Tärkeimmät CURVES Zodiacin merkkien joukossa: kuka kykenee parhaiten reinkarnaamaan ja tekopyhää?

Tärkein ОБОРОТНИ среди знаков Зодиака: кто лучше всех умеет перевоплощаться и лицемерить?

Äskettäin olemme jakaneet ajatuksia siitä, miten osaavat horoskooppien vampyyrejä
ja millaisia ​​energiavampyyrejä voidaan osoittaa eri elementtien edustajille.

Tietenkään kaikki ei ole niin yksinkertaista, ja monet ovat hyvin indignat ja vahingoittavat tällaisia ​​kuvauksia. Ja koko asia on, että sinun ei pidä ottaa kaikkea itsellesi: Vampyyrit eivät ole kaikki eikä sitä voida olettaa, että tietyn Zodiac-merkin alla syntynyt henkilö välttämättä imee energiaasi.

Lue myös: Tärkeimmät vampyyrit Zodiac merkkien joukossa tai kuka ja miten he juovat verta

Tänään haluaisin puhua toisesta ryhmästä, joka liittyy energiavampirismiin, nimeltään "ihmissusit". Mutta jälleen: ei kaikki näiden merkkien alla syntyneet ihmiset ilmestyvät itsekin! Joidenkin Zodiac-edustajien keskuudessa, kuten käytännössä käy ilmi, enemmän tekopyhiä ja kaksitahoisia persoonallisuuksia, jotka käyttävät näitä ominaisuuksia haitallisesti!

Kuten vampyyrejä, mustasukkaiset ovat vain myyttisiä olentoja, mutta jolla on hieman erilaiset kyvyt. Ihmisolennot muuttuvat yhdestä luodusta toiseen ja voivat piilottaa tämän taidon. Psykologiset ihmissodat ovat tekopyhiä, ihmisiä, jotka osaavat piiloutua eri maskien taakse.

Vampyyrit voivat myös saada ihmissuvun piirteet, eli hyvistä ja pörröistä muuttua paha ja epämiellyttävä henkilö, mutta vampyyrin päätehtävänä on imeä veresi, psykologisessa mielessä - energia, aiheuttaa negatiivisia tunteita.

Sillä ihmissusi se ei ole aina tärkeää syödä muiden ihmisten suru, se on aivan kuten se onkin, mutta myös ihmissusien joukossa on myös niitä, jotka ovat erittäin vaarallisia ja jotka pitäisi pysyä poissa heistä!

oboroten1.jpg

Ihmisillä on olemassa

Top-4 tärkeimmät eläinradan ihmissusit

♊ TWINS

vkontakte.png

Geenin eläinradan edustajia syytetään usein siitä, että heillä on kaksi henkilöä. Tämä kaksinaisuus merkitsee toisinaan käsiään, joskus tulee kunniaksi tuomitsemiselle, joskus se ei vaivaudu ketään. Mutta silti, jos tämän merkin edustaja käyttää taitoaan kyky muuttaa ja muuttaa hänellä, jota hän tarvitsee, muut ihmiset voivat kärsiä paljon.

Jos Gemini tulee ihmissusi, hän voi täysin valehtelee ja vääristää asioiden todellista tilaa. Kaksosetillä on kaksi puolta, he täynnä ristiriitoja ja usein muuttavat mielialansa.

Twins ovat hyviä neuvottelemassa hyvin ja osaavat päästä vaikeista tilanteista ja jos sinun täytyy muuttua joltain toiseksi, he tekevät sen aivan luonnollisesti, ilman katumusta.

Tämä Zodiac-merkki on melko epävakaa, joten sitä kutsutaan myös muuttuvaksi ristiksi. Ilma-elementti antaa keveyttä, kevytmielisyyttä ja nopeaa ajattelua. Vaikka nyt Gemini voi olla kylmä ja kestämätön, jonkin ajan kuluttua, ennen kuin voit olla täysin erilainen henkilö, muiden tarpeiden ja muiden ominaisuuksien kanssa.

oboroten2.jpg

Ihmisillä todellisessa elämässä


♏ SCORPIO

Tämä Zodiac-merkki voi olla todellinen ihmissusi, koska se voi hyvin helposti tekeytyä täysin eri henkilö. Joskus Skorpioni ei edes tarvitse tehdä mitään, vain rauhallisesti tarkkailla, mitä tapahtuu, ja kaikenlaiset tarinat alkavat miettiä häntä, ja kaikki, koska hän on hyvin mysteeri ja saavuttamattomuus.

Toisin kuin Gemini, jotka voivat olla ihmissykkeitä tahattomasti tai hyvin nopeasti ja huomaamattomasti uudelleensyntymään itseään, Scorpions tee se tarkoituksella, omasta aloitteestaan ​​ja vain silloin, kun he tarvitsevat sitä, kun he tuntevat olonsa epämukavaksi.

Skorpioniet osaavat piilottaa heidän totta tunteita parempi kuin muut merkit, vaikka tunteita voi lyödä avaimen sisällä. Usein sanotaan, että Skorpioni ei ole vain vesi vaan kiehuvaa vettä jään alla! Tarvittaessa Scorpio voi pistää, mutta se sattuu kovin paljon. Siksi hänet viitataan Zodiacin vaarallisimpiin merkkeihin.

oboroten3.jpg

Ihmisen ihmissusi

♎ SCALES

Tämän merkin edustajia epäillään usein epärehellisyydestä ja petoksesta, ja suurelta osin tämä johtuu siitä, että jatkuvan pyrkimyksen harmoniaa ja ihmisarvoa kohtaan tekevät Libra näyttää luonnottomalta.

Libra - syntyneet diplomaatit, he tietävät mitä imagoa, osaavat löytää oikeat tiedot ja haluavat ympäröidä vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa. jatkuvasti flirttailee. He aina peittävät epämiellyttävät ominaisuutensa ja näyttävät vain positiivisilta, mikä voi järkyttää niitä, jotka tulevat pysymään heidän kanssaan pitkään.

Lue myös: Top 3 ristiriitaisia ​​ja pahoja merkkejä eläinradan: kenen sinun pitäisi pelätä?

Vaaka on yksi ominaisuus, johon merkki on ja sai nimensä: ne painavat usein erilaisia ​​näkökulmia ja ajattelevat erilaisista tavoista poissa tilanteista, eivät voi päättää ja kiirehtiä, osoittaa jotain tai muuta.

Libran epärehellisyys liittyy myös siihen, että heillä on vain rooli harmonisia ja oikeita ihmisiä, mutta itse asiassa he eivät välttämättä ole. Näyttää ennen kuin joku ei ole parhaassa valossa - kuten kuolema, mutta kaikki salaisuus tulee selväksi! Sitä lähellä olevat joutuvat kohtaamaan ajan kuluttua kovalla totuudella, kun ihmissusi-Libra muuttuu toiselle henkilölle.

oboroten7.jpg

Kuinka tulla ihmissusi

♓ FISH

Kalat voivat olla ihmissusia, kun he tarvitsevat tukea, empatiaa ja myötätuntoa ja joskus jopa rakkautta. Tätä varten käytetään taitavia taktiikoita: minä muutan sairaaksi ja onneton, ja sinä pahoittelette minua.

Useimmissa tapauksissa taktiikka toimii, ja kala saa mitä haluavat. Kuitenkin ihmiset eivät edes epäile, että "huono" kala ei niin paha ja että hän voisi tehdä aivan ilman kärsivän roolia. Kun kaikki on ohi, Kalat muuttuvat iloisin ja iloisin ihmisinä, ei ole jälkiä ongelmista!

oboroten4.jpg

Entä muut eläinradan merkit? Voivatko ne tulla neuvoteltaviksi ja muuttua joku täysin erilaiseksi?

Maapallon merkit - TAURUS, VIRGO, CAPRICORN eivät myöskään muuta erityisesti kasvojaan ja harvoin reinkarnoituvat jollekulle, muokkaamalla muita. Tästä kolminaisuudesta kuitenkin Neitsyt on joskus ihmissusia. Tämä on myös muuttuva merkki, joka muuttuu helposti ja voi oikeudenmukaisuuden vuoksi piilottaa totuuden asioista.

Kaikkien ilmakilven AQUARIUS ei todennäköisesti ole ihmissusi. Yleensä hän ei halua piilottaa mitään ja aina sanoo, mitä hän haluaa. Halutun veden vastaanottamiseksi Aquarius käyttää vakaumusvoima useammin kuin valhe.

oboroten5.jpg

CANCERien joukossa ihmissovit ovat vähiten yhteisiä. Tietenkin voivat syövät tulla heille, jos he haluavat, kuten muut vesileimat, he voivat virtaa tilasta toiseen. Mutta ennen kaikkea he vain eivät tarvitse sitä.

Tulimerkit OWEN, LION ja SAGITTARIUS harvoin muuttuvat mustikkaiksi. Yleensä he eivät pidä teeskentelevän, että he eivät ole. He haluavat kerro totuus silmissä, ei piilota ennen vaikeuksia tai piilottaa todelliset tunteet maski.

Vaikka on henkilö, joka voi olla yksi ja toinen, niin tämä on LEO. Kaikki tämä johtuu siitä, että lionit voivat pelata ja osoittaa joitain hyveitä. Jos sinun täytyy reinkarnata joku vain houkutella huomiota henkilösi, voit tulla ihmissusi!

oboroten6.jpg

Leave a Comment

9 + 1 =