Horoskop Sagittarius

Horoskop SagittariusSagittarius tergolong dalam unsur-unsur api, tetapi ia bukan api terbuka Aries dan Leo, tetapi embers. Mereka dengan mudah boleh berubah menjadi api besar, tetapi anda boleh meninggalkan mereka tanpa pengawasan dan mereka akan menyejukkan. Perbandingan ini lebih baik menerangkan sikap Sagittarians terhadap makanan dan segala yang dikaitkan dengannya. Jika makanan itu membosankan, tidak jelas (atau kelihatan seperti tanda pembakaran), Sagittarius akan tetap tidak peduli kepadanya. Tetapi jika ada yang menarik minatnya - bahan atau kaedah baru, gabungan yang luar biasa, kelajuan memasak, hidangan yang asal atau kesan yang memberikan hidangan atau minuman - Sagittarius pasti akan cuba mencari dan mengulangi resipi.

daging стручковая фасольCraze Sagittarius memasak bermula tanpa diduga. Pada zaman kanak-kanak dan remaja, mereka melihat makanan sebagai bahan bakar dan tidak memberi perhatian kepada pelbagai diet mereka. Kita boleh mengatakan bahawa mereka tidak bersahaja dan pertapa. Banyak Sagittarians mempunyai set produk yang sangat terhad yang mereka makan. Keterbacaan ini, dalam satu tangan, sangat mudah: mengetahui senarai produk kegemaran, Sagittarius mudah dibaca. Tetapi sebaliknya, masuk ke persekitaran yang baru, apabila tidak ada produk yang biasa, risiko Sagittarius kekal lapar.

daging ayamKebanyakan Sagittarians mempunyai ciri yang menarik - mereka lebih suka makan bukan makanan, tetapi produk. Iaitu, wakil dari tanda ini dengan senang hati akan makan sayur-sayuran mentah dan buah-buahan sepenuhnya bukannya memasak salad sayuran atau pai. Ayam yang dimasak adalah hidangan penuh untuk Sagittarius, dia tidak melihat titik dalam menguraikannya untuk membuat salad atau sandwic. Dari luar ia mungkin kelihatan seperti kemalasan atau ketidakupayaan untuk memasak, tetapi sebenarnya, Sagittarius benar-benar begitu enak. Dia suka dan menghargai rasa semulajadi produk. Jelaskan sikap sederhana ini untuk makanan pada awal kanak-kanak: Sagittarians datang ke dunia ini dalam musim yang paling gelap dan paling teruk. Untuk beberapa bulan pertama kehidupan mereka, mereka mungkin tidak pernah melihat sinar matahari. Oleh itu, tubuh mereka secara naluriah mencapai makanan berguna - produk semulajadi yang telah menjalani rawatan haba yang minimum. Manipulasi berlebihan makanan siap sedia dan hidangan menghias biasanya dianggap oleh Sagittarius sebagai pemborosan masa. Jika makanannya lazat, perhiasan tidak diperlukan, dan jika ia tidak enak - penampilan itu tidak akan menjadikan anda lebih berselera.

ikan на паруPerkara yang paling menarik bermula apabila Sagittarius tiba-tiba terbawa dengan makanan. Tidak kira apa yang mengarahkannya - gourmet, kesihatan dan penjagaan angka atau alasan etika - tetapi sifat berprinsip dari tanda ini menjadikan dirinya dirasakan dalam semua kemuliaannya. Sagittarius semestinya mendekati makanan dengan serius dan teliti. Dia akan mempelajari sifat-sifat produk, kaedah optimum untuk penyediaan mereka, mula mengesan asal-usul apa yang dia makan, dan dengan seram untuk meninggalkan produk, yang oleh beberapa kriteria tidak sesuai dengannya. Sekitarnya mungkin kelihatan bahawa Sagittarius terlalu berminat pada kayu dan merumitkan kehidupan, tetapi untuk Sagittarius, sikap kritikal terhadap makanan merupakan isu penting. "Kami adalah apa yang kami makan" - bukan kata-kata kosong untuk banyak Sagittarians.

Di peringkat mencari makanan yang tepat, Sagittarius boleh bertarung untuk kebenaran dan mengkritik orang lain yang tidak berkongsi pandangannya. Lama kelamaan, apabila diet baru menjadi tabiat, semangat Sagittarius memudar, dan dia tidak lagi cuba mengubah dunia. Walau bagaimanapun, ketiadaan kritikan tidak bermakna bahawa dia tidak peduli. Cuba menjemput Principal Sagittarius untuk melawat dan merawat apa yang dia tidak terima. Pada masa yang terbaik, dia akan lapar, dan paling teruk - anda akan mengetahui tentang diri anda sendiri banyak perkara menarik. Tanda ini, walaupun dari kesopanan, tidak akan mencuba hidangan yang tidak diingini.

Bagi orang yang dilahirkan di bawah tanda Sagittarius, sangat penting bahawa segala-galanya dalam hidup mereka adalah betul, termasuk makanan. Tetapi "kebenaran" setiap Sagittarius boleh menjadi miliknya sendiri: bagi seseorang perkara utama adalah baik, seseorang itu sangat penting dalam makanan dan kuantiti, dan seseorang dengan penuh semangat mengikuti prinsip "tidak membunuh." Walau bagaimanapun, adalah mustahil untuk meyakinkan Sagittarius bahawa ia boleh dimakan dengan cara yang lain, sehingga dia sendiri memutuskan untuk menukar dietnya. Ini boleh berlaku di bawah pengaruh buku bacaan atau perjalanan, kerana keinginan untuk menurunkan berat badan atau untuk mencari cita baru, tetapi ketagihan baru Sagittarius akan melindungi seperti bersemangat seperti yang lama.

dibakar уткаSangat menarik untuk melawat Sagittarius untuk melawat - anda tidak pernah tahu apa yang akan dimasak. Dalam satu yang anda boleh pastikan - pilihan makanan dan hidangan dipikirkan dengan teliti dan dirancang, dan tidak dibekalkan oleh kandungan peti sejuk. Orang-orang tanda ini selalu ada dalam stok makanan atau makanan khas eksotik.

Menjemput Sagittarius untuk melawat, jangan cuba mengejutkannya dengan hidangan yang kompleks, jika anda tidak 100% pasti bahawa dia suka. Ia akan lebih tepat untuk memasak beberapa hidangan yang mudah dan baik, tidak menyebabkan keraguan dalam bahan-bahan: itik panggang, pai epal, sandwic dengan kaviar, buah segar, buah beri, ais krim. Dari salad mayones, sayur-sayuran, sup dan hidangan lain, komposisi yang tidak jelas, Sagittarius lebih suka menolak. Sagittarius sentiasa tahu apa dan berapa banyak yang dia mahu makan, jadi menegaskan bahawa dia mencuba sesuatu, dalam mana-mana yang mustahil. Tanda ini adalah luar biasa untuk makan berlebihan, makan untuk sebuah syarikat atau mencari makanan dengan selesa.

Dilahirkan di bawah tanda Sagittarius, anda perlu berhati-hati mempertimbangkan keseimbangan nutrien. Selalunya dalam mengejar diet yang sihat, orang-orang ini boleh menghadkan diri mereka dalam lemak atau protein. Untuk mengekalkan kesihatan yang baik dan tokoh yang baik, Sagittarius perlu memberi perhatian kepada aktiviti fizikal, tetapi tidak menghitung kalori dan pastinya tidak mengikuti "soba", "kefir" dan diet lain yang meragukan.

wiskiApabila memilih minuman, Sagittarians dipandu oleh kesederhanaan dan kesesuaian. Jika wain - kemudian merah Perancis, jika bir - kemudian hidup, jika sesuatu yang lebih kuat - maka wiski semulajadi, balm pada herba atau vodka yang baik. Minuman campuran tidak dalam tabiat Sagittarius, walaupun ia adalah koktel yang bergaya. Satu-satunya pengecualian kepada peraturan ini ialah kopi dengan cognac atau minuman keras. Dengan cara ini, mengenai kopi: Sagittarians tidak mengenali pengganti larut dan memilih espresso atau kopi menyegarkan yang kuat di timur. Begitu juga untuk teh - hanya baru diseduh dan tiada gula.

Leave a Comment

2 + 5 =