Yhteensopivuus syntymäajan mukaan: Top 12 onnellisinta Zodiac-merkkiä

yhteensopivuus по дате рождения: Топ 12 самых счастливых союзов знаков Зодиака

Tietystä vaiheesta Leo Tolstoin romaanin "Anna Karenina" että kaikki onnellisia perheitä ovat onnellisia samanlaisia, astrologit ovat jo pitkään eri mieltä, koska me tiedämme, että kaikki tarvitsevat hyvin erilaisia ​​asioita onnea, ja siksi onnea itse jo on erilainen.

Ja löytää kaksi identtistä onnellista paria, kannattaa kokeilla kovaa!

Kuitenkin Zodiac, kuten aina, voi antaa sinulle paljon vinkkejä: on hyvin harmonisia liittoja merkkejä, jotka täydellisesti päästä ja ymmärtävät toisiaan. Selostamme, mitkä Zodiac-merkkien parit ovat kaikkein onnellisimpia yhdessä.

Katso myös: Yhteensopivuus syntymäajan mukaan Top 12 onnettomuutta yhteentörmäyksiä horoskooppi

Jos et löydä kumppaneidesi merkkejä ja merkkejä tässä luettelossa, älä katso, että unioni ei ole onnellinen.

Muistakaa tämä onnellinen voi olla kaikki, Zodiacin merkistä huolimatta jotkut yksinkertaisesti joutuvat taistelemaan heidän onnestaan ​​enemmän kuin toiset ja enää käyttämään toisen.

happy-pairs1.jpg

Yhteensopivuus syntymällä

1. sija: Syöpä ja Kalat ♋ +

Hyvä ja hyvin rakastava pari, jotka löytävät toisensa hellyyttä ja huolenpitoa, että molempia tarvitaan, kuten ilmaa tai vettä ...? Tämä vesi on liitto vahva, rakastava ja iloinen, jos syöpä ei edellytä ehdotonta antaumuksella Kalat ja Kalat ei mene pois fantasioita ja unelmia, unohtamatta sulkea.

Lue myös: Testi: Yhteensopivuus horoskoopilla: mikä Zodiac-merkki on ihanteellinen sinulle?

2 paikka: Leo ja Vaaka ♌ +

Leijona on eläinten kuningas, kaikki tietävät tämän, hän haluaa hallita ja komentoa, tehdä päätöksiä ja johtaa. Kuka voi lähestyä häntä henkilökohtaisena kumppanina? Tietenkin merkki, joka tottelee häntä, näyttää ihastuneilta silmiltä, ​​aina ja kaikessa tukensa hänen mielipiteensä ja antaa hänen loistaa. Vaaka on alisteinen merkki, joka on valmis aina luottamaan kumppaniin kaikessa. Leolla he ovat hyviä pääsemään mukaan ja heillä on kaikki mahdollisuudet olla yksi onnellisimmista pariskunnista!

3 paikka: Syöpä ja Härkä ♋ +

Molemmilla näillä merkillä on erittäin vahva kuu, mikä tarkoittaa, että tunteellisesti he ymmärtävät toisiaan hyvin. Härkä etsii hoitoa ja huomiota syöpä- ja syöpäkasvaimissa, ja jos tunteet ovat keskinäisiä, he onnistuvat helposti. Perhe tässä parissa on elämän tärkein osa, ja käytännöllisyys ja Taurus-mukavuuden halu tuovat mukanaan vaurautta ja vakautta tähän perheeseen.

happy-pairs2.jpg

Yhteensopivuus avioliitossa syntymäajan mukaan

4 paikka: Härkä ja Neitsyt +

Tätä maamerkkien yhdistämistä voidaan kutsua yksi menestyneimmistä, koska elementit ymmärtävät aina toisiaan. Sekä neitsä että härkä ovat melko rauhallisia ja tasapainoisia merkkejä, jotka tukevat jaloillaan, tietävät asioiden arvot ja kykenevät oikein hävittämään arvot. Te molemmat tarvitsette vakautta ja vähemmän odottamattomuutta onnellisuudelle, ja näistä asioista löydät helposti toisiaan.

5 paikka: Oinas ja Skorpioni ♈ +

Ei ole väliä kuka täsmälleen parissa on Skorpioni ja kuka on Oinas: intohimot kiehuvat joka tapauksessa, koska molemmat merkit ovat tärkeä Mars-planeetta, toiminta-aluetta, liikkumista ja aggressiota. Kuitenkin, vaikka molemmat ovat hyvin aggressiivisia, he ymmärtävät toistensa täydellisesti ja yllättävät toistensa ardor luonne. Jokainen Oinas ja kaikki Skorpioni tarvitsevat kirkkaita tunteita, joita ilman he eivät edistä heidän onneaan, ja tämä paria kirkkaita tunteita tarjotaan.

Lue myös: Miksi suhteesi ei kertaudu Zodiacin merkin mukaan

6 paikka: Jousimies ja Vesimies ♐ +

Näiden kahden merkin onnistunut liitto antaa tämän parin kääntää vuoret ja tulla ennennäkemättömiin korkeuksiin sekä kuvitteellisessa että kirjaimellisessa merkityksessä. Ylivoimaiset ajatukset Aquariuksesta yhdessä valtavan energiankulutuksen kanssa Jousimies auttaa tätä paria toimimaan yhdessä. Lisäksi molempien merkkien helppokäyttöisyys ja hyvät luonteen ansiosta kumppanit eivät voi koskaan riidellä ja ratkaista ongelmia yhdessä, kuunnella ja ymmärtää toisiaan.

happy-pairs3.jpg

Yhteensopivuus rakkaudessa

7 paikka: Kalat ja Härkä ♓ +

Molemmilla näillä merkeillä on syvät tunteet, vesi ja maa kulkevat hyvin toistensa kanssa, täydentävät toisiaan. Kalat puuttuvat käytännöllisyydestä ja jalkojensa alapuolella olevasta maasta, Taurus - muovisuutta, nämä ominaisuudet kumppanit voivat helposti löytää toisiaan, ottaa ne ja tulla onnellinen pari. Kalat osaavat arvostaa hengellisiä arvoja, Taurus on aineellinen, jos ne välittävät toisilleen ja ottavat nämä tärkeät tiedot, tämä unioni on kaunis.

Lue myös: Miten hän murtaa sydämesi riippuen Zodiac-merkistä

8 paikka: Kaksoset ja Vesimies ♊ +

Näillä kahdella merkillä on paljon yhteistä: ne ovat uteliaita, helppo kiipeää, haluavat viestiä ja ympäröivät iloisia ja kirkkaita ihmisiä. Tällöin sekä adore muutos että eivät siedä yksitoikkoisuutta. Mitä muuta he tarvitsevat onnea varten? Jotta kumppani antaisi heille vapauden ilmaista itseään, hän voi aina korvata ystävällisen olkapäät eikä vetää takaisin, asettamalla mielipiteensä!

9 paikka: Oinas ja Jousimies ♈ +

Tämä tulinen liimausmerkki on melko harmoninen: molemmat merkit ovat aktiivisia ja aktiivisia, he eivät halua istua. Oinas aloittaa liiketoiminnan ja johtaa, ja Sagittarius valitsee oikeat tavoitteet, kouluttaa ja opettaa Ariesia, joka on lapsi elämän loppuun saakka. Heillä on aina jotain puhetta ja mitä tehdä, ja onnellisuuden puolesta tarvitaan kirkkaita vaikutelmia ja uutta tietoa.

happy-pairs4.jpg

Yhteensopivuusmerkit syntymäajan mukaan

10 paikka: Kaksoset ja Oinas ♊ +

Nämä kaksi merkkiä valaisevat aina toisiaan, tukevat rakkauden kirkasta tulta: ilma ja tuli ovat harmonisia elementtejä, jotka kerran tunnustivat toisistaan, eivät voi tehdä toisiaan ilman. Molemmat merkit ovat aktiivisia ja helppoja kiivetä. Jos Aries pyrkii kehittämään älyllisesti, ja Gemini - fyysisesti, heillä on aina yhteiset intressit ja yhteiset ammatit, ja nämä ovat tärkeitä asioita heidän henkilökohtaiselle onnellisuudelleen.

Lue myös: Astrologinen psykologia mitä naiset haluavat eri merkkejä Zodiac?

11 paikka: Kauris ja Skorpioni ♑ +

Molempien merkkien käytännöllisyys ja varovaisuus parissa antaa melko vahvan ja vahvan perheen, eikä ole väliä onko avioliitto rakkaus tai laskelma, se lupaa olla melko pitkä. Molemmat tietävät hyvin, mitä he tekevät, ja he voivat myös odottaa samaa toisesta. Ehkä heidän onni tässä - vakaa, vakaa ja luotettava suhde?

12 paikka: Kauris ja Syöpä ♑ +

Yksi harvoista onnellisista pareista, joissa vastakkainasettelut houkuttelevat. Nämä merkit on sijoitettu vastakkain, mutta ne voivat olla erinomainen yhteensopivuus, jos yksi kumppaneista hoitaa perheen, ja toinen pyrkii puolustamaan perheen tukea ja suojella kaikin tavoin, myös taloudellisesti.

happy-pairs5.jpg

vkontakte.png

Leave a Comment

24 − 19 =