Kokit kieltäytyvät Michelin-tähdiltä

Chef Andre Chiang, jonka ravintola Andre on paras ravintola Singaporessa ja yksi parhaista Aasian ravintoloita, Michelin on pyytänyt "poimia" takaisin kaksi Michelin-tähteä ja on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​sulkea laitokseen ensi vuonna. Lisäksi kokki pyysi olemaan sisällyttämättä ravintolaan Michelin Guide Singapore 2018 -versiota. Lausuma oli hyvin odottamaton kuin Chang vietti äskettäin seitsemättä vuotta hänen onnistuneen ravintola.

Andre Chang - ole ensimmäinen kokki, joka "antaa" hänen Michelin-tähteä, ja pyyntöjä eikä sisällyttää laitokselle oppaassa. Joten, syyskuussa, ranskalainen kokki Sebastien Rintaliivit pyysi Michelin poista tähti asema hänen toimielimen Seuestien Rintaliivit Le Suquet vedoten valtava psykologinen paine ja tarve päivittäin täytettävä tiukat. Huolimatta siitä, että läsnäolo Michelin-tähteä oli "aiheuttanut syvää tyydytystä" häntä, 46-vuotias kokki sanoi haluavansa luopua sisällyttämistä ravintolan Michelin-oppaassa 2018 vuosi on "aloittaa uuden kappaleen." "Sinä tarkistanut kaksi tai kolme kertaa vuodessa, ja koskaan ei tiedä milloin tämä tapahtuu. Ehkä nyt olen vähemmän tunnettu, mutta olen samaa mieltä siitä, "- Sebastian Bras jakoi.

Tänä syksynä, omistajat ravintolassa Boath House Skotlannissa myös luopunut Michelin-tähti, jossa ilmoitettiin suunnitelmista kääntää ravintolan rento ruokailupaikka. "Huolimatta siitä, että olemme hyvin ylpeitä Michelin-tähden, saimme 10 vuotta sitten, ja se varmasti parantaa maineemme, ravintolamme menetetty muille toimielimille, - sanoi kokki Wendy Matheson. - Uskomme, että odotukset Michelin tähdet eivät ole sopusoinnussa saatava tuotto ja sillä on negatiivinen vaikutus pienissä perheyrityksissä, kuten meidän. " Mukaan omistajille Boath House-ravintolassa, asiakkaat haluavat entistä epävirallisia ja rento ilmapiiri, joten ensi vuonna ne aikovat avata maalaismainen kahvila aidattu puutarha hotellin.

Chef отказываются от мишленовских звезд

Svetlana Popova

Kedem.ru «Culinary Eden»

Leave a Comment

− 2 = 7