Horoskooppi Maiden

NeitsytNeitsyt on maapallon merkki, mutta toisin kuin muut maamerkit, sillä on paljon ilmaa. Neitsyt pyrkivät ylöspäin ja eivät halua vastustaa sitä, mitä tapahtuu ympärillä, mutta heidän maallinen luontoansa muistuttaa jatkuvasti itseään. Mitä enemmän siunauksia poistetaan jokapäiväisistä kysymyksistä (erityisesti ravitsemuksen kysymyksestä), vakavammat ongelmat, joita he odottavat. Syntyneet Neitsyen merkin alla, he pyrkivät täydellisyyteen koko elämänsä ajan. Jopa vanhusikään heille on ominaista nuorekas maksimismi kaikessa, myös ravitsemus. Neitsyt ei kiinnitä mitään huomiota ruokaansa tai lähestyy ravitsemuksen kysymystä erittäin vakavasti, ääripäätä kohti.

itujaTilastotietojen mukaan kasvissyöjille, vegaani, raaka elintarvike ja muut ravintoaineiden ravinnontarpeet ovat kaikkein eniten syntyneet Neitsyt merkin alla. Fanatismi syössä on vain yksi perfeksion ja herkkujen Dev-ilmentymistavoista. Samanaikaisesti tämän merkin kasvissyöjä ei ole pelkästään huolenaihe terveydelle vaan myös keino saavuttaa harmonia ja vähentää kärsimystä maailmassa.

vihanneksetSe voi tuntua, että Virgin ambivalentti ja epäjohdonmukaisia: hän syö kaiken, kiinnittämättä huomiota koostumusta ja tuotteiden laatua, ja sitten alkaa poimia ja hoitaa syömisen epäonnistuneena välttämättömyys, lue koostumus etiketissä ja etsiä mitään erikoistuotteita. Tämä toiminta ei ole merkki kaksinaamaisuus - on näyttöä jatkuvasta etsi ihanteellinen ja tapa sen saavuttamiseksi. Jos Neitsyt yhtäkkiä alkaa syödä kunnolla, hän tulee tietoisesti ja vilpittömästi sitä mieltä, että tämä tekniikka on hyötyä. Täällä herkkäuskoisia Dev on vaarassa: voima tekniikkaa paljon, ja ne kaikki lupaavat laihtuminen, uudistumista ja muita mukavia bonuksia. Ennen kuin seurata ruokavaliota tai järjestää uudelleen oman ruokavalion, sinun täytyy oppia perusasiat ravitsemus, kuultava osaavat ihmiset, ja kuuntele tarkasti kehon tarpeisiin. Sillä Dev Tämä on erityisen tärkeää, koska mahassa ja - niiden heikkouksia, ja muutoksia ruokavalioon, he kärsivät raskaasti.

vihanneksetDevon mahalaukun ongelmia voi herättää paitsi uusien tuotteiden lisäksi myös epätavalliset valmistusmenetelmät. Neitsyt ovat erittäin varovaisia ​​elintarvikkeissa, eivätkä halua muuttaa tapojaan äärimmäisen välttämättömyyden vuoksi. Lapsuudessa tutustuminen Devin uusiin tuotteisiin tai ruokiin sujuu hyvin, mutta iän myötä ongelmat ovat mahdollisia. Siksi on suositeltavaa kokeilla minkä tahansa uuden vaikutukseltaan vaikuttavan Neitsyen uutta tuotetta pieninä osina. Yleensä kaikki Dev-merkin alla syntyneet ovat suositeltavia jauhemaisia ​​aterioita - pieniä annoksia 4-5 kertaa päivässä.

täysjyväviljaa хлебNeitsyt ovat erityisen tärkeitä tasapainon löytämiseksi hyödyllisten ja maukkaiden elintarvikkeiden välillä. Tämä merkki on vaarallinen mennä äärimmäisyyksiin: tiukkojen rajoitusten puitteissa Virgo voi tuoda itsensä loppuun ja lempeästi ruokahalu, neitsyt kasvot liiallinen paino ja siihen liittyvät ongelmat. Neitsyen merkin alla syntyneet ihmiset tarvitsevat ruokavaliotaan monimutkaisempia hiilihydraatteja: erilaisia ​​viljoja ja viljaa, täysjyväleipää, vihanneksia, hedelmiä ja vihreitä. Dev: n suositeltavia ruokia ovat kevyet kotitekoiset keitot, murutut pihvit ja kasvisrasvat, jotka on maustettu voilla. Tämä on perusta, johon jokainen elintarvikejärjestelmä perustuu. Jos nämä ruoat ja ruokalajit ovat läsnä päivittäisessä ruokavaliossa, silloin mahdollisuus vahingoittaa itseäsi laiminlyönnistä tai tietämättömyydestä on lähellä nollaa.

koti выпечкаVirin mieluisat maistuneet ovat makeat ja neutraalit. Makeisista on parempi valita hedelmät, kuivatut hedelmät, kotitekoiset kakut ja hunaja. Jäätelöä, makeisia voiteita, kermavaahtoa, paistettuja munkkeja ja suklaa-makeisia ovat liian rikkaita lempeälle Deville, niitä on vältettävä. Akuutti ja suolainen on parempi rajoittaa.

Tyypillinen Neitsu on hiljainen ja vaatimaton, haavoittuva ja vaikuttava, joskus lapsellinen idealisti. Yleensä tämän merkin edustajat ovat introvertteja. Ne välttävät äänekkäitä yrityksiä, jotka haluavat asua kotona perheen ja läheisten ystävien kanssa. Monet Virgos tuntevat epämukavalta, jos heidän on syödä julkisesti. Siksi tämän merkin edustajat välttävät pikaruokaloita, ja jos sinulla on syödä talon ulkopuolella, valitse pieniä viihtyisiä kahviloita tai pidä päivällisenä työpaikalla. Neitsyt luottaa vain siihen ruoka-aineeseen, jonka he ovat valmistautuneet tai joka rakastaa rakastavia sukulaisia. Siksi lounas ruokasalissa, jota ympäröivät monet vieraat, voi tulla todellinen stressi epäilyttävä Neitsyt.

porkkana сокVirgo - iso virvoitusjuomapuhallin. He onnistuvat valmistamaan mehuja, limonadia, hedelmäjuomia, kompoteja, kvassia ja he menettää mahdollisuuden kokeilla kotitekoisia juomia juhlissa. Neitsyt voi arvostaa vihreän teen ja luonnollisen kahvin eri lajikkeiden hienovaraisia ​​vivahteita. Alkoholijuomien suhteen Virgos ei yleensä pidä päihtymystilasta eikä valita voimakkaita viinejä ja cocktaileja. Jos he kuluttavat henkiä, se on vain sen hieno maku tai erityinen rituaali. Voimakkaiden juomien väärinkäyttö on erittäin huono Devin terveydelle. Lisäksi tämä merkki on täysin tietoinen alkoholin tuhoavasta voimasta ja yrittää olla olematta sen vaikutus.

Leave a Comment

70 − = 63