Top 10 tuotteita kylmän ja influenssan torjumiseksi

ylin 10 продуктов в борьбе с простудой и гриппом

Joskus näyttää siltä, ​​että kylmäkausi muuttuu yhdeksi pitkäksi vilkkumisjaksoksi, yskille ja muille epämiellyttäville oireille. Mitä tuotteita voi lisätä koskemattomuutta ja nopeuttaa palautumista vilustumille ja influenssalle?

1. Honey

Hunaja pehmennystä ja antibakteerisia ominaisuuksia tunnetaan pitkään. Hunaja sisältää vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja antioksidantteja, mikä tekee siitä erinomaisen keinon vilustumisen ja influenssan hoitoon. Viimeaikaiset tutkimukset ovat myös osoittaneet, että hunaja on tehokkaampi tapa torjua yskä yskää lapsilla kuin yskänlääke.


2. Tumma suklaa

Top 10 tuotteita kylmän ja influenssan torjumiseksiNyt voit turvallisesti syödä suklaata ja sairauden aikana.

Mukaan British Journal of Nutrition, Tumma suklaa vahvistaa immuunijärjestelmää.

Tämä johtuu kaakaon suuresta sisällöstä, joka edistää T-lymfosyyttisolujen toimintaa, joka aktivoi spesifisen immuunivasteen.

Muista kuitenkin, että tumma suklaa on tehokas.


3. Kananlihaa

Top 10 tuotteita kylmän ja influenssan torjumiseksiKanakoike ei ole vain todistettu isoäidin korjaus. On tieteellistä näyttöä siitä, että kanakeitto auttaa nopeaan elpymiseen vilustumisilta ja influenssalta.

Kanan keitolla on itse asiassa rikkiyhdisteitä, jotka suojaavat sinua infektioista ja parantavat liman erottamista.

Lisää vihanneksia siihen, ja saat resepti suurta korjaavaa ja pehmentävää.


4. Punainen paprika

Top 10 tuotteita kylmän ja influenssan torjumiseksiOn tunnettua, että appelsiinit, sitruunat ja muut sitrushedelmät ovat runsaasti C-vitamiinia, mikä lisää immuniteettia. Mutta on tuotteita, jotka ovat vielä vahvempia.

Punainen bulbialainen paprika sisältää kaksi kertaa enemmän C-vitamiinia kuin oranssi.

Syö raaka tai lisää muuhun ruokaan.


5. Tee

Top 10 tuotteita kylmän ja influenssan torjumiseksiSinun tulisi aina täydentää nestettä sairauden aikana estämään nestehukka ja auttaa eroon viruksista, jotka aiheuttavat sairauden nopeammin..

Tee pehmentää erityisen tehokkaasti kurkun ja tyhjentää nenän kanavat. Sillä on luonnollisia tulehduksenvastaisia ​​ja antioksidantteja ominaisuuksia.

Lämmin tee pehmentää kurkun ja antaa mukavuutta.


6. Sienet

Top 10 tuotteita kylmän ja influenssan torjumiseksiSieniä aliarvioidaan usein, eivätkä ne ole ravitsevaa ruokaa. Saatat hämmästyä siitä, että sienet sisältävät kaksi vaikuttavaa ainetta influenssan - seleenin ja beeta-glukaanin torjunnassa.

Seleeni on voimakas antioksidantti, joka auttaa valkosoluja tuottavat sytokiineja, jotka tuottavat molekyylit, jotka lisäävät koskemattomuuden.

Beta-glukaanilla on antimikrobinen ominaisuus, jonka ansiosta solut voivat etsiä ja tappaa tartunnan ennen sen leviämistä.


7. Jogurtti

Top 10 tuotteita kylmän ja influenssan torjumiseksiProbioottinen jogurtti on erinomainen ehkäisevä aine, joka lisää immuniteettia.

Hyödylliset bakteerit, probiotikot, jotka limittävät suolesi seinämät, vaikeuttavat mikrobien hyökkäystä ja lisäävät suojaavia ominaisuuksia viruksia vastaan.

Mutta ole varovainen, koska maitotuotteet voivat lisätä liman tuotantoa, joten vältä niitä, jos sinulla on tukkoinen nenä ja kurkkutautien.


8. Inkivääri

Top 10 tuotteita kylmän ja influenssan torjumiseksiInkivääriä on pitkään käytetty itämaisessa lääketieteessä infektiosairauksien, myös kylmän ja influenssan, hoitoon antiviraalisten ominaisuuksien vuoksi.

Tämä ihmejuuri auttaa vähentämään kipua, antiseptisiä ominaisuuksia ja voimakas antioksidantti.

Ottamalla se tee muodossa, voit jatkuvasti auttaa itseäsi tyhjentää nenän kautta ja kurkun.


9. Valkosipuli

Top 10 tuotteita kylmän ja influenssan torjumiseksiValkosipuli on luontainen antiviraalinen ja antibakteerinen ominaisuus, joten se menestyksekkäästi taistelee flunssaa vastaan.

Kun leikkaat, murskata tai hieroa valkosipuli, se vapauttaa aineen nimeltä Allisiini, joka on luonnollinen antibiootti ja avaavana.

Se sisältää myös voimakkaan seleenin, mangaanin, C-vitamiinin ja B6: n seoksen, joka auttaa sitä omaksumaan arvokkaan paikan keittiössäsi.


10. Porkkanat

Top 10 tuotteita kylmän ja influenssan torjumiseksiRunsas beeta-karoteeni, joka lisää immuniteettia, porkkana auttaa säilyttämään limakalvon terveessä tilassa ja lisäämään koskemattomuutta.

Beta-karoteeni on myös läsnä bataatissa, kurpassa, melonissa, aprikoosissa ja muissa oranssi- ja keltaisissa tuotteissa.


Leave a Comment

79 − 73 =