Ruokavalio 16: 8 edistää tehokasta laihtumista

Laihduttaminen 16: 8 edistää tehokasta laihtuminen, tutkijat löysivät University of Illinois. Minkä tahansa mainittujen tuotteiden kahdeksan tunnin väli 10:00 ja 18:00 välisenä aikana ja nälänhätää aikana loput 16 tuntia, jotta ihmiset voivat menettää noin 3% painostaan ​​vain kolmessa kuukaudessa, tutkimus sanoi. Tämä ateriasuunnitelma eroaa suosittu ruokavalio 5: 2, jonka voi syödä normaalisti, viitenä päivänä viikossa ja kuluttaa vain 25% tyypillisen kaloreita (500 naista ja 600 miestä) aikana jäljellä kaksi päivää. Vaikka laskemalla kaloreita ei ole osa ruokavaliota 16: 8, vähennys kauan elintarvikealan käytetään väistämättä pakottaa ihmiset syömään noin 300 kaloria vähemmän päivässä, mikä laihtuminen.

Tällaiset päätelmät tehtiin 23 osanottajan seurannassa. Vapaaehtoiset voisivat syödä mitä he halusivat 10: 00-18: 00, mutta loppupäivän he voisivat vain juoda vettä ja nollaa kaloreita, kuten musta teetä tai kahvia. Todettiin, että ruokavalio 16: 8 antaa ihmisille laihtua tehokkaasti, kuten monet muut ruokavaliot, mutta yksi sen eduista on, että tällainen ravitsemussuunnitelma voi olla helpompaa ja helpompaa ihmisille.

Tutkijoiden mukaan tutkimuksen tärkein tulos on se, että tehokasta laihdutustekniikkaa ei välttämättä tarvitse sisällyttää tiettyjen elintarvikkeiden kaloreiden laskemiseen tai poissulkemiseen.

ruokavalio 16:8 способствует эффективной потере веса

Svetlana Popova

Kedem.ru «Culinary Eden»

Leave a Comment

− 3 = 2