7 järkyttävää tietoa käärmeistä

7 шокирующих фактов о змеях

Käärmeillä ei ole korvia, mutta he näkevät suuren.

Heillä ei ole nenää, mutta he selvästi tietävät, miten saataisiin hajuja.

Myrkyllisten käärmeiden huulet ovat "maailman kehittyneimpiä biologisten aseiden järjestelmiä luonnon maailmassa".

Alla ovat näiden matelijoiden järkyttävät ja hämmästyttävät kyvyt.


Käärme voi syödä toisen käärmeen, joka on pidempi kuin oma

7 järkyttävää tietoa käärmeistäJotta voitaisiin vihdoin ymmärtää, miten kuningas käärme voi syödä toista käärme, joka on pidempi kuin itse, Kate Jackson (Kate Jackson) päässä Toronton yliopistosta ja hänen kollegansa videoitiin ja havaittu kehitystä. Kuningas käärme jyrkästi hyökkää uhri, niin pakkaa kaikki kehon, kuin haitari, antaa "ruokaa." Myöhemmin, kun teos on tehty, jotain riittämätön osa illallista, hän sylkeä takaisin.


Käärme syö sen jälkeläisiä

7 järkyttävää tietoa käärmeistäMiten tutkijat oppia helmikuussa 2009, monet äidit - kauhukalkkarokäärme syö joitakin lapsensa nevyzhivshih. Do käärmeitä on sellainen asia kuin "synnytyksen kannibalismin" meneillään olevassa tutkimuksessa äidin söi noin 11 prosenttia sen munia ja kuolleiden jälkeläisiä. Miksi? "Niin kalkkarokäärme palauttaa vietti energiaa, koska tänä aikana hän oli liian uupunut tuottaa oman ruokansa, ja tämä on vaarallista toimintaa, joka vaatii paljon aikaa ja energiaa," - sanoi Kirk Setser (Kirk Setser), johtaa tekijän tutkimuksessa.


Käärme voi lentää 50 metriä

7 järkyttävää tietoa käärmeistäJos taivaan puun käärme haluaa siirtyä puusta toiseen, se kirjaimellisesti lentää hänen päällensä menemättä. Olisi tarkempaa sanoa, että se "liukuu" ilmassa. Jos haluat lentää toiseen puuhun, ne joko putoavat pois haarasta tai voimakkaasti työntyvät siitä, jotta ne liukuvat aktiivisesti korkeudessa. Lennossa he ottavat S-muotoa pysymään pidempään ilmaan ja saavat täsmälleen missä he tarvitsevat.


Pythons syö koko saalista, mukaan lukien luut

7 järkyttävää tietoa käärmeistäAikuiset pythonit voivat elää kuukausia ilman ruokaa. Mutta kun he syövät, he eivät jätä jätettä itseensä. Nämä käärmeet on sovitettu imemään kalsiumia saaliinsa luista, mikä tekee ruoasta ravitsevamman. "Näin ollen ne ovat fysiologisesti mukautua mahdollisimman pitkään" paasto "ravinteita," - sanoi Jean-Herve LINOT (Jean-Herve Lignot), asiantuntija yliopiston Louis Pasteur Ranskassa.


Cobras keskittyy silmiisi

7 järkyttävää tietoa käärmeistäCobra-pentueet eivät todellakaan itkele. Tämä on lihasten supistuminen, joka aiheuttaa mahalaukun, joka tuottaa myrkkyä. Tämänkaltaisen "sylkemisen" avulla voi olla ruiskutettu kobra-myrkky jopa 2 metrin etäisyydellä. Jos se joutuu silmiisi, myrkkyjen neurotoksiinit voivat sokaista sinut. Ja vielä vuonna 2005, tiedemiehet havaitsivat, että cobra todella pyrkii silmiin. Se ei kuitenkaan ole kaikki. Cobra-myrkkyä ei yleensä suihkuteta suoratoistovirralla, vaan suihkulla erityisen geometrisen kuvion muodossa, joten se voi hämmästyttää molemmat silmäsi.


Maailman pienin käärme sijoitetaan kolikkoon

7 järkyttävää tietoa käärmeistäPienin tiedossa oleva päivämäärä käärme löydettiin vuonna 2008 Barbadoksella. Se on alle 10 cm pitkä ja ohut kuin spagetti. "Jotkut erilaisia ​​käärmeitä todennäköisimmin ovat suojassa luonnonvalintaprosessit, joten ne eivät tule liian pieni, pienempi kuin koko, koska muuten ne voisivat tuottaa ruokaa ruokkiakseen jälkeläisiä" - sanoo löytäjä käärme Leptotyphlops carlae Blair Hedges ( Blair Hedges), Pennsylvanian yliopiston evoluutiobiologi.


Käärmeet voivat elää kuukausia ilman ruokaa ja samalla kasvaa!

7 järkyttävää tietoa käärmeistäKuvittele, että voit elää ilman ruokaa useita kuukausia, samalla kun poltat rasvaa, kasvaa ja tunne hienoa! Marshall McCue (Marshall McCue) ja hänen kollegansa yliopistossa Arkansas on ollut yli 6 kk ei syötetä 62 asuu heidän laboratorioissa käärmeitä, joiden joukossa on pythonin, kalkkarokäärme ja joitakin muita lajeja. Käärmeet vähensivät huomattavasti aineenvaihduntaa, noin 72 prosenttia (!) Selviytyäkseen. Yllättävää on, että ne ovat pidentyneet polttoprosessissaan. "Nämä eläimet ottavat energiankulutuksen kokonaan uudelle tasolle", McCoo sanoo.


Leave a Comment

8 + 2 =