Horoskooppi Jousimies

Horoskooppi JousimiesJousimies kuuluu Tulen elementteihin, mutta se ei ole Ariesin ja Leon avoin liekki, vaan parta. Niitä voidaan helposti muuttaa valtavaksi tulipaloiksi, mutta voit jättää ne ilman valvontaa ja ne jäähtyvät. Tämä vertailu kuvaa parhaiten Sagittariansin asennetta ruokaan ja siihen, mitä siihen liittyy. Jos ruoka on tylsää, ilmeikäs (tai näyttää sellaiselta palavalta merkiltä), Jousimies pysyy välinpitämättömästi. Mutta jos jotain kiinnostaa häntä - uusi ainesosa tai menetelmä, epätavallinen yhdistelmä, ruoanlaitto nopeus, alkuperäinen tarjoilu tai vaikutus, joka antaa astian tai juoman - Sagittarius yrittää varmasti löytää ja toistaa resepti.

liha стручковая фасольCraze Sagittariuksen ruoanlaitto alkaa odottamattomasti. Lapsuudessa ja nuoruudessa he näkevät ruoan polttoaineena ja eivät kiinnitä huomiota erilaisiin ruokavalioihin. Voimme sanoa, että ne ovat vaatimattomia ja askettisia. Monilla Sagittariansilla on selvästi rajallinen joukko tuotteita, joita he syövät. Tämä luettavuus on toisaalta erittäin kätevää: tunnet luettelon suosikkituotteista, Sagittarius on helppoa miellyttää. Mutta toisaalta, siirtyminen uuteen ympäristöön, kun ei ole tuttuja tuotteita, Sagittarius saattaa jäädä nälkäiseksi.

kananlihaaUseimmilla Sagittariansilla on mielenkiintoinen piirre - he haluavat syödä ei ruokaa, vaan tuotteita. Toisin sanoen tämän merkin edustaja mielellään syö raaka-vihannekset ja hedelmät kokonaan ruoanvalmistuksen tai piirakan keittämisen sijasta. Keitetty kana on täysi ateria Sagittariukselle, hän ei näe sitä, että se jäsentää sen palasiksi salaatin tai voileipiä varten. Ulkona voi näyttää laiskuudesta tai kyvyttömyydestä kokata, mutta itse asiassa Sagittarius on todella maukkaampi. Hän rakastaa ja arvostaa tuotteiden luonnollista makua. Selitä tämä spartan asenne ruokaan varhaislapsuudessa: Sagittarians tuli tälle maailmalle pimeimpään ja vaikeimpaan kausiin. Elämänsa ensimmäisten kuukausien aikana he eivät ehkä ole nähneet auringonvaloa. Siksi heidän kehonsa vaistomaisesti tavoittaa hyödyllisiä elintarvikkeita - luonnontuotteita, joiden lämpökäsittely on vähäistä. Jousimies tavallisesti kokee valmisruokien liiallisen manipuloinnin ja sisustusastian ajanhukkaan. Jos ruoka on herkullista, koruja ei tarvita, ja jos se ei ole maukasta - sen ulkonäkö ei tee sinua enemmän ruokahalua.

kala на паруMielenkiintoisin asia alkaa, kun Jousimies yhtäkkiä pääsee pois ruokaa. Ei ole väliä, mikä johtaa siihen - gourmet-, terveys- ja hahmoja tai eettisiä syitä - mutta tämän merkin periaatteellinen luonne herättää itsensä kaikessa kunnassaan. Jousimies väistämättä lähestyy elintarviketta vakavasti ja perusteellisesti. Hän tutkii tuotteiden ominaisuuksia, optimaalisia menetelmiä niiden valmistamiseen, alkaa jäljittää alkunsa siitä, mitä hän syö ja kauhua hylkäämään tuotteista, jotka eräillä kriteereillä eivät sovi hänelle. Ympäröimä voi tuntua, että Jousimies on liian innokas keppiin ja monimutkaistaa elämää, mutta Jousimiehen kannalta kriittinen asenne ruokaan on tärkeä asia. "Me syömme" - ei tyhjiä sanoja monille Sagittarians.

Oikean ruoan löytämisen vaiheessa Sagittarius voi taistella totuudesta ja kritisoida äärettömästi muita, jotka eivät jakaan näkemyksiään. Ajan myötä, kun uusi ruokavalio tulee tapana, Jousimies kauhistus häviää, eikä hän enää yrittää muuttaa maailmaa. Kritiikin puuttuminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hän ei välitä. Yritä kutsua Principal Sagittarius käymään ja hoitamaan, mitä hän ei hyväksy. Parhaimmillaan hän nälkä, ja pahimmillaan - sinä huomaat itsestäsi paljon mielenkiintoisia asioita. Tämä merkki, vaikka kohteliaisuudesta, ei yritä epäuskoisia ruokia.

Jousimiesmerkin alla syntyneille on erittäin tärkeää, että kaikki elämässään on oikein, myös ruoka. Mutta jokainen Jousimiehen "oikeellisuus" voi olla omaa: jollekulle tärkeintä on hyvä, joku on erittäin tärkeä ruoan maku ja sen määrä, ja joku noudattaa kiihkeästi periaatetta, jonka mukaan "älä mene". Joka tapauksessa on mahdotonta vakuuttaa Sagittariusta, että on mahdollista syödä toisella tavalla, kunnes hän itse päättää muuttaa ruokaansa. Tämä voi tapahtua lukukirjan tai matkan vaikutuksesta, koska se haluaa laihtua tai etsiä uusia makuja, mutta uudet riippuvuudet, jotka Sagittarius suojelee yhtä innokkaasti kuin vanha.

paistettu уткаOn erittäin mielenkiintoista käydä Jousimies käydä - et koskaan tiedä, mitä se kokki. Yhdessä voit olla varma - ruoan ja ruokien valinta on huolellisesti harkittu ja suunniteltu, eikä jääkaapin sisällön edellyttämä. Tämän merkin omaavilla ihmisillä on aina varastossa eksoottisia ruokia tai erikoisruokavaihtoehtoja.

Jousimies kutsuu vierailulle, älä yritä yllättää häntä monimutkaisten ruokien kanssa, jos et ole täysin varma siitä, että hän rakastaa sitä. Se on paljon tarkempi keittää muutamia yksinkertaisia, hyviä ruokia, jotka eivät aiheuta epäilyksiä ainesosissa: paistettua ankkaa, omenapiirakkaa, voileipiä kaviaaria, tuoreita hedelmiä, marjoja ja jäätelöä. Majoneesi-salaatista, täytettyjä vihanneksia, keittoja ja muita ruokia, joiden koostumus ei ole ilmeinen, Sagittarius haluaa kieltää. Jousimies tietää aina tarkalleen, mitä ja kuinka paljon hän haluaa syödä, joten vaati, että hän yritti jotain, joka tapauksessa mahdotonta. Tämä merkki on epätavallinen ylenevää, syömistä yritykselle tai ruokailua mukavasti.

Synnyttänyt Sagittariuksen merkin alla, sinun on harkittava huolellisesti ravintoaineiden tasapainoa. Usein pyrittäessä terveelliseen ruokavalioon nämä ihmiset voivat rajoittaa itseään rasvoihin tai proteiineihin. Hyvän terveyden säilyttäminen ja hyvin suhteutettu luku Jousimiehen tulisi kiinnittää huomiota liikuntaan, mutta ei laskea kaloreita ja varmasti olla noudattamatta "tattari", "kefir" ja muut epäilyttävät ruokavaliot.

viskiJuomaa valittaessa Sagittarians ovat yksinkertaisuuden ja tarkoituksenmukaisuuden ohjaamia. Jos viini - sitten punainen ranskalainen, jos olut - elää sitten, jos jotain voimakkaampaa - niin luonnollinen viski, yrttejä tai hyvä vodka. Sekoittaminen juomia ei ole tapana Jousimies, vaikka se on muodikas cocktail. Ainoa poikkeus tähän sääntöön on kahvi, jolla on konjakki tai likööri. Muuten kahvia: Sagittarians eivät tunnista liukoisia korvikkeita ja mieluummin vahva virkistävä espresso tai kahvi itään. Sama koskee teetä - vain vastavalmistettua ja sokeria.

Leave a Comment

− 1 = 3