Taikaa tattari aivan uunista!

maaginen гречка прямо из печки!Olemme tunteneet tämän kasvillisuuden jo lapsuudesta. Vauvojen kudonta tattari puuroa aamiaisella, pestään maitoa, aikuisille tattari - suosikki puolen lihaa tai kalaa. Tattari puuroa syödään voita, soijakastiketta, tomaattimehua, vihreitä herneitä. Jokaisella on omat resepteensä tähän ruokaan. Ei ihme, että tattari on yksi venäläisten rakastetuimmista tuotteista. Ja me rakastamme sitä tavanomaisen maun lisäksi myös hyödyllisten ominaisuuksien kannalta. Tämän viljan magiaominaisuudet tunnistetaan ravitsemusterapeuttien ympäri maailmaa.

tattari крупа вместо мясаJotka söivät vähän viljaa?

Japanilainen asiantuntija nimeltä Azava on tutkinut eri rouheiden ominaisuuksia monien vuosien ajan. Mikä oli hänen kollegansa yllätys, kun tattari osoittautui ennätykseksi sen hyödyllisistä ominaisuuksista ja energiatuotteesta. Tämä ei ole yllättävää, koska tattari sisältää tärkeimmät ravintoaineet. Croupissa on proteiineja, rasvoja, hiilihydraatteja, rautaa, kalsiumia, kaliumia, fosforia, jodia, sinkkiä, molybdeenia, kobolttia, vitamiineja B1 ja B2, PP (rutiini). Tällaisen rikas koostumuksen ansiosta tattari auttaa selviytymään monista sairauksista. Rutin täydentää täydellisesti verisuonten ja kapillaarien seiniä, joten tattari on korvaamaton suonikohjuille, reumaattisille sairauksille ja niveltulehdukselle. B-vitamiineja, jotka ovat niin runsaasti tattarisydämiä, auttavat eroon unettomuudesta ja stressistä, parantavat ihon, hiusten ja kynsien tilaa. Sitruunat ja omenahapot, jotka ovat runsaasti tattari, auttavat ruoan assimilaatiossa. Ja tattari auttaa puhdistamaan maksan ja poistaa ylimääräisen kolesterolin. Se on hyödyllistä suolistossa, edistää aivojen kiertoa ja tukee visioita. Myös tattari suositellaan ihmisille, joilla on heikentynyt kilpirauhasen toiminta ja haima, munuaisten tulehdus. Ja tietysti tattari puuroa - suosikki lautasen diabeetikoita, joka helposti korvata perunaa ja leipää.

tattari марки «Националь» от компании «Ангстрем» Tattari lihan sijaan

He kunnioittavat tattari ja kasvisruokien fanit. Erottamattomien aminohappojen sisällön osalta havuvahvuusproteiini lähestyy eläinperäisiä tuotteita, ja siksi sitä pidetään vastaavana korvauksena lihasta. Samanaikaisesti tattari pilkkoo paljon paremmin. Varovainen äiti ei tahraa lapsen tattari puuroa maitoa. Yhdessä nämä tuotteet ovat vielä hyödyllisempää kuin yksitellen. Yhdistymässä tattarin ja maidon komponentit imeytyvät paremmin ja vahvistavat toistensa toimintaa. Lisäksi äidit rakastavat tattari siitä, että se ei sisällä gluteenia, joka aiheuttaa allergioita. Ja tattari on ympäristöystävällinen tuote. Ensinnäkin se on melkein ainoa kasvi, jota ei ole geneettisesti muunnettu. Toiseksi Kreikan kielillä ei ole mahdollisia nitraatteja, torjunta-aineita ja rikkakasvien torjunta-aineita. Tämä kasvi ei tarvitse kemikaaleja. Se kehittyy hyvin ilman lannoitteita, mutta rikkaruohot ja tuholaiset rikkovat ilman apua. Siksi kotitalousjäsenten hoidossa tattari, voit olla varma, että ruokinta perheelle herkullisella ja terveellisellä puuroa. Muista kuitenkin, että tattelevy on todella hyödyllinen, sen on oltava kunnolla valmistettu.

tattari марки «PROSTO» компании «Ангстрем»Kuinka valmistauduta tattari?

Ensinnäkin, älä koskaan liota rouheita ennen ruoanlaittoa. On tunnettua, että esipäällystetty lantio kypsennetään nopeammin, mutta suurin osa ravintoaineista sisältyy siihen veteen. Jos kypsennysaika on rajoitettu, valitse vain nopeasti kypsyvä rumpu. Esimerkiksi tattarin brändi "National" yrityksestä "Angstrem" (linkki http://www.angstrem.com/products.php?ref=rice). Se on nopeasti kypsennetty ja ilman esiasennusta.

Toiseksi kaada vettä viljan korkeuteen. Tattari on peitettävä vedellä enintään sormella. Kolmanneksi, keittotavoitteessa, älä poista kansiastiasta ja älä sekoita puuroa. Tattari ei ole palanut, kypsennä puuroa alhaisessa lämpötilassa. Jos astia vielä polttaa, yritä valmistaa herkkusuille "PROSTO" Angstrem-yhtiö, joka on saatavana erikoispusseissa. Jyrsimet menevät alas veteen pussin sisällä, joten sinun ei tarvitse sekoittaa puuroa, se ei pala ja ei "katoa". Kaikki hyödylliset aineet pysyvät luudassa. Tattari "PROSTO" on sekä nopea että hyödyllinen. Syö tattari ja pysy terveenä!

Leave a Comment

21 − 14 =