Bagaimanakah skala daya tarikan dari 1 hingga 10 kelihatan seperti: betapa cantiknya anda pada skala ini?

Bagaimana boleh выглядит шкала привлекательности от 1 до 10: а насколько красивы Вы по этой шкале?

Baru-baru ini, Internet banyak bercakap mengenai skala daya tarikan yang dipanggil.


Oleh itu, mari kita cuba untuk mengetahui sejauh mana skala daya tarikan, pada pendapat lelaki. Ia agak logik bahawa ia lebih bersesuaian dengan seks wanita.

Baca juga: Bagaimana hendak membuat seorang lelaki menginginkan anda: ikut arahan iniSkala tarikan

inx960x640 (1).jpg

Seseorang mungkin membantah dan mengatakan bahawa tidak ada kriteria yang pasti untuk kecantikan, sesetengah seperti blondes, yang lain - brunettes, ada yang gila tentang wanita dengan bentuk, sementara yang lain lebih suka wanita langsing dan pintar.

Secara umum, menilai keindahan wanita bukanlah tugas yang mudah, di sini objektiviti adalah penting.

Tetapi bagaimana jika, sebagai contoh, seorang gadis dengan ciri wajah yang sempurna adalah angka yang tidak berjaya? Pada skala berapa ia harus dinilai?

Ini agak seperti keadaan dengan pertimbangan juri dalam skating angka, apabila hakim harus menilai bahagian teknikal skating dan kesenian skater.

Walau bagaimanapun, di sini adalah tafsiran anggaran skala daya tarik yang sangat 10 mata:

Penilaian 1-2-3:

Strashnenkaya

1). Jpg

Ini, sesungguhnya, wanita yang tidak berpuas hati yang malang dengan data luaran. Sebagai peraturan, mereka mempunyai wajah yang hodoh dan angka jauh dari ideal. Kanak-kanak perempuan ini dicirikan oleh berat berlebihan, jerawat, rambut jarang dan gigi yang tidak baik.

Kadang-kadang ia tidak dapat membantu (genetik, penyakit, sesuatu yang lain); tetapi lebih sering wanita boleh menjadi lebih cantik (diet / sukan / penjagaan yang betul, penolakan tabiat buruk).

Sekiranya seorang wanita tidak cantik di luar, sangat penting bahawa dia mempunyai watak yang baik. Seorang gadis nakal dengan dunia dalaman yang kaya juga boleh menarik jantina yang bertentangan.

Keperibadian yang hebat - kadang-kadang lebih penting daripada data luaran. Dalam kes ini, wanita-wanita ini mempunyai kehidupan peribadi yang bahagia, mereka cukup berjaya berkahwin.

Betapa indahnya awak

Penilaian 4:


Simpleton

3). Jpg

Pada pendapat lelaki, seorang wanita yang data luarannya ditarik ke kuartet tidak boleh dipanggil kecantikan atau yang manis, tetapi dia tidak boleh dipanggil makhluk hodoh sama ada.

Ia agak penampilan mudah tanpa sebarang ciri yang luar biasa. Walau bagaimanapun, jika gadis itu berpendidikan tinggi, baik membaca, cerdas dan menarik, dia mungkin menjadi subjugator hati lelaki.

Penilaian 5:


Purata

2). Jpg

Kemungkinan besar, gadis itu tidak dapat dipanggil kecantikan atau bahkan cantik. Tetapi jika dia betul-betul menjaga dirinya sendiri dan tahu bagaimana untuk melayani dirinya sendiri, maka seorang gadis seperti itu boleh turun untuk orang yang menarik.

Markah 6:


Tidak cantik

4). Jpg

Ini, sebagai peraturan, bukan keindahan pertama, tetapi sekali lagi dengan menjaga diri mereka sendiri, mereka boleh dipanggil cantik.

Watak yang menyenangkan adalah tambahan penting bagi wanita tersebut. Mereka boleh dengan mudah menarik jantina yang bertentangan, walaupun kekurangan ciri-ciri yang betul dan angka mewah.

Skala kecantikan

Penilaian 7:


Sayang, comel

9). Jpg

Gadis-gadis sedemikian dalam keadaan tertentu boleh melihat benda yang cantik atau panas; kita boleh mengatakan bahawa ini adalah wanita yang badannya diberi nilai pada lapan, dan wajahnya adalah 5-6.

Dalam filem, gadis-gadis ini biasanya menjadi teman wanita watak utama. Pada permulaan filem, mereka memakai cermin mata dan kelihatan seperti ahli botani biasa.

Walau bagaimanapun, ia adalah berbaloi untuk melepaskan cermin anda, menukar rambut anda dan menggunakan solekan yang betul, dan ... voila! Gadis manis berubah menjadi puteri mewah atau benda kecil yang panas.

Baca juga: 5 CARA UNTUK MENGUKUHKAN KETERANGAN ANDA DAN MENGURUS MANUSIA

Markah 8:


Benar-benar cantik

6) .jpg

Mereka yang diberi nilai pada lapan, adalah gadis cantik. Mereka menarik pandangan orang lain, mereka mahu melihat, mereka senang melihat.

Sebagai contoh, selebriti berikut: Anne Hathaway, Kate Middleton, Sandra Bullock. Dalam erti kata lain, ini adalah wanita yang, sebagai tambahan kepada ciri-ciri yang betul dan tokoh yang baik, mempunyai semangat yang sama, yang begitu menawan lelaki.

Malah, lapan ini boleh diletakkan pada kebanyakan bintang Hollywood dan domestik. Mereka cukup baik untuk menjadi permintaan, tetapi tidak begitu cantik, untuk meletakkan mereka sembilan atau sepuluh.

Penilaian 9:


Salah seorang wanita paling cantik di dunia

7). Jpg

Itulah apabila seorang wanita boleh dipanggil indah yang indah. Kecantikannya selalu datang terlebih dahulu. Karakter, kemudian, apa yang dia lakukan-semua ini menjadi sekunder, apabila seorang wanita cantik sebagai dewi.

Selalunya dalam perihalan wanita sedemikian epithet bunyi seksual. Sebagai contoh, selebriti berikut boleh disebutkan: Sofia Vergara, Halle Berry, Kim Kardashian, model Monica Bellucci Victoria Secret dengan angka mewah dan wajah malaikat.

Penilaian 10:


Wanita yang paling cantik di dunia

8). Jpg

Akhirnya, seorang wanita yang mengasyikkan minda lelaki dapat memperoleh sepuluh. Malah, wanita seperti itu tidak semestinya wujud sama sekali. Dan sebagai wanita ideal mitos ini kelihatan, tidak mungkin anda akan menjawab sekurang-kurangnya seorang lelaki.

Ia hanya sempurna dan titik!


Ia sempurna: dari rambut mewah hingga hujung jari pada kaki dan tangan.

Dan, sudah tentu, perlu diingat bahawa skala daya tarikan semacam itu sangat penting. Lagipun, seseorang boleh mengatakan bahawa Kim Kardashian yang sama adalah menjijikkan dan hodoh. Dan seseorang akan memanggil skeleton atau rak hangat model.

Perhatikan bahawa bagi kebanyakan wanita, penilaian tidak statik. Seorang wanita boleh memperbaiki penampilannya, sehingga menaikkan dirinya dalam penarafan ini.

Anda boleh melakukan ini dengan mengekalkan berat badan yang dekat dengan ideal untuk jenis badan / perkadarannya, berpakaian dengan baik, memilih rambut yang betul dan solek.

Leave a Comment

− 3 = 2