Horoskooppi lion

leijonaLeijona on tulipalon merkki, energia ja intohimo. Älä pidä tämän eläinradan merkkiä eläimen kuningas suorana analogina. Tietenkin heillä on jotain yhteistä, mutta Leo-merkin alla syntynyt mies ei ole verenhimoinen saalistaja, joka lähettää leijonat metsästykseen ja tulee kaikesta valmis. Molemmat leijonat yhdistyvät raikkaan ja runsaan ruoan rakkaus. Mutta jos eläimen kuningas tunnistaa vain lihan, niin lionin tähtikuvassa syntynyt mies on monipuolisempi ja monimutkaisempi maku.

salaatti с мясомLeossa ruoassa kaikki on tärkeää: sekä maku, tuoksu ja rehun kauneus, edut ja kustannukset. Hänelle ja hänen sukulaisilleen tämä merkki ei koskaan säästä ja valitsee aina parhaita tuotteita kaupassa ja parhaita ruokia ravintolassa. Se ei ole whim ja ei snobbery, koska se voi tuntua ulkopuolelta, mutta tapana muodostuu varhaislapsuudessa. Kuvitelkaa, mihin aikaan vuodesta lionit syntyivät: heinäkuun viimeisellä viikolla ja lähes koko elokuussa. Tulevaisuuden äiti Leo todennäköisesti ruokkii raskauden viimeisen kolmanneksen aikana ja lapsen syntymän jälkeen. Pikkuleijalla oli mahdollisuus oppia tuoreiden vihannesten, hedelmien ja marjojen maku kirjaimellisesti äidinmaidolla. Ja lion elämä ensimmäiset kuukaudet laskivat syksyllä, jolloin kotieläinten ja kotieläinten lahjat ovat kyllästyneet vitamiinien kanssa mahdollisimman paljon. Onko sen arvoinen sitten olla yllättynyt Leon voimasta ja energiasta? On parempi selvittää hänen ruokailutottumuksiaan ja hyväksyä ne, koska tämä merkki on luonnollinen ateria terveelliselle ruokavaliolle.

Horoskooppi lionToisin kuin yleinen usko, lionit eivät syö vain lihaa. He rakastavat kaikkea, jolla on vilkas maku, rikas aromi ja mehevä rakenne. Lionit todella pitävät mausteisesta ja makeasta elintarvikkeesta, he ovat iloisia monimutkaisten mausteiden ja aromaattisten yrttien, suklaan ja hillon sekoitteista. Kahvi turkkilaisessa tai hyvä musta tai vihreä tee ilman sokeria - heidän suosikkijuomiaan. Sattuu, että lion ruokkii liukoisilla nuudeleilla tai säilykkeillä. Tämä ei johdu siitä, että hänestä tuli epäluotettavia elintarvikkeissa, mutta koska siellä ei ollut parempaa vaihtoehtoa, ja tämän merkkiin nälän tunne on sietämätön. Kun ruokaa syödään ei ole kovin hyödyllistä ruokaa, lion on täysin tietoinen hänen toimistaan ​​ja kompensoi haittoja lähitulevaisuudessa - hän työskentelee simulaattoreilla tai syödä päivälliselle ylimääräisen osan vihanneksista.

tuore овощиTämän merkin edustajat ilahduttavat puutarhanhoitoa. Erityisesti he ovat tyytyväisiä oman työnsä erilaisiin hedelmiin. Leijona ei istu koko puutarhassa perunoilla, vaan liuottaa monenlaisia ​​vihanneksia. Tomaatit, kurkut ja bulgarialaiset paprikat Leijona syö suoraan puutarhasta odottamatta heitä pääsemästä salaattiin. Mahdollisuuksien mukaan Leo istuttaa suuren puutarhan ja kasvattaa parhaita lajikkeita omenoita, päärynöitä, aprikooseja tai persikoita ilmastosta riippuen. Kesällä ja syksyllä tämä Lev-puutarhuri ei tarvitse mitään, paitsi hänen juoni. Joskus hän aikoo mennä ulos lihasta tai kalasta keittävän shish kebabia tai grillia ystävänsä kanssa.

Kaikki Leo-merkin alla syntyneet ovat paljon ystäviä ja tykkää olla valokeilassa. Tämän merkin edustajat pystyvät ruokkimaan ja yllättämään valtavaa yritystä tekemättä mitään vaivaa. He yksinkertaisesti kokki vieraille samanlaista kuin itsestään - yksinkertaisia ​​ruokia parhaista tuoreista tuotteista, kahvia oman reseptin mukaan, kotitekoista lihaa viini - ja tämä on epäilemättä menestys. Älä myöskään unohda, että Lvivillä on luontainen tunne kauneudesta, luovuudesta ja kyvystä palvella kauniisti ruokaa.

kuorrutettua viiniäLeo tarvitsee tietää tarkalleen, mitä hänen ruoastaan ​​on tehty, joten hän ei pidä catering-laitoksia ja suosittelee todistettuja paikkoja. Jos lion sinussa käydään, syö kaikki ja jopa pyytää lisäravinteet - ylpeitä, sinä olet erinomainen kokki! Lautaset, joiden koostumus on vaikeasti määriteltävissä näkyvällä tavalla (paisutetut salaatit, suljetut voileipät, gratinat ja kasetit), eivät ilahduta Leossa. Mutta jos sinulla on vieras lion, joka syö tällaisia ​​ruokia, olla ylpeä - täysin nöyryytti häntä.

meri- рыбаLinnun miellyttämiseksi sinun ei tarvitse viettää puoli päivää keittiössä. On parempi viettää enemmän aikaa ostosmatkalla tai paremmin mennä markkinoille ja valita tuoreimmat paikalliset hedelmät, vihannekset, todellinen kotitekoinen raejuusto, juusto ja maatiliha. Näiden tuotteiden ilman suurempia ponnistuksia voit valmistautua juhlaa Lion: nopeasti paista tai paista lihaa tai kalaa, järjestää juustolautasen, leipoa juustokakku marjoilla, karkeaksi pilko vihannekset ja kasvikset, pese hedelmiä. Ei jäädytettyjä puolivalmisteita eikä säilykkeitä - älä loukkaa petoa. Jos haluat yllättää Leo ylellinen palvelevat kynttilät, hopean ja päivällinen vahvistetaan tallennetaan toistaiseksi kaapissa, et saa: kaunis pöytä - myönnetty tämän merkin, joten hän usein syö kotona.

TajinHengessä ja hengissä lionit sopivat erinomaisesti kuumien maiden keittiöihin: Välimeri (kreikka, italia, marokkolaiset), valkoihoinen, Uzbekistani, intialainen ja thai. Pilaf ja tazhin ovat ehkä ainoat tapaukset, joissa Leo hyväksyy pitkän lihanvalmistuksen. Ranskalaiset herkut kastikkeilla aiheuttavat Lvivin pilkkaa, amerikkalais-englantilainen pikaruokaa lionit voivat syödä vain, jos on mahdotonta löytää tavallista ateriaa.

Alkoholijuomien valinnassa Leo ilmestyy myös aristokraattiseksi ja gourmetiksi. Alkoholin maku hänelle on tärkeämpää kuin tietoisuuden vaikutukset. Vähemmän on parempi, mutta parempi - tämä on leijon kuumien juomien tunnuslause. Hän mieluummin miellyttää jotain giniä, konjakkia, viinaa, viskiä tai vanhoja viinejä kuin paljon satamia. Vodka - tämä on liian tylsää lionille, sitä voi käyttää vain cocktaileissa, jotka muuten ovat erittäin hyvät peukalot. Leolle ei ole mitään häpeällistä juoda hyvää konjakkia yksin. Elintarvikkeiden ja juomien nauttimiseen hän ei ole yrityksen vaatimusten mukainen.

Verrattuna muihin oireisiin Leo syö reilusti hyvin. Hänen olisi kiinnitettävä enemmän huomiota pavut ja viljat. Kyllä, se ei ole kovin houkutteleva ja neutraali maku ja tuoksu, mutta nämä yksinkertaiset ja erittäin hyödylliset tuotteet eivät yleensä riitä ruokavaliosta gourmet-Lviv.

Leave a Comment

86 − 81 =