Muna ruokavalio

Muna ruokavalio - juuri nyt, kun nykyisten ruokavalioiden joukossa on monia alkuperäisiä, jotka varmasti haluavat kokeilla itselleen kaikkia niitä, jotka haluavat muuttaa painonsa radikaalisti. Haluan kokeilla sitä ja epäillä: onko se todella turvallista ja hyvää, kuten he sanovat siitä. He sanovat, että saavuttaessaan vaalia tavoitetta, kaikki keinot ovat hyviä. Älä kuitenkaan unohda, että ennen kuin voit "istua alas" ruokavaliosta viipymättä, sinun tulisi kuulla asiantuntijaa ja oppia lisää hänestä.

muna диета

Egg ruokavalio viittaa ruokavalioihin, joilla on tiukat rajoitukset. Varmasti monet ajattelivat heti, että monien munien syöminen vaikuttaisi kielteisesti terveyteen. Mutta tämä ei ole paradoksaalisesti lainkaan. Ihmisille, joilla ei ole terveydellisiä ongelmia, ei ole ollenkaan vaarallista, mutta niille, joilla on sydän- ja verisuonitauteja, on ehdottomasti kielletty, koska munien määrä on paljon kolesterolia. Ne, joilla on munien allergia, tällainen ruokavalio on vasta-aiheista.

Kuten monet muut ruokavaliot, muna-ruokavaliolla on sen etuja ja haittoja. Joten pluses on mahdollista kuljettaa, että se lasketaan koko 4 viikkoa, se on tarpeeksi kauan. Kun noudatat kaikkia suosituksia tiukasti, kuukausi voit menettää jopa 10 kg painoa. Ja tämä, sinun täytyy olla samaa mieltä, on paljon! Lisäksi tämä ruokavalio ei anna sinulle paljon nälkää, eli kehosi on kunnossa, ja tämä on tärkeää. On tunnettua, että munat ovat melko tyydyttäviä tuotteita, joten jopa pieni määrä niistä riittää kyllästämään pitkään.

ruokavalio из яиц

Huomio: tiedot niille, jotka pelkäävät munien määrää. Tieteellisesti todistettu, että kananmunat ovat erinomainen lähde niasiinia, ainetta, joka parantaa aivotoimintaa, ja aine, kuten koliini, poistaa maksa- ja haima-aiheet. Yleensä munat ovat hyvin ravitsevia. Munien perustana olevan ruokavalion aikana ei ole pulaa välttämättömistä vitamiineista, koska voit syödä hedelmiä ja vihanneksia. Kalat ovat sallittuja, mutta vähärasvaisia. Kahvin ja tavallisen mustan teen lisäksi juomaan yrttejä. Tällaiset yrtit kuten oregano, sitruunamelissa, minttu sisältävät paljon vitamiineja ja tomaattimehua ja tuoretta tomaattia käytetään muna ruokavalio, hyödyllinen hematopoieesin. Johtuen siitä, että muna ruokavalio sisältää hedelmiä, vihanneksia ja lihaa, ja ei pieni määrä, voidaan katsoa, ​​kun ruokavalio downed kohti proteiinia tasapaino kuin mono-ruokavalioon, samoin kuin ravitsemusterapeutit.

Muna-ruokavalion haitat ovat paljon vähemmän, mutta ne ovat, ja et voi sanoa siitä. Uskotaan, että munat ovat liian raskasta ruokaa. No, tässä on jotain totuutta. Mutta se ei koske munia, vaan siitä, miten tehdä niitä. On käynyt ilmi, että mitä kauemmin munat munat, sitä kauemmin ne ruoka kehittävät. Ja tämän seurauksena ruoansulatukseen liittyviä ongelmia ei suljeta pois. Tästä syystä ravitsemusterapeuttien on suositeltava vaihtaa keitettyjen ja raaka-aineiden munien kulutus. Toinen miinus on, että munien hiilihydraatteja ei ole, joten huono mielentila ja letargia. Kolmannen ruokavalion haittapuolena on tällaisten munien päivittäisen käytön vaikeus, etenkin jos et syö makua heille.

munat

Punnittu kaikki hyvät ja huonot puolet, "for" ja "against", ajattelevat: muna ruokavalio sopii sinulle, hallitset sen? Jos olette päättäneet, puhumme muna-ruokavalion tiukoista säännöistä, joita on tiukasti noudatettava, muuten muna-ruokavaliota ei tule hyötymään:

  1. Muna-ruokavalion ruokavalio ei perustu ruoan kylläisyydelle, kaloripitoisuudelle vaan ihmiskehossa tapahtuviin kemiallisiin reaktioihin, kun eri tuotteet tulevat siihen. Siksi, jos yrität yhtäkkiä poistaa jotain tuotetta ehdotetusta ruokavaliosta, älä korvaa sitä millään tavalla toisella.
  2. Juo paljon vettä. Kaikissa määrissä kivennäisvesi on sallittu joko kaasulla tai ilman, teetä ilman sokeria ja maitoa milloin tahansa päivällä;
  3. Vihanneksia on keitettävä vedessä, ei liemessä. Voit lisätä suolaa, pippuria ja jopa valkosipulia, mutta eläin- ja kasvirasvoja on ehdottomasti kielletty;
  4. Jos olet nälkä, voit syödä porkkanoita tai kurkkua, mutta ei aikaisintaan 2 tuntia syömisen jälkeen;
  5. Et voi muuttaa ruokapaikkoja. Jos järjestelmässä on tapahtunut virhe, aloita kaikki uudelleen;
  6. Liikunta on tervetullutta!
  7. Jos valikossa ei määritetä tuotteen määrää, se tarkoittaa, että se voidaan ottaa rajoittamattomasti, jopa kyllästymiseen asti;
  8. Muna-ruokavalion pitäminen uudelleen on suositeltavaa aikaisintaan 5-6 viikkoa;
  9. Sinun on aloitettava ruokavalio valikosta maanantaina, ja riippumatta siitä, mitä viikonpäivää päätät aloittaa sen.

munat сырые

Joten pääsimme muna-ruokavalion ruokavalioon viikon ajan. Tämä on muna-ruokavalion yksinkertaistettu versio eikä raskain. Munat perustuvat ruokavalioon, mistä valikko lasketaan paitsi viikolla, myös joka päivä, ja ruokavalion neljän viikon ruokavalio voi vaihdella radikaalisti. Tarjoamme yksinkertaisemman valikon, jossa on tarpeeksi ruokaa eikä paastoa.

maanantai
aamiainen koko viikon ajan on sama: 1 greippi, 2 munaa, keitetty "laukussa", musta kahvi ilman sokeria.
lounas: 2 munaa, 1 pino. tomaattimehua tai 1 keskikokoista tomaattia, teetä, minttu tai melissa.
illallinen: 2 munaa, 1 keskipitkä greippi, vinaigrette, valmistettu 1 perunasta, 1 porkkana, 1 keskipitkä sipuli, 250 grammaa hapankaalia, 1 suolakurkkua. Perunat ja porkkanat kypsennetty, voit höyryttää. Illan päättyminen yrttiteellä.

tiistai

aamiainen sama kuin maanantaina.
lounas: 2 munaa, 1 greippi.
illallinen: keitettyä naudanlihaa, 2 keskikokoista tomaattia tai 1 pinoa. tomaattimehua, 1 tuoretta keskikokoista kurkkua, 1 selleriä ja salaatinlehteä.

keskiviikko
aamiainen sama kuin edellisinä päivinä.
lounas: 2 munaa, pinaattia, yrttiteetä.
illallinen: 100 g tuorejuustoa, joka on pukeutunut 1 raakamaahan, toinen munasokeri voidaan paistettua. Kaali- ja sokerijuurikastiketta, teetä.

torstai
aamiainen pysyy samana.
lounas: sama kuin keskiviikkona. Ainoastaan ​​yrttiteetä - makeuttamatonta kahvia.
illallinen: kaikki vähärasvaiset kala, vinaigrette, joka on valmistettu hyvin tunnetulla tavalla ja kahvia.

munat вареные

perjantai
aamiainen sama kuin maanantaina.
lounas: 2 munaa, pinaattia ja kahvia.
illallinen: kaikki vähärasvaiset kala, vinaigrette, jossa hapankaali korvataan tuoreella ja kahvi.

lauantai
aamiainen:1 greippi, 2 munaa, musta kahvia.
lounas: salaattia 1 omenasta, 1 banaani, 1 kiivi, 1 päärynä ja 1 oranssi.
illallinen: lihapihvi, salaatti, valmistettu 1 sellerijuuresta, salaatista, 1 tomaatti, 1 kurkku, 1 keskipulitipää ja 1 keitetty muna, kahvi.

sunnuntai
aamiainen: 1 greippi, 2 munaa, kahvia.
lounas: puoli keitettyä keskikokoista kanaa, 1 rkl. tomaattimehua tai 2 keskikokoista tomaattia.
illallinen: puoli keitettyä kanaa, 1 lasi tomaattimehua tai 2 tomaattia, 1 keskikokoinen porkkana, 300 grammaa tuoretta kaalia ja kahvia.

Aterioiden välissä sinun täytyy juoda vettä, joskus ei-sitruunahappoa tai vähärasvaista liemiä.

Täällä niin. Onko vaikeaa? Tietenkin! Ne, jotka ovat käyneet läpi koko ruokavaliota, valittavat usein hyvinvoinnin heikkenemisestä johtuen hiilihydraattien puutteesta. Joillekin oli vaikeaa tehdä urheilua - jälleen hiilihydraattien nälkään. Mutta kaikki, mitä me niin haluamme, annetaan usein suuren kärsimyksen kautta. Joten muna-ruokavalio on myös mahdollisuus kasvattaa tahdonvoimaa, luonteen kestävyyttä ja todistaa itsellesi ja muille, että sinulla on vuoret olkapääsi. Ja vielä, älä vaaranna terveyttäsi, ja jos tuntuu pahemalta, heitä ruokavalio.

Menestyvä, terve laihtuminen ja helppo voitto matkalla kohti vaalia päämäärää!

Larissa Shuftaykina

Leave a Comment

96 − = 89