Ahneita miehiä ja kaikkein kiinnostuneita Zodiac-naisia

Eniten жадные мужчины и самые корыстные женщины Зодиака

Ahneus ja säästäväisyys ovat kaksi toisiinsa liittyvää ominaisuutta. Yksi niistä on kuitenkin tiukasti negatiivinen, toinen päinvastoin, hyveiden keräämisestä. Ahdettu mies on yhtä toivottavaa kuin sukupuolta kuin itsekeskeinen nainen. Tietenkin molemmat ovat yleensä pari, vain toisella puoliskolla on yleensä erittäin kiusaantunut.


Usein tapahtuu, että miehet eivät aina ole valmiita osoittamaan ahneutta, etenkin päällä
suhteiden alkuvaiheessa, kun he haluavat osoittaa heidän arvokkuutensa (usein kalkkia). He kutsuvat naisen ravintolaan, lahjoittavat lahjoja tai jopa kutsuvat heitä viettämään lomaa heidän kustannuksellaan. Mutta silloin, kun suhde on jo taskussaan, se on vain painajainen ...

Lue myös: Testi: Vain yksi 50: stä naisesta voi läpäistä tämän miehen testin.

Itse kiinnostunut nainen, joka vain rahan etuja, voivat suhdetta alussa myös käyttäytyä melko vaatimattomasti. Mutta myöhemmin, kun hän tuntee voimansa miehellä, pystyy tyhjentämään taskunsa muutamassa minuutissa.

Ja mies alkaa havaita, että raha on ehkä ainoa asia Pitää hänen lähellä. Tämä puolueeton totuus tulee todellinen uhka suhteelle heti kun rahan käyttö on rajoitettu tai tiukasti suljettu.

Onko mahdollista, tietäen ihmisen zodiac-merkin, sanoa varmasti, kuinka paljon hän on ahne tai kuinka itsekäs? Tietenkin vain tämän tekijän tuntemus ei riitä tunnistamaan ongelmaa, mutta Zodiacissa on useita merkkejä, jotka ovat todennäköisempää kuin muut, rakkaus laskea rahaa.

03.jpg

Ketkä ovat Zodiacin suurimmat zodiacsit??

Zodiacissa on kaksi merkkiä, jotka ovat enemmän yhteydessä materiaalimaailmaan (tarkemmin rahan avulla): Nämä ovat talaanit ja scorpionit. Näistä merkkeistä useimmiten löytyy ne, jotka epätasaisesti hengittävät varojen saatavuudesta tileillä, ja Taurus - hoitaa omat, ja Skorpioni veloitetaan jonkun muun!

Kyynärkät miehet: PELIT

Taurus on tiukasti kiinni aineellisesta pohjasta ja ei halua jättää sitä. Mitä vaikeampi se on rahan laukku jalkojesi alla, sitä parempi. Ja että raha ei mene pois ja pysy paikallaan, mitä minun pitäisi tehdä? Se on oikein: älä hukkaa sitä!

Kuitenkin jokainen Härkä ei haittaa hemmottelua, rakastaa ylellisyyttä ja ylellisyys vaatii rahansijoituksia. Taurus voi tässä tapauksessa tarjota tätä luksusta itselleen, mutta rakkaille - jo ongelma.

Jos nainen ei erityisesti vaadi mitään, niin hän ei varaa sille varoja. Miksi? Ja niin kaikki sopii! Jos tapaatte Taurus ja juuri menossa mennä vakavampi taso suhteita, ei ole tarpeen antaa hänelle ymmärtää, että olet vahva ja riippumaton ja voi aina tehdä ilman rahansa. Tämä on virhe, koska Taurus eivät ole erityisen halukkaita jakamaan, mutta täältä alusta alkaen heille kerrotaan: "No, älä ansaitse sitä itselleni". Balsami asukasta kohden ahneille Härkäille.

Lue myös: 5 eläinradan vaikeimpia merkkejä ja loput monimutkaisuutta

Muista aina, että Taurus ei ole valmis jakamaan jälkimmäistä, he eivät tuota koko palkkaa kotiin ja osta sinä mitä haluat. Koska tahansa Härkä on oltava salattu, olla itsevarma.

Naaras Taurus näyttää myös melko usein itsepalvelevat ominaisuudet. He etsivät ennen kaikkea varakkaita miehiä ja yrittävät herättää heitä. Samaan aikaan valitun on oltava antelias suhteessa siihen. Jos hän epäilee, ettet ole valmis ostamaan kaikkea, mitä hän haluaa eikä ole valmis jakamaan tulojaan, hän löytää välittömästi jonkun toisen.

02.jpg

Ahneimmista ja palkkasotureista naiset: Skorpioni

Skorpioniet voittivat ennätyksiä väsymyksestä ja itsekkyydestään. Skorpioni miehet eivät myöskään ole kovin antelias, ja tämä johtuu niiden hahmojen ominaisuuksista. Ensinnäkin kaikki tämän merkin edustajat - suuret omistajat. He eivät halua jakaa mitä he pitävät omiksi ja usein omasta puolestaan ​​hyväksyvät jonkun toisen. Men-Scorpios, vaikka he pitävät rahojen laskemisesta, pyrkivät vähemmän tavallisesti elämään kunnossa, mutta naisille tämä ilmiö on melko usein.

Mitä voidaan sanoa muista Zodiac-merkkeistä??

Kolmannen johtajan jälkeen voit laittaa CANCERin. Ja vaikka naiset-syöpät ovat vähemmän todennäköisesti itsekeskeisiä, he voivat silti saavuttaa tavoitteensa ja saada suojaa turvattu miehet. Joka tapauksessa hän ajattelee jälkeläisiäan ja perheensä arvojaan, vaikka hän nauraisi rahaa.

Mutta miesten keskuudessa on tarpeeksi CRANK-ahneita, ja tämä on helppo selittää. CANCERin ahneus ilmenee usein laskemalla jokaisen pennin perhebudjetista peläten jäävän ilman tuloja. Syöpäperhe - erittäin tärkeä asia, se on suojattava, ja ylimääräiset rahat perheen talousarviosta eivät saa jäädä, et koskaan tiedä mitä ... Siten aarre: "Miksi tarvitset vielä yhden bootin?" Ostimme sinut 5 vuotta sitten, he silti näyttävät erittäin arvokkailta! Ehkä kannattaa tallentaa uuteen televisioon? "

05.jpg

Virgo ja CAPRICORN: Neitsyt ja kauris miehet, kuten muut maamerkit yleensä niukka. Emme voi sanoa, että he ovat ahneita, mutta he ovat taloudellisia - se on varmaa! Huomataan, että mies Neitsyt tai kauris voi viettää itsellesi ja perheellesi, mutta vieraat eivät valittaa erityisesti hänen juhlapöydän eivät rikkoudu ruokaa ja juomaa ei kaada joen.

Lue myös: Horoskooppi onnea: eniten onnekkaita ja epäonnisia eläinradan merkkejä

Mitä tulee naisten käyttämiseen, kaikki on yksinkertaista: se on tehtävä vakuuttaa, että tarvitset jonkinlaista asiaa kuin se olisi elämän ja kuoleman kysymys. Sitten hän voi täysin osoittaa hänen anteliaisuutensa. Jos haluat ostaa jotain yksinkertaisesti tylsistyksestä tai paremmasta mielialasta, niin maallinen mies alkaa vakuuttaa teille, että tämä asia ei ole sinulle hyödyksi. Sotapäälliköiden keskuudessa Neitsyt ja Kauris ovat harvinaisempia, mutta toisinaan.

06.jpg

KALA: Tämä merkki on jonnekin ylpeyden ja hedelmällisyyden rajalla. On mahdotonta sanoa yksiselitteisesti, että kalat ovat ahneita, mutta niitä ei voi kutsua antelias sieluiksi. Kala on erittäin herkkä luonnolle, mikä voi antaa kaiken edestakaisin heti, mutta voi sisäisistä syistä pitää kaiken itsestään, ei jakaa kenenkään kanssa, koska hän pelkää pettää, ryöstää, nöyryyttää jne..

Ilma: TWINS, WEIGHTS ja AQUARIUS. Nämä merkit eivät yleensä ole erityisen ahneita tai itsetuhoisia. Ja vaikka foorumeilla Aquarius-keskusteluissa kutsutaan melko ahtaita miehiä, mutta yleensäkin niitä ei voi kutsua ahneiksi, koska heillä ei ole mitään kiinnostusta materiaaliin ja yleensä he eivät ole erityisen taipuvaisia ​​kiinnittymään mihinkään.

Vaaka voi usein ajatella, kannattaako se käyttää rahaa yhteen tai toiseen epäröi ja epäile, mutta jos läheinen henkilö vakuuttaa heille, että kannattaa jakaa rahaa ilman paljon pahoittelua, Libra-mies tekee sen helposti.

Naisen armossa myös ilma-merkkejä ei yleensä tunneta. Ne ovat tuulinen ja liikkuva, rakkauden monimuotoisuutta ja viestintää, Mutta kiinnitä materiaali ei yleensä ole luonteeltaan.

07.jpg

Todellisimmat merkit Zodiacista: palomerkit - OVNY, LIONS ja SAGITTARIUS. Näistä kaikkein antelias, tietenkin, on Jousimies, joka rakastaa volyymejä, lakaista! Oinas ja leot eivät ole erityisen ahne: Oinas yksinkertaisesti ole aikaa vaivata harjoittamisesta keskittymisen ja kitsautta, Leo vain ei ole sallittua asema on ahne, kuin se yllättää ja hämmästyttää.

Lue myös: Mikä tekee Zodiacin merkkeistä valitettavan: tekevät virheitä horoskoopilla

Vaikka onkin syytä huomata, että kaikkien palomerkkien edustajien joukossa on myös poikkeukset, mutta ahneus ja omavaraisuus eivät yleensä ole näiden merkkien tyypillisiä ominaisuuksia.

Naiset, jotka ovat tulisia, ovat myös harvoin itsenäisiä, koska he lähtevät yleensä luotettaviksi, itseesi ja vahvuuksiisi, he haluavat olla itsenäisiä ja itsenäisiä.

08.jpg

Kuka on hässäkkää?

Psykologit sanovat, että ahneet miehet ovat kahta tyyppiä: patologiset matelijat ("Plushkins") ja ne, jotka eivät yksinkertaisesti näe erityistä tarvetta käyttää rahaa, etenkin muille. Ensimmäinen tyyppi on erittäin vakava ongelma: jopa rahan kanssa, henkilö elää puoliksi nälkään, pyrkii tavoitteettomasti lisäämään säästöjään, käyttämään paitaa vuosia, ei koskaan anna lahjoja rakkailleen jne. Muuten naisten keskuudessa on myös sellaisia ​​ainutlaatuisia ihmisiä, esimerkiksi:

Kaikkein ahnein nainen maailmassa

"Witch with Wall Street" liikenainen Henrietta Howland "Getty" Vihreä aikaan kuolemaansa vuonna 1916 oli rikkain nainen maailmassa, hänen omaisuutensa arvioitiin miljoonina (nykyään olisi miljardeja), mutta ylelliset hän ei koskaan kylvettää, säästää kaikesta, mikä on mahdollista, kuten itse . Lähteissä ilmoitettu syntymäaika - 21. marraskuuta 1834 - puhuu siitä, että se kuuluu Scorpion merkkiin.

01.jpg

Toinen tyyppi - kaaos ei ole patologinen, ja niin sanoakseni, ei ole tottunut menemään jollekin toiselle. Ne eivät yleensä riistää itse suosikki, mutta ahne muille, erityisesti vaimoja ja tyttöystäviä. Tämäntyyppiset esiintyy hyvin usein, mutta jos laitat sen ennen sitä alusta alkaen, että hän on mies, ja siksi perheensä elättäjä: vaimoaan ja lapsiaan, monet tulevaisuuden ongelmat voidaan välttää, sanovat psykologit.

04.jpg

vkontakte.png

Leave a Comment

− 3 = 3