Estää iPhone tai iPad? Lukitse laite (ohje)


varastettu iPhone или iPad? Заблокируйте устройство (инструкция)

Mitä minun pitäisi tehdä, jos iPhone tai iPad varastetaan tai laite on kadonnut? Ensimmäinen ja pääasia - kauko gadget esto, joka paitsi estä käyttämästä kolmannen osapuolen laitteita, mutta myös edistää palata menetys. Opetella poistaa iPhoneen tai iPadiin katoamisen tai varkauden sekä asetuksia, joita ilman kauko ei voi estää, kertoi yksityiskohtaisesti tässä oppaassa.

Ensinnäkin pitää seuraavia: iPhonen tai iPadin ole vielä varastettu / kadonnut (toivottavasti pysyy), mutta olet huolissasi, että tällainen tilanne on mahdollinen. On ymmärrettävä, että Applen turvajärjestelmät, jotka havaitsevat tai estävät mobiililaitteen, toimivat vain, jos ne ovat aktiivisia. Joten, jos toiminto "Etsi iPhone» älypuhelimeen tai tablet ei ole aktivoitu, laite löytää erittäin ongelmallista.

Älä siis odota mitään ylimääräisiä tapahtumia iPhonen tai iPadin kanssa, tee näin.

Ota käyttöön iPhone-ominaisuus käyttöön

Vaihe 1. Siirry kohtaan "asetukset»→ iCloud.

Huomaa: Oletetaan, että olet kirjautunut Apple ID -tiliin liittyviin tietoihini. Jos näin ei ole, niin se on ensin hyväksyttävä. Jos sinulla ei ole Apple ID -tiliä, voit oppia luomaan sen täällä.

Vaihe 2. Valitse "Etsi iPhone"("Etsi iPad»Tabletteja varten).

Vaihe 3. Aktivoi "Etsi iPhone".

Vain näiden yksinkertaisten manipulointien jälkeen sinulla on todellinen mahdollisuus seurata tai estää laitetta, kun se on kadonnut. Lisätietoja toiminnosta "Löydä iPhone" voit lukea täällä.

Nyt takaisin niihin, jotka joutuivat tunkeutujan uhreiksi tai menettivät iPhonen tai iPadin. Jos toiminto "Etsi iPhone" tai "Etsi iPad" on aktivoitu, on helppo lukita laite etäyhteydellä.

Kuinka kauko estää varastetun tai kadonneen iPhone tai iPad

Vaihe 1. Siirry sivustoon iCloud.com ja kirjaudu sisään Apple ID: n avulla.

Vaihe 2. Käynnistä verkkosovellus "Etsi iPhone", Napsauta"Kaikki laitteet"Ja valitse laite, jonka haluat lukita etänä.

Vaihe 3. Napsauta laitteen ikkunassa "Menetystila".

Vaihe 4. Anna kuusinumeroinen salasana, joka estää laitteen.

Vaihe 5. Syötä viesti, joka näkyy lukitun laitteen näytöllä.

Vaihe 6. Määritä puhelinnumero, joka näkyy myös lukitun laitteen näytöllä ja paina "Ensi kerralla".

Vaihe 7. iPhonen tai iPadin menestykselliseen siirtoon menetykseksi ilmoitetaan merkintä laitteen ikkunan vasemmassa yläkulmassa.

Laite itseään siirron jälkeen menetys menetys heti estetty. Näytössä näkyvät ilmoitetut viestit ja puhelinnumero.

Kun yrität avata iPhonea tai iPadia, sinua pyydetään antamaan kuusinumeroinen salasana.

Kunnes oikea salasana on määritetty, iPhone tai iPad pysyvät lukittuna. Poista lukitus vilkkuu, vaikka läpi DFU-tilassa, siinä tapauksessa ei ole mahdollista. Toisin sanoen henkilö, joka löytää gadgetisi käsiinsä, on "tiili", jota ei voida käyttää tarkoitetulla tarkoituksella.

Leave a Comment

14 − 5 =