Horoskop Taurus

Horoskop TaurusTaurus adalah wakil bumi yang tipikal. Segala sesuatu di dalamnya kuat, teliti dan boleh dipercayai, dan pertama-tama ia merujuk kepada segala yang berkaitan dengan makanan. Memasak, makan dan bercakap tentang makanan Taurus sangat gemar. Terdapat bukti bahawa Taurus di antara penulis buku masak adalah yang paling banyak.

sayur-sayuranIa tidak biasa bagi wakil-wakil tanda ini untuk mengembangkan makanan mereka sendiri - mereka terlibat dalam kebun atau taman sayur-sayuran. Di bawah bimbingan Taurus, kentang tumbuh dengan baik di taman, dan herba pedas di tingkap, dan juga buah-buahan eksotik di rumah hijau. Dan jika Taurus terlibat dalam pembiakan ternakan daging atau tenusu, semua kerabat dan sahabatnya akan berpuas hati.

Wakil-wakil tanda ini dengan senang hati menghabiskan masa di dapur, mengetahui sifat produk dan cara terbaik untuk mempersiapkan mereka. Sejak awal kanak-kanak, banyak Taurus berminat dalam proses memulihkan makanan ke dalam makanan, berputar di kakiku, meminta banyak pertanyaan dan juga memberikan nasihat. Eksperimen masakan pertama mereka adalah Taurus kecil biasanya menghabiskan masa 5-6 tahun. Mums of Taurus sepatutnya sangat bersabar dan bijak untuk memastikan kanak-kanak berminat untuk memasak, tetapi jangan menjadikan makanan menjadi kegembiraan utama dan tujuan kehidupan.

Daging блюдоDengan cara ini, lelaki Taurus tidak percaya bahawa memasak adalah perniagaan wanita. Seorang lelaki Taurus cukup mandiri dalam erti makan, dan mencari jalan ke hatinya melalui perut sangat sukar. Kecuali anda belajar bagaimana memasak sup kubis dan potong seperti ibunya atau neneknya. Walaupun pencapaian masakan mereka sendiri, Taurus, terutama lelaki, menganggap makanan terbaik yang mereka makan pada zaman kanak-kanak. Oleh itu, isteri Taurus adalah lebih baik untuk tidak bersaing dengan ibunya dan neneknya, tetapi untuk mencari nichenya sendiri - sebagai contoh, pai dan pilaf. Tetapi mereka akan sentiasa dimasak di peringkat tertinggi!

pilafDalam makanan untuk Taurus semuanya penting: kuantiti, kualiti, penggunaan dan estetik. Tanda ini tidak peduli bagaimana memenuhi selera makan, ia tidak akan berpuas hati dengan sandwic dan produk separuh siap, datang dari kerja, dan akan cuba memasak yang mudah, tetapi makan malam di rumah yang sebenar. Dan jika hari percuma dan inspirasi datang, Taurus boleh mengunci dirinya di dapur dan membuat banyak jam. Ini adalah ujian bumi yang serius dengan eksperimen alien dengan makanan dalam gaya perpaduan. Dia lebih suka resipi yang diuji masa, jadi untuk membuat pemahaman tentang Taurus adalah mengulangi masakan terbaik masakan dunia dan menyesuaikannya dengan keadaan tempatan dan rasa sendiri.

shish kebabSangat baik pada hidangan daging Taurus yang diperolehi. Mereka dengan yakin mengendalikan daging, tahu bagaimana untuk memecahkannya, memilih perapian yang betul dan suhu yang betul, berapa lama untuk memasak, supaya ia tetap berair. Tidak menghairankan apabila syarikat sedang berkelah, kemungkinan bahawa kebab Shish akan dikendalikan oleh Taurus.

Sebagai tambahan kepada daging di meja perayaan, Taurus akan bergembira semua cerah, pedas dan renyah: sayuran segar, buah-buahan, herba, sitrus, sos panas, kek yang dihiasi luar biasa. Saya suka masakan Taurus Jepun dan Mediterranean. Dalam kehidupan sehari-hari, tanda ini biasanya berpuas hati dengan hidangan buatan sendiri yang ringkas, dengan syarat mereka segar dan produk terbaik.

tortillaKepada pilihan produk Taurus sangat serius, jika anda tidak mengambil kes-kes kecemasan, apabila kelaparan berada di jalan raya atau anda perlu segera menyegarkan diri selepas kerja yang panjang. Sekiranya ada masa dan peluang, Taurus akan pergi ke pasar raya terbaik atau ke pasaran, dan tidak ke gerai terdekat. Di sana dia teliti mempelajari julat, periksa tarikh, komposisi, meminta penjual soalan rumit, tetapi dia pasti akan memilih apa yang diperlukan. Taurus tidak mengenali mana-mana senarai produk: rancangan makan malam terperinci berada di kepalanya. Jika sebarang produk tidak dijumpai atau kualitinya tidak cukup tinggi, Taurus tidak akan kecewa - dia akan mengubah rancangan makan malam dengan cepat dan tampil dengan hidangan lain yang tidak terlalu lezat.

rebusApabila terdapat keperluan untuk menyelamatkan, Taurus tidak kecewa, tetapi mencari produk yang optimum dari segi harga dan kualiti, dan mencuba resipi baru: sup, bijirin, ragout, kek buatan sendiri. Tetapi walaupun pada masa-masa sukar, tanda ini tidak akan membeli makanan dan sos sos yang boleh dipertikaikan, pengganti minyak murah. Fleksibilitas dalam makanan membolehkan Taurus tidak kehilangan bentuk dan kecekapan dan dengan kerugian yang minimum untuk bertahan dalam masa yang sukar.

Kelimpahan boleh menjadi ujian yang lebih serius untuk Taurus. Hidangan daging yang indah, gula-gula, alkohol mahal untuk mereka sangat menarik bahawa anda perlu sentiasa mengawal selera dan berat badan anda. Ia hanya sedikit memberi kepada keinginan - dan beberapa kilogram telah didepositkan di pinggang dan pinggul, terdapat dagu kedua dan pesona lain…

sejuk лимонадTaurus sebagai orang lain harus memantau bentuk fizikal. Tetapi diet yang ketat dan kelaparan dengan tanda ini tidak berfungsi sama sekali. Apa-apa sekatan dan kelaparan membuat Taurus panik sebenar. Untuk melawan berat badan yang berlebihan, Taurus harus pergi cara lain: untuk menganalisis diet anda dan mengeluarkan dari makanan berlemak dan manis, dan di tempatnya untuk meletakkan analog berguna. Sebagai contoh, bukan sosej dan karbonat, membeli daging lembu rendah lemak; bukannya kaki ayam - payudara; bukan pastri - cookies; dan bukannya cookies - kacang dan buah-buahan kering. Minum, minuman berkarbonat untuk Taurus umumnya dikontraindikasikan. Mereka lebih baik meminum jus buatan sendiri dan memasak, teh, dan pada musim panas, menyiapkan limun sejuk.

Dengan pendekatan yang munasabah terhadap makanan, akan ada satu-satunya ancaman kepada tokoh Taurus - pihak yang ramah, yang mana dia sering dijemput. Di sini anda boleh mengambil inisiatif itu, hanya membeli produk yang betul dan menyediakan meja supaya tidak ada yang berani mengatakan bahawa diet yang sihat membosankan.

Untuk bar coklat tambahan atau makan malam perayaan yang ketat, Taurus tidak harus menyalahkan dirinya sendiri - ia tidak membina. Ia lebih berkesan untuk menjadikan kalori tambahan menjadi tenaga: pergi mendaki atau sekurang-kurangnya ke gym.

Leave a Comment

23 + = 28