Horoskooppi syöpä

syöpäSyöpä on ehkä kaikkein tunteellinen ja aistillinen merkki eläinradan. Ei ole ihme, että hänen suhde ruoan kanssa on varsin monimutkainen. Ruoka syöri ei ole pelkästään polttoainetta ja ravintoaineita, vaan ilo, mukavuutta tai päinvastoin - kaikkien sairauksien syyllinen. Sivulta voi tuntua, että ruoka on tärkein asia tämän merkin elämässä. Jos suoraan kysyt syöpää tästä, hän on yllättynyt ja vastaa siihen, että tärkein ei ole ruokaa, vaan ilmaa ja vettä.

kakku с чаемKun Syöpä kaikki on hyvin elämässä, hän ei mitenkään kieltää hänen vatsansa ja mielellään tottelee hänen päähänpistoja: yrittää uusia elintarvikkeita ja reseptejä, mene parhaat ravintolat ja valitsee kaikkein eksoottisia ruokia aikana ulkomaanmatkoja. Kun jokin menee pieleen, kuin haluaisimme, Cancer etsii lohtua ruokaa: syö kiloa kakkuja ja suklaata tuoksuvia teetä tai viettää illan television ääressä olut ja pelimerkkejä.

Syövät pitävät paitsi syödä, myös kokata ja mennä päivittäistavaroille. Kun Syöpä ei ole rajoitettu keinoin, se välttämättä tuo liikkeestä jotain uutta ja yrittää kokata sitä monella tavalla. Tavallisten tuotteiden ostamisen lisäksi hän voi herkullisesti täyttää jääkaapinsa: sardellit, oliat, kalliit juustot, viljaeksoottisia hilloja. Erityisen miellyttävää tämän merkin edustajille ovat tuotteet, joiden säilyvyysaika on pitkä: epätavallinen vilja, mausteet, kuivatut hedelmät, marinoituja vihanneksia. Auttaen milloin tahansa voit luoda kulinaarisia mestariteoksia vieraille tai itse rakastetuksi. Samaan aikaan Rakov ei menetä mitään. He varmasti hakeutuvat kaikkiin jääkaapissa oleviin sovelluksiin, eivätkä ne anna tuotteiden pilaamista.

Syövät kuten kaikki elintarvikkeisiin liittyvät. He nauttivat lukemisesta keittokirjoista, katsellen kulinaarisia näytöksiä ja tutkivat tuotteiden ominaisuuksia. Real Cancer ei ole koskaan liian laiska lukemaan tuotteiden ainesosaluetteloa ja kysy myyjiltä tai tarjoajilta hankalia kysymyksiä.

kalaHuomio! Jos vahingossa Syöpä kysyä drinkin tai tuote, jota käsitellään taloonsa, varaudu puoli tuntia luento, jonka jälkeen opit mitä haluat ja sen rooli historiassa kaiken. Älä edes yritä syyttää syöpää ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Hän yleensä tietää enemmän, koska hän todella kiinnostaa tätä elämän aluetta.

Käynti Cancerissa on erittäin mielenkiintoista. Vaikka tulet arkipäivänä tapauksessa omistaja Cancer tarjoaa sinulle teetä tai kahvia, mutta ei epäilyttäviin pussi tai liukenevaa tuotetta, ja yllättävän maukas juoma, jonka nimi saatat kuulla ensimmäistä kertaa. Kun hän tuli käymään seuraavan kerran yrität täysin eri juomaa, mutta ei siksi, että menneisyys on ohi, mutta koska omistaja eri tunnelmissa, vaatii eri teelaatuja.

kalaSyöpä on tärkeää paitsi itse ruoalle, myös sen ulkonäölle ja alkuperälle. Herkkä syöpää ei siedä sivutuotteita: sorkka korvat, naudanmunat, verimakkara, kalajauhe ja sitä hyvämpi se on - tehokkain ase tämän merkin edustajia vastaan. He eivät yleensä nauti kaloista, kokonaan kypsennettyinä: luut ja rinnat heikentävät ruokahalua. Kaviaaria, äyriäisiä sekä niiden nimekkeitä - rapuja - jättävät tämän merkin edustajat välinpitämättömäksi. Jotkut raput eivät pidä hyytelöä tai nestemäistä puuroa juuri esteettisen epämiellyttävyyden takia.

Tarjoiluastioissa todellinen syöpä pyrkii säilyttämään ja korostamaan tuotteiden luonnollista kauneutta. Hän ei tarvitse paistettuja perunoita vuoasta ja silliä sanomalehden, ja ne luovat harmonisen koostumus näiden tuotteiden avustuksella vihreät, kastikkeet ja astiat paremmin, että on talossa. Herkullista pizzaa syövän - se ei ole paksu makkaraa, juustokakku, ja erittäin ohut kakku kevyt täyte. Täydellinen salaattia tämä merkki - tämä ei ole korkea rakennus kerroksittain majoneesia ja kukkakaali mosaiikki värikkäitä vihanneksia, liha- ja juustoa, jolla on runsaasti viheralueita, kaatoi oliiviöljy ja taidetta hajonnut suuren lautaselle.

vihannes салатMonet saattavat tuntua, että syövän lisääntynyt huomion kiinnittäminen ruoanhuijaukseen on hämmästys ja halu laittaa itsensä yli muiden. Itse asiassa kaikki on erilainen. Useissa tämän merkin edustajista yksi heikoista kohdista on mahalaukku ja muut ruuansulatuselimet. Syövän on opittava tuotteiden ominaisuuksista ja oppia kokki, jotta se tuntuu hyvältä ja muodoltaan. Siksi syöpä ei pidä kadun pikaruokaa, houkuttelee epäluuloisesti kahviloita ja ravintoloita huolellisesti tutkimalla valikkoa. On rauhallista syödä kotona, missä hän luottaa jokaiseen ainesosaan ja ei odota likaista temppua. Syöpätapahtumien joukossa monet pitävät kodin ruokaa ravintoloitavana.

Liiallinen emotionaalinen yhteys ruoan kanssa voi johtaa syöpään liiallisen painon ongelmaan. Tämä merkki on tarpeen valvomaan tiukasti määrää rasvojen ja yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja jokapäiväisessä aterioita. Paras tapa tehdä se - kokonaan luopua ostettu lihajalosteet, säilykkeet ja makeisia ja oppia miten valmistautua kotiin analogit: sianliha, grillattua kanaa, nyytit, pasteijat, kakkuja, muffinsseja ja kakkuja. Anna sen kestää kauemmin, mutta terveydentila ja hyvän mieli ovat tärkeämpiä.

meri- капустаKuten kaikki vesielementteihin kuuluvat merkit, syöpä tarvitsee lämpenemistä. Hänen täytyy syödä päivittäin leivottuja tai keitettyjä ruokia, käyttää erilaisia ​​mausteita, juoda musta teetä tai kahvia.

Erityisen hyödyllisiä syöpäkäyttäjille, jotka sisältävät jodia (merikala, ohra, vihreät), kalsium (maitotuotteet) ja proteiinit (vähärasvainen liha, kala, palkokasvit).

Syöpä, kuten mikään muu, pitäisi olla tarkkaavainen alkoholin kanssa. Tämän merkin emotionaalinen epävakaus voi helposti johtaa riippuvuuteen. Jopa yhden libataation jälkeen syöpä voi olla vaikea palauttaa häiriintynyt tasapaino. Jotta nautit alkoholin miellyttävän vaikutuksen ilman haitallisia vaikutuksia, on suositeltavaa, että tämä merkki tuodaan kotipalkkiin useita pulloja kalliita viinejä, liköörejä ja viskiä. Nämä hyvät juomat mahdollistavat rentoutumisen ystävällisessä yhtiössä ja toimivat erinomaisena säestyksenä gourmet-syöpää.

Leave a Comment

4 + 4 =