimistössä vähenee merkittävästi C-vitamiinimäärän kasvun myötä - tähän johtopäätökseen saivat tutkijat Arizonan yliopisto (Arizona State University) takaisin viime vuosisadan 90-luvulla.

Suositukset käytöstä

Heinänkuumeen oireiden hoitamiseksi kehon tarvitsee noin tuhat milligrammaa C-vitamiinia, joka on pudonnut siihen ns. Kasviperäisiä bioflavonoideja (enimmäkseen hedelmiä). Stilsmith suosittelee juuri tätä tapaa ottaa C-vitamiini, koska se on vähiten vaarallinen vatsaan. "Se on parempi kuin askorbiinihapon sulattaminen puhtaassa muodossaan", - hän sanoo.

Ole varovainen!

C-vitamiinia pidetään turvallisena elimistössä, kun sitä käytetään suositelluissa annoksissa. Hyvin usein, C-vitamiinin hallitsematon ottaminen tablettien muodossa aiheuttaa tällaisen ilmiön kuin hampaiden epänormaali kulutuksen. Myös suuret C-vitamiiniannokset päivässä - yli kaksituhatta milligrammaa - voivat aiheuttaa ripulia, pahoinvointia ja vatsavaivoja. "Ihmisille, jotka kärsivät akuutista tai kroonisesta ripulin oireista, tulisi välttää C-vitamiinin kulutus. Samoin ihmiset, jotka kärsivät gastriitista tai mahahaavasta", - Stilsmit varoittaa.

6. EQUALIPT

Kuusi luontaista allergialääkkeitäTämän puun lehdet ovat erittäin voimakkaita aromaattisia vaikutuksia, ja ne ovat kykeneviä Stillsmithin mukaan, on hienoa selviytyä tehokkaimmista ja laiminlyödyistä yskaroista, mikä on seurausta kehon allergisesta reaktiosta.

Suositukset käytöstä

Eukalyptus on saatavana valtava määrä muotoja, mikä tarkoittaa, että kaikilla henkilöillä on mahdollisuus valita tarkalleen parhaiten sopiva muoto: tabletit, siirapit, teet, voiteet tai balsamit. Voit myös käyttää eukalyptukseen perustuvia inhalaatioita. Lisäksi eukalyptus on saatavana öljynä, muutamia pisaroita, jotka kaikissa inhalaatioratkaisuissa lisäävät sen tehokkuutta kaikille allergialle kärsiville henkilöille.

Ole varovainen!

Asiantuntijat eivät suosittele eukalyptuksen sisältävien yskän tippojen käyttöä kuuden vuoden ikäisten lasten allergiaoireiden poistamiseksi. Tällaiseen johtopäätökseen tuli tutkijoita Marylandin yliopiston lääketieteellisen keskuksen (University of Maryland Medical Center) . Ota myös yhteyttä lääkäriin mahdollisuudesta käyttää eukalyptaa sisältäviä lääkkeitä, jos käytät jo pentobarbitaaliin tai amfetamiineihin perustuvia lääkkeitä.

Leave a Comment

55 − = 45