Aquariuksen horoskooppi

VesimiesVesimies on ilmaa. Hän usein lepää pilvissä ja heijastaa ikuisia kysymyksiä, eikä siitä, mitä syödään tänään illalliselle. Aquarians kiinnittää yhtä paljon huomiota elintarvikkeisiin, jotka ovat välttämättömiä kehon terveellisen ja vahvan. Tämän merkin edustajia ei voi kutsua, mutta asketismi ei myöskään ole heille. Aquarius on vaatimaton, hän pitää yksinkertaisesta, runsas kotitekoisesta ruoasta ja tuttu lapsuuden ruokia. Mutta jos sinun täytyy yhtäkkiä vaihtaa uusi ruokavalio siirron yhteydessä, tarve laihtua tai säästää, Aquarius sopeutuu nopeasti ja ei ole liian tylsistynyt saavuttamattomista ruokalajeista - se on vain ateria.

Aquariuksen horoskooppiMonet vesiviljelijät, etenkin miehet, uskovat, että liiallinen kiinnostus ruokaan on indikaattori virtsasta ja heikkoudesta. Aquarius itse voi syödä voileipiä koko päivän tai jopa unohtaa syödä, jos hän on varattu jotain mielenkiintoista. Muilta hän odottaa samaa omavaraisuutta ja upottamista asiaan. Vesimies yleensä yllättynyt, kun toiset keskeyttävät tärkeän ja mielenkiintoisen työn kokkiin ja syömään herkullista ruokaa. Ei ole selvää, että Aquarius ja ne, jotka kuluttavat suurimman osan palkastaan ​​elintarvikkeisiin, käy kalliissa ravintoloissa ja vietä lomia hotelleissa, joissa kaikki on mukana. Aquarius riittää kokonaan ja terveeksi, hänen etunsa ovat muilla tasoilla.

Syntyneet Aquarius-merkin alla, vaikka he hyväksyisivät vieraita, he eivät ota huomioon aterian valitsemista. Parhaimmillaan he tilaavat sushin tarkastetuissa ravintoloissa tai ostavat valmiita viipaleita herkkuja hyvälle supermarketille. Pahimmassa tapauksessa asiakkaiden on oltava tyytyväisiä lämmitettyyn pizzaan, savustettuun kana tai valmiita salaatteja lähimmästä myymälästä. Viettää muutaman tunnin keittiössä, jotta työvoiman tulokset katoavat muutamassa minuutissa, ei todellakaan ole Aquariukselle. Heille ruokaa on vain puolueen tarpeellinen ominaisuus. On paljon tärkeämpää tarjota lämmin ystävällinen (tai romanttinen) ympäristö.

konjakkiPaljon tarkemmin ovat vesikasveja alkoholijuomien valintaan, koska ne riippuvat puolueen mielialasta ja tuloksesta. Monilla Aquariuksella on kotimaassa tarkastettujen viinien määrä tai jotain vahvempaa. (Tässä tapauksessa jääkaapissa voi olla täysin tyhjä.) Vesimies ei välttämättä yhteiskunta nauttia lasillisen konjakkia tai lasin samppanjaa - se voi hyvinkin tehdä seurassa rakkaansa. Sattuu, että pieni määrä alkoholia on välttämätöntä herkälle ja herkälle Aquariukselle, jotta lievittää stressiä ja rentoutua kovan päivän jälkeen. Lievittää stressiä ei muutu riippuvuus, Vesimies on tarpeen saada varatalousehdot rentoutumiseen: useita lajikkeita teetä, yrttejä (minttu, sitruunamelissa, laventeli), kaakao. Pitkät talvilomailut Aquarius voi lämmittää kuumaa viiniä ja samanaikaisesti ja yllättää vieraat tekijän resepti.

kana котлетыKeittämisen epäonnistuminen voi olla julma vitsi Aquariuksen kanssa. No, jos joku on tämän romanttisen perheen perhe, joka tuntee ja rakastaa kypsää. Sitten Aquariusilla on aina tuoretta kotitekoista ruokaa. Tässä tapauksessa hän kuitenkin pitää itsestäänselvyytenä eikä huomaa hoitoa. Hyvän ravintoarvon ymmärtämiseksi tällainen pilaantunut Aquarius pystyy vasta, kun häneltä riistetään. Jos perhe ei ole koskaan maistanut kokata ja vieraanvaraisesti tervehtiä vieraita, Aquarius voi syödä puolivalmiita tuotteita ja voileipiä koko elämänsä ajan, eikä edes ajatella laajentaa kulinaarisia tietojaan. Ainoa asia, joka voi palauttaa sen taivaasta keittiöön, on terveys- tai ylipainon ongelma. Tässä tapauksessa Aquarius voi olla kiinnostunut uudentyyppisistä ruokavaliosta ja aiheuttaa jopa suuremman vahingon terveydelle.

salaattiKun etsit itsesi ja paikkasi maailmassa, monet vesikasvetikot pitävät kasvissyöjästä tai alkavat seurata paastoa. Ennen vakiintuneiden tottumusten muuttamista tämän merkin on suunniteltava huolellisesti ruokavalio: kiinnitä huomiota kasviperäisiin proteiinien, rasvojen ja rasvaliukoisten vitamiinien lähteisiin. Ilman ravitsemusta henkinen viljely etenee hitaasti ja kovasti.

Ihanteellinen ruokavalio Aquariusille on tasapainoinen ruokavalio, jolla on vähäinen etu tuoreiden kasvituotteiden suuntaan. Tuoreita tai maustettuja paikallisia vihanneksia, hedelmiä, marjoja ja pähkinöitä olisi oltava läsnä Aquarius-ruokavaliossa päivittäin. Tämä antaa Aquariukselle tarvittavat hivenaineet, erityisesti magnesium ja kalsium. Suoliston tavanomaiseen työhön Aquarius tarvitsee kuitua, joka sisältyy kaikkiin kasvituotteisiin, erityisesti kaaliin, porkkanoihin ja omenoihin.

kala с фасольюEläintuotteista Aquarius palvelee parhaiten kala, voi, kefiiri ja raejuusto. Jos mahdollista, on suositeltavaa korvata liha papuilla: usein keittäkää papukeittoa, herneitä tai linssiä. Edulliset menetelmät tuotteiden käsittelyyn - sammutus, ruoanlaitto ja leivonta. Jos tällaiset ruoat eivät aiheuta ruokahalua, käytä luonnonmukaisia ​​mausteita, viinietikkaa, oliiviöljyä. Suolaa, sokeria ja rasvaisia ​​kastikkeita Aquarians tulisi syödä säästeliäästi. Paistettu paljon voirasiat, on toivottavaa vähentää 1-2 kertaa viikossa, ja savustettua lihaa, makkaraa, säilykkeitä, sekä leivonnaiset ja makeiset - ruoka on liian raskas tämän ilman merkkiä, ja se on parempi kieltäytyä ollenkaan.

Aquariansille on hyödyllistä ottaa se pääsääntöisesti luettelemaan tuotteiden ainesosaluetteloa. Joten he oppivat, että heidän suosikki limonadi ei sisällä lainkaan hedelmämehua, majoneesia valmistetaan vedestä ja kasviöljystä, jogurteilla ei ole marjoja ja voin puolet koostuu kasvirasvoista. Perustiedot tuotteiden koostumuksesta ja muutamien yksinkertaisten reseptien hallussapidosta auttavat aktiivisia ja älykkäitä Aquarianeja pitkään terveyden ja nuorten ylläpitämiseksi.

Leave a Comment

+ 15 = 23