Kauhean kirouksen takia tyttö oli naimisissa koiran kanssa

Koska страшного проклятия девушку выдали замуж за собаку

Intiassa tapahtui häät, mikä ei yllättäen yllättynyt ketään: 18-vuotiaan tytön oli naimisissa vaeltavan koiran kanssa.

Tytön sukulaiset päättivät tällaisesta epätavallisesta häällisyydestä samasta epätavallisesta syystä: häät rituaali Se pystyy tuhoamaan perheen kirouksen, joka oletettavasti gravitaa morsiamen perheen yli.

Avioliitto koiralle Intiassa

Mangli Munda, nuori nainen, joka asui syrjäisessä Jharkhandin kylässä itäisessä Intiassa, meni naimisiin koiran kanssa. Koko seremonia oli upeasti ja upeasti tehty.2) .jpg

Häät seremoniaa pidettiin kiireesti kun kylän vanhimmat kutsuttiin koolle, joista ensimmäinen kertoi Mangan vanhemmille, että tyttö oli kirouksen alla.

Hänen mukaansa, jos Mangi naimisiin miehen kanssa, tämä avioliitto vaatii perheen ongelmia, ja koko yhteisö voi tuoda tuhoa ja vastoinkäymisiä.

Avioliitto koiran kanssa

3) .jpg

Koiran nimeltä Sheru (Sheru) löydettiin ja tuonut tytön isälle avioliittoon. "Ylistys" ei ollut pahempi kuin jos se olisi tavallinen ihminen.

Mangi, joka ei mennyt kouluun hääpäivänään, vastasi kaikkiin kyselyihin epätavallisesta sulhasesta naimisissa koiraa, kuuntelemalla vanhinten neuvontaa, jotka käytännössä vaativat tätä seremoniaa.

1) .jpg

Tyttö sanoo, että tämä avioliitto ei herättänyt häntä onnelliseksi, mutta hän on varma, että tällä tavoin hän voi muuttaa kohtaloaan, ja hänestä riippuvaiset pahat viehätykset kulkevat koiraan. Näin vanhimmat.

Mangi lisäsi, että kun tämä rituaali pidetään, mies, jonka puolesta hän naimisiin, elää pitkään. Tällaisten vakuuttavien väitteiden vastaisesti tytön isä ei vastustanut sitä toi koiran häät.

4) .jpg

Sri Aman Munda (Sri Aman Mundan) sanoi hän ei yleensä kyseenalaistaa sanoja vanhimmat mukaan kenelle, paha loitsu romahtaa heti vihkiminen tapahtuu koiran kanssa. Tytön isä sanoi, että tästä syystä häät järjestettiin mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Yllättäen tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun intialainen nainen nauti koiran. Sri lisäsi, tällaiset häät eivät ole harvinaisia. Niitä pidetään usein, kuten tässä ja lähialueilla. Tämä on tapana, jossa monet intialaiset uskovat.

Vanhusten mukaan tämä avioliitto ei käytännössä vaikuta Mangan elämään. Muutaman kuukauden kuluttua hän voi vapaasti mennä naimisiin miehen kanssa. Tässä avioerossa aviomiehistään koiraa ei tarvita.

Katso myös: Kaunein paikka häät

Itä-Intian kylien asukkaat vakuuttavasti julistavat, että tällä tavalla he myös eroon pääsivät eroon pahoista henkeistä,. Nyt he elävät onnellisina luomalla normaaleja ja täysivaltaisia ​​perheitä.

Mangi on varma, että kirouksen jälkeen hän voi mennä naimisiin unelmiensa miehen kanssa.

Häät seremoniaan osallistui noin 70 sukulaista ja naapuria. He kaikki kävivät ja hauskanneet, aivan kuin tavallisimmat häät, jotka pidetään päivittäin ympäri maata.

Perinteinen rumpumusiikki ja intialaiset tanssit ei pettänyt tämän seremonian poikkeavuutta ja epätavallisuutta.

5) .jpg

Morsian äiti huomasi, että huolimatta siitä, että sulhanen on koira, he suorittivat kaikki tarvittavat rituaalit.

Rahaa häät käytettiin yhtä paljon kuin perinteisen Intian häät vaatii. Koiran osoitettiin myös kunnioitusta ja tarjosivat kaikki tavanomaisen sulhasen kannalta välttämättömät huomiot.

Vain tällä tavalla voidaan päästä eroon kirouksesta ja antaa perheelle koko kylän hyväksi.

Nyt, kun häät on päättynyt, ja koira on tullut perheen täysi jäsen, Mangin on huolehdittava hänestä lähikuukausina.

No, tietenkin, kuten kaikki nuori tyttö, hän haaveilee, että jonain päivänä tapaavat hänen prinssi, ja jo sitoa solmu valtava rakkautta, eikä sillä käsketään vanhimmat.

Strange häät

- Häät koiran kanssa

6) .jpg

Intiassa paitsi tytöt ovat naimisissa koirissa. Marraskuussa 2007 33-vuotias intialainen sitoutui myös avioliittoon poochin kanssa.

Kuten on laita mango, naimisissa oleva mies ei ole suurta rakkautta, mutta ainoastaan ​​lunastus synneistä ja kirouksen, seurauksena jonka hän uskoi, jäi halvaantui.

- Häät kissa

7) .jpg

Toukokuussa 2010 39-vuotias Saksan kansalainen naimisissa kissa. Kymmenen vuoden ajan tutustuttuaan tailed charmer, Saksan päätti sitoa itsensä avioliitto. Lisäksi Cecilian kissa tuli ihmisen ensimmäinen ja ainoa rakkaus.

Ero ikä ei sekoittanut "sulhasen". "Bride", joka on nuorempi kuin hänen valitsemansa yli 20 vuotta, peruuttamattomasti otti haltuunsa sydämensä. Lisäksi vastikään valmistettu vaimo oli liikalihavia, mutta tämä ei estä häntä tulemasta täydelliseksi talon rakastajaksi.

Katso myös: Epätavalliset häät maailmassa

Huolimatta siitä, että Saksassa virallisesti avioliitto eläinten kanssa on kielletty, saksalainen ei närkästynyt. Ja häät seremoniaa pitivät kaikki säännöt.

Kuten kävi ilmi, häät eläinten kanssa ovat paljon yleisempiä kuin mitä voimme kuvitella.

Mutta häät itsesi kanssa on harvinaisempi tapahtuma.

- Häät itsesi kanssa

8) .jpg

Tammikuussa 2007 39-vuotias kiina meni naimisiin itsensä kanssa. Kun epätoivoiset yritykset löytää täydellisen naisen, mies päätti, että hänellä ei ole parempaa paria.

Tämän seurauksena yli sadan ihmisen kävi hääseremoniaan. Morsian sulhasen vieraat olivat hauskaa kunniaa kohtaan. Morsian itse alttarille toi hänen valokuvansa täydessä kasvussa, johon hänet on pukeutunut kirkkaan punaisen värisenä hääpukuun, mikä sopii todelliseen morsiameen.

Kun mies rakensi perhe-elämänsä, historia pysyy takana.

- Häät seinällä

.Jpg

Vähintään kiinalainen, 56-vuotias ruotsalainen yllättänyt yleisöä, kun hän vuonna 1979 naimisissa kuuluisa Berliinin muuri.

Kun 20 vuotta myöhemmin hänet purettiin, nainen yritti "rakentaa suhteita" Kiinalaisen muurin kanssa. Kuitenkin "sulhanen" oli liian suuri hänelle, ja hän kierrätti romaanin omalla aidallaan.

Miksi ruotsalainen mieluummin käyttää aidat tavallisten ihmisten sijasta, on edelleen mysteeri.

- Häät tyynyllä

.Jpg

Mutta 28-vuotias japani päätti, että mikään tyttö ei voi sopia suosikki tyynyään. Mies oli yksinkertaisesti pakkomielle ns. Tyynyn halventamiseksi, niin suosittu Japanissa.

Nämä tyynyt kuvaavat animehahmoja, he ovat ihastuneita nousevan auringon maassa. Japanilaiset eivät osaa tyynyä sekunniksi, lopulta päättäessään mennä naimisiin hänen kanssaan.

"Honeymooners" maalattu, ja nyt pari on laillinen aviomies ja vaimo. 

Leave a Comment

7 + 3 =