Ruokavalio nimeltä kaali keitto: tulos 7 päivää

ruokavalio имени Капустного СупаEnnen prom, dating, tavata luokkatoverit tai yrityksen osapuoli, yleensä erittäin tärkeä tapahtuma sinulle, mutta olet huolissasi että muutamia ylimääräisiä kiloja ei anna sinusta tuntuu täysin valmis sen kauneutta. Ratkaisu on - nopeasti vaikuttava ruokavalio nimeltä kaali keitto! Yhteensä viikon olet taattu nollata pari kiloa, ja samalla korin puhdistamiseen, koska se on osoittautunut, että vihannekset on positiivinen vaikutus terveyteen ja Brassica perheen kasviksia (kaali, parsakaali, kukkakaali) ja se estää syövän.
Mutta meidän on rehellisesti varoitettava: kaalikeitto ei auta sinua pääsemään eroon ylipainosta ikuisesti. Ruokavalio on nopea, mutta tulos on nopea. Ja sitten on yksi sivuvaikutus… miten voisin sanoa sen… yleensä valmistautua lisääntyneeseen kaasun tuotantoon.
Esimerkkivalikko 7 päivän ajan kaalikeitto ruokavaliosta
Päivä 1
Kaali-keitto ja kaikki hedelmät, paitsi banaanit.
2. päivä
Kaali-keitto sekä kaikki muut vihannekset, mukaan lukien paistetut perunat, jotka sisältävät voin lounaalle (jäljellä olevilla päivillä perunat ovat kiellettyjä!).
Päivä 3
Kaali keitto, sekä kaikki hedelmät ja vihannekset.
Päivä 4
Kaali-keitto sekä hedelmät (voi syödä banaaneja, mutta enintään kuusi kappaletta) ja rasvatonta maitoa.
5. päivä
Kaali-keitto sekä kuusi tomaattia ja enintään 450 grammaa lihaa tai kalaa.
6. päivä
Kaali keitto sekä naudanliha ja vihannekset.
7. päivä
Kaali keitto sekä ruskea riisi, hedelmämehu, vihannekset.
On tärkeää: kaikkien näiden 7 päivän aikana sulje pois ruokavalion leipä, hiilihapotettu juoma ja alkoholi!
Kaali keitto voi sisältää kaikenlaisia ​​kaalia - valkoinen kaali, punainen liha, parsakaali, väri… Kokki keitto vihreä paprika, vihreä sipuli, tomaatti voidaan purkitettu, voit kokki vähärasvainen lihaliemi, maustetaan suosikki mausteita (suolaa, pippuria, persiljaa, valkosipulia ja niin edelleen.). Yleensä joka päivä keitto voi olla erilainen, tärkeintä on, että sen pitäisi olla maukasta.
Miellyttävä laihtuminen!
Mila Kuuba

Leave a Comment

99 − 97 =