10 hyödyllisintä salaa pesu ja hoito liinavaatteet

10 самых полезных секретов по стирке и уходу за бельем

Pesu ja hoito liinavaatteet ovat vakiotoimintoja kaikissa taloissa, joissa he arvostavat puhtautta ja terveyttä. Kuitenkin usein, vaikka tämä prosessi muuttuisi tapana ja on yleinen, sen tulos voi olla epävakaa. Mistä se riippuu??

Tässä artikkelissa kerromme, miten pestävä vaatteita oikein ja huolehdit siitä pitämällä se tuoreena pitkään.pesulapalvelu

Veden lämpötila

1.jpg

Optimaalisen veden lämpötilan valitseminen tietyntyyppisen vaatetuksen pesemiseen on menestyksen avain. Kylmä vesi, esimerkiksi, on suuri pesuun valon tai ohut kangas, vaatteet kohteet, joilla on taipumus kutistua pesun jälkeen ja kangas tummat värit, kun on olemassa vaara, häipymisen väri. Lisäksi viileän veden käyttö pesun aikana vähentää huomattavasti käyttökustannuksia.

Lämmin vesi soveltuu parhaiten pyyhintään ja käsin tehtyyn pyykinpesuun. Lopuksi, kuuma vesi on hyvä vuodevaatteet, pyyhkeet, valkoinen puuvilla kangasta, ja värikkäitä haalarit, erityisesti rasvaläikistä Eri öljyjen ja muita erikoistuotteita.

jauhe

2.jpg

Usein, joudumme myymään jauhetta, me valitsemme joko sellaisen, jota vanhempamme käytti, tai tartumme halvemmaksi. On kuitenkin olemassa monia tapoja valita ihanteellinen pesuaine sinulle.

Pesuaineet sopivat hyvin paljon asioita kerrallaan ja tavallisesti säästävät rahaa, mutta ne eivät sovellu pesemiseen kylmässä vedessä ja voivat jättää valkoisia tahroja kankaaseen.

Monet nestemäiset hoitoaineet ja pyykinpesuaineet sisältävät erityisiä ainesosia, jotka estävät tahrojen nopean esiintymisen kudoksella tulevaisuudessa. Paras tapa valita oikea korjaustoimenpide on lukea sen kokoonpanoa. Mitä enemmän entsyymejä se sisältää, sitä voimakkaammat puhdistusominaisuudet ovat.

Entä kapselit ja tabletit? Ne ovat varsin käteviä ja helppokäyttöisiä. Samalla ne sisältävät tarpeellisen määrän varoja, mutta ne voivat osua taskuun.

Vaatteiden hoito

Vähemmän rahaa

3.jpg

Yksi yleisimmistä virheistä pesun aikana on ylimääräinen hoitoaine tai jauhe. Tässä tapauksessa liikaa vaahtoa ja pesty lika palaa. Tällaisen pesun positiivinen tulos ei yleensä ole havaittavissa.

Pyykkiessä on parempi käyttää puolta pakkauksessa suositellusta äänenvoimakkuudesta, ja jos tulos sopii sinulle, jatka samalla tavalla. Lisäksi tämä lähestymistapa säästää rahaa täydellisesti.

Tahrat poistetaan

4.jpg

Monimutkaisten pisteiden poistamisen salaisuus on nopeutesi reaktio - sitä nopeammin pestä se, sitä parempi tulos. Kun laitat tahraa vaatteisiin, jos tällainen mahdollisuus on, kostuta se viileässä vedessä, hankaa saippualla tai pesuaineella, lähetä tuote pesukoneeseen.

Jos tahra on edelleen paikallaan toimenpiteen jälkeen, älä lähetä kohdetta kuivaajaan. Käytä hieman enemmän tahranpoistoainetta ja pese uudelleen. Muista kuitenkin, että jokainen kohta tarvitsee omaa erityistä lähestymistapaa.

Kutistuminen ja venyttäminen

5.jpg

Vaatteiden kutistumisen ja kutistumisen syyt vaihtelevat aina: kudoksen tyypistä ja koostumuksesta, kuidun alkuperän käyttämistäsi pesumuodosta. Tämän seurauksena asia on pilaantunut - se menettää alkuperäisen ulkoasunsa ja alkuperäisen muodonsa ja menettää aikaa ja mielialaa.

Välttämiseksi tällaisen tuloksen, on olemassa monia tapoja, joista yksi - käyttää, kun oli pesty kylmällä vedellä asetus välttää tarpeetonta kitkaa ja jännitteitä käsien pesun aikana ja estää ylikuumenemisen asioita kuivurissa.

Lue myös: 16 asiaa, jotka voidaan ja joita ei voida pestä pesukoneessa

Vuodevaatteiden hoito

Vaatteiden irrottaminen

6.jpg

Jokainen kotirouva tietää, että ei ole sallittua pestä yhdessä vaaleat vaatteet ja kirkkaat värit, jotka ovat ominaisia ​​irtoamisesta. Jos tietenkään et halua värittää valkoista paitaa vaaleanpunaisen sukan värisenä.

Ei kaikki kauhea, mutta tarkistaaksesi tämän tai sen kirkkaan juttun, riittää vain kastella puuvillalevy ja hieroa sisempi sauma vaatteisiin. Jos värjäys on tapahtunut, pese osat erikseen.

värjäytyminen

7.jpg

Monilla ihmisillä on usein hyvin epämiellyttävä ongelma. Myös kalliit pimeät asiat menettävät väriä ajan myötä, näyttävät vanhoilta ja kuluneet.

Tämän välttämiseksi on välttämätöntä kääntää tarvittava asia aina ulos ennen pesua. Tämä auttaa sinua pitämään vaatteiden rikkaat värit kauan ja lisää sen kulumisen aikaa.

valkoinen

8.jpg

On vaikea väittää, että lumenvalkoiset asiat näyttävät kauniilta, hienoilta ja kalliilta - aivan järjetöntä. Kun valkoinen asia muutaman pesun jälkeen saa harmaata tai keltaista sävyä - se ei ole lainkaan. Ongelmana on ehkä se, että käytät liian alhaista lämpötilaa veden pesemiseen.

Toinen mahdollinen syy tähän ongelmaan voi olla pesukoneen ylikuormitus - yritä vähentää siihen ladattujen kohteiden määrää. Ylikuormituksen yhteydessä vähemmän puhtaista vaatteista muodostuva lika kiinnittyy muihin pesukoneen asioihin.

Pesuvihjeitä

Hieno alusvaatteet

9.Jpeg

Kaikki pitävät kauniilta ja mukavalta. Jos haluat kallista pitsi alusvaatteet palvellut teitä pitkään, ja rintaliivit säilyttävät alkuperäisen muotonsa, ne on pestävä käsin astiaan täytetään kylmällä vedellä.

Jos sinulla ei ole aikaa tai halua pestä käsiä, lataa tuotteet erityiseen alusvaateverkkoon ja käytä herkkää pesuohjelmaa välttääksesi haitallisia vaurioita.

Taitojen poistaminen

10.jpg

Jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa painaa tai jos et vain tunne sitä, on olemassa monia erilaisia ​​tapoja antaa rypistyneille vaatteille uusi ilme. Voit tehdä tämän käyttämällä kuivausrummun asettamalla asetuksissa alimman lämpötilan. Hän tekee kaiken puolestasi.

Lisäksi asiat on poistettava kuivausrummusta mahdollisimman pian ja ripustettava välittömästi riippujalle, ripustimille tai tuolin selälle.

Leave a Comment

24 − 15 =