Iän myötä kasvumme laskee

C возрастом наш рост уменьшается

Uuden tutkimuksen mukaan iän myötä ihmisen kasvu hidastuu. Tutkimus osoitti, että 30-70-vuotiaasta miehestä tulee pienempi 1 tuumalla ja nainen 2: llä. Kun he ovat 80-vuotiaita, he menettävät vielä yhden tuuman.

Ei ole mitään yllättävää, että 40 vuoden kuluttua ihmisen kasvu alkaa laskea, mutta tutkijoiden mukaan, liian nopea tai päinvastoin liian hidas kasvuhäiriö voi todistaa terveydellisistä ongelmista.

Wall Street Journalin tekemien tutkimusten raportit osoittivat, että yli 70-vuotiaat miehet, jotka kasvavat yli 2 tuumaa joka toinen vuosi, 54 prosenttia rikkovat usein lantion luustoa kuin ne, jotka eivät " laskea "niin nopeasti. Samojen indikaattoreiden naisten murtumistason riski on 21 prosenttia.

On myös raportoitu, että miehet, jotka 20 vuoden kuluessa joutuvat alle 1,2 tuumaa, sairastavat sydäntaudin kehittymisen riskiä 46 prosentilla ja 64 prosenttia todennäköisemmin kuolee verrattuna miehiin, jotka menettävät yhtä paljon kasvua, mutta 30-40 vuoden aikana.

Syy, miksi henkilön kasvu kutistuu iän myötä pienet geelimäiset levyt, jotka sijaitsevat selkärangassa, ajan myötä alkavat tasoittaa. Ja iän myötä myös ihmisen luut voivat sopia sekä koosta että tiheydestä, mikä myös vähentää ihmisen kasvua.

Jotta vältetään liian nopea kasvuhäiriö, vältä tupakointia, syömää kofeiinia ja alkoholia, steroideja ja äärimmäistä ruokavaliota. Sen sijaan pitäisi noudattaa terveellistä ruokavaliota, saada tarvittava annos D-vitamiinia, kalsiumia ja liikuntaa.

Tämä käy ilmi jokainen meistä saa hieman pienemmät päivittäin. Kaikki johtuen siitä, että vuorokausilevyjen sisältämä vesi, joka päivittäin pakkaa koko päivän, seurauksena on päivän loppupäivä. Kuitenkin siitä huolimatta, kun yö levätä, menetetty palauttaa.

Leave a Comment

33 − = 31