Sääntö 36 tuntia, tai miten selvittää, onko ensimmäinen päivä seuraa toista

sääntö 36 часов, или как узнать, последует ли за первым свиданием второе

Jokainen nainen tuntee jännityksen ensimmäisen päivämäärän jälkeen: pidinkö hänestä? Eikö ensimmäinen päivä ole viimeinen? Älä huoli kauan. Sinulla on mahdollisuus selvittää, seuraako toinen kokous 36 tunnin kuluessa. Match.comin tekemän kyselyn mukaan, 36 tuntia - tämä on aika, jonka aikana tavallisesti soitat, jotta voisit tarjota uuden päivämäärän tai vain vahvistaa sympatiaasi. Jos päivämääräsi lähetetään lauantai-iltana, puhelun tai tekstiviestin pitäisi odottaa noin 11.48 maanantaina. Jos tämä aika on kulunut umpeen ja et ole saanut puhelua, toisen päivämäärän mahdollisuudet vähenevät merkittävästi.

Aikaisemmin oli 3 päivän sääntö - eli uskottiin, että heidän intohimonsa kutsun pitäisi odottaa kolme päivää kokouksen jälkeen. Kuten tutkimus osoittaa, tämä sääntö ei enää toimi. Se oli tyypillistä niille aikoille, jolloin ei ollut matkapuhelimia. Nyt kun jokaisella on matkapuhelin, 3 päivää on liian paljon ajatella.

"Hienoa oikeusvaltion 36 tuntia tai puolitoista päivää on, että nyt ei tarvitse kolmea päivää kidutetaan epäilyksiä Jos puolet päivän kulunut ilman puhelun, voit laittaa suhdetta ristin ja etsiä uuden kumppanin." - sanoo Kate Taylor (Kate Taylor) , joka on Match.comin suhteiden asiantuntija.

Monet ihmettelevät - kenen pitäisi soittaa ensimmäisenä päivämäärän jälkeen? Perinteiset ideat sukupuolirooleista ovat edelleen tärkeitä. 22 prosenttia naisista sanoi, etteivät he kutsu itseään ja odottavat puhelusta miestä. Vain 5 prosenttia miehistä uskoo, että ensimmäinen naispuolinen nainen olisi nainen.

Toivoen toista päivämäärää, miehet käyttäytyvät aggressiivisemmin kuin naiset. 31 prosenttia miehistä myönsi, että ensimmäisen kieltäytymisen jälkeen he yrittivät nimetä toistuvan vierailun useita kertoja ja vasta kolmannen kieltäytyneen luovuttamisen jälkeen. 28 prosenttia naisista sanoi, että he lopettavat kaikki yritykset jatkaa suhteitaan ensimmäisen kieltäytymisen jälkeen.

Leave a Comment

2 + 1 =