Tattari ruokavalio

tattari диетаTattari ruokavalio on yksi suosituimmista moderni ruokavalio. Sen ympärillä kiistat eivät ole lakanneet, ei vain Runetissa vaan myös englanninkielisissä sivustoissa. Tietenkin naiset ympäri maailmaa haluavat menettää 5-10 kg liiallista painoa, ja tämän vuoksi he ovat valmiita tarttumaan olkiin ja kärsivät kaikenlaisista vaikeuksista, esimerkiksi kaksi viikkoa on yksi tattari. Mutta tattari ruokavalio on niin hyvä, miten siitä kerrotaan? "Culinary Eden" keräsi kaikki tämän masennuksen menetelmät ja haitat.

tattari в миске

Ensimmäinen asia tietää, kun aiot laihtua tattarin ruokavaliosta, on se, että se ei koske lääketieteellisiä elintarvikejärjestelmiä eikä takaa tehokkuutta ja turvallisuutta. Myös tattarin ruokavalion tekijä on tuntematon, se on pitkään siirretty kansanmusiikin osalle. Kun vähän tutkimus, huomasimme, että pohjan tälle laihtuminen järjestelmä tattari ruokavalio tohtori Laskin Wolfe Abramovich otettiin, mutta hän kehitti se on täydellinen eri tarkoitukseen - vaikean syövän muotoja. Tohtori Laskin uskoi, että taistelu tuumoreilla voidaan tehdä suurilla annoksilla kervetsiinia ja täydellistä sokeri- ja rasvojen hylkäämistä. Potilaitaan, hän suositteli pitkä - 2-6 kuukautta - kulun tattarin ja Wild Rose likööri, ja kun ehto parantunut, voidaan antaa ruokavaliossa vihanneksia, hedelmiä, vähärasvaista lihaa ja kalaa. Sen lisäksi korkea pitoisuus kversetiini ja vähän kaloreita näistä tuotteista ovat suhteellisen huono proteiinia, joka aiheuttaa kehon rekonstruoida aineenvaihduntaa ja siirtyä ns endogeenisen ravitsemus, jotka hidastavat kasvainten kasvua pysäytetään kokonaan. Valitettavasti tohtori Laskinin menetelmät jollakin syystä eivät olleet tehokkaita kaikille, mutta yli 30 potilasta, joilla oli vaikea syöpä, auttivat täydellisesti.

sirotellaan гречкаTietäen tattari-ruokavalion ulkonäön historiasta, ajattele vielä kerran, onko se kannattava sellaiselle henkilölle, jolla ei ole muita terveysongelmia kuin ylimäräinen, jotta hän voisi kokeilla kehonsa ilman minkäänlaisia ​​turvallisuustakuita. Ja jos huomaat Dr. Laskinin tattarin ruokavaliosta painonpudotuksen yhteydessä, älä luota tähän lähteeseen millään tavalla.

Joten, takaisin tattari ruokavalio laihtuminen vuonna tattari в кастрюлеmillaista se on olemassa nykyaikaisessa lääketieteellisessä kirjallisuudessa ja maailmanlaajuisessa verkostossa. Tattarihoidon pääperiaate on syödä vain höyrytettyä tattari 1 tai 2 viikon ajan. Erikseen on osoitettu, että tattari tulee keittää erityisellä tavalla: älä keitä ja kaada 1 kuppi viljaa, jossa on 2 kupillista kiehuvaa vettä ja jätä useita tunteja. Merkityksen tällaista rajoitusta ei ole täysin selvää, koska tattari myydään jo paahdettu ja vitamiineja, jotka voidaan tappaa ruoanlaitto, se on jo saatavilla, ja B-vitamiineja, kun ruoanlaitto on melkein tuhosi. Liotus olisi reilua vihreälle paahtamatonta tattari, mutta mikään lähde ei edes mainitse sen olemassaoloa. Tämä on kaksinkertainen outo, koska vihreää tattari voi itää ja täydentää tätä superfood-tattari puuroa.

valmistettu гречкаMitä tulee suolaa, eri lähteet ovat eri mieltä: jotkut ovat ehdottomasti suolaa, toiset sallivat suolaa tattari maistaa. On myös hälyttävää, että mikään lähteistä, jotka olemme löytäneet, antaa suosituksia, joiden tarkoituksena on päällystää pannulla tattariin. On myös sellaisia ​​tekijöitä, jotka neuvovat tyhjentämään nestettä, jos se pysyy. On epätodennäköistä, että nämä ohjaajat ovat valmiita tattari sen suosituksia, koska lämpö ja osuudet viljojen ja vettä - 1: 2 - ylimääräinen neste ei pysy, ja jos hän oli, niin tattari ei ole vielä valmis, kun sitä tarvitaan uudelleen paketoida ja jätä rauhaan , eikä tukehtua puoliksi paistettuja rouheita. Näillä vähäpätöisillä hienovaraisuuksilla, joista jokainen hyvää emäntä haluaa, saat erittäin herkullisen kuohun puuroa, jota voit syödä ilolla ilman öljyä, sokeria ja kastikkeita. On mielenkiintoista, että ulkomaiset lähteet suosittelevat sekoittamaan herkkusihonpuuroa sekoittimella - niin se muuttuu kuin tuttu puuro.

tattari крупа на столе

Tiukka tattari mono-ruokavalio suositellaan noudattamaan 3-4 päivää: syödä niin paljon kuin tarpeen tattari ja juoda yksinkertainen suodatettua vettä tai makeuttamatonta teetä. Sitten sinun pitäisi täydentää ruokavaliota vähärasvaisella kefirillä - enintään 1 litra päivässä. Tällainen tuotteiden yhdistelmä auttaa ehkäisemään maha-suolikanavan ongelmia, antamaan keholle proteiineja ja rasvoja ja, mikä tärkeintä, ainakin jotenkin hillitsemään ruokahalua. Hyvän kaloripitoisuuden (noin 600 kaloria päivässä) ja suolan puutteen vuoksi tattari-kefir-ruokavalio poistaa nopeasti liikaa nestettä elimistöstä ja säästää useita kilogrammaa rasvakertymiä.

tattari крупаYli viikkoa tällaisesta ravitsemuksesta terveellä ruumiilla ei todennäköisesti tapahdu mitään pahaa. Päinvastoin - verisuonien ja sydänlihaksen seinät vahvistuvat, koskemattomuus kasvaa, korkea verenpaine ja kolesterolipitoisuus vähenevät, ihon ja hiusten kunto paranee. Jos alhainen verensokeri johtuu heikkoutta tai huimausta, voit syödä lusikallista tattari hunajaa tai liuottaa se veteen muutaman pisaraa sitruunan mehua.

tattari в тарелкеJos et halua rajoittua yhteen viikkoon, ja jatkaa tattari ruokavalio toista viikkoa, muista täydentää omaan ruokavalioon kasviksia, hedelmiä, yrttejä, mehuja, pähkinät, makeuttamaton jogurtti, kuivattuja hedelmiä, leseet. Suosivat retekalaa, retiisiä, rapeita, persiljaa, seesamiä, sitruunaa, omenoita, aprikooseja ja rusinoita. Jatka juoman runsaasti vielä vettä tai makeuttamatonta teetä. Aamulla ennen syömistä juo lasillinen kuumaa vettä sitruunamehulla ja hunajalla - se aktivoi vatsan ja suoliston työtä. Kun haluat teräviä tai suolaisia, kaada tattari muutama tippa hyvää soijakastiketta. Kun ei ajan mittaan voittaa nälän tunnetta, juo lämpimän veden, kefirin tai jogurtin. Vältä leivonnaista, jopa musta leipä, pidättyä sokeria, suolaa ja mausteita, jotka ruokkivat ruokahalua. Tietenkin kaikki alkoholit on kielletty. Jos olet tyytymätön kahden viikon tattari-ruokavalion tuloksiin, toista se aikaisintaan kuukausi.

tattari крупа в банкеvarovaisuus! Tattari-ruokavalio on vasta-aiheinen raskaana oleville ja imettäville naisille sekä mahalaukun tai pohjukaissuolen haavaumille, jotka kärsivät gastriitista. Diabeetikkojen tulisi keskustella lääkärin kanssa ennen tattarin ruokavalion aloittamista.

Kohtuullisella lähestymistavalla tattari ruokavalio voi nopeasti säästää muutaman ylimääräistä puntaa, mutta liiallinen huolellisuus on täynnä vakavia terveysongelmia.

Olga Borodina

Leave a Comment

90 − 82 =