Horoskop ikan

ikanPisces adalah tanda yang sangat tidak konsisten dan tidak kekal, seperti Air, elemen mereka. Terdapat sungai-sungai ikan, kolam pusaran ikan yang tenang, sungai-sungai ikan dan juga ikan laut. Orang yang dilahirkan di bawah tanda ini suka menjadi tumpuan, tetapi banyak bersosial, mereka perlu bersendirian. Hanya Pisces berbeza dikenakan untuk makanan: boleh menghabiskan sepanjang hari pada pilihan makanan dan memasak makan malam tiga kursus, dan apabila tidak dalam mood, anda berpuas hati dengan sandwich dan juga makanan ringan.

panas супSeperti semua tanda Air, Pisces memerlukan pemanasan makanan, jika tidak, mereka akan menjadi tidak aktif dan tidak peduli. Ini amat penting dalam musim lembap dan sejuk. Diet harian Pisces mesti termasuk hidangan pertama yang panas atau sekurang-kurangnya teh panas. Simpan haba akan membantu madu, susu dan rempah-rempah: halia, lada hitam dan merah, ulas, kayu manis, vanila.

Di kebanyakan Pisces, hemisfera utama adalah yang betul - bertanggungjawab untuk pemikiran imaginatif. Oleh itu, wakil-wakil tanda ini menyukai makanan yang indah dan berkhidmat bergaya. Pertimbangkan ini, menjemput Pisces untuk melawat. Mereka tidak boleh menghargai hidangan untuk memasak yang anda telah menghabiskan masa beberapa jam, jika ia adalah sedikit gagal, sebagai contoh, jika pengisian pai atau runtuh dalam sayap ayam panggang terlalu teruk dibakar. Jangan mengharapkan ikan akan menghargai kaviar terung, stews, daging di Perancis atau salad, tersembunyi di bawah lapisan tebal keju parut - Hidangan ini tidak menarik cukup untuk sifat nipis Pisces. Perhiasan dalam bentuk topeng mayonis, teratai dari telur atau ayam epal tidak akan menyelamatkan keadaan, kerana untuk Pisces keindahan alam semula jadi produk adalah penting. Atas sebab yang sama, wakil-wakil tanda ini tidak akan menghargai salad dan kue tematik: dalam bentuk gelang ular, jantung atau delima. Untuk memudahkan ikan, cukup untuk memasak hidangan yang mudah, tetapi pendekatan dengan semua hati saya: memilih produk yang terbaik, mencari resipi yang telah terbukti, indah disampaikan, mewujudkan suasana yang romantis dan menjemput ke meja dengan senyuman.

pastaDi rumah Pisces biasanya tidak mempunyai alat-alat yang hodoh, retak. Pengecualian hanya untuk barangan antik dan peninggalan keluarga. Mereka yang dilahirkan di bawah tanda Pisces suka bukan sahaja untuk makan dari piring yang indah, tetapi juga untuk memasak dalam hidangan yang mudah. Dapur mereka, sebagai peraturan, bersih dan rapi, untuk setiap tindakan masakan terdapat instrumen, dan semuanya mempunyai tempatnya. Menyediakan makan malam, Ikan menggunakan pelbagai hidangan: alat untuk pemotongan makanan, pengadun atau pengisar untuk pencocokan, beberapa periuk atau periuk untuk memasak individu.

epal орехи Pisces adalah orang yang sangat kecanduan, dan jika mereka berminat untuk memasak, mereka dibenamkan di dalamnya dengan kepala: mereka membuat rak berasingan untuk buku masakan atau mengumpul beratus-ratus pautan ke laman kuliner. Dalam kes ini, Pisces jarang mengikuti resipi asing. Buku dan tapak masakan untuk mereka - tidak lebih daripada sumber inspirasi. Apabila anda membuat karya-karya anda sendiri, Pisces semestinya akan mencuba. Tidak semestinya ia berjaya, terutamanya di kalangan pemula, tetapi sebagai pengalaman dan pengetahuan teoritis terkumpul, Pisces lebih sering berjaya mencipta hidangan penulis yang berjaya.

rumah хлебSeperti bersemangat Ikan memasak pasti terdapat banyak alat-alat yang membantu untuk menyediakan: pengukus, multivarka, pembuat roti, pemproses makanan, yogurt, sayur-sayuran dan mesin pengering untuk memotong paste. Walau bagaimanapun, ikan tidak suka bergantung kepada peralatan, dan selepas seminggu menggunakan majoriti produk baru bergerak di tingkat mezanin, dan masak, lahir di bawah tanda Pisces, terus doh uli lama dengan tangan dan pin rolling untuk melancarkan mi. Semua ini terpakai untuk Ikan Gourmet, tetapi tidak semuanya seperti itu. Jika memasak tidak berada dalam lingkaran kepentingan Pisces, mereka boleh sangat bersahaja dan makan makanan siap pakai atau produk separa siap dari kedai terdekat.

terang фрукты, ягодыProduk kegemaran wakil tanda Pisces adalah buah-buahan, buah beri, sayuran yang cerah. Dengan produk haiwan, Pisces dapat mempunyai hubungan yang kompleks, sejak penyediaannya jauh dari proses estetik. Atas sebab yang sama, Pisces sensitif tidak suka hati, lidah, sosej darah, daging sejuk dan makanan lain dan makanan dari mereka. Walau bagaimanapun, ini tidak terpakai pada hati hati dan sup Sepanyol ekor lembu, jika mereka diperintahkan di restoran dan berkhidmat mengikut semua peraturan.

Cara-cara kegemaran memasak daging, ayam dan ikan untuk tanda ini - ia membakar dan memanggang semua atau kepingan besar. Daging dan ikan rebus tidak kelihatan sangat sesuai dengan tanda ini, tetapi semuanya akan berubah jika anda memasak sup pedas dalam gaya Thai dari mereka. Dengan cara ini, bagi ikan dan makanan laut yang lain, Pisces tidak sepatutnya dibawa oleh mereka, tetapi mereka mesti hadir dalam diet, sekurang-kurangnya dalam bentuk pai ikan atau pizza dengan udang.

berminat супPisces perlu membayar perhatian kepada makanan protein. Di samping daging, ikan, telur dan produk tenusu, mereka memerlukan kacang, kacang dan biji. Mereka mengandungi banyak mikroelen dan vitamins penting. Bagi Pisces, besi, yodium, kalium dan fosfor adalah sangat penting, dan daripada vitamin perlu diberi perhatian kepada E dan D.

Pisces boleh mempunyai hubungan yang rumit dengan gula-gula: mereka adalah manis dan tidak bolehpencuci mulut ореховый jadi mudah untuk mendapatkan berat badan. Untuk mengelakkan ini, mereka perlu menggunakan rasa semula jadi mereka kecantikan - untuk menggantikan kek biasa dan cookies dari kedai kek buatan sendiri, meninggalkan coklat dan menyediakan gula-gula anda sendiri dengan kacang dan buah-buahan kering, dan bukannya minuman manis minum air limau buatan sendiri. Jika anda menggunakan madu bukan gula, bukan marjerin - mentega asli atau minyak zaitun, serta inti yang - buah-buahan segar dan buah beri, gula-gula buatan sendiri yang tidak akan menyebabkan kemudaratan. Untuk keyakinan penuh ini, menelan gula-gula dengan teh hijau atau puer, secara semula jadi, tanpa gula.

Tanda ini boleh mempunyai hubungan yang rumit dengan minuman keras. Ia berlaku apabila Pisces tidak mendapat persefahaman antara lain dan mencari keselesaan di bahagian bawah botol. Jika anda benar-benar mengecualikan alkohol dari kehidupan adalah mustahil, Pisces dianjurkan untuk minum wain kering atau berusia minuman keras dalam kuantiti yang kecil. Satu gelas wain atau segelas wiski akan cukup untuk berehat dan menutup dari pemikiran yang suram. Apa-apa sahaja yang lebih daripada ini akan menjejaskan, dan pencampuran minuman beralkohol Pisces biasanya dikontrainkan.

Leave a Comment

21 + = 26