Kalan horoskooppi

kalaKalat ovat hyvin epäjohdonmukaisia ​​ja pysyviä merkkejä, kuten vesi, niiden elementti. On kala-puroja, kala-hiljainen poreallas, kala-vuorijoki ja jopa kala-meri. Ihmiset, jotka ovat syntyneet tämän merkin alla, rakastavat olla valokeilassa, mutta paljon seurustelua, heidän on oltava yksin. Vain eri tavoin kalat käsittelevät ruokaa: he voivat viettää koko päivän ruoan valinnassa ja ruoanlaittoon kolmen ruokalajin illallisen, ja kun ei ole mielialaa, he ovat tyytyväisiä voileipiä ja jopa pikaruokaa.

kuuma супKuten kaikki veden merkkejä, kalat tarvitsevat lämpimän ruokaa, muuten heistä tulee istumista ja apaattisia. Tämä on erityisen tärkeää kosteassa ja kylmässä kaudella. Kalojen päivittäiseen ruokavalioon on sisällyttävä kuuma ensimmäinen ruokalaji tai ainakin kuuma tee. Pidä lämpöä auttaa hunajaa, maitoa ja mausteita: inkivääri, musta ja punainen pippuri, neilikka, kaneli, vanilja.

Useimmissa Kalat, johtava pallonpuoliskolla on oikea - vastuussa mielikuvituksellisesta ajattelusta. Siksi tämän merkin edustajat rakastavat kaunista ruokaa ja tyylikästä palvelua. Harkitse tätä, kutsumalla Kalat käymään. He eivät välttämättä arvosta ruokaa, jota käytit useita tunteja valmistelemassa, jos se ei olekaan kovinkaan kovaa, jos esimerkiksi kakun täyttäminen tai grillattujen kanojen siivet ovat liian kuumia. Älä odota, että Kalat arvostavat munakoisoa, pureskelua, ranskalaista lihaa tai salaattia, joka on piilotettu raastetun juuston alapuolelle. Nämä ruoat eivät ole tarpeeksi houkuttelevia kalojen hienolle luonnolle. Majoneesi-netissä olevat korut, munien tai omena-joutsenten liljat eivät tallenna tilannetta, sillä Kalat tuotteiden luonnollinen kauneus on tärkeä. Samasta syystä tämän merkin edustajat eivät ymmärrä temaattisia salaatteja ja kakkuja: käärmeen, sydämen tai granaattiominaiskaramellin muodossa. Piscesille riittää kypsennä yksi yksinkertainen ruokalaji, mutta lähestyä sitä sydämessäsi: valita parhaat tuotteet, löytää todistettu resepti, palvella kauniisti, luoda romanttinen tunnelma ja kutsua pöydälle hymyillen.

tahnaKotona Kalat eivät yleensä ole ruma, halkeamia. Poikkeus on vain antiikkiesineille ja perheen jäänteinä. Kalasillan alla syntyneet rakastavat paitsi syödä kauniista levyistä, myös kypsentää käteviin ruokiin. Heidän keittiönsä on yleensä puhdas ja siisti, kullekin kulinaariselle toiminnalle on väline, ja kaikella on paikka. Ruokailun valmistelu, Kala käyttää erilaisia ​​ruokia: laitteet höystettyyn ruoan leikkaamiseen, sekoittimeen tai sekoittimeen sekoitus, muutamia kattiloita tai ruukkuja yksittäisten ruoanvalmistukseen.

omenat орехи Kalat ovat hyvin riippuvaisia, ja jos he ovat kiinnostuneita ruoanvalmistuksesta, heidät upotetaan päähän: he luovat erillisen hyllyn keittokirjeille tai keräävät satoja linkkejä kulinaarisiin sivustoihin. Tässä tapauksessa Kalat harvoin noudattavat ulkomaisia ​​reseptejä. Kulinaarisia kirjoja ja sivustoja heille - vain inspiraation lähde. Kun luot omia mestariteoksia, Kalat kokeilevat välttämättä. Ei aina pääty menestykseen varsinkin aloittelijoilla, mutta kokemuksen ja teoreettisen tiedon kerääntyessä Kalat menestyvät useammin onnistuneiden kirjoittajien ruokia.

koti хлебTällaiset innostunut Kalan varma, että siellä on paljon laitteita, jotka auttavat valmistautumaan: höyrylaiva, multivarka, leipäkone, monitoimikone, jogurtti, vihreät ja kuivausrumpu koneen leikkaamiseen tahna. Kuitenkin, kalat eivät pidä luottaa instrumentointi, ja viikon kuluttua käyttää useimpien uusien tuotteiden liikkuvien mezzanine, ja kokki, syntynyt merkin alla Kalat, jatkuu vanhanaikainen vaivaamista taikina kädet ja kaulin Kauli nuudelit. Kaikki tämä koskee Gourmet-kaloja, mutta kaikki eivät ole sellaisia. Jos ruoanlaitto ei ole Kalojen mielenkiinnon piirissä, ne voivat olla hyvin vaatimattomia ja syövät valmiita elintarvikkeita tai puolivalmiita tuotteita lähimmästä myymälästä.

kirkas фрукты, ягодыKalalajien edustajien suosikkituotteet ovat valoisia hedelmiä, marjoja, vihanneksia. Eläintuotteilla Kalat voivat olla monimutkaisia ​​suhteita, koska niiden valmistelu on kaukana estetiikasta. Samasta syystä herkät kalat eivät pidä maksasta, kielistä, verimakkaroista, kylmästä lihasta ja muista eläimenosista ja niistä ruokaa. Tämä ei kuitenkaan koske maksapatuja ja espanjalaista härkäleipää, jos ne tilataan ravintolassa ja toimitetaan kaikkien sääntöjen mukaan.

Lihan, siipikarjan ja kalan kypsentämisen suosikki tapoja - tämä leivonta ja grillit kaikki tai suuret palat. Keitettyä lihaa ja kalaa ei näytä kovin miellyttävältä tähän merkkiin, mutta kaikki muuttuu, jos keittää maustetulla keitolla thai-tyylistä. Muuten, kuten kalojen ja muiden mereneläinten osalta, kalojen ei pidä ylittää niitä liian paljon, mutta niiden on oltava ruokavaliossa ainakin kala-piirakka tai katkaravun pizzaa.

terävä супKalojen tulisi kiinnittää enemmän huomiota proteiinivalmisteisiin. Lihan, kalan, munien ja maitotuotteiden lisäksi he tarvitsevat papuja, pähkinöitä ja siemeniä. Ne sisältävät monia elintärkeitä mikroelementtejä ja vitamiineja. Kalat, rauta, jodi, kalium ja fosfori ovat erityisen tärkeitä, ja vitamiineista on kiinnitettävä huomiota E ja D.

Kalat voivat olla monimutkaisia ​​suhteita makeisiin: he ovat suuria makeisia ja eivät itse pystyjälkiruoka ореховый joten on helppoa saada painoa. Tämän välttämiseksi ne täytyy käyttää luontainen kauneuden taju - korvata tavallista kakkuja ja keksejä kaupasta kakkuja, luopua suklaata ja valmistaa oman makeisia pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä, ja sen sijaan, että makeiden juomien juoda kotitekoinen limonadi. Jos käytät hunajaa sokerin sijaan, margariinin sijasta - luonnollista kermaa tai oliiviöljyä, ja täytteenä - tuoreita hedelmiä ja marjoja, koti-makeiset eivät aiheuta haittaa. Täydellistä luottamusta varten voit syödä makeisia vihreää teetä tai puer, luonnollisesti ilman sokeria.

Tämä merkki voi olla monimutkainen suhde viinaan. Se tapahtuu, kun Kalat eivät löydä ymmärrystä muiden keskuudessa ja etsivät mukavuutta pullon pohjassa. Jos suljet kokonaan pois alkoholin elämästä, mahdotonta, Kalat on suositeltavaa juoda kuivia viinejä tai vanhoja voimakkaita juomia pieninä määrinä. Yksi lasillinen viiniä tai lasillinen viskiä riittää rentoutumaan ja sulkeutumaan synkeistä ajatuksista. Kaikki enemmän kuin tämä menettää haitan ja alkoholijuomien sekoittumisen Kalat on yleensä vasta-aiheista.

Leave a Comment

96 − 89 =