Zodiacin merkkien ominaisuudet, joista harvat tietävät: onko heillä sinä?

piirteet знаков Зодиака, о которых МАЛО КТО ЗНАЕТ: есть ли они у вас?

Zodiac-merkkejä ei aina voida kuvata yksityiskohtaisesti kunkin edustajan luonteesta. "Pure" -merkit, jotka ovat luonnostaan ​​kaikkiin maailman tärkeisiin ominaisuuksiin ei niin paljon. Siksi monet sanovat, että he ovat pettyneitä astrologiaan, koska ne antavat virheellisiä kuvauksia!

Mutta jos kaikki olisi niin yksinkertaista, se olisi ei ole mielenkiintoista elää! Hyväksy, jakaa ihmiset 12: ksi yhtä suureen osaan ja kuvailla kukin niistä tarkkuudella 100% on mahdotonta. Olemme liian monimutkaisia ​​olentoja, ja kullakin on tietty kehitysaste.

Lisäksi sama merkki voi näkyä merkkien hyvin erilaiset puolet, kun sellaisia ​​piirteitä, jotka ovat ominaisia ​​tämän horoskooppimerkin ominaisuuksissa, ei yksinkertaisesti voida kehittää tai kehittää heikosti eikä erityisen voimakasta.

Lue myös: Mikä Zodiac-merkki auttaa sinua tekemään RICH ja FAMOUS?

Tässä artikkelissa yritämme löytää Zodiacin merkkeissä ne luonteenpiirteet, jotka eivät nähtävästi ole "omaa", mutta jotka hyvin usein. Tämä johtuu siitä, että horoskooppi ei ole kuvattu yksi asema auringon, muitakin planeettoja, jotka on syntymän aikaan olivat toisessa horoskooppi ja voivat antaa energiaa kyseiselle edustajalle, jotka vaikuttavat muodostumista merkin kokonaisuutena.

Merkki Zodiac-merkin alla

Jos olet syntynyt 21.3.-20.4.: ARIES

vkontakte.png

Kaikki tietävät, että Oinas on puhtaassa muodossaan impulssi, tulipalo ja hallitsematon tahto voittaa ja halu johtajuudesta. Kuitenkin vain harvat ihmiset tietävät, että monien Oinojen ajattelu ei ole niin nopeaa eikä keskity hetkiin päätöksentekoon.

Koko asia Mercury, joka voi kulkea yhden merkkejä Oinas - Härkä tai Kalat. Jotkut Oinas, voi siis tulla niin sanottu "nahjus", on paljon epäilyksiä, ajatella, pohtia, unelmoida ja edustamaan, ennen lopullista tuomiota.

Lisäksi olet yllättynyt, mutta tällaiset Aries yrittävät lopettaa kaiken, vaikka sisäinen innostus ne laskevat hieman. Heillä on enemmän vastuuta, eivätkä he aina heitä kaikki puoliksi.

znaki-character1.jpg

Kaikki eivät ole valmiita rakastamaan nopeasti, mutta rakkaudessa ollakseen itsekkäitä, vaikka tämä on syytös, että hän kaikkein itsekkäimmistä. Venus on hyvä, esimerkiksi pysyä Kaluissa, Oinas uhrautuu rakkaudessa, hän tulee olemaan hyvin kiinnostunut, anna rakkautensa ilman itsetuntemustaan.

Toisaalta maanpäällinen Venus voi avata Oinas aistillisen rakkauden erityispuolella, kuten Aries tuskin on itsekäs: hän ajattelee paremmin kumppania kuin tarvitaan, hyvin kiinni hänelle fyysisesti, hän on taipuvainen pitkä ja luotettava suhde.

znaki-character2.jpg

Jos olet syntynyt 21. huhtikuuta - 20. toukokuuta: Taurus

Taurus tunnetaan kiinnittymisestä materiaalimaailmaan, mutta ei kaikki Taurus kiinnitä tällaista rahan merkitys ja tulot. Lisäksi on joukossa niitä tovereita, jotka roskivat rahaa oikealle ja vasemmalle.

On kuitenkin tärkeää, että sinulla on vakaus jalkojesi alla, tämä on tärkeää jokaiselle Taurukselle. Mutta tämä vakaus on yleensä luo itselleen: joskus riittää, että sinulla on hyvä sohva, lämmin sänky, säännölliset ateriat, loput eivät ole niin tärkeitä.

Lue myös: Ensimmäinen tuttavuus: mitä he ajattelevat meistä, kun olemme oppineet Zodiac-merkin?

Elämän kaikissa Taurus, samoin kuin muut maapallon merkkejä Zodiac, on oltava pysyvyys, eikä ole välttämätöntä, että tämä vakaus on taloudellinen. Esimerkiksi jotkut Taurus eivät pidä makaa sohvalla, mutta rakastavat matkustaa, löytää uusia maita. Ja sillä voi olla myös oma vakaus: se kulkee tasaisesti, se muuttaa tilannetta tasaisesti, se ottaa tasaisesti uuden osan näyttökerroista.

Mutta tunteissa jotkut Tais voivat olla hyvin pinnallinen ja voi hoitaa kumppaneita kylmällä. Missä on vakaus ja luotettavuus, kun Taurus todella haluaa vaihtaa kumppaneita kuten käsineitä ja etsiä yksinkertaisia ​​ja mutkikkaita suhteita? Jos tiedät tämän, on erittäin todennäköistä, että Venus on sinut Geminiin. Rahan asenteet ovat myös sinulle helppoa, ja sinä tuskin voi olla huolissaan siitä.

znaki-character3.jpg

Jos olet syntynyt 21.-21. Kesäkuuta: TWINS

Tiedetään, että Gemini - melko inquisitive, seurallinen, haluaa ympäröidä paljon ihmisiä ja tietää kaikki viimeisimmät uutiset. Jotkut Gemini-merkin edustajat voivat kuitenkin ei ole lainkaan logiikkaa, että jotkut saattavat tuntua hyvin outoilta.

Kaikki Gemini eivät ole älymystöjä ja niillä on loistavat henkiset kyvyt. Joskus he vain tarvitsevat jotain hyvin pinnallisia asioita, tyydyttämään oman uteliaisuutensa.

Jotkut Gemini yleensä voivat helposti omaksua muiden mielipiteet ilman omia. Varsinkin jos he kuulevat tämän suurten ja tärkeän henkilön suu.
Lisäksi kaikki Geminit eivät ole helposti ja mielenkiintoisia viestinnässä, joukossa on paljon porauksia ja itsepäisiä.

Lisäksi, jos luulet, että Geminillä on vähän tekemistä eläinten kiinnittymisestä, niin voi myös olla virhe. Jotkut heistä kokevat erittäin vahvoja tunteita ja tunteet, vaativat jatkuvaa läsnäoloa kumppaneilta ja joutsenheittäjä, kiusannehtaa.

znaki-character4.jpg

Jos olet syntynyt 22.6.-22.7.: CANCER

Syöpät - eivät aina ole valmiita piilottamaan kaikkein intiimimpiä, kuten ehkä luulet. Jotkut niistä edes pitävät hyvin erottuvat joukosta, ilmoittavat itsensä ja tunteensa, osoittavat koko maailmalle, mitä he ajattelevat tästä tai siitä.

Jotkut urospuoliset syöpät ovat hyvin ihastuneita kirkkaista ja sultry-naisista, jotka eivät ole lainkaan houseviivejä ja esimerkillisiä vaimoja, vaan heittävät ja osoittavat kykyjään. Kaikki vika naapuri Leijona, jotka voivat pudota syövän henkilökohtaisiin planeetoihin.

Muissa syöpätapauksissa perhe- ja perhesiteet eivät välttämättä ole ensimmäisiä. He voivat olla paljon enemmän kuin olento vapaa velvoitteista, etenkin suhteessa. Tällaiset syövät pitkään eivät luo perhettä lainkaan. He voivat harjoittaa ammattia, ystäviä, sukulaisia, mutta ei omaa perhettään.

znaki-character5.jpg

Jos olet syntynyt 23.-23. Elokuuta: LEO

Lvivin joukossa ei ole aina joitain voittajia, elämän päälliköitä ja merkittäviä persoonallisuuksia. Vaikka Leolla on ainakin jotain erottua: hänen vaatimuksensa muille tai kritiikki, mitä hän näkee ympärillä, piti itseään järkevintä, suurelta saattaa olla pieni ratas Whirlpool elämän pieniä planktonin työssään ja tavallinen perhe ihminen, joka ei ole malliesimerkki jäljiteltäväksi.

Lue myös: Zodiac signs salaisuudet: selvittää, kuka piiloutuu

Jos lion muuttuu huomaamattomaksi, siihen on syitä. Kuitenkin usein hänen luonteensa vaikuttavat Virginin valitseva merkki, jossa Venus tai Elohopea
Leo-merkin edustaja. Tästä syystä - halu analysoida kaikkea, valita piikkejä. Parhaimmillaan hänellä on hyvät analyyttiset taidot, looginen mieli, kyky suunnitelmiin ja strategioihin.

znaki-character6.jpg

Merkki piirteitä horoskooppi

Jos olet syntynyt 24. elokuuta - 23. syyskuuta: Neitsyt

Heikko tunteita, oikein kaikessa Neitsyt voi joskus osoittaa ja varsin kirkkaita tunteita, jota et odota heiltä. Jotkut Virgos onnistuu houkuttelemaan yleismaailmallista huomiota ja olla sen keskellä, vaikka se tuntuisi: heidän pitäisi olla kaikkein vaatimattomimpia!

Ei kaikkia heitä vakava ja keskittynyt tietyistä asioista. Ne saattavat poiketa värikkyydestä ja yksinkertaisuudesta. Ja vaikka heidän on pantava kaikki hyllyille, se ei aina koske tiettyihin asioihin vierekkäin. He voivat esimerkiksi rakentaa selkeän ja loogisen järjestyksen päähänsä, mutta heidän ei tule käsitellä asiallisia asioita varovasti, älä käytä paljon aikaa puhdistaa tai jakaa asioita.

znaki-character9.jpg

Jos olet syntynyt 24. syyskuuta - 23. lokakuuta: PITKÄT

Libra - kumppanuussuhteisiin ja suhteisiin tähtäävä merkki on puhtaassa muodossaan erinomainen diplomatian, hyvän luonteen, kykyä puhua mistä tahansa aiheesta ja kyky löytää nopeasti muita. Kuitenkin Libran joukossa löytyy usein tarpeeksi emotionaaliset ja hyvin intohimoiset persoonallisuudet, jotka kumppanuuksissa ovat melko korkeita baareja.

Jotkut Libra-naiset ovat todellisia nainen vamp, ja miehet ovat melko rikas ja elävä kokemus rakkaussuhteista, jotka ovat ylikuormittuneita voimakkailla tunteilla. Tämä tarkoittaa, että heillä on Venus Skorpioni.

Jotkut tämän merkin edustajat ovat looginen ja analyyttinen mieli eivätkä ollenkaan muistuta rauhanomaisia ​​ja helposti kommunikoivia diplomaatteja, jotka voivat häiritä tilannetta. He eivät erityisesti halua romanttista, vaan he voivat elää ilman sitä täydellisesti ja muistamatta. Virgo-merkin planeetalla voi olla vaikutusta.

znaki-character8.jpg

Jos olet syntynyt 24. lokakuuta - 22. marraskuuta: SCORPIO

Skorpioneissa on monia, jotka eivät anna itsensä loukata, puolustaa etujaan, painaa, manipuloida ja jopa vastata. Niitä on kuitenkin melkoisesti hyväntahtoisia ja sympaattisia ihmisiä, joka ei yritä päästä sielusi ja voittaa luottamuksesi petollisella tavalla.

Monet skorpionit ovat hyvin rauhallisia ja joskus jopa laiska. He haluavat kommunikoida ja ympäröivät itsensä eri ihmisten kanssa. Ja vaikka monet heistä vielä pitivät etäisyyttä ja jotain on piilotettu, jotkut voivat laittaa ihmisiä itselleen, vaikka heillä ei ole mitään etua. Tällaisilla Scorpiosilla tuntuu erittäin helppoa ja myönteistä.

On mielenkiintoista puhua heidän kanssaan ja puhua kaikesta. He eivät tuomitse tai kokeile määrätä mielipiteesi. Yleensä tällaisissa Scorpion persoonallisissa planeetoissa on Libra tai Jousimies, ja esimerkiksi Skorpioni, vain Aurinko.

znaki-character7.jpg

Jos olet syntynyt 23.11.-21.12.: SAGITTARIUS

On tunnettua, että Sagittarians ovat suuria fanien muutosta maisemia, uusia vaikutelmia ja uutta tietoa. He ovat iloisia ja hyvin ystävällisiä, he kokoontuvat aina ympärillään suuryritykset. Mutta suhteissa Jousimies ovat usein odnolyubamia tai hyvin haluttomia aloittamaan uusia vakavia suhteita ja jos ne alkavat, nämä siteet kestävät yleensä monta vuotta.

Näin on usein, jos Sagittarius Venuksen merkin edustaja sijaitsee seuraavassa merkissä - Capricornin merkki. Tätä Jousimies voidaan pitää erittäin luotettavana. Hänellä on paljon suunnitelmia ja tavoitteita, ja hän todennäköisemmin tuo kaikki tapaukset loppuun.

znaki-character10.jpg

Jos olet syntynyt 22.-20. Tammikuuta: CAPRICORN

Vaikka Kauriset ovat melko vakavia ja motivoituneita ihmisiä, niiden joukossa on usein tarpeeksi helppo kommunikoida, humoristisia ja hauskoja ihmisiä, jotka rakastavat meluisia yrityksiä ja joita ei tapeta työssä.

Kuitenkin kuivan ja rationaalisen lähestymistavan sijaan jotkut kauriset pystyvät osoittamaan hyvin alkuperäisiä ja moderneja ideoita. He eivät pelkää uutuutta, he antavat heidän elämästään jotain aivan uutta, usein muuttavat mielipiteitään ja eivät pääse toisiinsa konservatiivisilla näkemyksillään elämästä.

Lue myös: Mitä tarvitset onnea kohti jokainen Zodiac merkki? Löydä onnenne kauniissa lainauksissa

Jotkut Kauriset voivat vain näyttää kuivalta ja kriittiseltä ensi silmäyksellä, itse asiassa he voivat uhrata rakkautta, idealisoida kumppaneita ja suhteita, tai ei tarvitse kokeilla jotain rakkaussuhteessa uutta ja tuntematonta.

znaki-character11.jpg

Jos olet syntynyt 21.-20. Helmikuuta: AQUARIUS

Aquarius - luominen ei ole aina esteetöntä ja riippumaton. Uskotaan, että Vesimiehen on ensimmäinen rivi joukossa egoisteja ja sinkkuja, mutta puhtaimmillaan. Jos Venus Vesimies on Jousimiehen tai esimerkiksi Kaloissa, Vesimies on melko sidottu kumppaneille ja kokee vahvoja ja eläviä tunteita.

Jotkut Aquarians eivät varsinkaan halua muuttaa ja elää nykyistä, työtä kovasti ja kovaa sitä. Siinä tuntuu Capricornin vaikutus. Tunteissa tällaiset vesiviljelijät ovat vakaita eivätkä muutu kumppaneita, kuten käsineitä. He voivat työskennellä koko elämänsä yhdessä työssä, eivätkä edes ajattele sitä, että heidän on muutettava jotain kiireellisesti elämässä.

Jos Aquariuksen elohopea jää Capricornin merkkiin, tämä henkilö ei ole liian sosiaalinen ja todennäköisesti ympäröi itsensä vain niillä ihmisillä, jotka voivat olla hyödyllisiä hänelle. Hän tahtoo mietin jokaista sanaa, haluttomasti jakamaan ajatuksiaan, annostelemaan valitut tiedot valitsemalla, ole selkeitä tavoitteita eikä heitä ripustaa puhelimessa tunteja.

znaki-character13.jpg

Jos olet syntynyt 21.-20. Maaliskuuta: FISH

Herkkä ja aistillinen Kalat joskus käyttäytyvät ei mainita "kala": ne eivät ole liian uhrautuvaa ja lempeä, hyvin nopeasti tekemään päätöksiä, ottaa roolin johtajien ja tehtaan ympäröi joukko ihmisiä, jotka eivät ole valittaneet elämästä, ja kenen kanssa kommunikoida tasavertaisesti.

Tietenkin hevosenmerkit ilmenevät myös heille ilman auringon allekirjoitusta, on mahdotonta kuvailla henkilöä, mutta jos osa kalan persoonallisista planeteista pysyy Aquariuksessa, se on hyvin moderni ja helppo kommunikoida Kalat, josta ystävät, samankaltaiset ihmiset, yritykset ja viimeisimmät uutiset ovat erittäin tärkeä osa elämää.

znaki-character12.jpg

Leave a Comment

− 7 = 1