Testi: Kuka sinä olet horoskoopilla?

testi: Кто вы по гороскопу на самом деле?

vkontakte.png

Joskus saatat ajatella, että horoskoopit eivät aina ole kuvaillaan oikein persoonallisuuttasi. Esimerkiksi sinut syntyi Oin merkin alla, mutta johtavat ja näyttävät ominaisuuksia, jotka eivät ole Oinas-ominaisuuksia. Miten tämä voi olla? Mistä nämä epäjohdonmukaisuudet tulevat? Onko horoskooppeja luotettava??

Käy läpi yksinkertainen testi ja selvitä, kuka me todella olemme. Mikä merkki eläinradan lisäksi tärkein, voi kuvata meitä? Tai ehkä olemme merkki tyypillinen edustaja, ja sitten testin tulos osoittaa meille tämän?

Valitettavasti monet eivät täysin ymmärrä, että Zodiacin merkki, jonka mukaan olet syntynyt, on vain vähän henkilön horoskoopin antaman persoonallisuuden kuvaaminen, eli syntymähetkellä ja syntymäpaikassa syntyvä horoskooppi.

Kunkin meistä horoskooppiin HUOMAUTUS (!) Onko kaikki Zodiacin merkit! Vain jokainen niistä sijaitsee tietyllä tavalla. Lisäksi jokainen näistä merkkeistä "asuu" eri yhdistelmissä ja eri sekvensseissä 10 planeettaa, paljon fiktiivisiä pisteitä, paljon ja jopa kiinteitä tähtiä. Muuten kaikki nämä "aineelliset" merkinnät materiaalista ja aineettomista pisteistä ovat tietyissä suhteissa toisiinsa, ja nämä suhteet määräytyvät etäisyyksien.

Lue myös: Eläinradan merkin vaikutus ja nimen väri ihmiselämässä

Näiden tekijöiden yhdistelmiä on vaikea kuvitella, samoin kuin on vaikea kuvitella, että tapaatte kaksi täysin identtistä ihmistä samaan luonteeseen ja samaan kohtaloon.

Joten mikään ei ole yllättävää, että voimme syntyä Auringon kanssa yhdessä merkissä ja ilmentää itseämme aivan eri tavalla. Astrologin on tutkittava mahdolliset horoskooppiyhteydet, tehdä johtopäätös ja tuottaa tuloksen. Mutta ennen oppimista, kestää kovaa työtä, tutkimusta ja tiedonkeruuta.

test1-1.jpg

Leave a Comment

68 − = 61