Horoskop Maiden

VirgoVirgo adalah tanda Bumi, tetapi tidak seperti tanda bumi lain, ia mempunyai banyak udara. Virgo bercita-cita ke atas dan tidak mahu bersabar dengan apa yang berlaku, tetapi sifat duniawi mereka sentiasa mengingatkan diri. Lebih banyak Virgo dikeluarkan daripada soalan-soalan sehari-hari (khususnya, masalah pemakanan), masalah yang lebih serius yang mereka tunggu. Dilahirkan di bawah tanda Perawan, mereka berusaha untuk kesempurnaan sepanjang hidup mereka. Malah pada usia tua, mereka dicirikan oleh maksimalisme muda dalam segalanya, termasuk pemakanan. Virgo sama sekali tidak memberi perhatian kepada dietnya, atau mendekati masalah pemakanan yang sangat serius, mencapai ekstrem.

PucukMenurut statistik, antara vegetarian, vegan, makanan mentah dan penganut pemakanan radikal yang lain adalah yang paling dilahirkan di bawah tanda Perawan. Fanatisme dalam makan hanyalah salah satu manifestasi kesempurnaan dan makanan istimewa Dev. Pada masa yang sama, vegetarianisme untuk tanda ini bukan sahaja menjadi perhatian untuk kesihatan seseorang, tetapi juga cara untuk mencapai keharmonian dan mengurangkan jumlah penderitaan di dunia.

sayur-sayuranIa mungkin kelihatan bahawa Virgin berbelah dan tidak konsisten: ia makan segala-galanya, tanpa memberi perhatian kepada komposisi dan kualiti produk, dan kemudian mula untuk memilih dan merawat makan sebagai keperluan malang, berhati-hati membaca komposisi pada label dan mencari mana-mana produk khas. Tingkah laku ini bukan tanda penolakan sama sekali - ia adalah bukti pencarian berterusan untuk yang ideal dan cara untuk mencapainya. Jika Virgo tiba-tiba mula makan dengan betul, dia memasuki sedar dan benar-benar percaya bahawa teknik ini akan mendapat manfaat. Berikut Dev dapat ditangkap dalam bahaya: ada banyak teknik nutrisi, dan mereka semua menjanjikan penurunan berat badan, peremajaan dan bonus lain yang menyenangkan. Sebelum anda mengikuti diet atau membina semula diet anda, anda perlu mempelajari asas-asas dietetik, berunding dengan orang yang berpengetahuan dan berhati-hati mendengar keperluan tubuh anda. Untuk Dev, ini sangat penting, kerana perut dan usus adalah bintik-bintik mereka yang lemah, dan apa-apa perubahan dalam diet mereka adalah sukar.

sayur-sayuranMasalah dengan perut dalam Dev boleh dipicu bukan sahaja oleh produk baru, tetapi juga oleh cara-cara penyediaannya yang luar biasa. Virgins sangat konservatif dalam makanan, dan tidak suka mengubah tabiat mereka tanpa keperluan melampau. Pada masa kanak-kanak kenalan dengan beberapa produk atau hidangan baru di Dev berjalan dengan lancar, tetapi dengan usia, masalah mungkin. Oleh itu, adalah disyorkan untuk mencuba apa-apa produk baru dari Virgo yang boleh dipengaruhi dalam bahagian-bahagian kecil. Secara amnya, semua yang dilahirkan di bawah tanda Dev adalah makanan fraksional yang disyorkan - bahagian kecil 4-5 kali sehari.

bijirin keseluruhan хлебVirgos amat penting untuk mencari keseimbangan antara makanan yang berguna dan lazat. Tanda ini berbahaya untuk pergi ke keterlaluan: di bawah sekatan yang ketat, Virgo dapat membawa dirinya menjadi keletihan, dan dengan kepuasan terhadap selera makan, wanita menghadapi berat badan yang berlebihan dan masalah yang berkaitan dengannya. Orang yang dilahirkan di bawah tanda Virgo perlu memasukkan dalam diet mereka karbohidrat yang lebih kompleks: pelbagai bijirin dan bijirin, roti gandum, sayur-sayuran, buah-buahan, sayur-sayuran. Hidangan yang disukai untuk Dev adalah sup sup buatan ringan, tepung teruk dan salad sayur-sayuran, dimasak dengan mentega. Ini adalah asas di mana setiap sistem makanan berasaskan. Jika makanan dan hidangan ini hadir dalam diet harian, maka peluang untuk membahayakan diri anda melalui kecuaian atau kejahilan adalah dekat dengan sifar.

rumah выпечкаRasa yang dipilih untuk Vir adalah manis dan neutral. Daripada gula-gula, lebih baik memilih buah-buahan, buah-buahan kering, kek buatan sendiri dan madu. Ais krim, krim manis, krim disebat, donat goreng dan gula-gula coklat terlalu kaya untuk Dev lembut, mereka harus dielakkan. Akut dan asin adalah lebih baik untuk dihadkan.

Virgo tipikal adalah tenang dan sederhana, terdedah dan mudah dipengaruhi, kadang-kadang seorang idealis kanak-kanak. Biasanya wakil-wakil tanda ini adalah introvert. Mereka mengelakkan syarikat bising, lebih suka tinggal di rumah dengan keluarga dan kawan rapat. Ramai Virgos berasa tidak selesa jika mereka perlu makan di khalayak ramai. Oleh itu wakil-wakil tanda ini mengelakkan pertubuhan makanan segera, dan jika anda perlu makan di luar rumah, pilih kafe-kafe yang selesa atau tinggal di tempat kerja di tempat kerja. Virgo sepenuhnya mempercayai makanan yang telah mereka sediakan sendiri atau yang disediakan oleh saudara-saudara penyayang. Oleh itu, makan tengah hari di ruang makan yang dikelilingi oleh banyak orang asing boleh menjadi tekanan sebenar bagi Virgo yang mencurigakan.

lobak merah сокVirgo - peminat besar minuman ringan. Mereka gembira dapat menyediakan jus, limau, minuman buah-buahan, memasak, kvass dan tidak akan melepaskan peluang untuk mencuba minuman di rumah. Virgo dapat menghargai nuansa halus dari pelbagai jenis teh hijau dan kopi semulajadi. Bagi minuman beralkohol, Virgins biasanya tidak suka keadaan mabuk dan tidak memilih anggur yang kuat dan koktel. Jika mereka memakan semangat, ia hanya demi rasa yang indah atau upacara khusus. Penyalahgunaan minuman keras sangat buruk untuk kesihatan Dev. Di samping itu, tanda ini amat menyedari tentang kuasa alkohol yang merosakkan dan cuba untuk tidak berada di bawah pengaruhnya.

Leave a Comment

7 + 2 =