Horoskooppi Taurus

Horoskooppi TaurusTaurus on tyypillinen maapallon edustaja. Kaikki siinä on vahva, perusteellinen ja luotettava, ja ennen kaikkea se viittaa kaikkiin elintarvikkeisiin. Ruoanlaitto, syöminen ja ruokaa puhuminen Taurus rakastaa. On näyttöä siitä, että Taurus keittokirjojen tekijöiden joukossa on eniten.

vihanneksetEi ole harvinaista, että tämän merkin edustajat voivat kasvattaa omaa ruokaa - he ovat mukana puutarhassa tai kasvispuutarhassa. Tauruksen johdolla perunat kasvavat hyvin puutarhassa, mausteiset yrtit ikkunaluukussa ja jopa eksoottiset hedelmät kasvihuoneessa. Ja jos Taurus harjoittaa lihaa tai lypsykarjan kasvatusta, kaikki hänen sukulaiset ja ystävät ovat tyytyväisiä.

Tämän merkin edustajat mielellään viettävät aikaa keittiössä, tietävät tuotteiden ominaisuuksista ja parhaista tavoista valmistautua niihin. Varhaislapsuudesta lähtien monet Taurus ovat kiinnostuneita siitä, että ruokaa ruoaksi käännetään äidilleni, pyytäen monta kysymystä ja jopa antavat neuvoja. Heidän ensimmäiset kulinaariset kokeet ovat pieniä Taurus yleensä viettää 5-6 vuotta. Tauruksen äitien tulee olla erittäin kärsivällinen ja tahdikas, jotta lapsi olisi kiinnostunut ruoanvalmistuksesta, mutta älä käännä ruokaa elämän tärkeimmäksi iloksi ja tarkoitukseksi.

liha блюдоMuuten, Taurus-miehet eivät usko, että ruoanlaitto on naisen liiketoimintaa. Taurus-mies on itsenäinen syömisen merkityksessä ja löytää keinon sydämeensä vatsan kautta on hyvin vaikeaa. Ellei opit keittämään kaalin keittoa ja leikkeleitä aivan kuten hänen äitinsä tai isoäitinsä. Huolimatta omasta kulinaarisesta saavutuksestaan, Taurus, etenkin miehet, pitää parasta ruokaa, jonka he söivät lapsuudessa. Siksi Tauruksen vaimo on parempi olla yrittämättä kilpailla äitinsä ja isoäitinsä kanssa, vaan löytämään oman kapeutensa - esimerkiksi piiraat ja pilafit. Mutta heidät täytyy aina keittää korkeimmalla tasolla!

pilafTaurus-ruoassa kaikki on tärkeää: määrä, laatu, käyttö ja esteettisyys. Tämä merkki ei välitä siitä, miten tyydyttää ruokahalua, se ei tyydy työstä tulevien voileipien ja puolivalmiiden tuotteiden kanssa, vaan yrittää valmistaa yksinkertaisen, mutta todellisen kotipäivällisen. Ja jos se on vapaa päivä ja inspiraatio tulee, Taurus voi lukita itsensä keittiöön ja luoda monia tunteja. Tämä on vakava maa-merkki ulkomaalaisten kokeiden kanssa fuusiossa fuusiossa. Hän mieluummin käyttää aikaisemmin testattuja reseptejä, joten Tauruksen ymmärtämyksen luominen on toistaa maailman ruokia parhaita ruokia ja muokata niitä paikallisiin olosuhteisiin ja omiin makuun.

shish kebabHyvin hyvä Taurus-liharuokaa. He luottamuksellisesti käsittelevät lihaa, osaavat rikkoa sen, valita oikean marinadin ja oikean lämpötilan, kuinka kauan kypsennä, niin että se on mehukas. Ei ole yllättävää, että kun yritys käy piknikillä, on todennäköistä, että Shish kebab hoitaa Taurus.

Joulupöydän lihan lisäksi Taurus ilahtuu kaikista kirkkaista, mausteisista ja rapeista: tuoreista vihanneksista, hedelmistä, yrtteistä, sitrushedelmistä, kuumakastikkeista, epätavallisen sisustetuista kakkuista. Pidän Taurus japanilaisesta ja Välimeren keittiöstä. Jokapäiväisessä elämässä tämä merkki yleensä tyydytyy yksinkertaisiin kotitekoisiin ruokiin, jos ne ovat tuoreita ja parhaita tuotteita.

tortillaTuotteiden valinta Taurus ottaa hyvin vakavasti, jos et ota huomioon hätätilanteita, kun nälkä on kadulla tai sinun on kiireesti virkistettävä itseäsi pitkän työn jälkeen. Jos on aikaa ja tilaisuutta, Taurus kulkee päivittäistavaroiden pariin supermarketista tai markkinoille, eikä lähimpään pysähtyy. Siellä hän tutki huolellisesti alueen, tarkista päivämäärät, koostumuksen, kysyy myyjiltä hankalia kysymyksiä, mutta hän valitsee ehdottomasti juuri sen, mitä tarvitaan. Taurus ei tunnista tuoteselosteita: yksityiskohtainen syömissuunnitelma on hänen päässään. Jos mitään tuotetta ei löydy tai sen laatu ei riittänyt, Taurus ei olisi järkyttynyt - hän muutti lentokoneen ruokalajin ja laittoi toisen ruokalajin, joka ei ole yhtä herkullista.

raguuKun on tarpeen säästää, Taurus ei ole järkyttynyt, vaan etsii tuotteita, jotka ovat hinnaltaan ja laadultaan optimaalisia, ja kokeile uusia reseptejä: keitot, viljat, ragu, kotitekoiset kakut. Mutta vaikeissakin aikoina tämä merkki ei osta kyseenalaista säilykkeitä ja makkaroita, halvat öljyn korvikkeet. Tällainen joustavuus elintarvikkeissa sallii Taurus menettää muotoa ja tehokkuutta ja minimoida tappioita selviytyä vaikeasta ajasta.

Runsaus voi olla paljon vakavampi koe Taurukselle. Herkulliset herkut, makeiset ja kalliit alkoholit ovat niin houkuttelevia, että sinun on jatkuvasti hallittava ruokahalua ja painoa. Se on vain vähän anna halut - ja pari kiloa jo talletettu vyötäröllä ja lonkat, oli toinen leuka ja muut hurmaa…

kylmä лимонадTaurus kuin joku muu on seurattava fyysistä muotoa. Mutta tiukka ruokavalio ja nälkä tämän merkin kanssa eivät toimi ollenkaan. Kaikki rajoitukset ja nälkä tekevät Tauruksesta todellisen paniikin. Taakan torjumiseksi Tauruksen pitäisi mennä toisella tavalla: analysoida ruokavaliosi ja poistaa rasvaiset ja makeat elintarvikkeet, ja niiden sijasta hyödyllisiä analogioita. Esimerkiksi makkaran ja karbonaattien sijasta ostaa vähärasvaista naudanlihaa; eikä kanan jalat - rinnat; leivonnaisten sijasta - evästeitä; ja evästeiden sijaan - pähkinät ja kuivatut hedelmät. Härän makeat, hiilihappopitoiset juomat ovat yleensä vasta-aiheisia. He parasta juoda kotitekoisia mehuja ja kompoteja, teetä ja kesäisin valmistaa kylmää limonadia.

Kohtuullisella lähestymistavalla ruokaan on ainoa uhka Taurus-ystävällisille puolueille, joihin hänet kutsutaan usein. Täällä voit tehdä aloitteen, ostaa vain oikeat tuotteet ja valmistaa pöytä niin, ettei kukaan uskalla sanoa, että terveellinen ruokavalio on tylsää.

Jotta ylimääräinen suklaapatukka tai tiukka juhla-illallinen Taurus ei saisi syyttää itseään - se ei ole rakentavaa. On paljon tehokkaampaa kääntää ylimääräiset kalorit energiaan: vaellus tai ainakin kuntosali.

Leave a Comment

7 + 2 =