Kanser Horoskop

kanserKanser mungkin merupakan tanda zodiak yang paling emosional dan sensual. Tidak hairanlah hubungannya dengan makanan agak rumit. Makanan untuk Kanser bukan hanya bahan bakar dan satu set nutrien, tetapi sumber keseronokan, keselesaan, atau sebaliknya - pelakunya semua penyakit. Di samping itu, seolah-olah makanan adalah perkara yang paling penting dalam kehidupan tanda ini. Jika anda terus bertanya kepada Kanser mengenai perkara ini, dia akan terkejut dan menjawab bahawa yang paling penting bukan makanan, tetapi udara dan air.

kek с чаемApabila Kanser berada dalam keadaan hidup, dia tidak menolak apa-apa untuk perutnya dan dengan senang hati mematuhi kehendaknya: dia mencuba produk dan resipi baru, pergi ke restoran terbaik dan memilih hidangan paling eksotik semasa perjalanan di luar negara. Apabila sesuatu berlaku, Kanser mencari penghiburan makan: dia makan kilogram kek dan coklat dengan teh aromatik atau menghabiskan malamnya di TV dengan bir dan kerepek.

Kanser seperti tidak hanya untuk makan, tetapi juga untuk memasak, dan untuk pergi untuk bahan makanan. Apabila Kanser tidak terhad, ia semestinya membawa dari kedai sesuatu yang baru dan akan cuba memasaknya dalam pelbagai cara. Di samping membeli produk-produk biasa, dia tidak dapat menyembunyikan peti sejuknya dengan hidangan: ikan bilis, buah zaitun, keju mahal, bijirinkesesakan eksotik. Terutamanya menyenangkan kepada wakil-wakil tanda ini adalah produk dengan jangka hayat yang panjang: bijirin yang luar biasa, rempah-rempah, buah-buahan kering, sayur-sayuran jeruk. Dengan bantuan mereka pada bila-bila masa anda boleh membuat karya masakan untuk tetamu atau untuk anda sendiri. Pada masa yang sama, Rakov tidak kehilangan apa-apa. Mereka pasti akan mencari aplikasi untuk semua yang terletak di dalam peti sejuk, dan tidak akan membenarkan produk yang merosakkan.

Kanser seperti semua yang berkaitan dengan makanan. Mereka suka membaca buku masak, menonton pertunjukan masakan, mengkaji sifat produk. Kanker sebenar tidak terlalu malas untuk membaca senarai bahan-bahan mengenai produk dan meminta penjual atau pelayan soalan rumit.

ikanPerhatian sila! Sekiranya anda secara tidak sengaja meminta Kanser mengenai minuman atau produk yang dirawat di rumahnya, bersiaplah untuk syarahan selama setengah jam, selepas itu anda akan belajar tentang subjek kepentingan dan peranannya dalam sejarah segala-galanya. Jangan juga cuba berhujah dengan Cancer dalam hal-hal yang berkaitan dengan pemakanan. Dia, sebagai peraturan, tahu lebih banyak, kerana dia benar-benar berminat dalam bidang kehidupan ini.

Melawat kanser sangat menarik. Walaupun anda datang pada hari minggu dalam kes itu, pemilik Cancer akan menawarkan anda teh atau kopi, tetapi tidak beberapa beg meragukan atau produk larut, dan minuman enak yang namanya anda mungkin mendengar buat kali pertama. Apabila anda datang melawat masa depan, anda akan mencuba minuman yang sama sekali berbeza, tetapi bukan kerana masa lalu telah berakhir, tetapi kerana tuan mempunyai suasana yang berbeza, memerlukan jenis teh yang berbeza.

ikanUntuk kanser adalah penting, bukan sahaja makanan itu sendiri, tetapi juga rupa dan asalnya. Kanser sensitif tidak bertolak ansur dengan produk sampingan: telinga babi, telur lembu, sosej darah, susu ikan, dan lebih jinak - senjata paling berkesan terhadap wakil-wakil tanda ini. Mereka, sebagai peraturan, tidak suka ikan, dimasak sepenuhnya: tulang dan sirip tidak menggalakkan selera makan mereka. Kaviar, makanan laut, serta nama-nama mereka - kepiting - meninggalkan wakil-wakil tanda ini acuh tak acuh. Sesetengah udang tidak suka jeli atau bubur cair tepat kerana tidak menentu estetik.

Hidangan yang disediakan Cancer benar cuba untuk memelihara dan mengetengahkan produk kecantikan semula jadi. Dia tidak akan perlu goreng kentang dari kuali dan herring dalam akhbar, dan mereka akan membuat komposisi harmoni produk-produk ini dengan bantuan dari sayur-sayuran, sos dan hidangan yang lebih baik, yang ada di dalam rumah. pizza yang lazat untuk kanser - ia bukan satu sosej tebal, kek keju dan kek yang sangat nipis dengan pengisian cahaya. salad Sesuai untuk tanda ini - ini bukan bangunan tinggi dengan lapisan mayonis dan kembang kol mozek sayur-sayuran berwarna-warni, kepingan daging atau keju, dengan sumber tumbuh-tumbuhan hijau, dicurahkan minyak zaitun dan seni reput di sebuah talam besar.

sayuran салатIa mungkin kelihatan bahawa banyak perhatian kanser yang semakin meningkat kepada makanan adalah kegembiraan dan keinginan untuk meletakkan diri sendiri di atas orang lain. Sebenarnya, semuanya berbeza. Pada banyak wakil tanda ini salah satu titik lemah adalah perut dan organ pencernaan lain. Kanser perlu mempelajari sifat-sifat produk dan belajar untuk memasak agar berasa baik dan bersesuaian. Itulah sebabnya Cancer tidak menyukai makanan segera jalanan, merawat dengan kesangsian kafe dan restoran, dengan teliti mempelajari menu. Ia lebih tenang untuk makan di rumah, di mana dia yakin dalam setiap bahan dan tidak mengharapkan helah kotor. Di antara Kanser, ramai yang menganggap makanan rumah mereka lebih sedap dari restoran.

sambungan emosi yang berlebihan dengan makanan boleh membawa kepada kanser dalam masalah berat badan yang berlebihan. Tanda ini adalah perlu untuk tegas memantau jumlah lemak dan karbohidrat yang mudah dalam makanan setiap hari. Cara terbaik untuk melakukannya - benar-benar meninggalkan dibeli deli daging, makanan dalam tin dan gula-gula dan belajar bagaimana untuk menyediakan analog rumah mereka: daging babi, ayam panggang, ladu, penganan, kek, mufin dan kek. Biarkan ia mengambil masa, tetapi kesihatan dan mood yang baik adalah lebih penting.

marin капустаSeperti semua tanda yang dimiliki oleh unsur-unsur air, Kanser memerlukan pemanasan makanan. Dia perlu makan makanan yang dibakar atau direbus setiap hari, menggunakan pelbagai rempah, minum teh hitam atau kopi.

Terutama berguna untuk produk Kanser yang mengandungi iodin (kale laut, barli, sayur-sayuran), kalsium (produk tenusu) dan protein (daging tanpa lemak, ikan, kekacang).

Kanser, seperti tidak ada yang lain, perlu diberi perhatian dengan alkohol. Ketidakstabilan emosi tanda ini boleh membawa kepada kebergantungan. Walaupun selepas pembebasan tunggal, Kanser boleh menjadi sukar untuk memulihkan keseimbangan yang terganggu. Untuk menikmati kesan menyenangkan alkohol tanpa akibat yang berbahaya, adalah disyorkan bahawa tanda ini dibawa ke bar rumah beberapa botol wain mahal, minuman keras, wiski. Minuman yang mulia ini akan membolehkan anda berehat dalam sebuah syarikat yang mesra dan akan menjadi iringan cemerlang untuk hidangan masakan gourmet-Cancer.

Leave a Comment

7 + 1 =