Horoskooppi Oinas

OinasOinas ei ole ilman syytä listattu horoskoopilla ensimmäisen numeron alla. Ihmiset tämän merkin kaikesta yleensä olemaan ensimmäinen ja mennä heidän tavoitteensa eteenpäin. Siksi usein heidän ruokansa on vain polttoainetta, ja sen tärkeimmät vaatimukset ovat korkea hyötysuhde ja turvallisuus, koska Aryylille ei ole aikaa päästä ruoansulatushäiriöille. Kun Oinas on nälkäinen, hänestä tulee täysin sietämätön ja kykenemätön työhön, joten ennen kuin hän päättää kysymyksistä, hyvä nuori mies tarvitsee ruokkia ja humalaa.

pelmeniTämä pragmaattinen lähestymistapa ruoanlaitto on erittäin hyödyllinen vaikeina aikoina: Oinas ilman oikut kylläinen yksinkertaista kotiruokaa ja mennä sammuttaa vuoret tuoda perheen jotain herkullista ja jopa välipala matkan varrella, joka löytää. Mutta kun kaikki on hyvin, mielivaltaisesta ruokailutottumukset voi tulla kohtalokas Aries: hampurilaisia, evästeet, makkaraa, pyöryköitä ja muut puolivalmiit tuotteet lähimpään kauppaan saattaa hyvinkin tulla perusteella sen ruokavalio.

Lue ainesosaluettelot, etsi reseptejä, irrota perunat ja viettää aikaa liesi - on tylsiä ardor ja kiihkeä Oinas. Mutta jos hän päätti luoda kulinaarinen mestariteos, kaikki on korkeimmalla tasolla. Vieraille Ovia iholta tulee ulos, mutta valmistaa ylellinen hoito. (Ja hyppysessä hän löytää kaupungin parhaimman pizzerian ja tilaa herkullisen pizzan.)

kanaKaikilla Oinilla on erittäin viisas keho, joka säästää niitä. Hän kertoo päällikölle, että ruoka ei ole pelkästään energia vaan myös vitamiineja, mineraaleja, kuituja ja muita hyödyllisiä asioita. Tuotteiden valinnassa Oinas usein seuraa vaistoja, ja se ohjaa ulkonäkö: mehukas tuore liha, vihannekset, hedelmät, kasvikset, punaviinit epäilemättä kuin kaikki tämän merkin edustajat. On tärkeää, ettet pilaa niiden kauneutta ja ravitsemuksellista arvoa pitkäkestoisella keittämällä. Jos on olemassa valinta, Aries ei epäröi mieluummin paistettua lihaa, jossa on tuoksuva kuori, eikä edes katsele parannettuja lihapaloja tai salaattia keitetyn lihan suuntaan. (Vaikka jos ei ole valinnanvaraa, samat leikat ja salaatti menevät bangilla.)

lohi с овощамиNuorilla Oinas ei yleensä huomaa haittaa pikaruokarista, rasvaisista elintarvikkeista ja makeisista, koska tämän merkin vahva sisäpalo palovammoaa kaiken, mikä pääsee vatsaan. Mutta jos nuorten syrjintä elintarvikkeissa kestää 30 vuotta, niin ongelmat, joilla on liiallinen paino ja niistä aiheutuvat seuraukset kroonisten sairauksien muodossa ja vähentynyt aktiivisuus ovat mahdollisia. Terve tasapainoinen ruokavalio on viimeinen asia, jota Aries ajattelee tässä tilanteessa. Ensin hän ryntää kuntosalille, simulaattoreita tai taistelee itsensä ruokavaliolla, kärsii voimansa vähenemisestä, jakautuu ajoittain ja vihastuu itsensä kanssa. Äärimmäisissä tapauksissa hän oppii laskemaan kaloreita ja rajoittamaan makea. Harvat Oinas ovat halukkaita viettämään aikaa oppimalla ruokavalion perusasiat ja sen sijaan, että uupuvat ruokavalioihin, noudattavat yksinkertaisia ​​sääntöjä.

teeMitä tämä voimakas palomerkki tarvitsee olla terve, hoikka ja onnellinen? Sama kuin mikä tahansa Homo sapiensin edustaja: proteiinit, rasvat, hiilihydraatit, vitamiinit, mineraalit. Ariesille on vain muutama muunnelma.

Oinkaan suuren aktiviteetin vuoksi he tuntevat suurta tarvetta proteiineille ja tuntevat olonsa epämukavaksi ilman lihaa, kalaa ja maitotuotteita. Valitettavasti eläinproteiineihin liittyy usein rasvoja, ja alusten ylipainon ja kolesteroliplakkien vaara on suuri. Siksi Oriin on erittäin tärkeää seurata osien kokoa ja huolellisesti valita lihan valinta. Älä juo liharuokia Coca-Colaa tai olutta. On parempi valita yksinkertainen vihreää teetä tähän tarkoitukseen, ja vielä parempi puoli tuntia tai sen jälkeen syömisen jälkeen juoda hyvä oolong tai puera - tämä auttaa raskaan ruoan assimilaatiota ja antaa uusia makuelämyksiä.

parsaOinen suosikkilihan lisäksi sinun on kiinnitettävä huomiota kasviperäisiin proteiinilähteisiin: pähkinöihin, soijatuotteisiin, palkokasveihin ja viljoihin. Taitavan lähestymistavan avulla nämä tuotteet voivat olla yhtä maukkaita kuin lihaa. Pähkinöitä voidaan paistaa suolalla, soijatuella tai parsalla, jota käytetään salaattien ja vihannesten valmistuksessa. Palkokasvit ja viljat ovat vaikeampia: ne vaativat pitkiä ruoanlaittoja, joita Oinas ei ole kovin. Mutta jos yksi päivä hoitoon Oinas kunnolla kypsennetty lautasen kahviherneitä (kahviherneet) ja ohra keittoa, hän ja hänen ruumiinsa arvostavat maku ja vaikutus, ja Aries löytää hänen kiireinen aikataulu pitkään liotuksen ja ruoanlaittoon herneet ja ohran.

mansikkaProteiinien lisäksi Oinas tarvitsee rautaa ja kaliumia. Onneksi näiden aineiden lähteet ovat riittävän houkuttelevia ja maukkaita: mansikoita, banaaneja, pähkinöitä, tomaatteja. Kasvikset ja juurekset ovat vaikeampia. Oinas ihmiset ovat epäluuloisia sokerijuurikkaan, selleri, sipulit, porkkanat, kun ne uida keittää muodossa keittoa, mutta onnellinen syödä niitä osana kuuma muhennos, varsinkin jos se on lihaa. Jos Oinas ei houkuttele lainkaan vihanneksia, voit taipua tuoretta puristettua mehua.

Oinan kuuma luonne vaatii tyydyttyneitä makuja. Hänellä on aina jääkaapissa kuuma kastike (adjika, wasabi, tabasco tai jopa terävä ketchup). Jauhettomat majoneesit eivät ole hänen puolestaan. Mitä mausteita, pässien arvostavat paitsi labuyò, mutta myös lisäaineita valoisa maku ja tuoksu korianteria, tähtianis, neilikka, inkivääri, minttu, basilika ja rosmariini. Ehkä maustettujen rikkaiden tuoksujen ansiosta Oinas on niin kiivas viinistä ja kaikenlaisista tinktuureista ja balsameista. Making kotiin baari, Oinas yrittää täyttää sen juomineen eri yhteyksissä: viski, brandy ja vodka hyvässä seurassa ystävien, vaaleanpunaista samppanjaa ja herkullisia liköörien romanssia, punaviinejä runsas perhejuhliin liharuokien.

Leave a Comment

+ 39 = 45