Unohda Zodiacin merkit: vuosikymmenien horoskooppi on kolme kertaa tarkempi

unohtaa о знаках Зодиака: гороскоп по декадам в три раза точнее

Astrologit - ammattilaiset jakavat vuosikymmeniä jokaisen eläinradan ajan. Esimerkiksi, kun he puhuvat Libra-merkin alla syntyneestä henkilöstä, he täsmentävät, että ne ovat Libran toisella vuosikymmenellä.

Lue myös: 10 vihaa, jotka vihaavat horoskooppimerkkejä


Vuosikymmenen on 10 päivää, joita ohjaa tietty taivaallinen ruumis. Jokainen Zodiacin merkkejä on jaettu kolmeen vuosikymmeneen, joten on olemassa 36 vuosikymmentä. Mitä ominaisuuksista, ne ovat paljon tarkempia verrattuna tavanomaisen horoskoopin ominaisuuksiin.


Joten, vakuutamme teidät tästä.

Horoskooppi vuosikymmeniä

1.1.-10.1

1.jpg

Nämä ihmiset ovat aina valmiita, mitä he ovat suunnitelleet, koska he ovat hyvin itsepäisiä, vaikka he ovatkin luonnostaan ​​tyytymättömiä. He ovat energisiä ja määrätietoisia, sillä heille on suuri merkitys vapaalle, mistä johtuvat viestinnässä syntyvät vaikeudet.

On erittäin vaikeaa saada ystäviä tällaisen henkilön kanssa, mutta jos se onnistuu, niin tällainen ystävyys on pitkä, vahva ja luotettava.

11. tammikuuta - 20. tammikuuta

Tällaiset ihmiset näyttävät usein itsevarmuutta, he ovat levottomia. Nämä ovat yksilöitä, jotka mielenrauhalla heittävät asian keskelle. Tästä syystä he tarvitsevat erityisesti huomiota ja tukea.

Heidän on ymmärrettävä, että heillä ja heidän panoksensa tuloksena joku uskoo ja on kiinnostunut. Heidän on tärkeää kuulla positiivista palautetta työstään. Tällainen henkilö on hyvin kiinnostunut viestinnästä ja ihmisistä.

21. tammikuuta - 31. tammikuuta

He ovat tyylikkäitä ja kauniita persoonallisuuksia. Näistä energia kulkee joka sekunti, eikä niiden optimismi tunne rajoja. Nämä ovat ihmisiä, joilla on valtava elämänpotentiaali, joten heillä on aina hyvät liiketapahtumat, kaikki väitetään ja esteitä voitetaan helposti ja helposti.

Lue myös: Strangest ja ORIGINAL Zodiac Signs sekä hämmästyttävät vieraat vieraat

He lahjoittavat paljon ympäröivän ihmisen ja luovuttavat heidät helposti itselleen, koska heillä on iloinen asenne ja rauhaa rakastava luonne.

1. helmikuuta - 10. helmikuuta

4.jpg

Tällainen henkilö on uskomattoman viehättävä, hänellä on omat sekaannukset, ja hänen rakastajansa saa kaikkein uskomaton, räikeä intohimo. Nämä ihmiset ymmärtävät täysin, että he ovat erittäin houkuttelevia, he käyttävät taitavasti parhaita ominaisuuksiaan ja näyttävät heidät suotuisasti.

11. helmikuuta - 19. helmikuuta

Nämä ovat uskomattoman ahkeria ihmisiä, niiden voimakas energia tunnistaa ne välittömästi muun muassa, ja lisäksi ne ovat varsin houkuttelevia ja vaatimattomia. Heaven antoi heille erityisen lahjan, joka paransi sielun haavoja ja fyysisiä vaivoja.

Tällaisesta ihmisestä aina haisee rauhaa, vakautta ja hiljaista iloa, joka houkuttelee muita heihin. Ihmiset ovat valloittamia ja houkuttelevia heidän kätkemättömän viehättävänsä, koska vieressä on todella rauhallinen ja lämmin.

20. helmikuuta - 29. helmikuuta

He ovat erittäin herkkiä ihmisiä, he ovat melko helposti loukkaavia, loukkaavia ja loukkaavia. He ovat hyvin vastuullista lähestymistapaa työnsä suorittamiseen, joskus unohtamatta, että heidän voimansa ei ole ääretön. Heille on äärimmäisen tärkeää, että he voivat rentoutua, viettää enemmän aikaa lepoa varten, jotta he eivät myöhemmin voi kärsiä epämiellyttävistä vaivoista ja menestyksekkäästä työstä.

1. maaliskuuta-10. maaliskuuta

7.jpg

He ovat kauniita ja viehättäviä ihmisiä. Heidän on erittäin tärkeää saada luottamusta kykyihin, omistautumiseen ja kestävyyteen. Jos nämä ominaisuudet voidaan kehittää, niin tällainen henkilö pystyy hyvin paljon.

Lue myös: 14 merkkiä, että olet todellinen Faerie

11. maaliskuuta - 20. maaliskuuta

Tämä on henkilö, joka osaa osoittaa itsensä erittäin kannattavalta asemalta, hän on sosiaalinen ja sukupuolesta riippumatta, hän on melko miehinen käyttäytymisessä. Nämä ovat kohteliaita ihmisiä, jotka haluavat heittää pölyä muiden silmissä.

21. maaliskuuta-1. huhtikuuta

Nämä ihmiset osaavat tehdä toimintasuunnitelman muutamassa sekunnissa jopa vaikeimmissa tilanteissa. Heidän logiikansa on täydellinen ja yhdessä intuition kanssa auttaa heitä arvioimaan tulevaisuuden tulevaa kehitystä oikein, kun muut alkavat vain ymmärtää, mitä tapahtuu.

He ovat määrittäneet, luottavat kykyihinsä ja pelottomia. Nämä ominaisuudet auttavat heitä käyttäytymään hyvin älykkäästi vaikeina aikoina ja hallitsemaan vaikeimpia olosuhteita ja monimutkaisia ​​tapauksia.

2.-11. Huhtikuuta

10.jpg

Ne ovat varsin kunnianhimoisia ihmisiä. Usein hänen haluessaan olla aina ja kaikessa ensin, niin ihminen unohtaa muiden etuja ja lakkaa kiinnittämään huomiota heihin. Usein tämä henkilö ei laske hänen voimakkuuttaan ja yliarvioi hänen kykyjään.

He jättävät säännöllisesti huomiotta muiden mielipiteen ja neuvoja, eikä tämä auta lisäämään valtuutusta muiden silmissä. Tällaisen henkilön on ennen kaikkea opittava kuulemaan, mitä muut kertovat hänelle, ja myös kunnioittamaan niitä, jotka ovat hänen vieressään.

12. huhtikuuta - 20. huhtikuuta

Tällaiset ihmiset pitävät erittäin paljon ostoksista täydellisinä, heidät erotetaan epäkunnioituksesta ja epärehellisyydestä, mutta he ovat vilpittömiä ja hyviä. Heillä on taipumus tehdä lupauksia ja unohtaa ne nopeasti, mutta tämä ominaisuus ei ole peräisin pahuudesta tai halusta vahingoittaa jokua. Ne ovat juuri järjestettyjä.

Vastuu ja kattavuus eivät ole lainkaan niiden vahvuuksia. Heidän on opittava pitämään sanansa, ja vain tässä tapauksessa heidän ystävällisyytensä ja kunniaansa auttavat menestymisessä.

Lue myös: 14 merkkejä siitä, että tämä ei ole ensimmäinen elämäsi maapallolla

21. huhtikuuta-1. Toukokuuta

Tällaiset ihmiset ovat alttiita kiireisille johtopäätöksille, he usein syövät ihottumaa ja tekevät kiireisiä päätöksiä. Heidän on opittava kaikissa tilanteissa lähestyä hyvin huolellisesti, älä kiirehdi tekemästä jotain ja niin paljon kuin mahdollista ajatella jokaisen seuraavan askeleen kautta.

Tasapainoinen asenne on ehdottomasti jokaiselle elämän kannalta, jokaiselle toiminnalle ja sanalle - vain niin ihmisten elämä voi olla pilvetön ja iloinen.

2. toukokuuta-11. toukokuuta

13.jpg

He ovat anteliaita, vastuuntuntoisia, johtavia ja ahkeria ihmisiä. Varmista, etteivät he koskaan päästä sinua alas. Tällaisten ihmisten on kuitenkin työskenneltävä lujasti ja kehitettävä päättäväisyyttä. Jos tällainen henkilö pystyy selviytymään kaikista henkilökohtaisista ongelmistaan, hän varmasti odottaa menestystä.

12. toukokuuta - 20. toukokuuta

Tällaisella henkilöllä on ominaisuus nähdä kaiken melko synkät sävyinä, hänellä on epäselvä luonne ja hänellä on taipumus yksinäisyydelle. Tämä on erittäin epäluuloinen, varovaista ja epäilyttävää henkilöä, joka ennen kaikkea harkitsee ja analysoi huolellisesti.

Kuitenkin, jos yksi rakkaista ja paitsi joutuu vaikeuksiin, hän on äärimmäisen vaikea kokea toisen surua ja voi uhrata kovasti apua. Epävarmuus ja synkeys on todellinen maski, jota tämä henkilö käyttää suojaakseen itsensä ja piiloutumasta ulkomaailmasta.

21. toukokuuta - 31. toukokuuta

Nämä ihmiset ovat erittäin ystävällisiä ja iloisia, he nopeasti yhteyttä toisiinsa ja löytää yhteinen kieli heidän kanssaan. Näillä ihmisillä on kuitenkin liian akuutti kilpailun tunne, minkä vuoksi he voivat joskus mennä tarpeettomiin ääripäihin. Jos yhtäkkiä matkallaan vihollinen ilmestyy, he puhdistavat hänen omatuntoaan ilman omituista suutelua.

Tämä henkilö ei ole niin helppo siirtää jonkun toisen menestys, mutta he auttavat mielellään apua vaikeuksissa olevalle henkilölle. Henkilöllä on hyvät taidot introspektiolle, hän rauhallisesti ja vapaasti hyväksyy ja toteuttaa virheistään ja virheistään sekä löytää helposti tavat ratkaista ne.

1.6.-10.6

16.jpg

Tällaiset ihmiset pitävät hyvin vakaudesta. Ennen päätöksentekoa he ajattelevat hyvin, he painavat, arvioivat ja vasta sen jälkeen ryhtyvät toimiin. Odottamattomat muutokset herättävät heitä pelkäämättä, he alkavat epäillä voimakkaasti. Kuitenkin, kun he ymmärtävät, että nämä muutokset hyödyttävät heitä, he nopeasti mukautuvat ja käyttävät, koska pysähtyminen ei myöskään ole niistä.

Lue myös: Rakkauden salaisuudet: Miten voittaa ihmisen sydän Zodiac-merkin avulla

11. kesäkuuta - 20. kesäkuuta

Se on täysin vailla romantiikkaa, erittäin järkeviä ihmisiä. He epäilevät usein paljon, miten tehdä jotain. Näistä ihmisistä on lähes mahdotonta tavata riskialttiita ihmisiä ja uskomuksia.

He pitävät rauhasta, hiljaisuudesta ja kodin mukavuudesta. Jotta elämässä onnistuttaisiin, heidän on kehitettävä itsessään kyky säteilyttää positiivisia ja olla itsevarma. Heidän täytyy oppia taidetta kommunikoida ihmisten kanssa ja olla myös rohkeampi ja aktiivisempi.

21. kesäkuuta - 1. heinäkuuta

Nämä ovat hyvin epämiellyttäviä ihmisiä, ja niiden vaikea luonne aiheuttaa säännöllisiä ongelmia kumppaneiden läheisissä suhteissa ja epäjohdonmukaisuuksissa. Nämä ovat liian ylpeitä ihmisiä, jotka ovat äärimmäisen vaikeita tehdä ensimmäinen askel kohti sovintoa, vaikka he itse ymmärtäisivätkin olevansa syyllisiä. Siksi vain jo aloitetut suhteet päättyvät. Nämä ihmiset ovat impulsiivisia, he usein lähtevät tunteistaan, he ovat hyvin herkkiä.

2. heinäkuuta-11. heinäkuuta

19.jpg

Näillä ihmisillä on hyvin kehittynyt intuitio, joka auttaa heitä säännöllisesti välttämään elämän ongelmia ja saavuttamaan menestys. Heillä on aina selkeä tavoite. Tällaisen henkilön pääasiallinen tehtävä on uskoa itseesi ja vahvuuksiisi. Jos näin tapahtuu, elämä uudestaan ​​ja uudestaan ​​tuo miellyttäviä yllätyksiä.

12. heinäkuuta - 22. heinäkuuta

Näiden ihmisten tulisi olla ystävällisempiä, olemaan epäluottamattomia ja avoimia muille. Heidän on oltava suvaitsevampia ja ymmärtää, ettei aina ole tarpeen voittaa jotain, ympäröivä ihminen on yleensä hyväntahtoinen. Jos onnistut voittamaan nämä puutteet, pelon tunne menettää välittömästi, kuten itsemääräämisoikeuden, ja henkilö voi onnistuneesti viestiä ja rakentaa suhteita.

23. heinäkuuta-2. elokuuta

Tämä on erittäin pysyvä henkilö, hänellä on epätavallisen vahva pysyvyys. Samalla hän on varovainen, kunnianhimoinen ja itsekäs. Hänellä on huono huumorintaju, tai hän ei ole ollenkaan olemassa, koska hän on hyvin pistävä.

Mutta testit, jotka kuuluvat osuutensa ovat niiden valtaa. Nämä ovat ihmisiä, joille kerrotaan, että maailma on heidän harteillaan. Heillä on hyvin kehittyneet taidot rationaalisessa itsearvioinnissa ja yhdessä analyysin taipumuksen kanssa nämä ominaisuudet ovat muodostaneet näissä ihmisissä erittäin kehittyneen oikeudenmukaisuuden ja kyvyn vaalia todellisia arvoja.

Lue myös: 13 merkkiä, jotka kuulut harvoin indigoksi

3. elokuuta - 12. elokuuta

22.jpg

Näiden ihmisten energia on aurinkoista, kevyttä ja kevyttä. Heidän mielensä eivät ole täynnä kunnianhimoa, he ovat tyytyväisiä menestyksestään ilman liiallista ylistystä, ja tähtikuume ei ole ollenkaan niistä. He ovat optimistisia elämässä, joten he voivat helposti päästä tavoitteisiinsa.

13. elokuuta - 22. elokuuta

Ensimmäisellä tuntemuksella tällaisen henkilön kanssa saattaa tuntua olevan hieman ylimielinen. Tämä on kuitenkin vain naamio, koska elämä on opettanut häntä olevan niin. On äärimmäisen tärkeää, että tämä henkilö oppii rentoutumaan, sillä hyvin suuri määrä ongelmia ilmenee juuri ylityön vuoksi. Hänen on myös oltava pehmeämpi.

23. elokuuta - 2. syyskuuta

Nämä ihmiset taipuvat vaatia ihmisiltä, ​​jotka ympäröivät heitä, eri ohjeiden ja ohjeiden tiukkaa toteuttamista, mutta he eivät aina aina toteuta niitä selvästi. Tällainen henkilö on useimmiten epätavallisia tilanteita, heidän on usein perusteltava, mitä he eivät ole tehneet, koska heitä syytetään usein erilaisten väärinkäytösten ja väärinkäytösten tekemisestä.

Tämän henkilön on opittava rakentamaan suhteita ihmisiin, uskomaan itseään ja vilpittömästi rakastamaan elämää. Ja mikä tärkeintä - heidän pitäisi ensin oppia olemaan vastuussa ennen kuin se vaatii muita.

3. syyskuuta - 12. syyskuuta

25.jpg

Nämä ihmiset ovat totuuttamattomia totuudenhakijoita. He eivät tiedä, miten olla joustavia eivätkä kompromisseja. Heille ei ole väliä, miten toiset ymmärtävät sanansa, koska tärkeintä on kaikin keinoin oikeus puolustaa.

Heidän täytyy oppia joustavuutta ja muista, että joskus totuus on katkera. Tietenkään kukaan ei puhu petosta, vaan vaatii oikeutesi, unohtamatta sitä, mitä muut tuntevat, mutta se on väärä.

13. syyskuuta - 23. syyskuuta

Tänä aikana syntyi tasapainoisia ja hyvin rauhallisia ihmisiä, joilla on kevyt ja iloinen luonne, joka antaa iloa ja lämpöä ympäröiville. He ovat ystävällisiä ja ystävällisiä, heillä on laaja valikoima yhteyksiä, ja heidän ympärillään olevia ihmisiä kunnioitetaan. Näistä aivan oikein sanoa, että he kirjaimellisesti kylpeä rakastunut.

Lue myös: Zodiac-merkkien luokitus puhtaista ANGELS-arvoista todellisiin DEVILS-arvoihin

24. syyskuuta - 3. lokakuuta

Tällaiset ihmiset haluavat aina saavuttaa harmoniaa kaikessa. He pitävät kaikesta kauniista, ovat armollisia ja rehellisiä. Tällaisessa ihmisessä on paljon kykyjä piilotettuina, hänelle on helppo antaa mitään liiketoimintaa, mitä tahansa hän tekee.

4. lokakuuta - 13. lokakuuta

28.jpg

He ovat levottomia ja kapinoivia ihmisiä. He ovat uskomattoman houkuttelevia muutoksen vuoksi, ja asuinpaikan muuttaminen on merkkijono. He ovat siro ja kauniita. He ovat ihmisiä, joilla on hauska kuohuviini, jonka ansiosta he aina aidosti nauttivat ja vitsailevat, ja huumori on aina lempeä ja hyvää. Tällaisen henkilön lähellä on viihtyisä, mielenkiintoinen ja luotettava.

14. lokakuuta - 22. lokakuuta

Syntyneet tänä aikana henkilöt pyrkivät mukavaan elinoloihin, ylellisyyteen ja kauniiseen ympäristöön talossa. Kuitenkin, jos ne tulevat riippuvaisiksi tämän elämän puolen, he helposti kuuluvat masennukseen ja menettävät tärkeitä viitepisteitä.

Usein tällaiset ihmiset ovat ahkera, täsmällinen ja niillä on tarkoitus. He huomaavat muita ihmisiä ja tulevat apuun ilman lisäpyyntöjä siitä. Tällaisella henkilöllä ei kuitenkaan ole itseluottamusta.

23. lokakuuta - 2. marraskuuta

Tämä on nopea, aggressiivinen ja kunnianhimoinen henkilö. Hänen elämänsä on kuin myrskyinen virta, jossa voitot ja tappiot kudotaan yhteen, ja vain ihmisen on itse ja hänen on voitava valita hänen todellinen polku.

Vahva miinus heidän luonteellaan on itsepäisyys, joka pysyvästi korjaa heille erilaisia ​​esteitä. Tällaisen henkilön on opittava taipuisuutta ja joustavuutta, niin että itsepäisyys ei sulje mieltä.

3. marraskuuta - 12. marraskuuta

31.jpg

Nämä ovat salaisia, epäilyttäviä suhteita ympäröivään ja epäluuloavaan ihmiseen, joka usein joutuu hyvin epämiellyttäviin tarinoihin. He ovat kuitenkin melko ahkeria, koska he saivat paljon kärsivällisyyttään. Heidän on oltava avoimempia maailmalle, vain tässä tapauksessa maailma avaa heidät. Sinun ei tarvitse nähdä muita vihollisina.

13.-22.11

Tämä henkilö piiloutuu paljon muilta. Hän on hillitty, mutta hän näyttää usein kärsimättömyyttä, joten ei ole yllättävää, että suunniteltu toiminta voi yhtäkkiä epäonnistua tai mennä täysin väärin.

Tällaisella henkilöllä on suuri työvoimapotentiaali ja hyvä terveys. Hänelle on äärimmäisen tärkeää, että hän pystyy rentoutumaan ja jakamaan oikein aikansa töihin.

Lue myös: 4 tyyppiä NAISIA, joita miehet rakastavat AIHEITA

23.11.-2.12

Tämän henkilön kyvyt ovat ehtymättömiä ja kyvyt ovat moninaiset ja moninaiset. Hän on rauhallinen ihminen, joka tietää, mikä tarkoittaa kovaa työtä. Hän ei ole johtava asema, ole tarkkaavainen ja johtava. Samaan ajattelevien ihmisten ryhmässä tai laadukkaassa kumppanuudessa hän pystyy avaamaan ja saavuttamaan suuren menestyksen.

3. joulukuuta - 12. joulukuuta

34.jpg

He ovat ihmisiä, joilla on lempeä luonne, heillä on hyvin kehittynyt luova mielikuvitus, ja he näkevät täydellisen kauniin ja etsivät sitä kaikkialla. He ovat jatkuvasti liikkeellä, he ovat julkisia ja seurallisia ihmisiä, joilla on iloinen asenne. Siksi heillä on laaja valikoima yhteyksiä ja monia tuttavuuksia. He ovat energisiä ja kirjaimellisesti ajaa läpi elämän. Työssä tällaiset ihmiset ovat aloitteellisia ja vastuullisia.

13. joulukuuta - 21. joulukuuta

Nämä ovat niitä, jotka ovat yhdistäneet itsessään vahvan tahdon ja lujan luonteen, ennakoinnin ja päättäväisyyden, varovaisuuden ja voiman, erinomaiset organisatoriset kyvyt ja sitkeyden. Nämä ihmiset näyttävät aina mieltään, korkeita ihanteita, aatelia, rehellisyyttä ja armoa.

Tällaista henkilöä voidaan luottaa mihin tahansa tilanteeseen. Hänellä on tietoa, olematon itsekkyys ja osaa antaa tehokkaita neuvoja. Hänen pitäisi kuitenkin oppia löytämään kompromisseja ja kärsivällisyyttä.

22. joulukuuta - 31. joulukuuta

Näiden ihmisten luonnetta hallitsevat varovaisuus ja rauhallisuus. Nämä ihmiset ovat luotettavuutta. Yrityksissään se on aina helppoa ja rauhallista. Nämä ovat erinomaisia ​​ystäviä ja uskomattoman rauhallisia ihmisiä.

Leave a Comment

4 + 1 =