Zodiacin vaarallisimmat merkit

Eniten опасные знаки зодиака

Paljon on sanottu tyypillisistä piirteistä zodiac merkkejä.


Mutta on aika puhua todellisista tilastoista. Osoittaakseen rikollisia suuntauksia FBI jakoi sarjamurhaajien syntymäpäivät.

Lue myös: Pahimmat ominaisuudet horoskooppi


Tutkimustulostensa mukaan joidenkin eläinradan oireet ovat taipuvaisia ​​tiettyihin tyyppeihin
rikokset.


Joten, mitä merkit eläinradan useimmiten tekevät rikoksia?

Muista, että kaikki eläinradan merkit voidaan jakaa neljä osaa:


ilma - Vesimies, Kaksoset ja Vaaka

vesi - Syöpä, Kalat ja Skorpioni

tulipalo - Oinas, Leo ja Jousimies

maa - Kauris, Härkä ja Neitsyt

Rikolliset eläinradan merkkejä

Zodiac-13.jpg

Kaikista palomerkit, Jousimiehen joukossa eniten rikollisia, ja heidän vaikeimpia pidättää. Oinas on yleensä aseistettu hampaisiin, mutta lionit ovat erittäin vaarallisia.

Kun se tulee ilma-merkkejä, Suurin osa rikoksista on Libra, ja ne ovat yleensä hyvin aseistettuja ja vaarallisia. Toisaalta Gemini on useimmiten petattu petoksista, ja vesiviljelijät useimmiten tekevät rikoksia kosto.

alkaen maamerkkejä, Härkä on kaikkein temperamentti ja riskialtis. Neitsyt ovat yleensä aseistettuja, ja Kauriset ovat moninaisimpia rikollisia.

yllättävän, vesileima ja suurin joukko rikollisia kaikkien zodiac merkkien välillä löytyi rapujen joukosta, ja ne ovat hyvin julma. Kalat ja Scorpiot ovat hallitsemattomia temperamentteja.

Joten, miten laittaa eläinradan merkit vaarallisimpien rikollisten luokitukseen?

12. Gemini

Zodiac-3.jpg

Huolimatta siitä, että Geminiä voi kuulla monia huonoja asioita, ne ovat vähiten vaarallinen eläinradan merkki! Kavereiden joukossa on harvoin niitä, joiden kädet olivat veressä, koska he tuntevat muita niin vakavasti kuin vahingoittaisivat tai tappaisivat heitä. Suurin haitta, jonka he kykenevät, on murskata ihminen heidän kanssaan.

11. Vesimies

Zodiac-4.jpg

Aquarius välittää oikeudenmukaisuudesta ja sillä on vahva ego, jota on vaikea murskata. Tämä on toiseksi vähiten vaarallinen merkki eläinradan. Ehkäpä tämä johtuu siitä, että he ovat riittävän älykkäitä, etteivät he tapahdu tai eivät jätä todisteita rikoksen jälkeen.

10. Leijona

Zodiac-5.jpg

Lionit ovat todella suuria turkin sinettejä, ja he yrittävät välttää ongelmia. Tilastojen mukaan, jos Leo tekee murhan, hän vain huomion kiinnittämiseksi.

9. Vaaka

Zodiac-opasnii.jpg

Vaakaa pidetään hyvänä, oikeudenmukaisena ja kärsivällisenä. Libran joukossa oli kuitenkin enemmän tapauksia murhia kuin Aquarius ja Lviv. Vaaka muuttuu yleensä väkivaltaiseksi, jos yrität väärinkäyttää hyviä aikomuksiaan.

8. Neitsyt

Zodiac-6.jpg

Devin joukossa on yleensä psykopaatteja ja erittäin älykkäitä tappaja. Virgo kuitenkin todennäköisemmin turvautuu petoksiin ja varkauksiin kuin murhaan.

7. Kala

Zodiac-7.jpg

Jos luulit, että kalat ovat söpöjä, olet hyvin väärässä. Tunnetuimpia sarjamurhaajia ovat monet Kalat. Koska riippuvuus on taipuvainen, Kalat usein tekevät ylimääräisiä tappamisia.

6. Kauris

Zodiac-8.jpg

Kaikkien eläinradan merkkien joukossa Capricorns ovat keskimäärin sarjamurhaajia, jotka tappavat useimmat ihmiset. Vaikka he kunnioittavat sääntöjä ja lakeja, he osoittavat pahimman raivon. He eivät usein tappaa, mutta jos he tekevät, heitä on vaikea pysäyttää.

5. Oinas

Zodiac-11.jpg

Oin merkin alla syntyneet ihmiset ovat tunnettuja hallitsemattomasta luonteestaan. He voivat helposti vihastua, mutta pääsääntöisesti nopeasti jäähtyä. Sinun pitäisi olla poissa Oinasta, kun he ovat vihaisia, mutta he pian unohtavat, että he olivat vihastuneet.

4. Härkä

Zodiac-10.jpeg

Tauruksen viha on hyvin voimakasta. Tämä horoskooppimerkki on kuitenkin myös taipuvainen petoksiin eikä murhaan.

3. Jousimies

Zodiac-9.jpg

Jousimies on kolmannen sijan eläinradan vaarallisimpien merkkien luettelossa. Ne eivät ole tarkoitettu vähäisiin rikoksiin, vaan jotain kunnianhimoisempaan, kuten joukkomurhaan. Vaikka useimmissa tapauksissa, Sagittarians harvoin aiheuttaa haittaa muille. He usein tekevät varkauksia, mutta niitä on vaikea saada kiinni.

2. Skorpioni

Zodiac-2.jpg

Tämän merkin ihmiset ovat todellisia psykopaatteja. Ne voivat olla sadisia ja manipuloida muita helposti. Skorpioneista tulee usein ammattimaisia ​​vakoojia ja palkkasotureita. Useimmat sarjamurhaajat syntyivät marraskuussa.

1. Syöpä

Zodiac-12.jpg

Ylittää listan vaarallisten merkkien horoskooppi syöpä. Useimmat tämän merkin ihmiset tappavat toisia kateudesta, kateudesta tai emotionaalisesta epävakaudesta. He tappavat erityisen intohimoisesti ja jättävät erottamiskelvot uhrin ruumiille.

vkontakte.png

Leave a Comment

+ 61 = 64