Tärkein MAGI Zodiac merkkien joukossa: onko sinulla maagisia kykyjä?

Tärkein МАГИ среди знаков Зодиака: есть ли у вас магические способности?

Oletko koskaan ajatellut, mitä sinulla olisi joitakin super kykyjä vai voiko heillä olla, jos he oppivat kehittämään niitä? Zodiac-merkkien joukossa, kuten käy ilmi, on niitä, jotka voivat helposti tulla MAGOM: iin ja kehittää epätavallisia kykyjä, ja ne, joille taikuutta annetaan vaikeuksitta.

Uskotaan, että kyky erilaisiin asioihin, jotka ovat epätavallisia jokapäiväisessä elämässä, on jokaiselle, mutta yksinkertaisimmin ei tiedä miten tai halua kehittää ja käyttää niitä. Jokaisella on intuitio tai ennakko, jota emme usein epäonnistu, mutta jota emme aina luota.

Lue myös: Tärkeimmät vampyyrit Zodiac merkkien joukossa tai kuka ja kuinka he juovat verta

Tietenkään kaikki eivät voi lukea muiden ihmisten ajatuksia, siirtää esineitä tai saada mitä he haluavat taikuuden rituaaleilla, mutta joissakin Zodiac-merkkejä tällaiset kyvyt voivat kehittyä useammin kuin muut. Tässä on 3 kaikkein "maagisia" merkkejä Zodiac, ja heistä syntyneet ihmiset tulevat usein MAGAMI: ksi.

Lisäksi on syytä muistaa, että ihmisen maagiset kyvyt voivat antaa muita indikaattoreita horoskoopista, jota astrologi voi nähdä ja kertoa.

Maagisia kykyjä syntymäajan mukaan

Top 3 main MAGA Zodiacs

♏ SCORPIO

vkontakte.png

Tämä merkki eläinradan ylpeilee vahvimmat kyvyt taikaa ja muita epätavallisia kykyjä, jotka hänelle on annettu syntymästä. Voimakkaimman intuition omistajat ovat harvoin vääriä tilanteita arvioitaessa. Skorpioniestä on vaikeaa ja lähes mahdotonta piilottaa jotain, varsinkin jos olet hänen läheinen ystäväsi ja hän tuntee hyvin ja tuntee sinut.

Scorpiot, usein tuntematta itseään, voivat vaikuttaa psyyke muita ihmisiä. Esimerkiksi he ovat parhaita manipulaattoreita ja jos he käyttävät manipulointia itsekkäillä tavoitteilla, he voivat tuoda paljon pahaa toiselle henkilölle.

Kuitenkin kaikki Scorpiot eivät ole sellaisia! Joskus jokapäiväinen "taikuus" yksinkertaisesti tulee vakuuttamaan joku muu, inspiroimaan häntä jotain omasta ja saada haluamasi.

Scorpion-mageet osaavat käyttää epäpuhdas voima hänen eduksi. Heillä on erittäin voimakas energia, joka voi hallita kaikkia pahoja voimia. Jos Skorpioni haluaa, hänelle on helpointa kehittää itsestään selvyyden, ennusteen ja hypnoosin lahja. Skorpioneilla on hyviä taisteluita vahinko, paha silmä, kiroukset ja muuta negatiivista energiaa. Jos olet Skorpionin maagisen suojan alla - tämä on paras puolustus!

Miten kehittää super kykyjä? Skorpioni joskus tarpeeksi kuunnella itseäsi ja analysoida sisäisiä tuntemuksia, jotka ovat aina suljettuja ulkopuolelta.

magi1.jpg

♒ AQUARIUS

Aquarianit ovat varsin uteliaita ja usein kiinnostuneita kaikesta salaisesta, epätavallisesta, kiehtovaa. Skorpioneihin verrattuna, jotka kykenevät hallitsemaan kaikkia pahoja voimia ja vaikuttamaan ihmisiin, vesiviljelijät eivät useinkaan toimi tällaisten pimeiden energioiden ja voimien kanssa, vaan mieluummin valkoiseen taikuuteen. He pystyvät analysoimaan tilanteita loogisesti ja täysin ennakoida tulevaisuutta.

Joskus Aquarius kutsutaan myös tulevaisuuden ihmisiksi: he voivat nykyään tulla loistava idea, jota käytetään laajalti vain tulevaisuudessa. Aquarians ovat hyviä käyttämällä työkaluja, kuten astrologia ja numerologia, jotkut myös saada hyvä arvata Tarot-kortteja. Myös Aquarius näkee usein unessa, mitä tapahtuu tulevaisuudessa.

Lue myös: 10 merkkiä, joilla sinulla on EXTRASENSin piilevä kyky

Miten kehittää super kykyjä? Aquarians ovat ilmaisia ​​ihmisiä, joten muiden ihmisten suora osallistuminen on heille erittäin tärkeää. Kehittää kykyjään Aquarians voi muiden luotettavien ihmisten avulla. He oppivat helposti ryhmässä samankaltaisia ​​ihmisiä ilman tunne kateellisia tai kilpailukykyisiä, jos joku saa jotain parempaa. Jos heidän ennustuksensa uskotaan ja kuuntelee heidän neuvojaan, Aquariuksen kyky taikuuteen kasvaa vain.

magi2.jpg

♋ CANCER

Syöpä on toinen vesi-merkki, joka oppii taikuutta hyvin ja pystyy käyttämään sitä auttamassa paitsi itseäsi ja muita, myös muita ihmisiä. Syöpätapaus on myös korkeudessa, ja suojausaste negatiivisista vaikutuksista on melko suuri.

Kuitenkin, toisin kuin Scorpions, jotka voivat käyttää mitä tahansa taikaa, jota he haluavat, Syövät eivät liity mustalle taikuudelle, he todennäköisemmin työskentelevät puhtailla energioilla, jos ne ovat välttämättömiä sovella intuitiota. He voivat esimerkiksi käyttää erilaisia ​​jaloja - kortteja, runeja, kahvia ja niin edelleen.

Miten kehittää super kykyjä? Syövät voivat helposti kehittää intuitioa, joka on annettu heille syntymästä, analysoimalla niiden jälkeisiä unia ja tunteita. On hyvä kirjoittaa unelmasi tai analysoida niitä välittömästi heräämisen jälkeen, koska se on kirkkaissa ja ikimuistoisissa unissa, joka vastaa joihinkin kysymyksiin, jotka kiinnostavat Rakovia usein. Myös syövän tulisi jakaa tunteensa unelmiensa kanssa rakkaittensa kanssa. Ehkäpä kotimaiset ihmiset auttavat ymmärtämään unta löydettyä piilotettua merkitystä, mikä vahvistaa Cancerin luottamusta siihen, että hänellä on supervaltoja.

magi4.jpg

Nämä kolme merkkiä Zodiac voi saavuttaa korkeimmat korkeudet, kehittää niiden super kykyjä, mutta muut merkit voivat myös tulee MAGAMI, vaikka ei niin usein:

♈ ARIES

Jotta nähtäväksi tulee taikuri, Oinilla ei usein ole kärsivällisyyttä. Vaikka hänen tulinen energia on melko voimakas, Oinas voi sivuuttaa lahjakkuusi taikuudesta, ei kiinnitä huomiota häneen, koska hän vain ei voi lopettaa ajamista ja ajattelua. Oinas on aina kiireinen liike-elämässä, ja jos sinun on lopetettava ja kuunneltava jotain, se ei yleensä kestä liian kauan. Heillä on uusi suunnitelma päänsä, uudet saavutukset, uudet ideat.

Lue myös: Tärkein CURVES Zodiacin merkkien joukossa, joka on parhaiten muuttumassa ja tekopyhä

Jos Oinas valitsee okkulttisen polun itselleen, hän voi saavuttaa paljon, vaikka tämä vaatii suurta kärsivällisyyttä. Jos Oinas on päättänyt tulla MAGOM: lle itselleen, ole varma siitä, että hänestä tulee! Tärkeintä tässä ei ole vihainen ja suora voima oikeaan suuntaan, löytää hyvä opettaja, joka auttaa.

Oinas pystyy helposti jakamaan energiansa (sen etu on riittävä) ja myös nopeasti palauttaa voiman. Oinas pystyy jopa antamaan energiaansa asioihin, amuletteihin, veloittamaan heitä. Niitä voidaan myös hyvin kuunnella Tarot-kortteilla - tulella heidän energiaansa.

magi6.jpg

♐ SAGITTARIUS

Jousimies on vahvin tiedon jano kaikkiin muihin merkkeihin, joten jos Sagittariuksen tavoitteena on saada okkulttinen, maaginen tieto, hän voi hyvinkin tulla hyvä MAGOM. Hän ei kuitenkaan käytä usein maagisia kykyjään käytännössä. Koulutusprosessi on hyvin mielenkiintoinen Sagittariukselle, mutta käyttö on taas.

Jos Jousimies käyttää yhä maagista tietämystään, hän on hyvä työskennellä ihmisen energia, pystyvät parantamaan ihmisiä, parantamaan haavoja, diagnosoimaan. Ilman mitään improvisoituja keinoja!

Maagisten ominaisuuksien sinun horoskooppi

♍ VUOSI

Neitsyt on maallinen merkki, arkipäiväinen ja materiaali, mutta hyvät mageet voivat työskennellä Virgosista, jotka eivät enää toimi jonkinlaisen kevyen ilman energian kanssa, vaan käyttävät erityisiä välineitä, kuten Tarot-kortit, Muutosten kirjat tai runot. Ne ovat myös hyviä ymmärtämään palmistry.

Virgo käyttää jokaista pienintä asiaa päästäkseen pisteeseen ja saat tarkan vastauksen kysymykseen. Jos tarvitset tällaista vastausta, voit mennä turvallisesti Virgo-merkin edustajien kuulemiseen.

Usein Virgo käyttää menetelmiä Vaihtoehtoinen lääketiede, ovat perehtynyt kasvien ja kivien. Joitakin maagisia kykyjä kehitettäessä heidän pitäisi aloittaa nämä asiat: tutkia muita kuin perinteisiä menetelmiä, tutkia kivien taidetta jne..

magi7.jpg

♌ LEO

Peli on minkä tahansa lion pää "maaginen". Tämän merkin edustajat rakastavat itseään ja pyrkivät saavuttamaan haluamansa omalla karismaamalla ja pelin kautta. He saavat mitä he haluavat rakkaussuhteita ja pystyvät johtamaan ihmisiä, jos heistä tulee tapauksen pää.

Lionit eivät kuitenkaan yleensä halua kehittää supervalmiuksiaan, sillä tämän vuoksi heidän on poistuttava oma ego, ja tämä on hyvin vaikeaa! Jos Leolla on vahva energia ja kyky tehdä jotain kädet, hän voi tulla talismanien ja amulettien luoja. Kuten Oinas, hän kykenee veloittamaan asioita hänen tulisesta energiastaan.

magi3.jpg

♎ SCALES

Vaaka kohdistuu kumppanuuteen, heillä on aina vuorovaikutus muiden ihmisten kanssa. Tämän merkin edustajat voivat tulla MAGAMI-jäseneksi, jos heillä on halu auttaa muita, mutta enimmäkseen he ovat kaikki samaa mieltä valkoisen taikuuden ja positiivisia energioita.

Vaaka pystyy oppimaan parantamaan muita ihmisiä, ja heidän sanansa voivat vaikuttaa henkilö hypnoottisesti. Siksi Libra on myös kykyjä hypnoosiin, muistaa paljon loitsuja ja salaliittoja, jotka työskentelevät suussaan.

♓ FISH

Tämän merkin edustajat eivät ole liian voimakkaita taikuuksissa, koska he eivät aina tiedä, miten selviytyä jonkun muun energian kanssa. Ne ovat melko heikkoja ja helppoja jollei joku muu vaikuta. Ne ovat hyvin herkkiä, luottamuksellisia ja usein huijainten ja huijareiden uhreja. Heidän on vaikea oppia hallitsemaan kaikkea, mitä heidän sieluissansa tapahtuu, ja muiden ihmisten energiaa on vaikea hallita.

Lue myös: Valitse CUP. Vastaus kertoo teidän piilevistä maagisista kyvyistänne

Kalat usein näkevät outoja ja monimutkaisia ​​unia, voivat oppia unelmat ja osaa ennakoida ongelmia.

Kaluilla on voimakas tarve oppia jotain salaperäistä ja oppia tuntematonta, joten joskus ne ovat edelleen tutkia taianomaisia ​​rituaaleja, oppia arvata. Luonnon intuition ansiosta heistä tulee erinomainen omaisuudenhoitaja ja konsultit okkultismin alalla. He voivat myös oppia valmistamaan maagisia juoma-asetelmia ja rakastamaan juomia.

magi8.jpg

Ihmisen maagiset kyvyt

♉ Härkä

Taurus harvoin tulee taikureita, koska heidän kykynsä ovat lähempänä jotain konkreettista. Jotkut niistä ovat melkoisia hoitaa päivittäinen leipä enemmän kuin miettiä korkeita asioita eikä halua ottaa vastuuta muista ihmisistä.

Kuitenkin, jos Taurus haluaa, hän voi onnistua kehittämään kykyjään saavuttaa aineellista hyvinvointia. Ulkoisen ja sisäisen työnsä ansiosta Taurus voi magneettina houkutella itselleen edullisia tarjouksia.

Taikashuoneessa toimii hyvin joitain tiettyjä esineitä - amuletit, kivet, ja myös he voivat hyvin ymmärtää Feng Shui, niin että aineellisten esineiden avulla säätää harmoniaa kotona tai muissa tiloissa.

magi5.jpg

♊ TWINS

Etenkin tämän merkin edustajat ei ole kykyjä taikuutta ja selvänäköisyys, he ovat usein tuulisia, heidän on vaikea keskittyä yhteen asiaan ja on vaikeaa säästää energiaa.

Joskus Gemini voi kuitenkin käyttää omaa puhetaito jotta saisit mitä haluat. He voivat taidokkaasti puhua keskustelijalle, pakottamalla hänet tekemään Geminiin miellyttävät johtopäätökset. Vaikka se ei ole niin maaginen kuin psykologia.

Lue myös: Henkilön yliluonnolliset kyvyt

♑ CAPRICORN

Capricorns ovat vähiten sopivat määritelmään MIGAn, ne ovat yleensä melko maanläheinen ja usko liikaa yliluonnollinen, mysteeri ja taikuutta. Heillä on täysin erilaiset tehtävät. Mutta jos Kauris vielä päättää seurata MAGESin polkua, hän voi, kuten muutkin Zodiacin merkit, käyttää erityisiä aiheita ennusteita, ennustamista ja paranemista varten. Esimerkiksi Kauris voi oppia arvata kädellä tai hyvin taitava numeerien taikuudesta - numerologia.

magi9.jpg

Leave a Comment

60 + = 69