Kembar Horoskop

GeminiKembar adalah udara dan kekaburan, ketidakpastian dan ketidaksuburan, keghairahan dan kegelisahan. Mereka terlalu terpencil dari orang-orang bytovuhi duniawi, dan "prosa yang keji", termasuk makanan untuk mereka biasanya tidak menarik. Sudah tentu, mereka suka makan dengan nikmat, tetapi mereka tidak menganggap apa-apa untuk ini. Selalunya di sebelah Gemini terdapat tanda terestrial atau air yang boleh dipercayai yang akan mengambil isu-isu makan sendiri (ia tidak mempunyai pilihan).

Sandwich в кафеRamai Gemini tidak suka dan tidak tahu bagaimana memasak, tidak tahu bagaimana memilih makanan. Selalunya mereka makan dan minum di mana sahaja, di kafe-kafe jalan, memberi perhatian bukan untuk rasa makanan, tetapi kepada kenyang yang diberikannya. Dan tentunya, tiada Kembar akan membaca senarai ramuan pada produk. Sediakan makan malam bermakna untuk wakil-wakil tanda ini hanya pergi ke kedai, membeli sesuatu yang mata jatuh ke dalam, dan panas di rumah di dalam gelombang mikro, tuangkan air mendidih, masak atau goreng. Untuk memasak sup adalah pencapaian yang serius untuk Gemini, dan ravioli buatan sendiri dan kek keju adalah prestasi umum.

Pada masa muda Gemini, sikap tidak senonoh terhadap pemakanan ini hilang, kerana mereka secara semula jadi tidak terdedah kepada berat badan yang berlebihan. Pekerjaan seni atau sukan membantu mengekalkan bentuk tubuh. Tetapi dengan usia, sikap tidak sengaja terhadap apa yang masuk ke dalam tubuh boleh membawa kepada akibat yang tidak diingini, jadi sebelum ini Twins berfikir tentang pemakanan yang sihat, lebih baik: ia akan membantu mereka untuk mengekalkan kemudahan dan aktiviti mereka sehingga usia tua.

potongan шоколадного тортаSelalunya Gemini hidup di bawah moto: segala-galanya atau apa-apa. Atau percutian perut dengan restoran, bar dan makanan lezat dari pasar raya terbaik, atau peralihan tajam ke vegetarianisme, diet dan kelaparan. Menurut statistik, di kalangan orang-orang anorexic yang paling dilahirkan di bawah tanda ini. Banyak Gemini merebut masalah gula-gula (atau menyumbat dalam wain) dalam kehidupan peribadi mereka, mengimbangi kekurangan emosi positif ini, dan kemudian mereka mencela diri mereka untuk kelemahan. Wakil-wakil tanda ini perlu tahu tentang harta benda yang merosakkan jiwa mereka dan dalam kes masalah menjauhkan diri daripada makanan yang menggoda dan alkohol - ini tidak akan menyelesaikan masalah itu, tetapi menambah yang baru.

kejuKembar biasanya bersifat sosial, dan kehidupan sosial sangat penting bagi mereka. Mereka suka berada di tengah-tengah perhatian, terkejut, menyebabkan kekaguman dan kejutan. Dan kerana cuti keluarga, pesta mesra, majlis-majlis dan acara-acara lain yang tidak dapat dilakukan tanpa makanan, Gemini dapat membuat penggunaan licik kawasan ini untuk menarik perhatian. Mereka yang dilahirkan di bawah tanda ini dengan mudah boleh dilihat oleh pakar dalam wain, koktel, keju, makanan laut dan makanan istimewa lainnya.

Jepun закускаWalaupun tanpa pergi ke keunikan masakan, Gemini boleh memasak hidangan lazat, hanya mengandalkan intuisi dan rasa kecantikan. Secara ringkas membaca penerangan tentang beberapa masakan eksotik, Gemini akan memasak makan malam dalam gaya Jepun, India, Brazil atau Itali. Mereka secara halus merasakan nuansa dan boleh membuat suasana romantis atau perniagaan di meja dengan bantuan butiran berkhidmat. Walaupun makan malam sederhana di syarikat pelajar menjadi lebih cerah dan enak, jika anda mempercayakan Twins untuk melayani dan menghiasi meja. (Mereka akan menolak penyediaan hidangan utama.)

saladTerutamanya berguna adalah kemudahan Gemini dalam penyediaan salad. Ikuti resipi semasa anda menyediakan salad - ini adalah keterlaluan untuk tanda udara ini. Kembar akan bertindak mengikut keadaan dan suasana hati, dan hasilnya akan menjadi lebih menarik "Mimosas" atau "Sarang kayu grouse". Ulangi kekayaan mereka dalam kehidupan sehari-hari Kembar tidak mungkin, jadi mereka tidak boleh menolak untuk makan, tidak diketahui apabila peluang ini akan muncul lagi.

Atas alasan yang sama, wakil-wakil tanda ini boleh menjadi barner dan barista yang indah. Rasa mereka yang sempurna, keinginan untuk percubaan dan ketiadaan stereotaip membantu mencipta resipi menarik minuman lebih baik daripada kursus khusus untuk para bartender. Kembar tidak fikir apa yang akan berlaku jika anda menambah bawang putih ke kopi atau campurkan Puer dan Oolong, tetapi hanya campuran. Jika ternyata hambar - lupakan saja, dan jika ia lazat - puji saya!

beriHalus dan lemah Gemini sistem saraf memerlukan sokongan, tetapi tidak dalam bentuk coklat, serta sayur-sayuran segar dan buah-buahan kaya dengan vitamin dan mineral. Pada musim panas dan musim luruh Gemini adalah penting untuk memaksa diri untuk pergi ke pasar dan membeli produk tempatan: strawberi, strawberi, currants, beri biru, plum, epal, pir, radishes, timun, lobak merah, labu, pelbagai herba. Ini akan mengukuhkan sistem imun dan untuk menyimpan pada vitamin dan nutrien lain untuk musim sejuk, apabila pilihan makanan akan terhad. Pada musim sejuk, Twins perlu memberi perhatian kepada semua jenis kubis: kubis, brokoli, tauge, kohlrabi.

Merah рыба с капустойDaging bukan produk keperluan pertama untuk Gemini (mungkin kerana mereka tidak tahu apa yang perlu dilakukan dengannya). Lebih banyak rela mereka akan makan sosis atau makanan lezat yang sudah siap. Bagi Gemini yang sudah bimbang tentang pemakanan yang sihat, sumber protein yang ideal boleh menjadi ikan, makanan laut atau produk soya.

Untuk mengharmonikan dengan dunia sekitar, tanda ini memerlukan minuman yang menenangkan: teh dengan pudina dan herba lain, teh merah wangi, koko, wain mulled. Kopi dan minuman tenaga boleh menjadi sangat mengganggu. Kembar perlu mengambilnya sebagai peraturan untuk sentiasa ada di tangan epal, pisang, buah-buahan kering, kacang dan teh dalam botol termos atau sebotol air yang ditapis. Ini adalah pengganti yang sihat untuk makanan segera apabila anda memerlukan makanan ringan di mana sahaja. Tidak kira betapa Gemini menafikan kebergantungannya terhadap makanan, ia adalah, dan cukup kuat. Gemini, tidak kurang daripada tanda-tanda zodiak yang lain, harus memberi perhatian kepada fakta bahawa ketika mereka makan dan minum.

Leave a Comment

5 + 2 =