Energian vampyyrien lajit ja verenpurkauksen laskeminen syntymäajan mukaan

tyypit энергетических вампиров и как вычислить кровососа по дате рождения

Kun olemme masentuneita, itseluottamuksemme laskee huomattavasti, ja meille on hyvin vaikeaa saada henki uudelleen. Harvat meistä ymmärtävät tämän energiaa vampyyrejä taitavasti peitelty.


He tyhjentävät kaikki positiiviset reservimme ja ratkaise kielteiset mielessämme. Nämä ovat ihmisiä, jotka pystyvät täysin hallitsemaan elämäämme, ellei ole varovainen.


Myös historian ja fiktion vampyyreinä nämä ihmiset piilostavat usein identiteettinsä ja saavat luottamuksen, jolloin he pitävät itsensä ystävinä.


Se on pelottavaa, vai mitä? Älä pelkää, alla lukee viimeisimmän oppaan siitä, mitkä ovat energiaa vampyyrejä ja miten lasketaan ne syntymäpäivästä.

Tyypit energiaa vampyyrejä


Energia vampyyrejä on vain neljä.

1. "Olen oikeassa, riippumatta siitä, mitä mieltä olet tai tuntuu"

0.jpg


Ei ole väliä, kuinka paljon ristillä, ilmaisemalla mielipiteesi tilanteesta tai ongelmasta. He eivät välitä. Se on oikein, vain mitä he sanovat ja et voi tehdä mitään siitä..


Vaikka he ovat väärässä, ja he ymmärtävät sen, heistä tulee se henkilö, joka pysyy hiljaa koko ajan. Tämä lapsellinen käyttäytyminen osoittaa, ettet voi koskaan voittaa niitä, mikä tarkoittaa, että viestintäsi on yksisuuntainen peli.

0-1.jpg


Yritä olla läheisessä suhteessa tällaiseen henkilöön ja jos hän on ystävä tai potentiaalinen kumppani, ymmärrä, että tällainen käyttäytyminen epäilemättä vaikuttaa tulevaisuuteesi.

Kuinka tunnistaa energinen vampyyri

2. "Pidän todella draamaa ja rakastan dramatisoida kaikkea"

0-2.jpg


Tämä henkilö tuntuu parhaiten, kun draama kehittyy hänen ympärillään, ja hänestä tulee maailmankaikkeuden keskus. Jos jotain yhtäkkiä menee pieleen elämässä, he reagoivat liikaa.

Lue myös: 7 vinkkejä energian vampyyri irti


Tietenkin meidän kaikkien on keskusteltava negatiivisista asioista, jotka joskus tapahtuvat, ja voimme tehdä sen voidaksemme kääntää sivun tulevaisuudessa. Tämä henkilö on kuitenkin täysin erilainen.

0-3.jpg


Onko sinulla koskaan ollut ystäväsi, joka ei tullut syntymäpäiväsi, koska hän riitelsi kumppaninsa kanssa? Hän on hänelle, vampyyri draamoista. Jos heillä on yhtäkkiä jotain tapahtumassa, he helposti unohtavat kaikki toiselle henkilölle annetut lupaukset.


On tärkeää tietää, että tämän tyyppiset vampyyrit tulevat erilaisiin tyyppeihin. On niitä, jotka voivat luoda draamaa ilman erityistä syytä. Ystävyysryhmässä he nauravat ja puhuvat asioista, joita ei koskaan tapahtunut.

0-4.jpg


He voivat helposti saada joku tuntea inhottavaa vain lisätäkseen itsetuntoa. Jos sinulla on ystävä tai kumppani, joka ei tiedä, mitä tarkoittaa sanoa miellyttävää jollekulle, niin todennäköisesti tämä henkilö kuuluu tällaiseen energiaa vampyyriin.


On tärkeää lopettaa tämä suhde ajoissa, eikä yritä korjata mitään, odottaen liekin puhkeamista.

Merkit energiselle vampyyrille

3. "Elämäni on tärkeämpää"

0-5.jpg


Kun tarvitset ystävällistä olkapäätä, tarvitset jonkun, johon luotat, ja että voit avata. Valitettavasti tällainen vampyyri ehdottomasti ei välitä mitä tapahtuu elämässäsi ja mitkä negatiiviset asiat vaikuttavat sinuun.


He ovat liian kiireisiä, liian käärittyinä maailmassaan ajattelemaan omaa. Tällaista henkilöä on helppo laskea, koska hän muuttaa suunnitelmia viime hetkellä, huolimatta siitä, ettet ole tarjonnut varavaihtoehtoa tänä viikonloppuna.

0-6.jpg


On parempi olla vähemmän yhteyttä tällaisiin ihmisiin, koska he eivät koskaan ajattele muiden tunteista ja nukkuvat rauhallisesti yöllä tietäen, että joku on järkyttynyt heistä, tai he ovat antaneet jonkun luopumaan.


Mitä ikinä teet, älä koskaan luota näihin ihmisiin vakavista asioista. Jos sinulla on tällainen ystävä, älä suostu siirtymään yhteen huoneeseen hänen kanssaan tai mennä lomalle hänen kanssaan, koska hän päästää sinut alas viime hetkellä.

Miten tunnistaa energinen vampyyri

4. "Minä valehtelen peittämään itseni"

0-7.jpg


Tämäntyyppinen energia vampyyri on kaikkein tuhoisimpia, koska tällainen vampyyri valehtelee ja etsii omaa. Jos tällainen henkilö haluaa nousta uratasanteeseen, hän käyttää kaikkia ympärillään ja liikkuu kohti tavoitettaan, yleensä ilman omantunnon.

Lue myös: 6 vahvaa ihmisen energiaa ja sen tyyppejä


Jos ongelma ilmenee, tällaiset ihmiset löytävät nopeasti jonkun, joka osoittaa sormen, kieltäytyessään ottamasta vastuuta ainakin toimistaan. Keskusteluissa he asuvat yksityiskohtaisesti siitä, kuinka paljon he tekevät elämästään mielenkiintoisemmaksi.

0-8.png


Kuitenkin usein pieni valkeus kasvaa isoiksi, siksi tällaiset ihmiset ovat erittäin epäluotettavia. Jos he yhtäkkiä antavat sinulle jotain, ja asia loukkaantuu, he todennäköisesti näyttelevät, että heillä ei ole aavistustakaan, mitä olisi tapahtunut. Älä lainata rahaa tällaisille ihmisille.

Energia vampyyri syntymäajan mukaan


Nyt voit puhua siitä, miten voit selvittää, millaisia ​​ihmisiä käytät syntymähetkellä. Vampirismin kannalta on viisikentyyppisiä ihmisiä: valkoisia ja mustia taikureita, neutraaleja persoonallisuuksia, lahjoittajia (uhreja) ja energiavampereita.

0-9.jpg


Jotta selvität, kuka tämä henkilö on, sinun tarvitsee vain tietää hänen täysi syntymäaika. Ota kynä ja arkki, kirjoita sille täydellinen päivämäärä. Esimerkiksi 18. lokakuuta 2016. Sen jälkeen sinun on lisättävä kaikki ennen sinua olevat numerot (1 + 8 + 1 + 0 + 2 + 0 + 1 + 6 = 19).


Lopputulos ei saisi olla kaksinumeroinen luku, joten lisää numerot (1 + 9 = 10; 1 + 0 = 1). Tulos on yksi numero. Esimerkissämme tämä on kuva 1. Nyt tarkastellaan dekoodausnumeroita.

1 tai 2

0-10.jpeg


Nämä luvut osoittavat, että henkilö on energinen vampyyri. Olipa hän ymmärtänyt tämän tai ei, hän syö ympäröivän ihmisen energiaa ja käyttää sitä saavuttaakseen tavoitteensa. Kuitenkaan ei tarvitse torjua tällaista henkilöä.


On mahdollista, että hän oli olosuhteiden uhri, ja että luonto on antanut hänelle tällaisen lahjan, hänelle ei ole syytä. Yritä ymmärtää, jos henkilö ymmärtää, että hänellä on epätavallisia kykyjä.

0-11.jpg


Jos hän on tietoinen ja joka ei ole ollenkaan tyytyväinen tähän lahjaan, haluaa päästä eroon siitä, hänen on ehdottomasti autettava. Vampirismin avulla voit selviytyä, jos koulutat itsesi tahdonvoimasta. Tällaisen henkilön on opittava hallitsemaan tätä prosessia eikä mennä hänen paha itsensä.

Lue myös: Mikä on viikon päivä, jolle syntyi


On kuitenkin huolestuttavaa, jos energia-vampyyri asuu saman katon alla kanssasi. Itse asiassa hyvin monet ihmiset voivat ruokkia jonkun toisen energian. Jos tämä prosessi tapahtuu alitajuisesti, niin se ei itsessään ole mitään huonoa.

0-12.jpg


Suojellaksesi itseäsi sinun on opittava suojaamaan ja suojelemaan asianmukaisesti jopa tiedostamattomilta hyökkäyksiltä.


Mutta jos joku ystäväsi syödä tarkoituksellisesti ympäröivän ihmisen energiaa, on parempi, jos suojaat itsesi kommunikoimasta tämän henkilön kanssa. On olemassa useita tekniikoita, jotka auttavat sinua asettamaan esteen energia-iskuilta ja vastaamaan vakavampiin menetelmiin.

5 tai 7

0-13.jpg


Ihmiset - näiden numeroiden kannattajien tulisi olla hyvin varovaisia ​​tietoliikenneyhteyden valitsemisesta, koska he ovat ihmisiä, jotka ovat lahjoittajia. He ovat eniten alttiina vampyyrien tuhoisalle vaikutukselle, koska he ovat helpoin hyökätä.


Avunantajien tulisi aina käyttää talismania, joka voi suojella heitä pahan voimien vaikutuksesta ja joka voi torjua hyökkäyksen. Näiden ihmisten pitäisi oppia rakentamaan peiliesteitä, jotka auttavat suojelemaan itseään vampyyrihyökkäyksiltä.

0-14.jpg


Lisäksi avunantajien tulisi miettiä elintärkeän energian säännöllistä täydennystä, koska se loppuu nopeasti. Tätä tarkoitusta varten tehoalueet ovat sopivia. On tärkeää välttää hautausmaita, koska siellä on helppo tulla vampyyrien ja sorcererien saaliiksi.


Nämä ovat paikkoja, joissa on positiivinen energia, esimerkiksi kirkot. Tällaiset ihmiset tarvitsevat usein kävelee ulkona, koska se on kosketuksissa luontoon, joka auttaa palauttamaan menetetyt voimat.

3, 6 tai 8

0-15.jpg


Jos kaksinumeroisen numeron lisäämisen seurauksena saat yhden näistä kolmesta numerosta, tämä osoittaa, että olet hyvin onnekas. Sinulla ei ole yliluonnollisia kykyjä, ja et tiedä, mitä on syödä jonkun muun energian. Samaan aikaan et myöskään pidä energiavampereista.

Lue myös: Testi: Kuka olet energiaa? Mies tai nainen?


Olet neutraali henkilö. Olet mies, jolla on vahva energia, luo ympärillänne voimakas este, jota vampyyri ei voi murtautua. On mahdotonta voittaa.

0-16.jpg


Varovaisuuden vuoksi, samoin, on parempi ottaa vartija kanssasi ja oppia rakentamaan suojaavia esteitä, vaikka tämä taito ei ole sinulle hyödyllinen..

9

0-17.jpg


Tämä numero osoittaa yliluonnollisten kykyjen esiintymistä ihmisessä, kun hän ei ole vampyyri. Tämän numeron operaattoreilla on pääsääntöisesti vahva positiivinen energia ja ne ovat usein valkoisia taikureita tai voivat olla sellaisia.


Energian varaus on valtava, ja ne hallinnoivat sitä helposti. Aluksi nämä ovat ihmisiä, joilla on suuri potentiaali, mutta sitä on kehitettävä, koska se voi pysyä ennallaan.


Jotta taikuri olisi hyvä, tällaisen henkilön on tehtävä paljon työtä. Mutta varmasti sijoitettu työvoima maksaa kokonaan.

4

0-18.png


Ihmiset - tämän numeron kannattajat ovat kaikkein epätavallinen lahja. He voivat siirtyä eri valtioista siihen, mitä he tarvitsevat. Nämä ovat vahvoja mustia taikureita. Jos heillä on riittävästi elintärkeitä voimavaroja, he ovat pääsääntöisesti neutraalissa tilassa täysin suojattuna kaikista kielteisistä vaikutuksista.


Jos tällainen henkilö tuntee, että hänen voimansa on loppu, hän voi helposti mennä energisen vampyyriin ja rehuun valtion rahoittajien kustannuksella. Jos tarvitaan mustaa taikuria, hän voi hyvin "antaa" 4-luvun alussa syntyneiden kykyjä ja hallita helposti tehokkaita energiavirtoja.


Menestyneimmät liitot

0-19.jpg


Itse asiassa energia-vampyyri ei ole yhtä huono kuin useat ihmiset ajattelevat. Ne, jotka voivat ottaa jonkun toisen energian, voivat jopa olla hyödyllisiä.


Ihanteellinen unioni on läsnäolo perheessä Vampyyri (tai musta taikuri) ja valkoinen taikuri, koska valkoinen taikuri ei aina tiedä, mihin laittaa kaikki kertynyt energia. Hänen jäänteensä zaberet vampyyri, joten tässä parissa havaitaan energiatasapaino.

Lue myös: Henkilön yliluonnolliset kyvyt


Usein se osoittautuu onnistuneeksi liittoutumaksi luovuttaja vampyyri tai musta taikuri. Tämän liiton sopusointua varten luovuttajan on tehtävä mitä hän haluaa, levätä useammin ja antaa urheilulle aikaa, sillä vain tällä tavoin hän pystyy keräämään runsaasti energiaa ja positiivisia tunteita, joita hän voi jakaa vampyyriään.

0-20.jpg


Harmoninen pari on neutraali valkoisen taikurin kanssa. Heillä on aina yhteinen kieli, he voivat tukea ja ymmärtää toisiaan. Kuitenkin usein tällaisissa mieltymyksissä annetaan ystävyyttä ja liikesuhteita, ei rakkautta.


Toinen hyvä pari on valkoiset taikurit ja lahjoittajat. Jos luovuttaja yhtäkkiä jää ilman energiaa ja energiaa, hänen kumppaninsa voi ladata hänet. Energian vaihto tapahtuu tässä tapauksessa ilman voimankäyttöä keskinäisellä suostumuksella.

0-21.jpg


Hyvä ystävyys voi kehittyä neutraalin ja luovuttajan välillä. Jos neutraali tekee aloitteen, hän voi pelastaa ystävänsä negatiiviselta vaikutukselta, ja sitten he molemmat ovat hyvin suojattuja.


Ei paha on vampyyri ja musta taikuri. Musta taikuri, kuten valkoisen taikurin, voi ohjata energiavirtaa, joten hänen kumppaninsa ei tarvitse koskaan nälkään puutosta.

0-22.jpg


Vastusmaisen (tai mustan taikurin) ja neutraalin välinen lievempi liittoutuminen. Näiden ihmisten suhteen harmoniaa tulee vasta, kun vampyyri onnistuu pitämään nälänsä hallinnassa, eikä hänen hyökkäyksensä ole neutraali. Joko hän tarvitsee löytää toisen energianlähteen.

Leave a Comment

− 2 = 1