Scorpion Horoskop

ScorpioWalaupun elemen Scorpio adalah air, tanda ini dengan semangat dan kekuasaannya sangat dekat dengan tanda api. Seseorang yang dilahirkan di bawah tanda Scorpio adalah air yang dalam, kuat, cermin-tenang dalam bahaya yang tenang dan tidak menyenangkan di dalam ribut.

kentang с мясомSeperti semua tera air, Scorpio mempunyai tabiat makan yang tidak aktif. Mereka terbentuk pada zaman kanak-kanak dan kekal hidup. Tanda ini memerlukan banyak masa dan usaha untuk mengubah diet, jika ini tiba-tiba memerlukan keadaan. Kerana keanehan ini, Scorpios menjadi tebusan besar kepada ibu bapa mereka: jika ibu bapa makan seimbang dan bervariasi dalam keluarga ibu bapa mereka, anak Scorpio akan mengikuti prinsip pemakanan yang sihat sepanjang hidupnya. Sekiranya ibu bapa tidak memberikan perhatian yang cukup kepada pemakanan kanak-kanak itu, dia akan terus memakan produk separuh siap dan makanan segera.

Biasanya Scorpios baik untuk menyediakan hidangan asas sederhana: kentang goreng dan daging, masak sup mudah, panggang biskut yang mudah. Sebelum perkembangan helah masakan, tanda ini biasanya tidak sampai ke tahap ini. Dan bukan kerana mereka tukang masak yang buruk atau tidak suka makanan lazat - ini tidak menimbulkan persoalan. Fakta bahawa Scorpios tidak melihat titik dalam resipi baru, apabila ada yang terbukti lama. Mereka tidak akan pernah bosan dengan masakan tradisional sejak kecil. Ia berlaku walaupun perubahan kecil dalam resipi biasa (contohnya, penambahan rempah baru) menyebabkan kemarahan di Konservatif-Scorpio. Pada masa yang sama, Scorpio tidak mempunyai sebarang rempah yang sama dengan hidangan eksotik.

risottoTanda ini bersedia untuk mencuba hanya dengan hidangan dan produk yang sama sekali baru. Kalajengking dengan mudah boleh menguasai resipi untuk risotto atau sup Thai, tetapi mereka akan memasak hidangan ini hanya pada majlis-majlis khas atau mengejutkan tetamu. Untuk diri sendiri, tidak ada yang lebih baik daripada resipi terbukti dari zaman kanak-kanak. Semasa lawatan atau bercuti di luar negara Scorpios senang untuk mencuba makanan dan hidangan baru, tetapi kemungkinan bahawa mereka akan memasukkannya dalam diet harian mereka adalah sangat kecil. Jadi, jika Scorpio sangat berminat dengan hidangan khusus anda yang resipi itu bertanya, bangga - anda bersiap-siap.

thai супSebenarnya, sangat mudah bagi Scorpio untuk dipermudahkan. Untuk ini, anda tidak perlu membuang masa untuk menyediakan hidangan kompleks. Ia cukup untuk menunjukkan bahawa makanan dimasak dengan kasih sayang, dengan mengambil kira keutamaannya dan khususnya untuk ketibaannya. Satu lagi cara untuk menakluk Scorpio adalah kombinasi rasa yang luar biasa (masin dan manis, pedas dan manis, daging dan buah-buahan). Tetapi dalam kes ini, anda perlu tahu dengan pasti bahawa anda tidak cuba suci dan tidak mengganggu resipi kegemaran Scorpion anda.

Terima kasih kepada konservatisme dalam makan, Scorpios biasanya tidak mempunyai masalah pencernaan yang serius. Walau bagaimanapun, disebabkan kelebihan atau kerana tidak menyentuh bahan-bahan, masalah dengan berat badan berlebihan boleh bermula. Kalajengking terdedah kepada makan berlebihan, kerana pada pandangan makanan yang lazat, mereka tidak dapat mengawal diri mereka. Sesetengah wanita yang dilahirkan di bawah tanda ini tidak membuat kek buatan sendiri kerana mereka takut berat badan berlebihan - tidak mustahil untuk memakan hanya sepotong kek buatan sendiri dan meninggalkan selebihnya untuk esok.

Scorpion HoroskopKonservatisme masakan Scorpios boleh bermain dengan mereka jenaka kejam. Setelah menjadi biasa pada zaman kanak-kanak dan remaja untuk tidak mengehadkan diri mereka dengan gula-gula atau hidangan daging, Scorpions tidak boleh lagi melakukan tanpa kek, yogurt dan sosej. Tetapi jika terdahulu kualiti mereka sama sekali berbeza, dan organisma muda membakar segala-galanya tanpa jejak, maka selepas beberapa dekad, produk di kedai-kedai tidak sama, dan tubuh memerlukan perhatian yang lebih tinggi. Keadaan ini rumit oleh fakta bahawa banyak Scorpions tidak merasakan nuansa rasa, dan jika perubahan dalam komposisi dan rasa makanan berlaku secara perlahan, tidak perhatikan perbezaannya. Untuk meyakinkan mereka tentang bahaya produk biasa hanya boleh menjadi senarai bahan yang dilanjutkan.

muesli с ягодамиKalajengking tidak peduli dengan pendapat orang lain, jadi mereka tidak mungkin memasak resipi seseorang atau menggunakan diet seseorang. Yang paling perlu dari Scorpio dari buku masak ialah cara memasak makanan yang tidak dikenali, masakan tradisional masakan dunia dan, mungkin, perkadaran tepat bahan-bahan untuk penaik. Bagi dietetik, Scorpios tidak akan mencari cara mudah untuk menurunkan berat badan dalam bentuk diet "kefir" atau "tembikai". Mereka akan menghadapi masalah dengan serius: mereka akan mengkaji sifat produk, mengira kalori dan cuba meningkatkan bahagian makanan rendah kalori dalam diet. Nasib baik, Scorpios sangat sayuran sayur-sayuran, buah-buahan, buah-buahan, kacang-kacangan dan lain-lain karunia alam, jadi peralihan tidak akan sukar.

Untuk vegetarianisme, veganisme dan kalajengking makanan mentah tidak mengatakan bahawa ia adalah negatif, agak - acuh tak acuh. Mereka tidak percaya bahawa produk haiwan berasal dari bahaya. Jika Scorpio bergerak ke makanan sayuran, maka hanya untuk alasan agama atau etika.

pastaJika Scorpio menerima tetamu, jangan mengharapkan untuk melihat di meja raznosolov dan puncak seni masakan. Ia akan menjadi makanan rumah yang mudah, tetapi dalam kuantiti yang besar, atau yang terbaik dari kedai terdekat. Untuk Scorpio, di meja perayaan, sebuah syarikat yang lebih menyenangkan adalah lebih penting, jadi dia akan memberi perhatian lebih kepada komunikasi daripada makan. Lagipun, makanan hanya latar belakang untuk perbualan yang mesra, dan alkohol adalah litmus atau vektornya.

Bercakap alkohol. Scorpio dengan sifat bersemangatnya harus menjauhi minuman keras. Keterlaluan dengan alkohol untuknya boleh berakhir dengan akibat yang lebih berbahaya daripada tanda-tanda lain. Mereka yang dilahirkan di bawah tanda Scorpio biasanya suka minuman dengan rasa dan aroma yang kaya: anggur merah kering, tinctures dan minuman keras. Tanda ini amat disyorkan untuk tidak mencampurkan beberapa jenis minuman beralkohol, dan mengelakkan koktail. Cepat pulih daripada pembaziran berlebihan Scorpios membantu bahagian yang baik dari teh hitam atau hijau yang baru diseduh.

Leave a Comment

39 + = 41