Vilpittömästi ja fake ystäviä horoskooppi

Eniten искренние и самые фальшивые друзья по знаку Зодиака

Tässä maailmassa ei kaikki ole yhtä suoraviivaista kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä.

Jotkut ihmiset voivat hymyillä ja onnitella sinua, mutta jonkin ajan kuluttua he puhuvat takanasi, ja he ovat valmiita väärinkäyttämään sinua viimeisillä sanoilla.

Toisaalta voit kompastella henkilöä, joka suoraan ja karkeasti osoittaa puutteesi ja virheesi, mutta auttaa sinua korjaamaan ne.

Kuinka erottaa todelliset ystävät väärennöksistä?

Tässä kerrot ystäväsi horoskooppi.


Vilpittömät ihmiset horoskooppi

Oinas

Zod-sam-5.jpg

Oinas haluaa elää maailmassaan eikä yhdistää väkijoukon kanssa. Yleensä he ovat hyvin valikoivia ystävien valinnassa, ja silloin he haluavat kertoa teille katkeran totuuden.

He yrittävät pitää ystävällisen sävyn töissä ja eivät halua loukata ketään, mutta joskus Oinas on liian vaikea hillitä.

Lue myös: Loukkaavia lauseita, joita ei koskaan voida puhua merkkejä eläinradan

Toisaalta, voit luottaa Oinas, koska hän ei koskaan pidä kiveä hänen keernansa.

Neitsyt

Zod-sam-10.jpg

Koska Neitsyt ovat erittäin kriittisiä, he painavat aina hyviä ja huonoja puolia ennen kuin päättävät asiasta. Tämä ominaisuus auttaa heitä valitsemaan oikean tien ja vastustamaan jokaista henkilöä, suoraan huomauttaen hänen epälojaaleista tekoistaan.

Jos pyytäisit Virginia ilmaisemaan mielipiteesi rehellisesti, saat sen ja et ehkä pidä siitä, mitä kuulet. Niitä voidaan kutsua oikeiksi ystäviksi, koska ne auttavat sinua aina kehittämään yksilöinä ja korjaamaan virheesi.

Skorpioni

Zod-sam-11.jpeg

Monet ihmiset ajattelevat, että Skorpionit ovat hyvin ovelia, he voivat muuttaa tilannetta heidän hyväksi. Mutta totuus on, että jos olet voittanut Skorpionien uskollisuuden, kukaan ei ole yhtä rehellinen kanssasi kuin tämä Zodiac-merkki.

Lisäksi Scorpios ei voi sietää valehtelijoita ja epäoikeudenmukaisia ​​tekijöitä, vaikka valheesta olisikin hyvä syy. He haluavat tuntea koko sisätilaan kerralla, eikä löytää sitä odottamattomassa hetkessä.

Lopulta rehellisyydestänne tulet paljon paremmaksi.

Jousimies

Zod-sam-7.jpg

Jos luulet, että Jousimies on vaatimaton ja kohtelias, sinä olet hyvin väärässä. Heillä on rohkeutta kohdata kasvot kohtaamaan ja sanoa mitä he ajattelevat.

Jos käyttäytymisesi ei ole hyväksyttävää, kuulet heiltä koko totuuden ilman kaunistuksia.

Jousimiehiä voi olla vaikea hillitä, kun he ovat ärsytettyjä tai joku yrittää aiheuttaa niitä, mutta onneksi he vapauttavat höyryä niin usein.

Härkä

Zod-sam-8.jpg

Härkä voi olla töykeä ja epävarma. Hän ei pidä huijata ja keksi jotain. Jos hän tarvitsee kertoa totuuden, hän sanoo sen, vaikka hän ei näe muiden ihmisten tukea.

Tämä Zodiac-merkki on viestinnässä melko yksinkertainen, ja siitä tulee aina mitä odotat.

Härkä ovat luotettavia ystäviä, ja heidän apunsa ansiosta luonne muuttuu paremmin ajan myötä.

Väärennetyt ihmiset Zodiac-merkin alla

syöpä

Zod-sam-2.jpg

Yleensä syöpä kertoo sinulle kohteliaisuuksia, vaikka teetkin jotain vikaa, että olisit aina silmiesi hyvä ystävä.

Tämä sama henkilö kuitenkin arvostelee sinua ja teidän toimiaan ennen muita ja voi yöllä vahingoittaa maineesi.

Lue myös: Kuka tietää parhaiten valehdella? Zodiacin petollisimmat ja ovelimmat merkit

Koska tämä merkki on hyvin herkkä ja harvoin toimii suoranaisesti, se yrittää usein etsiä kiertotapoja maksamaan henkilöä rikoksesta.

kala

Zod-sam-1.jpg

Kalat haluavat elää kuvitteellisessa maailmassa, ja he haluavat kirjoittaa tarinoita muista ihmisistä.

Jos olet vahingossa tullut heidän tarunsa aiheeksi, sinä, todennäköisimmin, tulee kuuluisa. He pystyvät niin voimakkaasti pilata, että kuvasi muiden silmissä on ikuisesti hemmoteltu.

Lisäksi kalat eivät pidä kiistoja ja selvennystä suhteista. He ovat melko samaa mieltä kanssasi, ja sitten valehtelevat ulos epämiellyttävästä tilanteesta.

Vaaka

Zod-sam-6.jpg

Vaaka on elintärkeää miellyttää muita ihmisiä, eikä he koskaan myönnä, että joku harmittaa heitä.

Usein syntynyt Zodiac-merkin alla ei voi tehdä päätöstä. Vibraa jatkuvat vaihtelut johtavat siihen, että he voivat puhua aivan erilaista tietoa eri ihmisille.

Tästä syystä monet voivat pitää niitä väärennettyjä ystäviä, vaikka heidän aikomuksensa eivät olekaan pahimmat.

Kaksoset

Zod-sam-4.jpg

Tiedämme kaikki, kuinka monta puolta kymmeniä voi olla. Halu olla hyvä kaikkien silmissä ja kaksinaisuus tämän merkin Zodiac tekee heistä sag kaikissa olosuhteissa.

He voivat vannon, että he pitävät salaisuutesi, mutta sitten he menevät ja levittävät huhuja sinusta. Siksi ihmiset harvoin luottavat niihin, ja jos he ovat vilpittömiä heidän kanssaan, he voivat myöhemmin hyvin pahoitella sitä.

Diplomatic Zodiac Signs

Leijona

Zod-sam-15.jpg

Valon ja syttyvän persoonallisuuden ansiosta Lviv pidetään usein väärennöksenä, vaikka itse asiassa he ovat vain taipuvaisia ​​olemaan valokeilassa. Vaikka lionit ovat riittävän varmoja, he eivät halua julkaista puutteitaan.

Tämä Zodiac-merkki ei tahdo piilottaa mitään, ja se voi olla melko vilpitön. Hän haluaa kaikkien olevan onnellisia, ja tässä tapauksessa se voi olla pieni sulkko.

Kauris

Zod-sam-12.jpeg

Kauriset ovat melko laskelmia ja yrittävät olla diplomaattisia töissä. Toiset voivat pitää tätä käyttäytymistä aivan liian vilpittömänä.

Jos haluat saada haluamasi, Capricornin täytyy miellyttää joku, hän on valmis menemään siihen. Muussa tapauksessa niitä voidaan kutsua melko tosi merkiksi Zodiacista, joka tietää, mitä katumusta.

Vesimies

Zod-sam-16.jpg

Vesimies voidaan kutsua hieman irralliseksi. Toisin sanoen, ne ovat suurelta osin liian välinpitämättömiä. Toisaalta he voivat hyväksyä henkilön sellaisina kuin he ovat, ja jos vesivälliset sanovat, että he pitävät joku, he myös tarkoittavat sitä.

Tämä Zodiac-merkki ei halua tuhlata aikaa kirjoittaa valheita tai sanoa, mitä toinen ihminen haluaa kuulla. Ihmiset joko rakastavat heitä tai eivät, eivätkä he noudata yhteiskunnan normeja.

vkontakte.png

Leave a Comment

9 + 1 =