Horoskooppi Scorpion

SkorpioniHuolimatta siitä, että Scorpion elementti on vesi, tämä merkki sen intohimolla ja voimalla on hyvin lähellä palomerkkejä. Skorpioni-merkin alla syntynyt henkilö on syvä, voimakas vesi, peili-rauhallinen rauhassa ja uhkaamattomassa vaarassa myrskyssä.

peruna с мясомKuten kaikki vesileimat, Scorpio on erittäin inertti ruokailutottumuksia. Ne kehittävät lapsuudessa ja kestää elämää. Tämä merkki tarvitsee paljon aikaa ja vaivaa muuttaa ruokavaliota, jos se on yhtäkkiä olosuhteiden edellyttämää. Tämän ominaisuuden ansiosta Scorpions raskaasti panttivangiksi vanhemman jos vanhempi perhe syö tasapainoista ja monipuolista, lapsen Skorpioni koko elämänsä noudattaa periaatteita terveellisen ruokavalion. Jos vanhemmat eivät ole kiinnitetty riittävästi huomiota lapsen ravitsemus, ja niin hän syö ja semi-pikaruokaa.

Tavallisesti Scorpios on hyvä valmistaa yksinkertaisia ​​perusruokia: paistettua perunaa ja lihaa, kypsennä yksinkertaista keittoa, leipoa yksinkertainen keksi. Ennen kulinaaristen temppujen kehittämistä tämä merkki ei tavallisesti ole tähän pisteeseen. Ja ei siksi, että he ovat huonoja kokkeja tai eivät pidä maukasta ruokaa - tämä ei vain aiheuta kysymyksiä. Tosiasia on, että Scorpios ei näe uutta reseptiä, kun on olemassa vanhoja. Niitä ei koskaan kyllästy perinteisistä ruokalajeista lapsuudesta. Sattuu, että jopa pienet muutokset tuttuissa resepteissä (esimerkiksi uusien mausteiden lisääminen) aiheuttavat hämmennystä Conservative-Skorpioon. Samanaikaisesti Skorpioilla ei ole mitään samanlaisia ​​mausteita eksoottisissa ruokalajeissa.

risottoTämä merkki on valmis kokeilemaan vain täysin uusia ruokia ja tuotteita. Skorpioneilla voi helposti hallita reseptiä risottoon tai thaimaalaiseen keittoon, mutta ne kypsennä näitä ruokia vain erityisissä tilaisuuksissa tai yllättäen vieraita. Itsellesi ei ole mitään parempaa kuin todistetut reseptit lapsuudesta. Kun vierailet tai lomalla ulkomailla, Scorpios on tyytyväinen kokeilemaan uusia ruokia ja ruokia, mutta todennäköisyys, että he sisällyttävät heidät päivittäiseen ruokavalioonsa on äärimmäisen pieni. Joten jos Scorpio on niin kiinnostunut erikoismateriaalista, jota resepti kysyy, ole ylpeä - sinä valmistat jumaluuta.

thaimaalainen супTotuus on, että Scorpion mielestä on helppoa. Tämän vuoksi sinun ei tarvitse tuhlata aikaa valmistaa monimutkaisia ​​ruokia. Riittää osoittamaan, että ruoka on rakastettu rakkaudella ottaen huomioon hänen mieltymyksensä ja erityisesti hänen saapumisensa. Toinen tapa voittaa Skorpioni on epätavallinen makuyhdistelmä (suolainen ja makea, mausteinen ja makea, liha ja hedelmät). Mutta tässä tapauksessa sinun täytyy tietää varmasti, ettet yritä pyhiä eikä vääristä suosikki Scorpion-reseptiäsi.

Syömisen konservatiivisuuden ansiosta Scorpiosilla ei yleensä ole vakavia ruoansulatusongelmia. Kuitenkin johtuen liiallisuudesta tai epäonnistumisesta ainesosien, ongelmia ylipaino voi alkaa. Skorpioneilla on taipumus ylittää, koska herkullisen ruoan näkökulmasta he eivät voi hallita itseään. Jotkut tämän merkin alla syntyneet naiset eivät tee kotitekoisia kakkuja vain siksi, että he pelkäävät liiallista painoa - on mahdotonta syödä vain viipalea kotitekoisesta kakusta ja jättää loput huomiseksi.

Horoskooppi ScorpionKulinaristiikka Scorpios voi olla heidän kanssaan julma vitsi. Kun lapset ja nuoruus ovat tottuneet olemaan rajoittuneita makeisiin tai lihan herkkuihin, Scorpions voi enää tehdä ilman myymäläkakkuja, jogurttia ja makkaroita. Mutta jos aikaisemmin niiden laatu oli täysin erilainen, ja nuori organismi poltti kaiken ilman jälkiä, vuosikymmeniä sitten myymälöiden tuotteet eivät ole samat ja keho vaatii enemmän huomiota. Tilanne monimutkaistaa se, että monet skorpioneista eivät tunne makuaineita ja jos elintarvikkeiden koostumuksen ja makun muutokset tapahtuvat hitaasti, älä huomaa eroa. Vakuuta heitä tuttujen tuotteiden haitasta voi olla vain laajennettu luettelo ainesosista.

mysli с ягодамиSkorpioneilla ei välitä jonkun toisen mielipidettä, joten he eivät todennäköisesti kykene tarjoamaan jonkun reseptejä tai käyttämään jonkun ruokavaliota. Suurin osa Scorpion tarvitsemista keittokirjoista on tapoja ruokkia vieraita elintarvikkeita, perinteisiä ruokia maailman keittiöstä ja ehkäpä leipomisen ainesosien täsmälliset mittasuhteet. Mitä tulee ruokavalioon, Scorpios ei etsi helposti keinoja laihtua kefir- tai vesimeloni-ruokavaliossa. He lähestyvät ongelmaa vakavasti: he tutkivat tuotteiden ominaisuuksia, laskevat kaloreita ja yrittävät kasvattaa vähäkaloristen elintarvikkeiden osuutta ruokavaliossa. Onneksi Scorpiot pitävät hyvin vihanneksista, hedelmistä, marjoista, pähkinöistä ja muista luonnon lahjoista, joten siirtyminen ei ole vaikeaa.

Kasviperäisyydelle, vegaani ja raaka-elintarvike-skorpionit eivät tarkoita sitä, että se on negatiivinen, vaan - välinpitämätön. He eivät usko, että eläinperäiset tuotteet ovat haitallisia. Jos Skorpioni siirtyy vihannesruoaksi, niin vain uskonnollisista tai eettisistä syistä.

tahnaJos Scorpio vastaanottaa vieraita, älä odota näkemästä raznosolov-taulukkoa ja kulinaarisia taiteita. Se on yksinkertaista kotiruokaa, mutta suuria määriä tai kaikkea muuta lähimmästä myymälästä. Skorpioni, juhla-ateria, miellyttävämpi yritys on tärkeämpi, joten hän kiinnittää enemmän huomiota viestintään kuin syömiseen. Loppujen lopuksi ruoka on vain tausta ystävälliselle keskustelulle, ja alkoholi on sen lakmus tai vektori.

Puhuminen alkoholista. Skorpioni hänen intohimoisen luonteensa tähden pitäisi olla kaukana voimakkaista juomista. Äärettömyys alkoholilla hänelle voi loppua paljon vaarallisemmissa seurauksissa kuin muiden merkkien kohdalla. Skorpionien alla syntyneet ovat tavallisesti maukkaita ja aromaisia ​​juomia: kuivia punaviinejä, tinktureita ja liköörejä. Tämä merkki on suositeltavaa olla sekoittamatta useita alkoholijuomia ja välttää cocktaileja. Nopeasti takaisin liiallisista tarjouksista Scorpios auttaa hyvää osaa tuoreesta musta tai vihreästä teestä.

Leave a Comment

7 + 3 =