Varoitus! Vaarallisimmat miehet Zodiacin merkkeinä

Varoitus! Самые опасные мужчины по знакам Зодиака

Jos matkustat tavoittelessasi Zodiacin eri merkkejä, varmasti tuntui, että jotkut heistä olivat vaarattomia ja rauhallisia, toiset - monimutkaisia, ristiriitaisia ​​ja aggressiivisia.

Ehkäpä tapasitte myös joidenkin joiden kanssa halusin juosta, mutta ei ollut mitään voimia eikä mahdollisuuksia. Kuka he ovat ja miksi he ovat niin vastahakoisia tavata? Tänään me puhumme vaarallisia miehiä, rakastua, mikä ei ole vaikeaa, mutta olla tyytyväinen heidän kanssaan on iso ongelma.

Lue myös: Zodiacin vaarallisimmat merkit

On selvää, että Zodiacin merkki voi kertoa kuinka paljon ihminen voi olla on vaarallista suhteille.

Ja vaikka kaikkien tämäntyyppisten eläinradan merkkien edustajat voivat tavata, niin heidän suhteensa salaavat vaarat voivat olla varsin erilaisia.

Yritetään järjestää merkkejä Zodiacista laskevassa järjestyksessä: vaarallisimmista, lähes vaarattomiksi. Yritetään selvittää, millaisia ​​vaaroja he voivat turvautua suhteessa miesten kanssa jokainen Zodiacin merkki.

vaaralliset men2.jpg

Mitkä miehet ovat vaarallisia

NAINEN SCORPIO

Mikä on sen vaara??
Tämän merkin edustajat ovat hyvin aistillisia ja viettelevia. He tietävät paljon viettelystä ja voivat käyttää mitä tahansa menetelmiä, kuten erittäin vaarallisia menetelmiä. Tämä Zodiac-merkki on erittäin vaarallinen niille, jotka haluavat hallita miestä, eivätkä ole ala-asemassa. Skorpioneilla on yleensä vahvoja persoonallisuuksia, he rakastavat valtaa ja eivät siedä pienintä nöyryytystä.

Jos Skorpioniin liittyvä suhde on jo sidottu, ja se säilyy jonkin aikaa, niin muut vaarat tulevat. Erityisesti hänen halunsa valvoa sinua ja tunteitasi.

Pahimmassa tapauksessa se vain käyttää sinua sen alhaisiin tarkoituksiin. Hän tuskin voi antaa anteeksi ja voi suuresti röyhtää hermoja perusteettomalla mustasukkaisuudella. Lisäksi hän pystyy kauhistuttavasta kostaa tappion sattuessa.

Mihin se voi johtaa? Jos suhde on epäonnistumisen partaalla, se pysyy silti viimeisenä. Scorpiot eivät todellakaan halua päästä irti siitä, mikä kuuluu heille. Siksi, vaikka niillä on jo täysin toisistaan ​​poikkeavat suhteet, sinun on edelleen vallassa. Tärkeintä tässä ei ole osoittaa teidän heikkoutenne ja tehdä kaikkensa niin, että hän näkee sinussa vahvan henkilön, joka on yhtä itsensä.

vaaralliset men3.jpg

AQUARIUS-MAN

Mikä on sen vaara??
Tämän merkin miehet ovat useimmiten riippumattomia ja ennen kaikkea arvostavat vapautta elämässä. Ne näyttävät vain ystävälliseltä ja myötätunnolta, mutta itse asiassa itsekkäisimmiltä ja välinpitämättömiltä Zodiac-edustajilta.

He voivat näyttää tuntemattomuutta ja kylmää, missä tarvitset ymmärrystä ja lämpöä, ja valitettavasti he eivät voi antaa toista, riippumatta siitä kuinka paljon et halua sitä.

Vaara on, että tällaiset miehet useammin kuin toiset sallivat rakastaa, mutta eivät pysty rakastamaan itseään. Ja vaikka heidän tunteensa tuntuisivat heille vahvoilta ja syviltä, ​​he eivät tuskin voi olla vahvempia ja syvempää kuin minkä tahansa muun merkin edustajan tunteet.

Lue myös: 5 eläinradan vaikeimpia merkkejä ja loput monimutkaisuutta

Hän tuskin on herkkä ja huolehtiva sinua kohtaan, ja jos hän tekee, he eivät näytä sinulle tarpeeksi. Vesimies yleensä ei välitä siitä, mitä ajattelet, ja se on melko vaarallinen onnellesi hänen vieressään.

Mihin se voi johtaa? Jos et opi hyväksymään sitä sellaisenaan, niin ajan mittaan tunteet loppuvat, etkä voi tukea niitä itse. Haluat vain todellista lämpöä ja rakkautta, ei ilmalukkoja.

vaaralliset men5.jpg

MAN'S ARIES

Mikä on sen vaara?? Tämän miehen vaara on, että hän usein tekee jotain ennen kuin hän ajattelee. Oinas, kuten kukaan muu, kykenee impulsiivisiin toimiin, joita voi olla piti. Yleensä hän on liian rehellinen, ei pidä valehdella ja huijaa ja sanoo kaiken, mitä hän ajattelee, mutta inhimillisesti hän voi rikkoa puuta, pilata suhteita ja jopa osuma.

Jokainen Oinas näkee elämä taistelukentänä, ja jos hän ei voi roiskua käyttämättömiä energiaa, se hajoaa täydellisesti niille, jotka ovat lähellä. Hän on vaarallinen puhtaasti fyysisestä näkökulmasta, koska hän usein haluaa saada mitä haluaa käyttämällä fyysistä voimaa: hänelle on helpompaa.

Mihin se voi johtaa? Epämiellyttäviin tunteisiin ja kyyneleihin. Voit tuskallisella tavalla ymmärtää hänen epätavallisuutensa ja häikäilemättömyytensä. Vaikka hän sitten pahoittelee ja pahoittelee sitä, mitä hän teki, luottamuksesi häviää.

vaaralliset men1.jpg

KALAUS MAN

Mikä on sen vaara??
Miehet Kalat voivat olla melko vaarallisia naisille, jotka ovat varmoja ja tietävät, mitä he haluavat. Jos olet yksi heistä, ja vie hänet pois kämmenestä - varokaa! Hän voi melko vähän pat hermoja kanssa hänen epävarmuus ja mysteeri sekä jatkuva halu uida pois todellisuudesta avulla ei liian terveitä tapoja.

Miehet ovat usein epäilyttäviä ja epävarmoja, vaikka ne luovat täysin toisenlaisen vaikutelman. Heidän fantasioidensa voi olla viehättävä, mutta ei aina vaaratonta.

Ne ovat hyvin koskettavat ja kirjaimellisesti yksi väärä sana voi vahingoittaa heitä. Myös "kala" -merkkiin kuuluvilla miehillä on riski, että he eivät erityisesti ratkaise ongelmia, erityisesti suhteissa olevia ongelmia, jos sellaisia ​​ilmenee. Heidän on vaikea ymmärtää itseään ja muita, kukaan ei ymmärrä heitä tästä. Yrität päästä alkuun ovat turhaan.

Mihin se voi johtaa? Hyviin psykologisiin ongelmiin tai yhteisiin pyrkimyksiin paeta todellisuudesta. Tällainen mies voi helposti vetää sinut epäilyksenne pohjaan, saada sinut sekaisin ja siirtymään pois maailmasta.

vaaralliset men6.jpg

MAN CAPRICORN

Mikä on sen vaara?? Kauris on vaarallinen, koska se voi aiheuttaa liian suuria vaatimuksia. Yleensä tämän merkin edustajat asettavat vaatimuksia kaikelle ja kaikille, myös itselleen, siksi suhteissa he usein aliarvioivat palkkia ja sanovat heidän olosuhteitaan.

Jos et ymmärrä hyvin, miksi hän tekee sen, hän voi pilata elämäsi hyvin, aina ja kaikessa, mitä sinun tulee noudattaa hänen ajatuksiaan ja noudattaa hänen mielipiteensä.

Mihin se voi johtaa? Kylmyyteen ja ikävyyteen, jos et jaksa halua suunnitella eikä vastaa hänen ideoitaan.

vaaralliset men7.jpg

MAN TWINS

Mikä on sen vaara??
Twins ovat melko epäyhtenäinen merkki, mutta yleensä kevyt ja iloinen. Ne voivat olla yhtä turvallisia sinulle, jos olet myös huolestunut elämästä, mutta myös melko vaikea ymmärtää, jos olet vastuullinen ja käytännöllinen henkilö.

Gemini-mies ei yleensä yleensä pidä vastuuntuntoisena ja usein käyttäytyy kuin poika. Hän ei ole halukas saamaan nopeasti vakavaa suhdetta, niin usein hän viittaa uuteen tyttöystävään, paholaisen hoitoon. Se voi olla erittäin vaarallinen, jos olet jo rakastunut siihen. Usein tällainen mies ei tule vakavammaksi ja kiduttaa sinua epävarmuudella, joka syntyy ja katoaa elämästäsi.

Mitä se johtaa?? Yleensä johtaa suhteen rikkoon, jos tiedät selvästi, mitä tarvitset. Jos olet valmis hyväksymään sen, niin se voi kestää kauemmin.

vaaralliset men8.jpg

Vaarallinen suhde

MAN Taurus

Mikä on sen vaara??
Härkä, kuten muut maamerkit, on melko vaativaa ja käytännöllistä. Mutta enemmän kuin muut merkit, ne voivat olla vaarallisia niille naisille, jotka ovat tottuneet saamaan kaiken käytännöllisesti ilmaiseksi, tekemättä mitään erityisiä ponnistuksia. Älä ajattele, että Taurus antaa sinulle viimeisen, ja myös täysin jakaa tulosi. Todennäköisesti hän varoittaa varovaisesti tai pahimmassa tapauksessa edellyttää, että sinulla on oma tulolähde, jota voit käyttää itsellesi.

Tauruksen vaara on myös ahneus, joka voi olla perusteettomia erityisesti vakavissa tapauksissa. Hänen läheisyytensä tuskin voi olla tyytyväinen elämään, sillä sinut rajoittuu taloudellisiin mahdollisuuksiinne.

Lue myös: Ahneita miehiä ja kaikkein kiinnostuneita Zodiac-naisia

Mitä se johtaa??
Se, että yksinkertaisesti piilotat häneltä todelliset tulot, piilotatte jatkuvasti jotain eikä anna itsesi tarpeettomaksi. Jos olet erittäin taloudellinen ja et ole erityisen kiinnostunut rahoista itsellesi, niin tällainen mies ei ole sinulle kauheaa.

vaaralliset men9.jpg

MAN LEO

Mikä on sen vaara??
Lionit voivat olla varsin vaarallisia, kun on kyse etusijasta perheessä tai suhteissa. He eivät ole tottuneet olemaan sivussa, he rakastavat hallita ja manipuloida. Leon egoismia voidaan verrata ehkä Oinien itsekkyyden kanssa. Hän ajattelee ensin itsestään ja paikkansa, ja vasta sitten kaikesta muusta.

Mitä se johtaa??
Tehokas Leo ärsyttää sinua suuresti, jos et myöskään ole paljasta tusinaa ja kilpaile hänen kanssaan. Jos et kiinnitä liikaa huomiota häneen, et anna kostosta lionia, vaan tekee kaikkensa todistamaan teille, että hän on paras, ja sitten sinun on kärsittävä.

vaaralliset men10.jpg

MAN SAGITTARIUS

Mikä on sen vaara??
Jousimies rakastaa vapautta eikä siedä rajoituksia. Vaikka sitä ei voi kutsua vaarallisiksi ja salakaviksi, se on hyvin ystävällinen ja avokätinen, mutta se voi uhata niitä naisia, jotka mieluummin kotiin, perheen mukavuutta, luottamusta tulevaisuuteen, käytännöllisyys ja unelma ihmisen kiviseinän.

Jousimiehet ovat kaukana tällaisista ihanteista ja heillä on kaikin mahdollisin tavoin piiloutunut vastuusta, jättäen pitkiä matkoja tai syöksyvän virtuaalitilan maailmaan.

Mitä se johtaa??
Jos jakat hänen edut ja osallistuvat hänen mahtavaan ja arvaamattomiin suunnitelmiinsa, sinulla ei ole mitään uhkaa onnelliselle suhteelle. Muussa tapauksessa vähitellen siirryt pois ja lopulta unohdat sen.

vaaralliset men11.jpg

NAINEN VIRGIN

Mikä on sen vaara??
Tämän merkin mies ei aiheuta erityistä uhkaa, jos elät hänen sääntöjensä mukaisesti: noudatatte järjestystä ja älä vaadi vasikan arkuutta hänestä. Se voi olla vähäpätöinen, maanläheinen ja vailla avanturismia, ja sen vaara voi liittyä vain hämärään luontoon ja halu kritisoida sinua ja elämäntapaa.

Jos et pidä siitä, kun sinulle on kerrottu, miten elää, on parempi olla ottamatta yhteyttä häneen, koska Neitsyen ihmisellä on aina oma elämänsä ajatus ja määrää sen sinulle.

Mitä se johtaa??
Loppujen lopuksi hän vain kiduttaa sinut oikeellisuutensa, päällikkyytensä ja halunsa nähdä astiat jatkuvasti täysin pestä ja laskea hyllyille.

vaaralliset men12.jpg

MAN CANCER

Mikä on sen vaara??
Miehet syövät eivät ole liian vaarallisia vastakkaisen sukupuolen naisille, koska ne yleensä vastaavat niiden käsityksiä suhteista. Parhaimmillaan syöpä on huolehtiva ja lempeä isä ja aviomies, ei ole ristiriidassa avioliiton sitomisen kanssa, päinvastoin pyrkii luomaan perheen kanssa sellaista, jota hän rakastaa.

Ja kuitenkin, kuten muutkin vesileimat, hänellä on taipumus manipuloida. Se voi olla vaarallista, jos menetät. Myös jotkut raput ovat melko ahneita, eivätkä erityisesti käytä rahaa tyttöystävilleen, selittäen, että heillä on kauaskantoisia ja vakavia aikomuksia ostaa jotain, joka on tärkeä perheelle. Yleensä nämä suunnitelmat toteutetaan harvoin.

Mitä se johtaa??
Hän istuu hyvin nopeasti päänne päähän ja käskee, yrittää asettaa mielipiteensä.

vaaralliset men13.jpg

Painon mies

Mikä on sen vaara?? Vaaka mies rakastaa itseään ja haluaa jokaisen pitävän siitä, kun taas toinen puolisko ei ehkä pidä siitä ollenkaan. Hän on tottunut flirttailuun kaikkien kanssa, hän osaa säilyttää maallisen keskustelun ja pahimmillaan ei jätä yhtä hamea. Tämä voi olla erittäin vaarallista niille naisille, jotka haluavat huolehtia miehistä vain itsestään.

Libra-miehet eivät kuitenkaan ole erityisen vakavia miehiä: he yleensä tietävät, mitä he haluavat ja he osaavat käyttäytyä naisilla, jotta he eivät johda ristiriitoihin ja riitoihin.

Mitä se johtaa??
Muista, että itsekkyys voi aiheuttaa vakavan uhan suhteille, sillä Libra-ihmistä ei saa olla kielletty kommunikoida ja flirttailla.

vaaralliset men4.jpg

vkontakte.png

Leave a Comment

74 − 64 =