Päivittäinen kalorilaskuri-ohje

Valitettavasti on mahdotonta arvioida organismin päivittäinen vaatimus kaloreissa mahdollisimman tarkasti. Jopa paras kalori laskimet voivat olla väärässä. Syy on yksinkertainen - kaikki ihmiset ovat yksilöitä, ja on mahdotonta ohjata niitä tiettyihin rajoihin ja kaavoihin.

Huomaa, että kaloreiden laskin, joka kohdentaa niille, jotka eivät ole ruokavaliossa, on useita kaavoja kaloreiden laskemiseen. Voit valita minkä tahansa niistä: kaavan Mifflin San Zheora, Harris-Benedict, mutta jälkimmäisessä tapauksessa sinun täytyy tietää prosenttiosuus rasvakudosta koko kehon painosta. Lisäksi voit laskea kaloreitasi luottaen perusaineenvaihdunopeuteen (OMN), jossa otetaan huomioon energian määrä, jota käytät aktiivisesti päivässä.

Formula Mifflin - San JEora
Formula Mifflin - San Zheora "nuorin", hän päätteli vuonna 2005, mukaan American ruokavalioon Association (ADA), on tänään pitämässään tarkin laskennassa kaloreita terveelle henkilölle.

miehet:
10 x paino (kg) + 6,25 x korkeus (cm) - 5 x ikä (vuosina) + 5

naiset:
10 x paino (kg) + 6,25 x korkeus (cm) - 5 x ikä (vuosina) - 161

Harris-Benedictin kaava
Harris-Benedictin kaava syntyi vuonna 1919, eroaa suurista virheistä sovellettaessa nykyaikaisia ​​ihmisiä elämäntapaansa. Pääsääntöisesti laskemalla tämän kaavan mukaiset kalorit kasvavat noin 5%, harkitse tätä.

miehet:
66,5 + (13,75 x paino kg) + (5,003 x nousu cm) - (6,775 x ikä vuotta)

naiset:
655,1 + (9,563 x paino kg) + (1,85 x kasvu cm) - (4,676 x ikä vuosina)

"Ei-kenenkään" laskin
Laskimesi laskee perusmetabolisen nopeuden laskennan huomioon elämäntapasi aktiivisuuden. Valitusta aktiivisuustasosta riippuen MRL-arvo kerrotaan kertoimella 1,2 - 1,9. Siten opit tarvittavien kalorimäärä, niin sanotusti. Jos haluat selvittää rasvan menetyksen varmistavan määrän, on välttämätöntä ottaa 20 prosenttia tuloksena olevasta määrästä. Liian lihaville ihmisille - 40%. Mutta muista, että on alaraja, oletetaan, että se on yhtä suuri kuin 8 kaloria / 450 g ruumiinpainoa.

Leave a Comment

2 + 1 =