Tärkeimmät WITCHES eläinradan merkkien joukossa: kuinka vaarallisia ovat ne ja miten ne tulevat?

Tärkein ВЕДЬМЫ среди знаков Зодиака: насколько они опасны и как ими стать?

Nykyään noidat eivät hämmästytä ketään, vaikka usein "noita" ei kutsuta niitä naisia, jotka taidokkaasti hoitavat musta taika, He heittivät loitsuja ja vettä rakkaudella.

Useimmiten se koskee naisia, jotka ovat hyviä naisen loitsujensa käytössä saada haluamasi muilta ihmisiltä ja käytä hyvin negatiivisesti.

Lue myös: Tärkeimmät DONORS Zodiacin merkkien joukossa tai joka on helpoin juoda verta

Ja vielä jotkut saattavat kohdata todellisia WITCHESia, jotka eivät vain tunne monia rituaaleja ja pystyvät kommunikoimaan pahojen voimien kanssa, mutta myös käyttävät taitojaan ja kykyjään satuttaa joku eri tarkoituksiin.

Kuka heistä on vaarallisin ja kenen pitäisi olla poissa?

Tai ehkäpä sinä itse unohdat tulla yhdeksi heistä?

Ominaisuudet noiden: miten tulla noita todellisessa elämässä?

Top 4 vaarallisinta noita

♈ ARIES

vkontakte.png

Tämä Zodiac-merkki on hyvin aktiivinen ja tarkoituksellinen, joten jos nainen-Oinas on seurannut noidan polkua, hän voi olla erittäin vaarallinen, koska se ei pysähdy mihinkään!

Jos yhtäkkiä pudota hänen pahoja loitsujaan, sinun on oltava hyvin varovaisia ​​tekemättä äkillisiä liikkeitä. Hänellä on hetkellinen reaktio, ja jos suutat hänet pois, niin ongelmia ei voida välttää. Ainoa ilo on, että nämä noidat ovat kekseliäitä ja voivat vaihtaa jollekin muulle lyhyeksi ajaksi. Varmista, että kun joku on paha, hän todennäköisesti ei palaa.

Tämä noita on erityisen vaarallinen, koska mikään ei pelkää ja sillä on vahva tahto. On mahdotonta pakottaa se tekemään jotain, mutta jos se on päättänyt itselleen jotain - ei ole mitään keinoa siirtää sitä paikaltaan! Hän jatkaa tiukasti ja tavallisesti saavuttaa nopeat tavoitteet. Liian kauas tavoitteet, hän yleensä ei.

MITEN TEKSTIÄ? Jos olet Oinas ja haluat tulla noita, sinun kannattaa ensin oppia kärsivällisyyttä ja tarkkaavaisuutta. Opi huomaamaan kaikki ympärilläsi, arvioimaan ihmisiä ja käyttämään välittömästi käytännössä saatua tietoa. Voit kiirehtiä ja satuttaa itseäsi!

witch1.jpg

♏ SCORPIO

Tämän merkin noidat ovat yksi vaarallisimmista, koska he oppivat helposti taikuutta ja pystyvät tuntevat hienovaraisen maailman. Heillä on hyvin kehittynyt intuitio, he helposti näkevät henkilön kautta. Mustavaltiossa tärkeintä on nähdä henkilön heikko puoli ja Scorpions voi tehdä sen paremmin kuin kukaan muu. He heti tunnistavat heikon pisteen ja painostavat sitä, saavat mitä haluat.

Lue myös: 13 merkkiä, että olet noita

Witch Scorpion
osaa kutsua pahaa henkeä ja tulla osaksi sitä, kuljettaen pahaa ja tuhoa, käyttämään muita ja kävelemään päällään. Paha Scorpion noita ei pysähdy, jos hän on vaarassa, ja voi myös kostaa jotain hyvin kauan.

MITEN TEKSTIÄ? Todennäköisesti sinulla on kykyjä taikuudesta ja noitavista syntymästä lähtien, joten sinun on helppo tulla noidaksi. On tärkeää löytää motivaatio: mitä tarvitset ja kuuntele sisäistä ääntäsi. oppia kehittää intuitio ja huomaa merkkejä ympärillä. Kommunikoida enemmän ihmisten kanssa ja oppia manipuloimaan niitä..

witch2.jpg

Kuinka tulla noidaksi?

♍ VUOSI

Nämä noidat ovat melko laskelmia ja tietävät, mitä he haluavat. He eivät koske, vain tunne vaaraa eikä ryhdy jyrkästi, taktiikat ovat hyvin olla varovainen. He huomaavat yksityiskohtaisesti ja huomaavat, mitä tavallinen ihminen ei kiinnitä huomiota.

Neitsyt, jotka syntyivät Neitsyt merkin alla, on hienoa ymmärtää erilaisia ​​yrttejä, he elävät lähellä luontoa, usein matkustaa yksin, etsimällä ainesosia niiden juoma, voi mennä pitkälle metsään ja ei palaa viikkoja. Tällöin niitä ei ole kadotettu epätäydellisesti, vaan ne on yksinkertaisesti kasaantunut maapallon energiaa niiden rituaaleja ja pahoja aikomuksia varten.

Lue myös: Tärkein MAGI Zodiac merkkien joukossa: onko sinulla maagisia kykyjä?

Tätä noita pitäisi pelätä, koska hän harvoin tekee virheitä ja kaikki laskee pienimpään yksityiskohtiin.

MITEN TEKSTIÄ? Sinun on toimittava tiettyjen taitojen ja kykyjen avulla, esimerkiksi oppia lisää siitä, miten hoitaa itseäsi tai muita, ymmärrä yrttejä ja oppii kivien lujuutta. Tämä tieto johtaa sinut haluttuun tulokseen.

witch3.jpg

♋ CANCER

Witch Ravut voi olla erittäin vaarallinen, koska et koskaan tiedä, mitä he suunnittelevat ja millaisia ​​taktiikoita he valitsevat. Yleensä tämäntyyppiset noitajat ovat melko salakavoja. Jos heidät on otettu eläviin asioihin tai kun heitä painetaan heitä vastaan heikkouksia, aluksi he eivät voi reagoida lainkaan, mutta myöhemmin tunnet voimakasta ahdistusta, terveysongelmia tai voitatte unettomuuden.

Witches-Cancers tekevät kaiken salaa, ilman mainontaa. Heillä on erityinen paikka, yleensä kotona, jossa he sitoutuvat kaikki heidän rituaalit. Nämä noidat ovat helposti hierotaan luottamukseen ja voivat jopa tarttua veitsellä takana, kun sinulla ei ole mitään epäilystäkään.

Lue myös: TEST: Valitse luuta ja kerromme sinulle, mitä olet

Tämä noita on erityisen vaarallinen lähellä täysikuu, koska kuun vaiheet vaikuttavat siihen voimakkaasti. Uudessa kuussa hän ei halua näyttää itselleen kenellekään, mutta täysinäisenä hän voi käyttää tähtäimen täysi voimaa omien asioidensa luomiseen.

MITEN TEKSTIÄ? Voit herkästi tuntea muiden ihmisten tunnelmia ja oppia manipuloimaan muiden ihmisten tunteita. Aloita oppimalla analysoida unelmasi ja tulkita niitä. Tämän taidon avulla sinulla voi olla kyky heittää loitsuja.

witch4.jpg

Millainen noita sinä olet Zodiac-merkin alla??

Voivatko muiden merkkien noidat olla vaarallisia??

♌ LEO. Noogat-lionit ovat hyvin havaittavissa ja elävästi. He eivät peitä kulmissa ja näyttävät yleensä itsensä ja kykynsä. He voivat tulla julkishahmoiksi, luoda omia koulujaan tai avata taika-salonki. Vaaraa edustavat ne, joiden ylpeys jotenkin satuttaa. Jos sinusta tuli uhri, voit vain sympatiaa: nämä noidat voivat poistaa teidät jauheeksi. Heidän ympärillänsä on aina ihailijoita, kuten kuningatar hänen huoneensa ympärillä.

Miten tulla noita? Tätä varten sinun pitäisi vain haluta! Tietty joukko maagisia kykyjä sinulla on jo, joten sinun täytyy vain kehittää sitä enemmän. Aluksi sinun pitäisi oppia hallitsemaan energiaasi. Käytä tulen ja auringon energiaa keskittymään. Se on tulenvoima, jonka avulla voit suorittaa rituaaleja ja loitsuja, tulen voimalla on voimaa!

Lue myös: Tarkista itsesi: mitä jos olet WITCH?

♉ Härkä. Nämä noidat eivät ole yhtä vaarallisia kuin edelliset tyypit, ja jos tavoittelet tätä matkalla, se ei todennäköisesti tuota paljon pahaa. Hän haluaa puhua eläimistä ja kasveista, tuntee huonoa säätä ja voi kommunikoida muiden maapallolla olevien voimien kanssa. Kaikki hänen noituuden loitsut hän lähettää tiettyyn päämäärään. Hänen itsensä hankkiminen ei ole niin helppoa!

Miten tulla noita?
Sinulle annetaan yksinkertaisesti käskyä, joten aloittelijoille voit käyttää lahjakkuuttasi ja oppia arvaamaan. On myös hyvä olla kissa, koira tai muu peto, jonka käyttäytymistä voit seurata ja pystyy ymmärtämään, kun olet vaarassa.

witch5.jpg

♒ AQUARIUS. Witches-Aquarians pystyvät katsomaan tulevaisuutta ja tekemään niin ensimmäisellä tilaisuudella. Jos he kokevat ainakin pienen uhkan itselleen, he eivät ota mitään vaarallisia. Niitä voidaan usein nähdä yhteiskunnassa, he haluavat myös yhdistyä yhteisössä, jos on jotain tarkoitusta. He ovat aivan salaisia, eikä kukaan tiedä, mitä heillä on mielessä, mutta heistä ei ole niin paljon vaaraa.

Miten tulla noita?
Sinun tulisi oppia työskentelemään työkaluilla, jotka auttavat sinua kehittämään kykyjä ennusteisiin: valitse se, joka on lähempänä sinua: tarot-kortteja, runeja, astrologiaa tai muuta.

Haluan tulla noita

♎ SCALES. Tämäntyyppiset noidat eivät ole ollenkaan pelottavia, he haluavat olla harmonisesti maailmassa ja menevät äärimmäisiin toimenpiteisiin hyvin harvoin. Heidän lahjakkuutensa on kyky houkutella henkiä ja kommunikoida heidän kanssaan. He helposti joutuvat kosketuksiin toisen maailman kanssa ja neuvottelevat muiden maailmojen edustajien kanssa. He eivät ole kovin päättäväisiä, joten he ensin neuvottelevat mentoreiden kanssa ja sitten toimivat, joskus menettävät arvokkaan ajan ...

Miten tulla noita?
Sinun tulisi löytää harmonia luonnon ja luonnon voimia, viettää enemmän aikaa kaupungin ulkopuolella, tuntea läheistä yhteyttä luontoon.

witch6.jpg

♑ CAPRICORN. Tämän merkin noidat eivät varsinkaan halua olla noitia. Heillä on tapana työskennellä kovasti, eikä aina tämä teos koske taikuutta ja noituutta. Tietenkin, jos he haluavat saavuttaa jotain, he työskentelevät kovasti ja ohjaavat kaikki voimansa ja voimavaransa tiettyyn päämäärään, mutta suurimman osan ajasta he elävät tavallisten ihmisten elämään ja eksyvät väkijoukkoon.

Miten tulla noita? Tätä varten sinun täytyy työskennellä kovaa ja kovaa, kerätä tietoa ja mikä tärkeintä - käytäntö! Mitä enemmän käytännössä sinulla on, sitä nopeammin hallitset tämän tieteen.

♊ TWINS. Tämäntyyppiset noidat tuntevat paljon rituaaleja ja loitsuja. He keräävät ja keräävät niitä, vaikka niitä ei aina käytetä. He pystyvät toimimaan sanan avulla, he voivat puhua uhriksi ja saada hänet uskomaan mihinkään. Näiden noitojen ehdotusvoima on erittäin suuri, mutta he käyttävät taikaa charmiaan niin usein.

Miten tulla noita?
Sinulle kaiken voi alkaa tiedon keräämisestä. Opi mahdollisimman paljon siitä, ketkä noidat ovat ja mitä lahjoja heillä on.

witch7.jpg

Miten tulla noidaksi kotona?

♓ FISH. Noogat-Kalat hienovaraisesti tuntevat ja eivät ole erityisen kykeneviä pahoja ja salakavia tekoja. Heitä on helppo säästää ja pakottaa ottamaan puolensa. Mutta jos tämä noita vielä ajattelee, ettei se ole oikein, hän voi aiheuttaa paljon ongelmia. Witches-Kalat ovat hyvin perehtynyt kaikenlaisiin myrkkyihin, he tietävät innoissaan eksoottisimmat reseptit ja osaavat arvata hyvin.

Miten tulla noita?
Sinun pitäisi oppia meditoimaan ja keskittymään tiettyihin asioihin. Tällä kehität intuitiota, pystyt paremmin ymmärtämään itseäsi ja tunteitasi, kykenet hallitsemaan itseänne.

Lue myös: Tärkeimmät vampyyrit Zodiac merkkien joukossa tai kuka ja kuinka he juovat verta

♐ SAGITTARIUS. Witches Sagittariuksen merkin alla eivät tavallisesti aiheuta vaaraa. He ovat kaikkein ystävällisimpiä, jos voin sanoa niin. He osaavat aiheuttaa pahaa ja aiheuttaa sateen, jos sitä vaaditaan erinomaisella päämäärällä, mutta he eivät yleensä käytä aina loitsujaan.

Miten tulla noita? Jos haluat tulla noita, tai ainakin oppia loikoamaan, sinun pitäisi löytää kokenut taikuri, joka tulee opettajallesi. Et voi saavuttaa korkeuksia itse, koska tarvitset mentorin, joka ohjaa nuolia oikeaan suuntaan.

witch8.jpg

Leave a Comment

66 + = 75