Mistä tiedät, onko asunnossasi DOM ja mikä on Zodiacin merkki?

Miten voin узнать, есть ли ДОМОВОЙ в вашей квартире и какого он знака Зодиака?

Ketkä ovat brownies: sademestarit tai todellisia elimiä, jotka elävät vierekkäin? Uskokaa tai usko sitä - se on puhtaasti yksilöllinen, mutta jos olet utelias, voit tarkistaa, onko kotonasi taloja.


Ehkä jotkut ihmiset jo ovat
kokouskokouksia talon kanssa, ei kirjaimellisessa mielessä, vaan tunteiden tasolla. Erityisesti tämä pätee niihin, jotka ovat herkempiä, havainneet pieniä asioita ja merkkejä ja tietenkin uskovat muiden maailmanomaisten maailmojen olemassaolon.

Lue myös: 12 ANGELS-KEEPERS: miten löytää omasi henkilökohtaisessa horoskoopissa? Vaiheittainen ohje kaavalla


Luultavasti, joku jopa
näki hänen "oman" brownie ja olen vakuuttunut siitä, että hänellä on tietty ulkonäkö.


Jotkut ovat vakuuttuneita siitä, että he näkivät brownejä
heidän unelmansa ja kommunikoi heidän kanssaan näin - unelmien kautta.


Tässä on joitain
mielenkiintoisia asioita brownies, josta luultavasti ette tienneet. Tietoja kerrottiin niille, jotka ilmoittivat brownien kanssa tai tutkivat tätä asiaa tarkemmin.

Kuka nämä brownies ovat? Mielenkiintoisia tietoja kodin hajuvedestä

 • On erilaisia ​​mielipiteitä siitä, ketkä ovat browneja. Uskotaan, että brownies ovat kuolleiden ihmisten henget, jotka jotenkin eivät täyttäneet ohjelmaa paikan päällä ja palasivat uuteen visiiriinsa, jotta niin sanotusti saataisiin päätökseen. Erityisesti maan elämässä he heikensivät sukulaistensa elämää tai heillä oli muita kodin ja perheen ongelmia.
 • Toinen versio on, että talossa asuvat ihmiset "luovat" talon omilla ajatuksillaan, tunteillaan ja tunteillaan. Siksi brownies eivät ole vain eräänlainen kotona ilmapiiri, joka on kirjaimellisesti tunne jokaisen, joka on ylittänyt tämän talon kynnyksen.
 • Useimmiten asunnonomistajia kohdellaan kuten yksittäisiä henkiä, asettuvat tiettyihin taloihin, joilla on oma luonne ja joilla on tietoisuus. Tämä liittyy lähinnä satuihin ja uskomuksiin. Kuka ei tiedä housen Kuzya tarinaa?

domovoi2.jpg

 • Kotitaloudet elävät enintään 30 vuotta: se on tänä aikana, että he ovat ajoissa tai heillä ei ole aikaa suorittaa ohjelmiaan. Mutta kaikki riippuu siitä, kuinka nopeasti kukin niistä selviytyy. Joidenkin brownien ikä on varsin lyhyt.
 • Talon omistajat elävät "päinvastoin": he ovat syntyneet vanhuksille, he kuolevat lapsia. Kuoleman jälkeen talo voi jälleen reinkarnaatio ihmisissä.
 • Kotityöntekijät eivät vahingoita, mutta he ovat olemassa pitääkseen yllä tasapaino, suojaa taloa ja perhettä, pitää talon hyvää energiaa, suojaa kutsumattomilta asiakkailta. Housekeeping auttaa tasapainottamaan ja yhdenmukaistamaan kodin ja kodin ilmapiiriä poista negatiiviset tunteet, jotka tulevat kotitaloudesta.
 • Yleensä talon ihmiset edustavat ja kuvataan muodossa pieni vanha mies, miehiä. Naisjäseniä tai kotiäitiä esiintyy paljon harvemmin.

domovoi3.jpg

Onko talossa asuntoja?

 • Talon omistajat voivat asua kaikissa asuintiloissa, olkoon se talo, asunto tai hostelli. mutta ei kaikissa kotona on brownies. Jos sinulla ei ole niitä, voit houkutella heitä. Joissakin taloissa kerralla asuu useita browneja.
 • Kotitaloudet asuvat pysyvien asuntojen lisäksi myös maalaistaloissa, mökkeissä. Joskus brownies voi olla toimistossa, Jos toimisto sijaitsee omistajan talon vieressä.
 • Browniesillä on karma, kuten ihmiset, joten he asettuvat taloja, joissa ihmiset ovat samat ongelmat, jonka kanssa kotitaloilija kohtasi maanpäällisessä elämässä.
 • Jos talon työntekijät työskentelevät tietyssä talossa tai asunnossa, he eivät voi siirtyä pois työpaikastaan ​​enemmän, alle 3 kilometriä hänestä.
 • Talon omistajat eivät pidä häiriötä talossa ja työntävät omistajia varmistaakseen, että he noudattavat puhtautta ja järjestystä. Joskus he voivat esimerkiksi torjua häiriöitä, piilottaa joitakin tärkeitä asioita.

domovoi4.jpg

Kuinka ottaa talonmies uudelle asunnolle?

 • Talon omistajat siirtyvät uuteen asuntoon yhdessä omistajien kanssa, jos he ottavat sen mukaan useimmat asiat. Jos omistajat luovuttavat suurimman osan tavaroistaan ​​muille ihmisille, talonpitäjät menevät mihin asiat menevät. koska ne liittyvät voimakkaasti asioihin.
 • Uskotaan, että se on mahdollista nähdä brownie
  Pääsiäinen, joulu tai puhdas torstai.
 • Uskotaan, että talossa talot asuvat takan takana, lämpimässä paikassa. Asunnoissa he voivat piiloutua keittiön takan takana. Mutta yleensä he elävät missä he elävät ja omistajat - heidän huoneissaan.
 • Brownies ei todellakaan pidä koiria, varsinkin pahoja koiria, mutta kissat pitävät hyvin ja usein asettuvat taloon, jossa kissat elävät.

domovoi5.jpg

Mistä tiedät, onko sinulla brownie? Merkkejä läsnäolo brownie asunnossa

 • Tunteesi kertovat usein, että vaikka olet yksin asunnossa, joku siinä on edelleen. Tietenkin järkevää ajattelevat näitä ajatuksia sinusta, mutta alitajuisesti sinä pelkäät edelleen möhkäisy tai melu, selittäen heitä näin: "Just tuntui", "naapurit", "kuulostaa kadulta" etc.
 • Jos vieraasi tulee sinulle, joka ei pidä erityisen paljon kotisi kokkasi, hänellä on pysyvä syksyllä ja syksyllä levyt, kupit, lasit, juomat vuotavat. Jos tämä toistetaan säännöllisesti, on olemassa suuri mahdollisuus, että tämä on täsmälleen siivous, jota säätyy.
 • Jos asut asunnossasi lemmikkejä - kissoja / koiria, he voivat helposti tuntea läsnäolo brownie. Esimerkiksi he voivat joskus käyttäytyä oudosti tai katsella yhtä kohtaa pitkään, ikään kuin katsomaan jotain näkymätöntä.
 • Toinen merkki brownie läsnäolosta - asiat katoavat. Esimerkiksi, muistat täsmälleen, että jotain asetettiin jonnekin, ja sitten yhtäkkiä huomaat, että asiat eivät ole siellä, ja löytää sen aivan uudessa paikassa. Toinen esimerkki: etsit kauan ja et näe kohdetta hyllyssä, et tiedä mihin se meni, sitten abstrakti itsesi ja yhtäkkiä: "Tässä on! Koska en huomannut heti! "

domovoi6.jpg

 • Kotitaloudet voivat puhua isäntäänsä unelmien kautta, varsinkin jos unet liittyvät sukulaiset, kotona, kodissa.
 • Jos haluat tietää varmasti, onko talossa talosi, voit tehdä yksinkertaisen rituaalin kynttilällä. Tämä rituaali on suoritettava täysikuu, kun kuu loistaa ikkunassasi.

Aseta paikka, joka on kuun sytytetty - pöytä, yöpöytä tai ikkunaluukku valaistu kynttilä. Sulje kaikki ikkunat niin, että ei ole luonnoksia ja kynttilä voi polttaa tasaisesti. Myöskään huoneissa ei saa olla lemmikkieläimiä.

Aseta takaisin muutaman metrin päässä kynttilästä ja kysy kysymältä: "Brownie, asutko kotonani?". Minuutin kuluessa katsella liekkiä: jos se zakalyysya, sitten brownie tekee itsensä tuntuu. Jos vastausta ei saatu, kannattaa kokeilla uudelleen kuukaudessa, jolloin taivaalla on jälleen täyskuu.

Toista tämä useita kertoja. täysikuun rituaali, jos liekki pysyy paikoillaan, se merkitsee sitä, että kotitaloilija joko ei, tai hän ei halua kommunikoida tai et ole kunnolla viritetty kommunikoimaan hänen kanssaan.

Lue myös: Tärkein MAGI Zodiac merkkien joukossa: onko sinulla maagisia kykyjä?

 • Toinen rituaali: valmistele herkullinen piirakka, makeiset, evästeet, mieluiten tehty omat kätensä, ja jättää pienen määrän herkkuja mukavalla levyllä keittiöpöydällä illalla ennen nukkumaanmenoa. Henkisesti tai ääneen pyydä talon palvelija maistelemaan ruokaa. Sulje sitten ovi keittiöstä ja mene nukkumaan. Jos aamulla näkyy jälkiä jäljellä tuotteista, se tarkoittaa, että sinulla on talossa talosi ja haluaisi viestiä kanssasi jotenkin.

domovoi7.jpg

Kaikki astrologian talot menevät syöpärin alla, samoin kuin talon ja perheen arvot, mutta niillä on ominaisuuksia, jotka erottavat kukin niistä ja antavat heille tiettyjä ominaisuuksia. Siksi voimme jakaa ehtoja 12 ryhmää, joista jokainen viittaa tiettyyn Zodiac-merkkiin.

Kuinka oppia browniesi horoskoopin merkki? Se on hyvin yksinkertainen! Koska kaikkien brownien yhteinen merkki on syöpä - se on Zodiacin neljäs merkki, sitten toinen tärkeä merkki on se, joka liittyy talon omistajan merkkiin: se on neljäs merkki päällikön merkistä.

Jos useammat ihmiset asuvat talossa, niin otamme sen merkin, joka on perheen päällikkö. Joskus talon työntekijät työskentelevät välittömästi useissa naapurimaissa, joissa on useita omistajia, heidän on omaksuttava vastaavan merkin ominaisuudet mukautuen omistajaan.

Jos Oilin omistaja tarkoittaa brownie - Syöpä

Tämä on erittäin hyvä talo, jolla on kaikki Cancer-ominaisuudet, joka on hyvin rakastava kotitalouteen, rakastaa kaikkia, välittää kaikista. Hän rakastaa, kun talo haju herkullista kotiruokaa, joka tuoksuu ruokaa, pyrkii luomaan talossa erityistä mukavuutta, miellyttävää tunnelmaa. Se toimii helpommin, jos omistaja ruokkii häntä herkullisella ruoalla.

Talo, jossa taloudenhoitaja Cancer asuu, voi näyttää tältä:

domovoi1.jpg

Jos omistaja Taurus - sitten brownie - Leo

House-Lion rakastaa luovuutta, siksi hän työskentelee luovasti työstään. Hän työntää päällikön myös maatalouden luovuuteen ja on erittäin onnellinen, kun Taurus-päällikkö kokeilee uusia ruokia ja luo kulinaarisia mestariteoksia. Tämä talo rakastaa antelias isännät ja miellyttävät vieraat. Brownie tekee työstään suurella innolla, jos isännät kutsuvat hänelle kauniita sanoja ja ovat ylpeitä heistä.

Lue myös: Tärkeimmät WITCHES Zodiac merkkien joukossa: kuinka vaarallisia ne ovat ja miten tulla?

Jos omistaja Gemini - sitten, brownie - Virgo

Tämä talo on todellinen puhdistus ja pedanteri viittaa jokaiseen pieneen asiaan talossa. Hän ei kärsi erityisen paljon, kun isäntä päästää sotkua ja ei välitä kotistaan. Voit houkutella hänen huomionsa, jos puhut hänen kanssaan tasavertaisesti korostaen, että ihailet hänen älykkyyttään, sitten ruskeatukkainen nainen työskentelee suurella kiivaudella tekemään työnsä.

Jos omistaja Cancer - sitten, brownie - Vaaka

Tämä houseboy erityisesti pyrkii tasapainoon ja rakastaa, kun isännät osoittavat suhteellisuuden tunteen. Hän tuntee mukavamman, jos ihmisillä on kauniita asioita kotona, kohtelevat kotiaan huolellisesti ja hellästi, kun talo kuulostaa miellyttävältä musiikilta tai isännät soittavat omia soittimiaan.

domovoi8.jpg

Jos omistaja Leo - sitten, brownie - Skorpioni

Tämä talonpoika on erityisen koskettava ja ei siedä, kun häntä puhuu huonosti tai huonosti ajatellaan. Tällöin se voi pelästyä, mutta siitä ei aiheudu vakavaa haittaa. Yleensä hänen kaunaa ilmaistaan ​​siinä, että hän yksinkertaisesti lakkaa toimimasta jonkin aikaa.

Jos omistaja Neitsyt - sitten, Brownie - Jousimies

Tämä talo - kaikkien ystävällisin ja haaveileva ja usein tekee vuokralaisten miettimään elämän merkitystä ja muita filosofisia asioita. Hän rakastaa, kun talossa on uutta energiaa, hän pitää siitä kun isännät tulevat kaukana olevista maista ja tuovat mukanaan paljon hyviä vaikutelmia.

Jos omistaja Libra - sitten, brownie - Kauris

Tämä talo on hyvin ahkera ja osaa palauttaa järjestyksen, kuten he sanovat. On syytä ottaa se vakavasti ja ajatella häntä todellisena olentona. Hän haluaa, että omistaja kohtelee häntä vakavasti. Hän tekee työnsä erityisen hyvin ja hoitaa kodin, jos talossasi ei ole mitään tarpeetonta, varsinkin vanhoja roskia ja paljon asioita, joita et käytä ollenkaan!

domovoi9.jpg

Jos omistaja Skorpioni - sitten, brownie - Aquarius

Tämä brownie on loistava alkuperäinen ja voi joskus tuntua hyvin epätavallisilta tavoin. Hänen on helpompi ottaa yhteyttä kuin jotkut muut brownies, ja skorpioni mies, jolla on kehittynyt intuitio, tuntee aina "työ", jota brownie vietti. Jos yrität kovaa, voit oppia kommunikoimaan hänen kanssaan.

Jos omistaja Jousimies tarkoittaa brownie - Kalat

Tämä taloudenhoitaja on hyvin haavoittuva ja voi myös usein törkeästi reagoida, varsinkin jos hän tuntee, että hän ei välitä omistajista. Hän rakastaa, kun omistaja puhuu hänelle, kuvittelee myyttistä olentoa, sekä olennon, jolla on suuri ja tärkeä tehtävä. Taloon rakastavat tämäntyyppiset ovat ihastuneet kun asunnossa on hiljaisia ​​värejä, on akvaarioita kaloilla tai ripustaa taustakuva merimaisemilla.

Jos omistaja Kauris - sitten, brownie - Oinas

Tämä talo on hyvin itsenäinen ja rakastaa, jos omistaja viittaa hänelle, itsenäisenä kokonaisuutena, joka kykenee itsenäisiin ratkaisuihin. Tämä koti on tottunut toimimaan hyvin nopeasti. Sinulla ei ole aikaa silmänräpäyksessä, sillä kaikki on valmis!

domovoi10.jpg

Jos omistaja Aquarius - tarkoittaa, talo - Taurus

Tämä talo rakastaa kauneutta ja ylellisyyttä, osaa arvostaa kauniita ja taidokkaasti valmistettuja asioita. Se toimii helpommin, jos sinulla ei ole minimalismia talossasi, mutta ylellinen klassikko. Hän voi työskennellä melko paljon, mutta levätä hänelle on pyhä.

Jos omistaja kalojen - sitten, talo - Gemini

Tämän tyyppinen taloudenhoitaja ei pidä monotoniasta ja on iloinen vieraille, jotka voivat tuoda uusia ajatuksia ja tunteita taloon. Hän on myös hyvin ystävällinen, joten hän tulee mielellään kosketuksiin, istut hänen luokseen ystävällisesti ja ystävällisesti.

Elena Mazovan kirjan "The House-Guardian and the Guardian"

vkontakte.png

Leave a Comment

+ 44 = 45