Kuka tietää parhaiten valehdella? Zodiacin petollisimmat ja ovelimmat merkit

joka лучше всех умеет врать? Самые лживые и хитрые знаки Зодиака

"Kaikki ovat" - tunnetuin kuuluisin lause Tohtori House jo kauan jo kaikkien kuultavissa. Mutta silti kaikki eivät tiedä, miten se tehdään taitavasti ja ilman mitään murheita omantunnosta.

Kuka makaa ilman punastumista? Todennäköisesti ympäristössäsi on joku, joka osaa tehdä tämän tehokas taito, ja myös päästä pois vedestä, kun hän tarvitsee sitä. Oletko koskaan ajatellut, kuka tämä henkilö on Zodiac merkki ja onko siellä on jonkin verran säännöllisyyttä suhteessa kyky maksaa riippuen syntymäpäivästä?

On selvää, että jotkut merkit eläinradan useammin kuin toiset taipumus käyttää valheita omiin tarkoituksiinsa. Pettäminen ei ole aina haitallista. Hyvin usein ihmiset huijaavat, koska he haluavat piilottaa jotain epämiellyttävää sekä suojella rakkaitaan turhilta huolilta ja huolilta. Kuka voi tehdä sen parhaiten?

Tietenkään älä ota tätä tietoa ikään kuin kaikki tietyn merkin edustajat ovat valehtelijoita ja pettureita, ja ne, jotka eivät tiedä valehtelevan, eivät koskaan tee sitä. Vain joitain merkkejä heidän hahmojensa vuoksi enemmän kuin pettää ja piilottaa jotain kuin muille.

01.jpg

Pahallisimmat ihmiset

1 PAIKKA: ♊ TWINS

Kuka on paras petollinen ja osaa ympyrä ketään sormensa ympärille, joten tämä on Gemini-merkin edustaja. hänen kaksinkertainen luonne usein työntää häntä valehtelemaan lisäksi valhe, joka on täysin tarpeeton ja sopimaton.

Gemini-yhtiöiltä ei tule odottaa täsmällisyyttä ja luotettavuutta. Ne ovat usein liian tuulisia ja epämuodollisia, ja jos he valehtelevat, he voivat pelata hiljaa ja jopa ilman mitään tarkoitusta, vaan vain hauskaa.

Jos Gemini on melko epämiellyttävä, hän valehtelee, ei tietäen, mikä voi aiheuttaa joku vahinkoa tai epämiellyttäviä tunteita. Hän voi myös valehdella, osoittaa ei ollenkaan tunteita ja tunteita, joka on todella kokenut.

Esimerkiksi, kun joku on epämiellyttävä hänelle, Gemini voi hymyillä hyvin mukavasti tälle henkilölle ja johtaa pienen puheen, mutta myös helposti jakaa puolueettomia tietoja, tämän henkilön osalta. Gemini-merkin joidenkin edustajien kaksinaisuus tekee niistä Zodiacin suurimmat valehtelijat.

Miksi he usein valehtelevat? Ei mitään tekemistä, hauskan vuoksi, voittoa varten.

02.jpg

2 PAIKKA: ♏ SCORPIO

Scorpiosia ei voi kutsua niin petollisiksi kuin järjetöntä ja omituista. Ja he ovat enimmäkseen ei hauskaa, vaan kukaan ei arvannut, mitä heidän sieluissansa tapahtuu.

Mikä tahansa Skorpioni on melko haavoittuva merkki, mutta sillä on uskomaton itsekontrolli ja pystyy hallitsemaan itsensä ja tunteitaan. Tämä on melko monimutkainen taito, johon kaikki eivät kykene. Jos on syytä, Scorpios voi jäädä kylmä ja välinpitämätön Jopa kun heidän sydämensä on valmis hypätä ulos rintaansa.

Scorpios on erittäin voimakas ja rakkaus luonto manipuloida ja hallita. Tämä tekee heistä luottavaisemmaksi, voit tuntea voimaa. Mutta useimmiten Scorpios ei valehtele, he eivät vain lopeta, piilottavat ja piilottavat jotain toisten ihmisten silmistä.

Skorpionit ovat Zodiacin suurimpia ovelia ja käyttävät usein niitä ovela ja valheita kostoa varten. Muuten, Scorpiot ovat herkimpiä ihmisiä jonkun toisen valheisiin. Heidän intuitiota ja psykologian tuntemusta yleensä kertoo heille heti, kun he valehtelevat jonkun toisen puolesta.

Miksi he usein valehtelevat? Piilottaa oikeat tunteensa, ajatuksensa ja aikomuksensa (parhaimmillaan) ja manipuloida tai kostaa joku (pahimmassa tapauksessa).

03.jpg

3 PAIKKA: ♋ CANCER

Syöpäkuolemia ei voida kutsua avoimiksi ihmisiksi, he eivät näytä kaikkia tunteitaan ja tunteita, eivätkä jakaa piilotettuja. Ainakin kunnes olet tullut heille syntyperäinen sielu. Sekä edustajia merkki Skorpioni, on tärkeää, että syövät omaa tilaa, jossa ne eivät halua antaa kenenkään, ja näin pystyvät taitavasti piilottaa mitään yksityisiä uteliailta katseilta, voi valehdella tai pitää takaisin.

Lue myös: Kuinka valhe vaikuttaa terveyteen?

Syöpä voimakkaasti rakastettujen mielenterveyden tunne, niin usein he valehtelevat hyvää, suojelemaan heitä turhilta huolilta. Mutta usein tapahtuu, että syöpä pettää itsensä, olipa sitten turvattomuus tai ei, että se joutuu kohtaamaan kovaa totuutta.

Miksi he usein valehtelevat? Turvattomuus itsessään ja vahvuudet suojella rakkaitaan ja itseään.

04.jpg

4 PAIKKA: ♓ FISH

Ilmeisesti kaikki kolme vesileimoa voivat ylpeillä hyvillä taidoilla valehtelemaan ja piilottamaan tietoja. Ne ovat kaikki kauniita ja sopeutuvat hyvin olosuhteisiin, hyötyä omasta valheistasi. Kalat eivät ole poikkeus.

Vaikka siellä on myös hyvin rehellisiä Kalat, mutta Kalat näkyvät elämässä, jossa hän yksinkertaisesti ei voi olla rehellinen, koska hän on niin haavoittuva, ja totuus voi joskus riistää häneltä kaikki herkän panssarin ja vahingoittaa häntä.

Kalat eivät voi olla ilman fantasioita - tämä on heidän maailmansa, joten Kaluiden valheista käy usein usein niiden fantasioita, luomaan sairaita mielikuvituksia ja tekemään rikkomusta heille yksinkertaisesti ei ole mitään järkeä.

Kala - itsepetoksen päälliköt. Ne eivät useinkaan edes pettää toisia ja itseään, uskovat edelleen valheeseen keksi niitä, ja vilpittömästi eivät ymmärrä, kun joku yrittää selittää heille, että itse asiassa kaikki on aivan erilainen.

Miksi he usein valehtelevat? Jotta he eivät olisivat haavoittuvia ja pettäisi toiset.

05.jpg

Kauneimmat ihmiset

5 PAIKKA: ♎ SCALES

Vaa'at saattavat osoittautua epäoikeudenmukaisiksi ja jopa petollisiksi osittain, koska he eivät halua esiintyä epäedullinen valo, tässä mielessä ne ovat samankaltaisia ​​Leo-merkin edustajien kanssa. He osaavat valehdella hyvin taitavasti, eikä ole niin helppoa saada kiinni valheista, koska he ovat hyviä päästäkseen ulos.

Vaaka voi punnita petollisia kohteliaisuuksia tai pitää yllä suloinen keskustelu ihmisten kanssa, jotka eivät ole kovin hyvin hoidettuja. Usein he menevät siihen, jos eivät vain aiheuta riitoja, ristiriitoja tai erimielisyyksiä, joita he eivät siedä. He osaavat sovittaa ja kiertää saadakseen mitä haluavat. Tämä pätee paitsi naisille, vaaleille, myös tämän merkin miehille.

Koska edustajat Libra merkki usein melko laiska, he valehtelevat taitoistaan ​​ja kyvyistään säästeliäästi, jotta he eivät joutuisi tekemään päätöksiä tai olemaan jotain alullepanijoita.

Miksi he usein valehtelevat? Jotta päätöksiä ei tehtäisi itsenäisesti eikä aiheuttaisi epäselvyyttä.

06.jpg

6 PAIKKA: ♒ AQUARIUS

Aquarius - virtuoosi puolelta valheen, jos on hyvä syy, mutta yleensä ne eivät turvautua valheita liian usein ja käyttää sitä aseena. Aquarians mieluummin katkera totuus kuin suloinen valhe, koska he ajattelevat usein tulevaisuutta ja pohtivat, miten tämä voi vaikuttaa heihin. He eivät pidä ovelia, ja ympäristöstä he vaativat rehellisyyttä ja ystävällisyyttä, siksi he ovat valmiita rehellisiksi muiden kanssa.

Jos Aquarians kuitenkin edelleen, he tekevät sen kun toiset eivät ole valmiita hyväksymään totuutta. Ja he tekevät sen ystävällisistä motiiveista toivoten toiselle puolelle hyvää.

Aquarians like to shock ja yllätys, niin usein he mieluummin järkyttää totuutta, eikä valhe. Mutta jos voit sokki valhe,... ehkä Aquarius voi turvautua sen harvinaisissa tapauksissa on kuitenkin valheita on enemmän kuin satu, ja Vesimies, toisin kuin Kalat, rakkaus ei ole niin uppoutunut upea fantasia.

Miksi he usein valehtelevat? Koska toinen puoli ei voi hyväksyä totuutta.

07.jpg

7 PAIKKA: ♌ LEO

Lionit ovat tarpeeksi itsekkäitä ja käyttävät usein valheita vakuutus. Miehet lionit usein valehtelevat ansioistaan, houkuttelemaan vastakkaisen sukupuolen huomiota, naiset - näyttävät paremmilta kuin he todellisuudessa ovat. Ja myös herättää huomiota.

Leijona pelkää esiintyä epäsuotuisassa valossa, joten hänen valheensa usein puolustavat egoa. Mutta yleensä, tämä merkki ei voi kutsua valehtelija, koska valhe ei voi vain nostaa Lion muiden silmissä, mutta myös pilata hänen maineensa, jos yhtäkkiä jokin menee vikaan, niin Lions mieluummin pitää valehdella itsellesi ja todennäköisemmin sanoa totuutta.

Miksi he usein valehtelevat? Houkutella muiden huomion omaan henkilöönsä sekä itsekkäitä motiiveja.

08.jpg

8 PAIKKA: ♉ Härkä

Härkä, kuten muut maamerkit, eivät ole sellaisten joukossa, jotka ovat valmiita valehtelemaan ensimmäisellä tilaisuudella. Ne eivät ole erityisen huvittuneita ja tyytyväisiä. Pikemminkin päinvastoin: Härkä suosii kaiken sääntöjen mukaan, mukava ja viihtyisä, ja valheet voivat jossain määrin vedä ne mukavuusvyöhykkeeltä: saako sinut kärsimään katumuksesta tai (Jumala kieltää) pakottaa sinut jollakin tavalla antamaan takaisin sen, mitä olette voittaneet liiallisella työllä ...

Kuitenkin joskus on tilanteita, joissa sinun täytyy vain valehdella, ei menetä tämä erittäin mukavuus ja sisäinen rauha. Niinpä Taurus-merkin edustajat voivat olla, joilla on yhteyksiä sivuilla. Heidän on vaikea paeta tavallisesta elämästään, vaikka he haluavat jotain uutta. Se on muutoksen pelko, joka tekee Taurusta valehtelevan.

Lue myös: Väärennetyt miehet Zodiac-merkin mukaan

Miksi he usein valehtelevat? Jotta vältät epämiellyttävän tilanteen itse tai menetät rahaa.

09.jpg

9 PAIKKA: ♍ VUOSI

Toinen merkki maan, joka on enemmän totuutta kuin valheita. Rationaalinen mieli ja pelon puute puhuessasi kriittiset huomautukset jonkun osoitteessa tekee Dev melko rehellisistä ihmisistä. Neitsyt tuskin kykenevät imagoimaan, he rauhallisesti ja suoraan ilmaisevat kaiken, mitä he ajattelevat, ja jos he eivät halua ilmaista ajatuksiaan, he lyhenevät tahattomasti.

On kuitenkin olemassa tilanteita, joissa Virgos tarvitsee valhetta, mutta he tekevät sen erittäin huolellisesti Älä ota liian houkutteleva itsellesi, että valhe on otettu nimellisarvoltaan ja unohdettu nopeasti.

Miksi he usein valehtelevat? Jotta et halua kiinnittää erityistä huomiota itseesi.

10.jpg

10 PAIKKA: ♈ ARIES

Oinas ovat hyvin selkeitä ihmisiä, eivätkä halua heittää, pettää ja piilottaa. Joskus Ainamin totuus ei ole kunnioitettava, koska se sanotaan liian epävarmasti. Mistä voit osoittamaan maltillisuutta, pidättyvyys ja hienotunteisuutta, Oinas voi taipua paljas totuus, murehtimatta mitä se voi joku leikata nopeasti.

Tosiasiasta pääsee myös Oinasta äkillisesti ja yllättäen, koska he ensin tekevät, ja sitten he ajattelevat jo. Mutta pettää Oinas toisille on helppoa: hän on erittäin luottavainen, kuin lapsi.

Oinas voi joskus valehdella, etenkin niiden ansioista ja saavutuksista, niin näyttää paremmilta kuin toiset, Tämä ei kuitenkaan tapahdu kovin usein. Siksi laitoimme ramin listan valehtelijoiden listalle.

Miksi he usein valehtelevat? Ollakseen eteenpäin, kaikki saavuttamaan, ja myös itsevarmuudella.

11.jpg

11 SIJAINTI: ♑ CAPRICORN

Kaurisiksi mieluummin valheen totuus. He eivät ole sitä, että he eivät tiedä valehtelevan, he ovat vain eivät halua erityisesti tee se, koska he uskovat, että kaikkien pitäisi olla oikeudenmukaisia, kaiken pitäisi olla rehellinen, lailla.

Jos porsaat kuitenkin turvautuvat valehtelemiseen, silloin vain ääritapauksissa, kun muilla tavoilla halutun tavoitteen saavuttamiseksi on mahdotonta. Tässä tapauksessa jokainen kaurari tulee kokemaan tunteiden omat, mutta piilota totuus, jotta kukaan ei koskaan löydä sitä. Ymmärtää hänen valheessaan Kauris ei koskaan, mutta tahtoo itsevarmasti ja luottavaisesti seisomaan omaansa.

Miksi he usein valehtelevat? Jotta et pudottaisi arvokkuuttasi ja ette hukuttaisi maineesi.

12.jpg

12 PAIKKA: ♐ SAGITTARIUS

Jousimiehet eivät yleensä ole valehtelijoita. He haluavat kertoa totuuden ja haluavat saada sen muilta. Rehellisyys ja pyrkimys oikeudenmukaisuuteen oikealla on tärkeät paikat niiden hyveiden luettelossa, ja siksi voit olla rauhallinen käsittelemällä Jousimies: suurimmassa osassa tapauksista he eivät valehtele sinua.

Ja silti Jousimiehen joukossa voi olla niitä, jotka vilpillisesti käytetään tavoitteidensa saavuttamiseen. Jos jollakin muulla tavoin saada enemmän ei voi, Jousimies valmis menemään petoksessa. Loppujen lopuksi pyrkimys ja tavoitteen saavuttaminen ovat elintärkeitä asioita kaikille Sagittarius-merkin edustajille.

Jousimiehet usein ylittävät kykynsä, lupaavat enemmän, kuin he voivat tehdä. Kuitenkin täysin petoksena näitä lupauksia ei voida kutsua, koska lupaavat, Sagittarians ovat vakuuttuneita siitä, että he pystyvät täyttämään kaikki lupaukset.

Miksi he usein valehtelevat? Saada enemmän tai saavuttaa tavoite.

13.jpg

vkontakte.png

Leave a Comment

− 1 = 3