Väärennetyt miehet Zodiac-merkin mukaan

Eniten неверные мужчины по знаку Зодиака

Jos näyttää siltä, ​​että puolestasi käyttäytyminen on tullut epäilyttäväksi, ja luulet, että hän piilottaa jotain, Ehkä hänellä oli yhteys sivussa.

Taipumus heikentää kiusauksia ja toivoa kokea erilaisia ​​kokemuksia jotka usein liittyvät persoonallisuutemme ominaisuuksiin.

Lue myös: Yhdeksän syytä, miksi miehet muuttuvat


Zodiacin merkki, jonka mukaan mies syntyi, voi myös kertoa paljon persoonallisuudesta, mutta myös siitä
noin kaltevuus katsella ympärillä.

Zodiacin vääriin merkkeihin

Verkkosivustolla, joka harjoittaa ulkomaalaista toimintaa, paljastui Zodiacin väärimmät merkit.

Kyselyn mukaan, johon osallistui yli 2000 ihmistä Euroopassa, Zodiacin väärin merkki oli Jousimies!

Kuitenkin, jos miehesi on Jousimies, sinun ei tule kiirehtiä häntä häpeään, sillä jos joku Sagittarius todella rakastaa, hän ei katkaise uskollisuutta. Ja ne kauppiaat, jotka tunnustivat kauppoihin, olivat tyytymättömiä heidän suhteissaan.

nevernii-Zodiac-13.jpg

Tässä, uskottomien miesten prosenttiosuus Zodiac-merkin mukaan, kyselyn mukaan.

Jousimies - 16%


Vesimies - 15%


Twins - 13%


Kauris - 11%


Oinas - 9%


Syöpä - 7%


Taurus - 7%


Vaa'at - 5%


Leo - 5%


Neitsyt - 4%


Kalat - 4%


Skorpioni - 3%

Mitä ihmisen horoskooppi ilmoittaa meille hänen taipumuksestaan ​​pettämistä.

Oinas Mies

nevernii-Zodiac-10.jpg

Oinas miehet eivät eroa toisistaan ​​uskollisesti, ja ansaitsivat jopa tuulisten miesten kuuluisuuden. ne anna kiusausta kysymättä, kuten Skorpioni olisi tehnyt.

Koska miehet Ori merkin alla voivat helposti kuumentua, jos yrität puhua heille petoksesta, tämä voi johtaa riitautumiseen. He eivät halua piilottaa jotain kumppaneiltaan ja siksi he todennäköisemmin myöntävät kaiken ennen kuin heidät kiinni petoksesta.

Mies Härkä

nevernii-Zodiac-5.jpg

Yleensä miespuolinen Härkä totta ja erittäin vakaa. Heidän ei tarvitse huolehtia liikaa, mutta on oltava varuillaan, koska voimakas aistillisuus voi joskus koputtaa hänet pois tieltä.

Taurus ei voi myöntää suoraan kauppaa, mutta jos epäilet uskottomuutta, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, koska hän voi hiljaa viitata, jättää viestejä puhelimeen näkyvissä tai vahingossa soittaa toisella nimellä.

mies Gemini

nevernii-Zodiac-3.jpg

Nämä miehet ovat todellisia pelihiehiä, jotka rakastavat flirttailla ja usein tuovat esiin ovelia ja vaarallisia romaaneja - ystävyyttä, mikä voi johtaa johonkin enemmän.

Jos epäilet jotain, katsokaa hänen yritystään. Hän voi sanoa, että he ovat vain ystäviä, mutta rehellisempi flirttaileva käyttäytyminen voi tarkoittaa, että tämä on enemmän kuin pelkkää ystävyyttä.

Miehen syöpä

nevernii-Zodiac-2.jpg

Nämä miehet voivat olla uskottomia ja romanttisia, vaikka näyttää siltä, ​​että toinen on ristiriidassa toisen kanssa. Kun he rakastavat, he noudattavat heidän toiveitaan, vaikka ne olisivat jo suhteessa.

Jos syöpä muuttuu, sinun täytyy pelata etsivä. Hän ei voi jättää fyysisiä todisteita, mutta hänen kielensä voi antaa. Jos hän alkaa vertailla sinua jonkun kanssa, jonka hän tietää, varsinkin kun hän ajattelee, että teet väärin, on aika puhua. Tällainen vertailu voi olla viestinnän merkki sivulta.

ne He eivät pysty pitämään kaksinkertaista elämää pitkään, ja yritän siis ymmärtää ja tehdä valinnan.

Leo uros

nevernii-Zodiac-9.jpg

Lionit haluavat olla uskollisia, koska uskollisuus on yksi sen pääperiaatteista. Heille ajatus puolustaa puolellaan nöyryyttää heidän arvokkuuttaan.

Lue myös: Horoskooppi onnea: eniten onnekkaita ja epäonnisia eläinradan merkkejä

He ovat kuitenkin vaikea vastustaa kauneutta. Lionit pyrkivät joskus olemaan pinnallisia, ja tämä voi johtaa petokseen. Jos Leo alkaa kritisoida ulkonäköäsi, tämä voi olla merkki siitä, että hän vertailee sinua jonkun houkuttelevammaksi ja ehkä jopa aloittanut romaanin sivulle.

Uros Neitsyt

nevernii-Zodiac-11.jpg

Tämän merkin miehet, yleensä, Ovat totta kaikissa olosuhteissa, joten sinun ei tarvitse huolehtia koko ajan. On kuitenkin huomattava, että ne pysyvät usein uskollisina, koska he pelkäävät, että heidät jäävät punaiseen käteen.

Jos zhamuzhchina-Virgo muuttuu, hän kertoo siitä suoraan, mikä voi olla yllättävää, koska Neitsyt harvoin syytä epäillä jotain.

Man-Libra

nevernii-Zodiac-7.jpg

Miesten vaaka voivat olla vääriä, jos he kokevat sen olevan laiminlyöty. Heillä on voimakas tarve rakkauteen ja ihailuun, ja jos unohdat sen, heitä houkutellaan etsimään rakkautta puolelta.

Jos epäilet petosta tämän miehen puolelta, sinun on pyydettävä heitä rehellisiltä kanssasi, koska he helposti pyyhkäisevät pois jälkiä.

Onneksi Libra pyrkii vakautta ja sopusointua suhteessa pakottaa heidät ajattelemaan vakavasti, miten tehdä jotain korjaamatonta.

Skorpioni mies

nevernii-Zodiac-4.jpg

Miehet Skorpionit ovat hyvin intohimoisia, ja tämä voi aiheuttaa heille ongelmia jo sen jälkeen heidän on vaikea vastustaa kiusausta.

Joitakin pettää heitä tavallisesti työntää aktiivinen libido. He voivat päästää kaiken kuluttavan intohimoa, joka voi johtaa heitä kauempaa kuin he odottivat.

Yleensä he ovat hyviä kätkemään tunteitaan ja heidän vaikeaa tuomita maanpetoksesta.

Uros Jousimies

nevernii-Zodiac-1.jpg

Tätä Zodiac-merkkiä pidetään kaikkein väärä. Usein nämä miehet voivat olla naimisissa, mutta samaan aikaan johtavat kaksinkertaiseen elämään. He haluavat täyttää normin, mutta Jousimies etsii yhä uusia vaikutelmia, mikä johtaa lopulta kauppaan.

Jousimies taipuu tietoisesti tosiasioita, mutta voi järkyttää sinua odottamattomalla rehellisellä tunnustuksella hänen petoksessaan.

Kauris mies

nevernii-Zodiac-6.jpg

Uros Kauris, yleensä, hyvin uskollinen ja vakaa suhteissa. Hänen kanssaan voi nukkua rauhassa, kun hän menee tavata ystäviä.

Kukaan ei kuitenkaan ole täydellinen, ja jopa Kauris joskus muuttuu. On vaikea löytää todisteita uskottomuudestaan, mutta jos tämä jatkuu tarpeeksi kauan, se voi merkitä sitä, että hänellä on vakavia tunteita toiselle ja hän lopettaa suhteesi kanssasi.

Uros Vesimies

nevernii-Zodiac-12.jpg

Vesilaitokset ovat epävakaita, eivätkä he ajattele toimintansa seurauksista. Jos ne kyllästyvät suhteessa, he voivat muuttua.

Jos epäilet heitä petoksesta, heidän toimintansa ovat yleensä melko ilmeisiä, mutta he eivät välitä siitä, että heidät tuomitaan uskottomuudesta. Jos yrität puhua heistä petoksesta, Aquarians ei voi edes perustella itseään, koska he eivät välitä paljon keksimästä valheita.

Man-Kala

nevernii-Zodiac-8.jpg

Kalastajat voivat olla uskollisia ja hyvin sitoutuneita kumppaneihin. Heidän on kuitenkin vaikea piilottaa tunteitaan, ja siksi on helppo selvittää, muuttuvatko he.

Tunteet voivat viedä heidät kauas, ja he helposti antavat muiden mahdollisuuden vaikuttaa itseään. Tästä syystä kiehtova kokous voi kaapata ne niin paljon, että se johtaa kauppaan.

vkontakte.png

Leave a Comment

6 + 1 =