Miten ei laihtua: hyödytön ruokavalio ja ei vain

Miten voin не нужно худеть: бесполезные диеты и не только Monet ihmiset haluavat laihtua. Naiset ja miehet kärsivät ruokavaliosta, eivät edes epäilee, että monet "ihmeellisistä" laihtumiseen tarkoitetuista tavoista ovat täysin hyödytöntä, ja jotkut ovat haitallisia terveydelle. Tässä aineistossa tiivistimme tälle tilille esitetyt tiedot, joita eri ruokavalion edustajat ilmaisivat.

Kremlin sairastuneille

Kuuluisa "Kremlin" -ruokavalio sai kerran hallussa monien mieltämme maassamme. Onneksi nyt sen suosio ei ole niin suuri. Kuitenkin se pysyy "kyytiin". Loppujen lopuksi haluaisit näyttää ohuina ja sopivina kuin eräitä merkittäviä osapuolten ja hallituksen tai tv-tähtien lukuja. Penkillä olevat vanhat naiset väittävät, että he kaikki istuvat "Kremlissä". Niitä muistuttaa myös läheinen ystäväsi - aikakauslehtien rakastaja kuten "Lisa". Yleisesti, mitä epäilyjä voi olla? "Kremlevka" auttaa meitä!

Muista, jos joku on unohtanut tai ei ollenkaan kurssilla - niin kutsuttu "Kremlin ruokavalio" itse asiassa, on täydellinen kieltäytyminen hiilihydraatteja. Leipää ei voi syödä missään tapauksessa. Tietoa hedelmistä - unohda se! Sokerin syöminen on melkein rikos… Suurta idioottia on vaikea kuvitella. On käynyt ilmi, että hiilihydraatit ovat yleensä tarpeettomia elintarvikeketjussa. Ja ne, jotka eivät tiedä tätä - takapajuisia ihmisiä.

Mutta kaikki ei ole niin yksinkertaista. Nykyinen kokemus osoittaa, että "istuminen" jonkin aikaa "Kremlissä" lopulta lopettaa valituksen ja on rekisteröitynyt ravitsemusterapeutin kanssa. Koska tällaisen ruokavalion tulos voi olla vain yksi - terävä joukko paino sen lopettamisen jälkeen. Tosiasia on, että keho, jossa ei ole hiilihydraatteja, kestää kauan, joten on mahdotonta hylätä niitä kokonaan. Moni on ymmärretty kirjaimellisesti: "pysyessä" put termi edellä mainittu ruokavalio ihmiset alkavat syödä kaikki peräkkäin. Luonnollisesti sen jälkeen he ovat painonneet. Jotkut lisäävät 10-15 kiloa, heittämällä pois vain viisi… Ja se on silti hyvä, jos menetät viisi kiloa. Usein tämä ruokavalio, jota on vaikea havaita, johtaa yleensä vähäisiin tuloksiin. Ahdistusta täyttää 10 kiloa, ja saldo pisteeseen, että olet menettänyt painoa kiloa ja puoli, "tämä ilo kyyneleet," anteeksi ole aivan asianmukainen maininta kauniita kappaleita. Yleensä "Kremlin ruokavalio" voi vain uskoa, mutta usko ei tässä tapauksessa auttaa etenemään kohti vaalinut tavoite - ohut hahmo.

kaikki правда о диетах.Verinen ruokavalio

Älä pelkää - se ei ole juominen lasillinen jäähdytettyä verta kristittyä vauvaa aamulla. Tämä viittaa hyvin suosittuun ruokavalioon "veriryhmittäin". Oi, tämä on yksi suosituimmista lapsista charlatans dietetics! Jos "kremlivka" on periaatteessa tyhmä - älä syö hiilihydraatteja ja se on siinä, silloin tällöin keksittiin koko legenda, kaikki oikeuttavat ja selittävät.

Joten esi-isämme asuivat. Aluksi fanien väitteiden mukaan "verinen" oli vain esi-isät. He tappoivat mammut, esihistorialliset kanit, muut lihat - ja söivät. Tästä (koska he olivat lihaa syöneitä), ensimmäinen veriryhmä "muodostui" suonissaan. Siksi, käy ilmi, kaikki ne, joilla on ensimmäinen veriryhmä - sinun täytyy syödä enemmän lihaa.

Ajan myötä ihmiset alkoivat viljellä maata, kasvattaa siellä jotain, syödä enemmän kasviravintoa. Tämä johti toisen veriryhmän muodostumiseen. Hooray, toverit! Tietenkin ne, joilla on toinen ryhmä - pitäisi syödä enemmän kuin mitä tahansa kasvillisuutta.

oi диетахJos sinulla on kolmas veriryhmä - esivanhempasi olivat nomotteja, karjan kasvattajia. Etkö tiennyt? Nyt kiitän ruokavaliota "veriryhmälle", jos ei olisi hänen puolestaan, he olisivat olleet tietämättömyydessä. Sinun pitäisi rajoittaa kanaa, ankanpoikia ja jostain syystä sianlihaa. Älä syö tomaatteja, kurpitsaa ja oliiveja. Tattari ei myöskään voi. Merenelävistä yleensä, ajaa, kuten näette. Jos nähdään, että nomot nauttivat katkarapuja?

Ihmisiä, joilla on neljäs ryhmä, kutsutaan yleisesti "arvosaksi". Tässä tapauksessa on totta, heille annetaan vielä neuvoja: mitä voit syödä ja mitä ei. viimeistely.

Yleensä tuntuu siltä, ​​että lukijamme ovat koulutettuja ihmisiä ja tietävät täydellisesti, että veriryhmien numerot osoittavat vain sarjan, jossa tutkijat löysivät ne. Lisäksi lukija on epäilemättä tietoinen siitä, että ei ole vielä selvää millaista veriryhmää on sanottu, Ivan kauhea tai Pietari Suuri. Kuinka sitten on mielenkiintoista, että kaikki antiikin lihaa syöjien veriryhmä oli ensimmäinen? Muita lumipallokysymyksiä, jotka jäävät vastaamatta, voivat vain kasvaa… Sitä ei myöskään selitetä, miksi aineenvaihdunta maassamme riippuu eräiden kaukaisten esi-isien elämäntavoista. Yleensä tieteellisiä tutkimuksia tästä aiheesta (veriryhmän suhteesta ruoan kanssa) ei ole koskaan tehty. Piirrä päätelmät.

On диетеHevoset - erikseen leikatut - erikseen

Toinen myytti, jonka suosio ei vieläkään mene "ei" - niin sanotun "erillisen ruoan" edut. Tarina tässä on sama kuin "verinen ruokavalio". Esitä ainakin yksi aiheellinen tieteellinen tutkimus aiheesta, jonka tulokset osoittaisivat, että esimerkiksi proteiinit olisi syödä erillään hiilihydraateista. Kuinka sitten olla tuotteita, jotka yhdistävät nämä ja muut: maitoa, leipää, herneitä, papuja, eniten viljaa? Voit jatkaa luetteloa… Vastauksena - hiljaisuus. Tämän menetelmän tukijat tavallisesti lopettavat jotain "erityisestä vaikutuksesta elimistön metabolisiin prosesseihin", joka tapahtuu "erillisen ravitsemuksen" aikana. Kyllä, kyllä: älykkäämpiä sanoja, hyviä ja erilaisia, ja se on pakko mennä - ihmisille on jotain, johon me luotamme.

Miten voin не нужно худетьRuokavalio "tietokoneella"

Ensin lahjoitat verta analyysiin (jälleen veri!). Tarkoitus on, että veri sekoittuu erilaisiin ruoka-aineisiin. On vuorovaikutusta: otetaan huomioon erytrosyyttien sedimentaatio ja jotkut muut parametrit. Tarvittavat tiedot syötetään tietokoneeseen. Hänen oletetaan, ottaen huomioon analyysien tulokset, antavan niin sanotun "gemokodin" ja sen - luettelon tuotteista, joita voi syödä, samoin kuin niistä, jotka kannattaa huomata. Kaikki on melko yksinkertaista, vaikkakaan ei halpaa. Mutta nykyaikainen tekniikka toimii - varmasti ei voi olla mitään virheitä.

Asiakas on totta, eikä yleensä ole todettu, että veri ei sinänsä sisällä lainkaan mitään aineita, joille olisi mahdollista suorittaa tällainen yksityiskohtainen analyysi ja antaa tällaiset suositukset. Ravitsemus, aineenvaihdunta eri ihmisissä, se kertoo sinulle ravitsemusterapeutin, älä ravista lainkaan tällaista yksilöllisyyttä… On tietty joukko sairauksia, joissa todella tulisi luopua niitä tai muiden tuotteiden (ateroskleroosiin poissulkemiseksi eläinrasvoja, mahahaava voi sietää mausteinen ruoka, Diabetes - Sokeri…). Kuitenkin hän (ympyrä), mitä sanot, on edelleen rajoitettu. Yleensä ja yleensä - ihmiset ovat kaikkiruokainen. Ja se on normaalia, jos vain syödä kohtuudella.

noin диетыToisaalta on toinen piste, jonka kautta ajatteluohjelma ymmärtää kaiken kerralla. Sama verta analysoitavaksi eri laboratorioissa, jotka tarjoavat "yksittäisen hemokoodin antamista", jostain syystä antaa erilaisia ​​tuloksia. Yksinkertaisesti sanottuna - tuotteiden luettelot toisistaan ​​ovat hyvin erilaisia. On mahdollista tarkistaa "verenlaskurit" toisella tavalla - tuoda samalle verelle useita päiviä. Lopullinen yllättää sinut - sallittujen ja kiellettyjen elintarvikkeiden luetteloa tehdään myös huomattavia muutoksia. Yleensä siunattu on se, joka uskoo.

Muut kauhat

Oikeastaan, jotta laihtua - joka ei ole vain keksitty. Valitettavasti useimmat näistä keksinnöistä eivät ole lainkaan tehokkaita, tai ne voivat johtaa surullisiin seurauksiin.

mitä диеты могут навредить здоровью. Ota vähintään lääkkeitä, yksinkertaisesti, "ruokavalio pillereitä". Ne myydään missään apteekissa. Heidän avullaan pääsääntöisesti on mahdollista saavuttaa tietty vaikutus - loppujen lopuksi ne sisältävät usein piristeitä, jotka estävät ruokahalua tai heikot diureetit - ne poistavat ylimääräisen nesteen kehosta. Tai molemmat. Tämä vaikutus on kuitenkin aina lyhytikäinen. Tabletit eivät millään tavoin vaikuta liiallisen rasvan kehoon. Kun olet päättänyt ottaa ne - paino menee taas "ylämäkeen". No, vaikka tämä "lääke" ei aiheuta sivuvaikutuksia (kuten verenpaineen tai aivoverenvuodon lisääntyminen, tunnetut ja kuolemaan johtaneet tapaukset - mielenkiintoinen sivuvaikutus, eikö?). Kyllä, ja tottua riippuvuuteen tällaisista lääkkeistä ei ole vaikeaa. Jotkut niistä sisältävät aineita, jotka vaikuttavat siihen. No, miten, uskalla?

Valitettavasti pilleri on vasta alkua luettelosta "hyödytöntä laihtuminen". Paastoaminen on yleensä vaarallinen yritys. Tietenkin, joskus paasto on osoitettu, mutta sitä on käytettävä vain lääkärin valvonnassa. Nälkäiset itseään enemmistöllä eivät tiedä, että tämä prosessi johtaa lihasmassan vähenemiseen. Rasva "polttaa" ei ole ensi sijassa. Pitkäaikainen nälänhätä yleensä vaikuttaa koskemattomuuteen, eräiden elintärkeiden sisäelinten työhön. Ja tällainen isku, jonka seuraukset voivat olla korjaamattomia.

kaikki правда о диетахVaikka olet koulutettu henkilö, jolla ei ole terveysongelmia, on parempi rajoittaa itseäsi purkamisen päivinä, äläkä nälkään viikon ajan. Kuitenkin, jos olet täysin terve - miksi sinun täytyy "purkaa" ja jopa nälkään? On parempi syödä järkevästi. Olemme jo kirjoittaneet tästä eräästä materiaalistamme täältä, sivustolla "Culinary Eden".

Aivan hullu hullu - magneettilevyt laihduttamiseen. Ne ihmiset, jotka yrittävät vparit väitätte yleisesti että vaikutustavaksi perustuu salaisuudet Kiinan akupunktio (akupunktio). Kuten, laittaa korvatillikka, ja se osoittautuu on erityinen seikka on "vastuussa" varten nälän ja jopa tuotannon hormonien tarpeen nopeasti rasvanpolttoa elimistössä. Voi, se on täydellinen työkalu! Koukutin sinua ja et ajattele mitään muuta. Kuitenkin, älä unohda, että akupunktio hyödyt yleensä, ainakaan mahdollisuus laihtua sen kanssa - ei ole tieteellisiä perusteluja. Lisäksi ei niin kauan sitten, tehtiin tutkimus, osoittautui täydellinen epäonnistuminen "leikkeet laihtuminen" Yhdysvalloissa. Oikeastaan ​​pieni painon lasku voidaan saavuttaa, mutta ei lainkaan, eikä ollenkaan kiitos akupunktio. Sen sijaan se voi toimia (tai ei välttämättä toimi) lumelääkkeellä - itseipnoosissa. Täällä voi myös olla täysin hyödytöntä, laastaria estäviä laastareita, joita ei myydä ilman minkäänlaisia ​​asiakirjoja ja laatustodistuksia.

haitallinen диеты и всё по нихToinen muodin muoti ajamme - lihaselektro- ja myostimulantit. Ruokavalioihin niillä ei tietenkään ole mitään tekemistä, mutta niitä ei voida mainita. Lyhyesti sanottuna: tällaisten laitteiden tarjoamat lihasleikkaukset, jotka toimivat lähettämällä sähköisiä impulsseja, eivät voi johtaa laihtuminen rasvan rasitukseen elimistössä! Tämä on axiom! Älä verrata tällaisten laitteiden käytön vaikutusta kuntosalilla tapahtuvan harjoittelun vaikutukseen. He voivat tukea lihaksia "hyvässä" tilassa, he voivat jopa parantaa verenkiertoa, mutta ne eivät millään tavoin vaikuta nuolen määrittämiseen asteikkoihin.

Yleensä yhä useammat lääkärit, valitettavasti eivät edes ravitsemusterapeutit, huomaa, että usein tämän tai kyseisen taudin syy on erilaisia ​​haitallisia menetelmiä ruumiinpainon menetykseen. Se voi olla idioottinen ruokavalio tai nälkä, hallitsematon ja yleisesti tarpeettoman erilaisten huumeiden käyttö, joka oletettavasti vaikuttaa laihtumiseen… Joten ennen kuin aloitat eepoksen nimeltä Down with excess weight! - aina kysy ravitsemusterapeutilta. Yleensä parempi tapa kuin urheilu, ylläpitää hyvää fyysistä muotoa, ei ole vielä keksitty. Joten, jos ei ole vasta-aiheita - yhdistää urheilu ja rationaalinen ravitsemus. Tässä tapauksessa on kuitenkin vielä parempi viettää aikaa lääkäriin - ravitsemusterapeutti kertoo sinulle, kuinka syödä kunnolla urheilun kuormitustasosta riippuen. Onnea!

Daniil Golovin

Leave a Comment

3 + 6 =